Kıızlaara ve Meriiiç bugün ne oldu bakın
yazılı öncesi,kağıtları dağıtmadan susmalarını bekleyerk ters ters bakıyorum,birisi çıktı "kızlaaaar hoca bakıyor becauseeee"dedi niye yazılı yapıyorum?benim burda ne işim var?bunlar And.12. sınıfmı?? aklımdan türlü sorular geçti o an
kızlarr... canım bi çilekli pasta çekti sormayınnn... ama atandığımız köyde bırakın pastaneyi bakkal bile yokk.. ewde çilekte yok... ooooooof of
Ayyy bu kaynanalar hep böyle demekki yaa
ben de benimkine boşuna kızmayim bariii
benimki de battaniyesini ben alacam,deyip duruyor battaniye dediğin nedirki yaa
o da pazarda görmüştük ben hıı güzelmiş falan dedim
o senin beğendiğini alalım diyor sanki bana lütuf onu ben de alırım 25 TL bişeydi
yani o kadar lafını ediyor sonunda bana 25 TL ye battaniye alacak olay o yani
Benettonda da battaniye var 85 TL o değil yani,hani o da çok tamamda daha önemli bişeyini al bari dimi
AMAN bu kaynanaların hepsi bir alem benimkidedaha yeni yelek örcek bebeğe bana soruyor nerden ucuz ip alırım diye beni işyerimin karşısında var tuhafiye gel ordan al dedim yumağı 3,5 tl den aldı pahalı diyor birisi 2,5 tl ye almış. görseniz kendi süsünden püsünden geri kalmaz ama bize bişi yapcak 3 kuruşuun lafını yapıyor, yapmasın daha iyi ya laf söylemelerindense hiç cekilmezler.
hiç sorma canım.. en yakın ilçede 20 km. eşimede eziyet etmiyim şimdianım bende çilekli dondurmA al ye diycektim ama bakkalda yokmuşşşş
üzüldm yaaaa
Selam kızlarDomates salatalık falan yiyorum ben canım çok istiyor diye zararlı da ama siz yiyor musunuz:26:
ben kahvaltıda yıyorum neden zararlı kı
Selam kızlarDomates salatalık falan yiyorum ben canım çok istiyor diye zararlı da ama siz yiyor musunuz:26:
evet canım biz yiyiyrz...
hatta teyzesiii benim kızım 2sinide çok seviyooooo
pahalısını alıyrmm domatesinn,salatalığında küçükleriniii üzerinde çiçek olanlarınııı
Daha mevsimi değil ya canım bu yüzden
Kahvaltıda neler yiyorsunuz kızlar:26:
Suksuk bu halimizle gelinliğe nasıl sığıcaz ki
Daha mevsimi değil ya canım bu yüzden
Kahvaltıda neler yiyorsunuz kızlar:26:
Suksuk bu halimizle gelinliğe nasıl sığıcaz ki
Domates,salatalık,biber,1tane haşlanımışş yumurta
kaymak,bal,peynir çeşitleri.......
ya ben ne bulursam yiyiyrm canım yaaaaa,boş yere almadım o kadar kiloyuuu
Maşallah prensesebende küçük domateslerden alıyorum ama yine de güvenemiyorum işte:44:
Birde bu akşam azıcık stres oldum bebeğim her zamankinden daha fazla hareket etti etkileniyor mu acaba:26:
amanıın nerdesinizki canım siz?kızlarr... canım bi çilekli pasta çekti sormayınnn... ama atandığımız köyde bırakın pastaneyi bakkal bile yokk.. ewde çilekte yok... ooooooof of
aY KIZLAAARRR yaaa bunlar bizi iiice hasta edicek valla
benimkide pazardan 20 tlye hastane çıkışı almış gelmişşş
adı haste çıkışını ben aldım oldu
ben giydirmek istemyrm onu çok adii gibii çok SERT.......
Bide çok komik bişey oldu...
kendinim milattan kalma sabahlığı varmış penye den gri bişey
almış onu bana getirmiş ben hastanede giycekmişim onuuuuuuuuuuu
rezil etcek beni yaaaabu arada kullanılmış bi sabahlıkkkkk
tabiki annesiii
etkilenmezler miiii
stres yapmaa bebiş için huzurlu bi bebiş olsunnnn bebeğinnn
artık herşeyi anlıylar
benimki babası işten gelince konuşuyo onunla başlıyo hareketlenmeye ...şımarık babacı olcak sanırmmmmm
Ben daha bebeğim için alışverişe çıkamadım yaDoktor cinsiyeti hakkında kesin bir şey söylemedi pipi göremiyorum kıza benziyor dedi bu ay sonu belli olur herhalde iyice
Maşallah yarasın bebişeartık neye güvenipte ne yiyeceğimizi şaşırdık valla her şeyin sahtesi çıktı Birde ben kahvaltıda ekmek çok yiyorum buğdaya geçebilsem keşke:26:ben bazen omlet yapıyorum oda faydalıdır dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?