2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr... canım bi çilekli pasta çekti sormayınnn... ama atandığımız köyde bırakın pastaneyi bakkal bile yokk.. ewde çilekte yok... ooooooof of

Canım benim yaaaaa
hamilelik işte bazen banada oluyooo beyin fonksiyonlarım tamamen iptal oluyooooooo
bide ben zaten 16 saat derse giriyrm fAZla yoğun değilim hep yalnış sınıflara girip duruyorum
iice makar oldum okuldaaaaaa

aY KIZLAAARRR yaaa bunlar bizi iiice hasta edicek valla
benimkide pazardan 20 tlye hastane çıkışı almış gelmişşş
adı haste çıkışını ben aldım oldu
ben giydirmek istemyrm onu çok adii gibii çok SERT.......
Bide çok komik bişey oldu...
kendinim milattan kalma sabahlığı varmış penye den gri bişey
almış onu bana getirmiş ben hastanede giycekmişim onuuuuuuuuuuu
rezil etcek beni yaaaabu arada kullanılmış bi sabahlıkkkkk

ıı aksamlar kızlarr ..bır sıtede gordum hamıle bayanlar gelınlıklı resımlerı koymuslar bızde koyalımmııı :))

anım bende çilekli dondurmA al ye diycektim ama bakkalda yokmuşşşş
üzüldm yaaaa
hiç sorma canım.. en yakın ilçede 20 km. eşimede eziyet etmiyim şimdi eşimin salı günü mülakatı var başarılı olursa gitcez inş. burdan.. dualarınızı bekliyorum.. bu çağda tatlı tatlı aşeremiyom bile.. rabbim yardımcımız olsun...

Selam kızlarDomates salatalık falan yiyorum ben canım çok istiyor diye zararlı da ama siz yiyor musunuz:26:

Selam kızlarDomates salatalık falan yiyorum ben canım çok istiyor diye zararlı da ama siz yiyor musunuz:26:

evet canım biz yiyiyrz...
hatta teyzesiii benim kızım 2sinide çok seviyooooo
pahalısını alıyrmm domatesinn,salatalığında küçükleriniii üzerinde çiçek olanlarınııı

evet canım biz yiyiyrz...
hatta teyzesiii benim kızım 2sinide çok seviyooooo
pahalısını alıyrmm domatesinn,salatalığında küçükleriniii üzerinde çiçek olanlarınııı

Maşallah prensesebende küçük domateslerden alıyorum ama yine de güvenemiyorum işte:44:
Birde bu akşam azıcık stres oldum bebeğim her zamankinden daha fazla hareket etti etkileniyor mu acaba:26:

Daha mevsimi değil ya canım bu yüzden
Kahvaltıda neler yiyorsunuz kızlar:26:
Suksuk bu halimizle gelinliğe nasıl sığıcaz ki

Domates,salatalık,biber,1tane haşlanımışş yumurta
kaymak,bal,peynir çeşitleri.......

ya ben ne bulursam yiyiyrm canım yaaaaa,boş yere almadım o kadar kiloyuuu

Ben daha bebeğim için alışverişe çıkamadım ya Doktor cinsiyeti hakkında kesin bir şey söylemedi pipi göremiyorum kıza benziyor dedi bu ay sonu belli olur herhalde iyice

Domates,salatalık,biber,1tane haşlanımışş yumurta
kaymak,bal,peynir çeşitleri.......

ya ben ne bulursam yiyiyrm canım yaaaaa,boş yere almadım o kadar kiloyuuu

Maşallah yarasın bebişe artık neye güvenipte ne yiyeceğimizi şaşırdık valla her şeyin sahtesi çıktıBirde ben kahvaltıda ekmek çok yiyorum buğdaya geçebilsem keşke:26:ben bazen omlet yapıyorum oda faydalıdır dimi:44:

Maşallah prensesebende küçük domateslerden alıyorum ama yine de güvenemiyorum işte:44:
Birde bu akşam azıcık stres oldum bebeğim her zamankinden daha fazla hareket etti etkileniyor mu acaba:26:

tabiki annesiii
etkilenmezler miiii
stres yapmaa bebiş için huzurlu bi bebiş olsunnnn bebeğinnn
artık herşeyi anlıylar
benimki babası işten gelince konuşuyo onunla başlıyo hareketlenmeye ...şımarık babacı olcak sanırmmmmm

kızlarr... canım bi çilekli pasta çekti sormayınnn... ama atandığımız köyde bırakın pastaneyi bakkal bile yokk.. ewde çilekte yok... ooooooof of
amanıın nerdesinizki canım siz?
eşin asker mi senin de??:26:

aynııı benimki
taaa eşimin bebekliğinden kalma sararmıış solmuş,eprimiş
yorganını getirmişti bana ben Ayçaya kullanacakmışım
hani iyi durumda olsa belki saklarım hatıra falan diye
sapsarı olmuş leke leke ben onu kullanırmıyım yaa
attım gitti çaktırmadan,kızıma da en iyisinden bi yorgan aldım hala onu kullanıyor
kusura bakmasın onun egosunu tatmin etmek için ben zamanında çooook fedakarlık ettim hatta düğünde bana bok gibi bi gelinlik dikti çok anlarım çok iyi dikiş bilirm dedi(emekli dikiş öğretmeni)
ben de aptal aşık nolacakki diksin dedim....
Kızıma mevlüt elbisesi diye 1 aylık çocuğa resmen 2 yaş elbisesi dikip giydirdi neyse dedim içinde kalmasın ama artık yeterrrr

Ben çok stresli sinirli insanım bebeğimde öyle olacak diye ödüm kopuyorAnnesi gibi manyak olmasın kuzum
Ben daha 19. haftama giricem benim eşim dokununca hiç kıpırdamıyor pas vermiyor babaya
Ay maşallah

Ben daha bebeğim için alışverişe çıkamadım ya Doktor cinsiyeti hakkında kesin bir şey söylemedi pipi göremiyorum kıza benziyor dedi bu ay sonu belli olur herhalde iyice

canım senin bebiş ne kadarlık olduuu?????Cinsiyet belli olması gerekiyor da sanırım 16 haftayı geçtinnnnn
bizde henüz aloşverişe başlamadık kızımaaa,.....

evet omlette faydalıdırr mutlaka
bende tam buğday yiyemyrm kokuyoo sankiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…