- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
merhaba kızlar.. ben de bebeğime 10lu hastane çıkışı, 1 çıtçıtlı badi,1 de zıbın aldım.. annem alma ben alırım diyo ama ben anneciğime masraf olmasını istemiyorum.. gelecek ay annemden gizli bütün giysilerini alıcam.. çok azar işiticem ama napalım:26:
hıımmm ii fikir nazlar ama benimki zaten bişeye tutturmaz gidince sarma saracakmış bana yarın kolum ağırsada gitmemek olmaz dimi şimdi yani
benim annemde heves etti hastane çıkışını falan ben alıcam dedi bide beşiğini çıktı baktı hatta bende bunlara izin verdim fazlasını bende istemem babası alır
hmm sarmamı bende istereeeeeeeeem:125:
kızlar çok cahilce bi soru soracağım ama demin tuvalette aklıma geldi
biz bu bebekler geceleri uyurken ilk 3 ay ne giydireceğiz? bizim giydiğimiz gibi pijama mı giyecekler :26::26::26:
aynen öle canım bende her fırsatta acısını çıkarıyorum sırtım ağrıyor masaj yap kalçam ağrıyor ovala falan derken adam halinden bezdi
biz bu bebekler geceleri uyurken ilk 3 ay ne giydireceğiz? bizim giydiğimiz gibi pijama mı giyecekler :26::26::26:
aynen öle canım bende her fırsatta acısını çıkarıyorum sırtım ağrıyor masaj yap kalçam ağrıyor ovala falan derken adam halinden bezdi
Belki heves ediyodur o da
bırak bişeyler alsın onlar için en büyük zevk
bu zevkten mahrum etme,en azından beraber alın sen öde falan artık
haklısın ilk torun sonuçta ama zaten bir sürü örgü yapıyo... daha fazla masraf yaptırmak istemiyorum.. ondan gizli tamamlıyım dedim ama galiba bu riski göze alamicam.. böyle bişey yaparsam kesin küser bana:26:
bızdede kıyafetler konusunda annem heveslı erkek trfnda cıt yok bısı alnckmı fln soran yok gercı bısı ıstemıosun ama ınsan beklıo bısıler ılk torun olcak nede olsa
kesinlikle katılıyorum arkadaşım hediyeleşelim buluşup tanışalım herkezler bizden çok kaynaşmış walla diğer topiclere bakıyorumda biz çok resmiyiz onlara geöre:))Birde bişey söylemek istiyorum nacizene fikrim
ağustos anneleri yapmış hediyeleimişler
biz de yapsak mı ???
Sanal teyzelerinden bir hatıra olur :)
birbirimize hediye gönderrsek çekiliş yapıp 15-20 -25 tl llik gönülden ne koparsa :) ne küçük ne büyük birşey maksat hatıra olsun
ptt kargoda 4 tl en fazla
ben bugün çanta gönderdim 4 tl aldı
çok güzel hepsi güzel günlerde giysin inşgünaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşdün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579
cnm ben kızımda kapı ve oda süsleri almıştım birde bebek şekeri yaptırmıştım gelenlere verildi ama bukez biraz abartıcam bebeişim 2. gün sünnet olcak inş oyüzden 3 gece kalıcaz hastanede kapı süsü anne ve bebek yatağı süsleri sünnet ve bebek kurabiyeleri 10 15 tane falan arkadaşım yapıcak lohusa şerbeti ve ufak ikramlar olucak inş Allah nasip ederse bidaha doğurmak istemiyorum 2 tane yeter Allah olmayanlara versin oyüzden bu sefer azcık abartıcam:.))kızlarr size birşey sorucam hastane odası için bir hazırlık yapmayı düşünüyor musunuz?
cnm ben güngörende oturuyorum ilgi hastanesine gidiyorum tuğba hnm drEylül anneleri istanbul bahçelievlerde oturan var mı?hangi doktara gidiyosunuz...
çok güzeller:)))Eki Görüntüle 410846 Eki Görüntüle 410847 kızlar nasıl bunlar??
gece gündüz ayrımını yapabilmesi için ben yatmadan önce üstünü değiştirip emzirip yada mamasını yedirip ışığı karartırdım cnm hiç sorun yaşamadım gece gündüz karışınca çocukların düzeni mahfoluyo çünkü sabah kesin kalkış yapıncada yüzünü yıkayıp cicilerini giydirirdim kızımınuyruken hergece gecelık gıydırmıcez dımı yanı sureklı degstrrsek ole huzursuz olmazlrmı???bende senın gbıyım canım
merhaba arkadaşlar sabahtan beri ara ara gelen sancım vardı önce önemsemedim ama sonra ritmik olara devam edince doktorumu aradım tel.agrıının ne tarafta olduunu ve sıklıgını sordu sağ tarafımda oldugunu söyledim gel dedi önce fıtıktır belki korkma dedi yada böbreklerinde taş olabilir dedi idrar tahlili verdim o arada sonuç cıktıktan sonra ultrasonla baktı rahim yolunda bir sıkıntı yok ama rahimde ksılma gördü yatırmak istedi ben istemedim progesteron ve fitil verdi şimdi onları içtim yatıyorum sizin başınıza böyle birşey gedimi
ayyyy balım buyur gel dicemsende söle kayınvaliden sarsın sana yakındaysa arkadaşm kayınvalidesi sarıyomuş ona sende bana sar de
bızdede kıyafetler konusunda annem heveslı erkek trfnda cıt yok bısı alnckmı fln soran yok gercı bısı ıstemıosun ama ınsan beklıo bısıler ılk torun olcak nede olsa
Ayyy bu kaynanalar hep böyle demekki yaa
ben de benimkine boşuna kızmayim bariii
benimki de battaniyesini ben alacam,deyip duruyor battaniye dediğin nedirki yaa
o da pazarda görmüştük ben hıı güzelmiş falan dedim
o senin beğendiğini alalım diyor sanki bana lütuf onu ben de alırım 25 TL bişeydi
yani o kadar lafını ediyor sonunda bana 25 TL ye battaniye alacak olay o yani
Benettonda da battaniye var 85 TL o değil yani,hani o da çok tamamda daha önemli bişeyini al bari dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?