amanıın nerdesinizki canım siz?
eşin asker mi senin de??:26:
imam canım.. :) şanlıurfadayım.. denizliliyiz aslen
canım senin bebiş ne kadarlık olduuu?????Cinsiyet belli olması gerekiyor da sanırım 16 haftayı geçtinnnnn
bizde henüz aloşverişe başlamadık kızımaaa,.....
evet omlette faydalıdırr mutlaka
bende tam buğday yiyemyrm kokuyoo sankiiiiii
imam canım.. :) şanlıurfadayım.. denizliliyiz aslen
Maşallah yarasın bebişeartık neye güvenipte ne yiyeceğimizi şaşırdık valla her şeyin sahtesi çıktı Birde ben kahvaltıda ekmek çok yiyorum buğdaya geçebilsem keşke:26:ben bazen omlet yapıyorum oda faydalıdır dimi:44:
amanıın nerdesinizki canım siz?
eşin asker mi senin de??:26:
aynııı benimki
taaa eşimin bebekliğinden kalma sararmıış solmuş,eprimiş
yorganını getirmişti bana ben Ayçaya kullanacakmışım
hani iyi durumda olsa belki saklarım hatıra falan diye
sapsarı olmuş leke leke ben onu kullanırmıyım yaa
attım gitti çaktırmadan,kızıma da en iyisinden bi yorgan aldım hala onu kullanıyor
kusura bakmasın onun egosunu tatmin etmek için ben zamanında çooook fedakarlık ettim hatta düğünde bana bok gibi bi gelinlik dikti çok anlarım çok iyi dikiş bilirm dedi(emekli dikiş öğretmeni)
ben de aptal aşık nolacakki diksin dedim....
Kızıma mevlüt elbisesi diye 1 aylık çocuğa resmen 2 yaş elbisesi dikip giydirdi neyse dedim içinde kalmasın ama artık yeterrrr
ayy ben de beyaz ekmek yiyorum
buğday ekmeğinden hiç keyif almıyorum yaaa
dom. salatalık da iyisini miniklerinden seçip alıyorum
kilosu 5 TLydi domatesin bu hafta valla
ne bulursam yiyorum bi de alakasız ama bu aralar twister dondurmaya :131::118:taktım yeşiline ayy 5 tane yesem doymam
Ay güldüm vallaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa
sen çok yaşaaaa
ya ne komikler demiiii......
Benimkide eşimin bebeklik bornozunu getircekmiş sandığındadymış,tahmin ediyrm vaziyetiniiii
getirme esk ye gelince kullanırız dedim tabi asla kullanmamda......
getirirse vala çöpe giderrrr,aynennnn
18 haftay geçti canım 19. haftaya giricez 16. haftamda gitmiştim ama doktor kesin konuşmak istemedi büyük ihtimal kız dedim ama kesin konuşmayınca inanamadım
Bugün eşimin halası battaniye almış dinarsu 100 de 100 polyester yazıyor pek iyi değil galiba:26:ama olsun düşünmüş almış Allah kabul etsin
Bende keyif almıyorum hiç buğday ekmeğinden kızarmış ekmekte süper oluyorAğzım sulandı ben bugün 2 buçuk tl den aldım domatesi dondurma iyidir ama fazlası kilo yapar bende her gün yiyorum dondurma Afiyet olsun yarasın Benim öyle özellikle aşerdiğim bir şey yok normaldede iştahlıydım zaten erik çok yiyesim var oda hamile kalmadan da öyleydim çok severim
Benim kendi annem de saklmaış benim bazı şeylerimi baktım tertemiz evde kullanırım diye düşünüyorum kayınvalidem de battaniye gösterdi oda tertemiz evde kullanırım onları
Canım banada 16. haftada kıza benziyo demişti 2 hafta sonra %100 kız dedi
o zaman seninkide kızdırrrrrr
OOO kızarmış ekmekler yüzünden bi sürü kilo aldımm beeeennn
artık kızartmıyrm ekmeğimii.....
bende bayılırm eriğe
dün akşam bi kase yedim tuza bana bana....sabah parmağımdan yüzük zor çıktı....dikkat edin kızlar sizde tuz tüketmeyin fazlaaaaaa
Bende keyif almıyorum hiç buğday ekmeğinden kızarmış ekmekte süper oluyorAğzım sulandı ben bugün 2 buçuk tl den aldım domatesi dondurma iyidir ama fazlası kilo yapar bende her gün yiyorum dondurma Afiyet olsun yarasın Benim öyle özellikle aşerdiğim bir şey yok normaldede iştahlıydım zaten erik çok yiyesim var oda hamile kalmadan da öyleydim çok severim
temizse neden olmasın canımm kullanılır elbetttt
İnanamıyorumda hep erkek diyorduk erken hissettim pıtlamalarını falan öyle derler ya erken hissedersen erkek diyeGerçi farketmez erkek kız sağlıklı hayırlı olsunda kuzum evet kızarmış ekmek çok yediriyor ben tuzlamadan yiyorum canım eriği
Erik ben de çok yiyorum
1 kilo yerim bi oturuşta
tuzlamıyorum ben aman biş de ona alışmayim zaten hergün dondurma,nutella
çikolata,gofret havalarda uçuyor
haklısın tatlım en başı sağlık....erkekmiş,kızmış hepsi evlattt
Allah onları bize bağışlasında........
Ay bak merak ettim şimdi senin bebişin cinsiyetini,öğrenir öğrenmez yaz tamammı annesiiiiii
kkkjuıyt
ök nbvgff<12222222222233333334555555699788888889011001
KIZIM YAZDI TEYZELERİGFT
İnanamıyorumda hep erkek diyorduk erken hissettim pıtlamalarını falan öyle derler ya erken hissedersen erkek diyeGerçi farketmez erkek kız sağlıklı hayırlı olsunda kuzum evet kızarmış ekmek çok yediriyor ben tuzlamadan yiyorum canım eriği
kkkjuıyt
ök nbvgff<12222222222233333334555555699788888889011001
KIZIM YAZDI TEYZELERİGFT
Ben de bir kilo yerim bir oturuşta nedir bu erik sevdam bilmemAllahtan eşim sevmiyorda bir kilo eriği ben yiyorum sadece
Afiyet olsunnutellaya bayılırım
amin ..
Yazarım elbet 29 mayısta daha çokta var ayrıntılıya giricez kesinleşir herhalde
nutella mııııııı dediniz.........
gittim bi kaşık aldım geldim şimdiiiii
bende dayanamıyrm yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?