2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

18 haftay geçti canım 19. haftaya giricez 16. haftamda gitmiştim ama doktor kesin konuşmak istemedi büyük ihtimal kız dedim ama kesin konuşmayınca inanamadım
Bugün eşimin halası battaniye almış dinarsu 100 de 100 polyester yazıyor pek iyi değil galiba:26:ama olsun düşünmüş almış Allah kabul etsin

ayy ben de beyaz ekmek yiyorum
buğday ekmeğinden hiç keyif almıyorum yaaa
dom. salatalık da iyisini miniklerinden seçip alıyorum
kilosu 5 TLydi domatesin bu hafta valla

ne bulursam yiyorum bi de alakasız ama bu aralar twister dondurmaya :131::118:taktım yeşiline ayy 5 tane yesem doymam

Ay güldüm vallaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa

sen çok yaşaaaa
ya ne komikler demiiii......
Benimkide eşimin bebeklik bornozunu getircekmiş sandığındadymış,tahmin ediyrm vaziyetiniiii
getirme esk ye gelince kullanırız dedim tabi asla kullanmamda......
getirirse vala çöpe giderrrr,aynennnn

Bende keyif almıyorum hiç buğday ekmeğinden kızarmış ekmekte süper oluyorAğzım sulandıben bugün 2 buçuk tl den aldım domatesidondurma iyidir ama fazlası kilo yapar bende her gün yiyorum dondurmaAfiyet olsun yarasınBenim öyle özellikle aşerdiğim bir şey yok normaldede iştahlıydım zaten erik çok yiyesim var oda hamile kalmadan da öyleydim çok severim

Benim kendi annem de saklmaış benim bazı şeylerimi baktım tertemiz evde kullanırım diye düşünüyorum kayınvalidem de battaniye gösterdi oda tertemiz evde kullanırım onları

Canım banada 16. haftada kıza benziyo demişti 2 hafta sonra %100 kız dedi
o zaman seninkide kızdırrrrrr

OOO kızarmış ekmekler yüzünden bi sürü kilo aldımm beeeennn
artık kızartmıyrm ekmeğimii.....
bende bayılırm eriğe
dün akşam bi kase yedim tuza bana bana....sabah parmağımdan yüzük zor çıktı....dikkat edin kızlar sizde tuz tüketmeyin fazlaaaaaa

İnanamıyorumda hep erkek diyorduk erken hissettim pıtlamalarını falan öyle derler ya erken hissedersen erkek diyeGerçi farketmez erkek kız sağlıklı hayırlı olsunda kuzumevet kızarmış ekmek çok yediriyorben tuzlamadan yiyorum canım eriği

Erik ben de çok yiyorum
1 kilo yerim bi oturuşta
tuzlamıyorum ben aman biş de ona alışmayim zaten hergün dondurma,nutella
çikolata,gofret havalarda uçuyor

temizse neden olmasın canımm kullanılır elbetttt

Benim kayınvalidemde hiç bir şey yapmıyor durumu yok gerçi öyle çok şey bekliyor değilimde en azından örgü falan yapabilir veya yaptırabilirihtiyacım olduğundan değil ama insan bekliyor illa pek özenmiyor herhalde :44:

haklısın tatlım en başı sağlık....erkekmiş,kızmış hepsi evlattt
Allah onları bize bağışlasında........
Ay bak merak ettim şimdi senin bebişin cinsiyetini,öğrenir öğrenmez yaz tamammı annesiiiiii

kkkjuıyt
ök nbvgff<12222222222233333334555555699788888889011001
KIZIM YAZDI TEYZELERİGFT

Erik ben de çok yiyorum
1 kilo yerim bi oturuşta
tuzlamıyorum ben aman biş de ona alışmayim zaten hergün dondurma,nutella
çikolata,gofret havalarda uçuyor

Ben de bir kilo yerim bir oturuşta nedir bu erik sevdam bilmem Allahtan eşim sevmiyorda bir kilo eriği ben yiyorum sadece
Afiyet olsun nutellaya bayılırım

amin ..
Yazarım elbet 29 mayısta daha çokta var ayrıntılıya giricez kesinleşir herhalde

haklısın tatlım en başı sağlık....erkekmiş,kızmış hepsi evlattt
Allah onları bize bağışlasında........
Ay bak merak ettim şimdi senin bebişin cinsiyetini,öğrenir öğrenmez yaz tamammı annesiiiiii

nutella mııııııı dediniz.........
gittim bi kaşık aldım geldim şimdiiiii
bende dayanamıyrm yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…