ya bana hiç geçmiyomuş gibi geliyo daha çoook var diyorum
benim şeker yüklemem de haziranın ilk haftası yapılacak :94:
Maşallah ben su içsem de bana yaradığı için 9 kilo aldım göbüş de tabi önden önden gidiyo pazartesi doktor acaip kızacak bana ama ne yapiyim ya of. Bünyen demekki vermeye müsait hemen gidiyo kio-lon. Eğer bebişin sağlıklıysa takma kafana. Son dönemde daha çok alınıyormuş zaten.
masallahh cnmm..dr bana sımdıye kadar kac kg aldın dıe sormadı ..hamurısı tatlı cok yememeye calıss yada cok az ye cnmm dıkkat et onumuzde son aylara nekadar az kg ıle gırersek daha ıı olucakk.. benım arkadasımda kızı olucak son ayında ılk bebegı 19 kg almıss( cok fazla deılmı ? gecen sene karsı komsumda ılkbebegınde 3o kg almıstıı ..:18:
.Canım eğer almadıysan güzel görüştür seni sorma ihtiyacı duymamıştır beni gördü mü kimbilir ne dicek
abowww 30 mu ayyy neyse ya ben daha börek pasta yemiycem yürüyüşte yapacam anam 19 bile fazla amaa bu gidişle bende alacak gibi duruyorum Allah kolaylık versin ama benim bünyem bu su içsem yarıyo diyorum ya. Bir liste verdi bana doktor buna uyarsan ayda bir kilo alırsın dedi ama diyet lisetesi gibi benim canım daha farklı şeyler çekiyoNeye ama dikkat ediyim en çok da çok killo alırsam normal doğum yapamam diye korkuyorum. Neyse bakalım doktor ne dicekde ona göe bende tutarım boğazımı ne yapalım sağlık için en önemlisi :26:
Günaydınnn
kızlarrrrr
nasılsınız ,melekleriniz nasıııııı????????????
biz iyiyiz ,bugün boş günümüz,kızımla keyifli bi şekilde kahvaltı yaptık
teyzoşlara meraba diyelim dedikkk
Günaydınnn
kızlarrrrr
Herkeseee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm cok guzelmıs gercekten
kızlar suan burası acayıp tıner kokuo ben yavas yavas kafayı buluyrm galıba..........
canım eğer ben çok yediysem oluyo nefes nefese durumu....KızlAR ya sormayın bu sıcaklar beni mafediyo sıcağıd soğuda sevmeyen bi yapım var evde bile yanıyorum dışarı hiç çıkamıyorum son aylarda vede oturum heralde.
Bir de ne sorcam ya kızlar siz nefes nefese kalıyor musunuz sanki ben koştum koştum da durdum gibi nefes nefese kalıyorum az bi iş yaptım mı kilodandır diye düşnüyodum arkadaşın biri bebek büyüyo kalbine baskı yapıyo ondandır dedi. Sizdede var mı nefes nefese kalma durumu?
Günaydınnn teyzoşşşşş........Herkeseee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BNM ARKADASMDA OLE HER AY 4 KILO ALRAK DEVAM EDIYO DOKTOR DIYET VERMIS ONADA YOKSA BU GIDISLE 27 KILODA TAMMLRSN DEMIS BEN ZAYFIM DOKTOR HIC BISI DEMIO KILOMLA ILGLI.Canım eğer almadıysan güzel görüştür seni sorma ihtiyacı duymamıştır beni gördü mü kimbilir ne dicek
abowww 30 mu ayyy neyse ya ben daha börek pasta yemiycem yürüyüşte yapacam anam 19 bile fazla amaa bu gidişle bende alacak gibi duruyorum Allah kolaylık versin ama benim bünyem bu su içsem yarıyo diyorum ya. Bir liste verdi bana doktor buna uyarsan ayda bir kilo alırsın dedi ama diyet lisetesi gibi benim canım daha farklı şeyler çekiyoNeye ama dikkat ediyim en çok da çok killo alırsam normal doğum yapamam diye korkuyorum. Neyse bakalım doktor ne dicekde ona göe bende tutarım boğazımı ne yapalım sağlık için en önemlisi :26:
Günaydınnn
kızlarrrrr
AFIYET OLSUN YARASIN BEBISINE
:)) seninkidee iimiş:))Ayyy bu kaynanalar hep böyle demekki yaa
ben de benimkine boşuna kızmayim bariii
benimki de battaniyesini ben alacam,deyip duruyor battaniye dediğin nedirki yaa
o da pazarda görmüştük ben hıı güzelmiş falan dedim
o senin beğendiğini alalım diyor sanki bana lütuf onu ben de alırım 25 TL bişeydi
yani o kadar lafını ediyor sonunda bana 25 TL ye battaniye alacak olay o yani
Benettonda da battaniye var 85 TL o değil yani,hani o da çok tamamda daha önemli bişeyini al bari dimi
canım dikkat et dışarı çık ,pencereyi aç nebilieyinnnn...bebeğe zarar vermesin annesiii.......
BU GIDISLE BEBISIMIN KIMYASAL KOKULARA KARSI BI BAGIMLIIGI OLCAK TÖBE TÖBE ILRDE DOKUNMUCAK
kızlarr... canım bi çilekli pasta çekti sormayınnn... ama atandığımız köyde bırakın pastaneyi bakkal bile yokk.. ewde çilekte yok... ooooooof of
canım dikkat et dışarı çık ,pencereyi aç nebilieyinnnn...bebeğe zarar vermesin annesiii.......
BU GIDISLE BEBISIMIN KIMYASAL KOKULARA KARSI BI BAGIMLIIGI OLCAK TÖBE TÖBE ILRDE DOKUNMUCAK
kız öyle deme ya töve töve ya başka işlere baksan belki daha düzgün bir iş bulursun ya da canını az daha sık çalış biraz daha bol bol su iç bari canım
:)) seninkidee iimiş:))
benimki daha komikkk bir çift çorap almış değil bu zamana kadarrrrrr şimdiyekadarda ele avuca gelsin diyordu. Geçen ne derse beğeirsiniz süt pompası alacakmışşş hani inekleri sağıyorlarmış ya onun gibi herşeyimizbittti bi o eksik kaldııı acilll alalımmm birgün kafa göz dalıcam bakalım yaa hadi hayırlısı
amanıın nerdesinizki canım siz?
eşin asker mi senin de??:26:
aynııı benimki
taaa eşimin bebekliğinden kalma sararmıış solmuş,eprimiş
yorganını getirmişti bana ben Ayçaya kullanacakmışım
hani iyi durumda olsa belki saklarım hatıra falan diye
sapsarı olmuş leke leke ben onu kullanırmıyım yaa
attım gitti çaktırmadan,kızıma da en iyisinden bi yorgan aldım hala onu kullanıyor
kusura bakmasın onun egosunu tatmin etmek için ben zamanında çooook fedakarlık ettim hatta düğünde bana bok gibi bi gelinlik dikti çok anlarım çok iyi dikiş bilirm dedi(emekli dikiş öğretmeni)
ben de aptal aşık nolacakki diksin dedim....
Kızıma mevlüt elbisesi diye 1 aylık çocuğa resmen 2 yaş elbisesi dikip giydirdi neyse dedim içinde kalmasın ama artık yeterrrr
merhabaa cnmm ıyızz sen nasılsın :)) ohh yarasınn kızcene afıyet olsunn ..Günaydınnn
kızlarrrrr
ewt cnm bende artık hıc yurumeye gelemıyorumm bır ssaaat carsıya ınsem of poff esımde bıktı artık benden bıdaha bıyere gıtmıceksın otur evde dıoKızlAR ya sormayın bu sıcaklar beni mafediyo sıcağıd soğuda sevmeyen bi yapım var evde bile yanıyorum dışarı hiç çıkamıyorum son aylarda vede oturum heralde.
Bir de ne sorcam ya kızlar siz nefes nefese kalıyor musunuz sanki ben koştum koştum da durdum gibi nefes nefese kalıyorum az bi iş yaptım mı kilodandır diye düşnüyodum arkadaşın biri bebek büyüyo kalbine baskı yapıyo ondandır dedi. Sizdede var mı nefes nefese kalma durumu?
gunaydın cnmmmHerkeseee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kolaylık versin ya onumu düşünmüş ayy canım ne düşünceliymiş :) Belki süt pompasıan gerek kalmıcam cuk cuk emecek kuzucun ihai bu kaynanalar yaa :))
Ay güldüm vallaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa
sen çok yaşaaaa
ya ne komikler demiiii......
Benimkide eşimin bebeklik bornozunu getircekmiş sandığındadymış,tahmin ediyrm vaziyetiniiii
getirme esk ye gelince kullanırız dedim tabi asla kullanmamda......
getirirse vala çöpe giderrrr,aynennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?