2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh kıyamam yaaaa((( püff Allah yardımcın olsun canım yaaaaa

al bendende okadarr(( 1 kat merdiven çıktım sabah nefes nefese kaldım püfsss oysaaa kilom çok abartı değillll ama bebek etkilioyr sanırım.

ama ama çok güzel zaten duygusala bağlamış vaziyetteyizz(

ay inş. Annesi Allah o günleride gösterecekkk.
Bu aradaa doğum yapacağımız günlerimiz aynı ben azmettim bayramda kimseickler yokken doğuruucam senin varmı öyle bir şeyin.

bende her akşam eşime göbişimi sevdiriyrmm,bide öptürüyrmmmmmm
tabi konuşması içinde zorluyrmmmm
aralarındaki bağ güçlensin dieeeee
Allahım hepimize o günleri nasip eder inşallahhhhh.......

hmmmmmm....
bende acayip kilo aldımm yaaaaa,çok endişeleniyrmmmmm
bu arada canım sakıncası yoksa kaç kiloydun kaç kilo oldunnnn......
sanki ben tatlıyı kessem tüm sorun halolcakmış gibi hissediyrmmmmmm

ÖRNEK YEMEK LİSTESİ

SABAH KAHVALTISI

1 bardak ıhlamur, ada veya papatya çayı
1 adet yumurta
1 kibrit kutusu peynir (bu kibrit kutularından feret diyorum ben canım ne kadar isterse o kadar yiyorum )
5 adet zeytin
1 yemek kaşığı bal, pekmez veya reçel
1 orta dilim ekmek
söğüş sebze

ARA ÖĞÜN

1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt

ÖĞLE YEMEĞİ

2 köfte büyüklüğünde etli sebze yemeği veya 1 tabak kurubaklagil (kuru fasulye nohut mercimek gibi)
1 porsiyon makarna, pilav veya çorba
yarım kase yoğurt
salata
1 orta dilim ekmek

İKİNDİ KAHVALTISI

1 kibrit kutusu peynir
1 orta dilim ekmek
1 porisyon meyve

AKŞAM YEMEĞİ

1 porsiyon etli sebze yemeği
1 porsiyon makarna,pilav veya çorba
yarım kase yoğurt
salata
1 orta dilim ekmek

YATMADAN ÖNDE
1 su bardağı süt veya yoğurt
2 porsiyon meyve

(Uyulsa gayet doyumcul bir liste ama ben listeye uymak istemiyomi kendime uymak istiyorum tabi kendime uyuncada gelsin kilolar gelsin kkk lar )

evet içipamukta olabilir oda sağlıklı belki ben de öyle yaptırırım
canım alt değiştirme 25tl di
elyaf düşünmüyorumhazır uyku seti yani
kendim yaptırıp çarşaf takacağım

Son düzenleme:
ay inş. Annesi Allah o günleride gösterecekkk.
Bu aradaa doğum yapacağımız günlerimiz aynı ben azmettim bayramda kimseickler yokken doğuruucam senin varmı öyle bir şeyin.

Allah seni iyi etsin senin azmetmenlemi doğurman :)) Yok canım ya ben eylül gibi doğsun istiyorum annem yanımda olsunda başka kimse istemiyorum kayınvalidem gelirmi bilmiyorum daha belli değil gelip gelmeyeci :)

Ami canımmm amin...

Kuzum benim bpyum 1.75, 76 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum amacım 90 l bitirmekde bu gidişle zor tabi azmin zaferi kazanacak azmedecem daha yemiycem abur cubur.. bende hamur işini kessem sıkıntı olmuycak

Sen kaç kiloyla hamie kaldın şimdi kaçsın?

hımmmm...liste gayet doyurucu ama hamilelikte belli kalıplara baglı kalmak cok zor ya..hele bi hayırlısıyla doğumlarımız gerçekleşsin de bu sayfada ne listeler dolaşcak daha kim bilir..:)

Kızlar merhaba,
Ben de yeniyim forumda, yazılanları okudum ve çok beğendim, gerçekten çok seviyeli insanlar var, herkes samimi bir şekilde yaşadıklarını paylaşıyor.
Bundan sonra ben de takip edip kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Ben de Eylül sonu, Ekim başı bekliyorum bebişimi hayırlısıyla inşallah.
Bilgilerimi vereyim beni de listeye eklersen sevinirim "suksuk".
SAT: 28.12.2011
Boy: 1.66
Kilo: 68
Beklenen Doğum Tarihi: 03.10.2012
Birinci çocuk
İsim: Bilge

günaydın bayanlar nasılsınız. aslında 8de uyandım ama kahvaltı yaptık sonra geçmişi okumak fln baya zamanımı aldı. ayrıca aramıza hoşgeldin THIRTYOS ayy umarım doğru yazmışımdır. kızlar dün detaylım vardı doğrusu doktoru pek beğenmedim ne eşim yanımda girebildi nede oğluşumu görebildim hiç göstermedi ancak kendi ekranından baktı ki zaten onun dediklerini kendi doktorumda söyledi bana yani bi fark yok. dün ultrasına girdiğimizde oğlum uyuyomuş bu çocuğun eli yamuk gibi diyo doktor bugün git yarın gel pozisyon değiştirir tekrar bakarız sorun varmı yokmu dedi tam o sırada benim ufaklık bi tekme salladı sanki al sana el düzgünmü yamukmu ii bak diye hehe oğluşumun eli ayağı düzgün çok şükür ama siniir oldum kadına yaa neyseki bi sorun gözükmüyo haftaya salıda kendi doktorumda randevumuz var o zaman oğluşumun heryerini görebileceğim yaaa. ayrıca şu dondurma sorunu bendede var hergün mutlaka bi tane indiriyorum mideye ama geçen aydan bu aya 0 kg alarak tamamladım sadece yaptığım ekmeği çok çok azaltmak oldu doktorumun tavsiyesi üzerine. oğluşumda bu arada 549 gr 30cm olmuş:)))))))) ayrıca suksuk inan ağlattın beni yukardaki yazıyla yaaaa(

kızlar birde benim bi derdim var yaa. biz eşimle 4 yılın sonunda kaçarak evlendik. aileler hala küsler hatta eşimde annesi hariç herkesle küstü taa ki on gün öncesine kadar bizim herşeyimizi eşyalarımız fln kendi annem babam aldılar eşimi resmen evlatlıktan reddetti kendi babası dedesi fln babam sahip çıktı bize herneyse on gün önce eşim 25 sene elinde büyüdüğü dedesini kaybetti e cenazesine gitmese olmaz ölüm sonuçta ama babasıyla hala konuşmuyo neyse 3-4 gün önce pişi yapıldı eşimin anneside ağır astım hastası beni görmek istemiş bizde gittik ama çok çok az durduk ve sadece eşimin annesini gördük o günden bu yana babam ve annem tavır yapıyolar sanki beni istemiyolar torunlarını istemiyolar gibi geçen gün saatlerce gözyaşı döktüm gözlerim şişti resmen eşim teselli etti beni baya hani biz onları üzmek istemedik ama bilmiyorum yaa çok üzüldüm ben keşke gitmeseydim dedim eşimde ben bugüne kadar gidelim demedi sana ama annem çok hasta dedi zaten tekrar götürmem seni dedi ne kadar üzdüler bizi bende biliyorum dedi ayrıca babamıda çok sever eşim hiç ona toz kondurmaz ama işte bunları babam bilmez ona olan saygı ve sevgimizi bilmiyo. inanın çok üzgünüm yaaa(((( yanlış mı yaptım sizce ve sizce torununu kucağına alınca sever mi.

kızlar birde benim bi derdim var yaa. biz eşimle 4 yılın sonunda kaçarak evlendik. aileler hala küsler hatta eşimde annesi hariç herkesle küstü taa ki on gün öncesine kadar bizim herşeyimizi eşyalarımız fln kendi annem babam aldılar eşimi resmen evlatlıktan reddetti kendi babası dedesi fln babam sahip çıktı bize herneyse on gün önce eşim 25 sene elinde büyüdüğü dedesini kaybetti e cenazesine gitmese olmaz ölüm sonuçta ama babasıyla hala konuşmuyo neyse 3-4 gün önce pişi yapıldı eşimin anneside ağır astım hastası beni görmek istemiş bizde gittik ama çok çok az durduk ve sadece eşimin annesini gördük o günden bu yana babam ve annem tavır yapıyolar sanki beni istemiyolar torunlarını istemiyolar gibi geçen gün saatlerce gözyaşı döktüm gözlerim şişti resmen eşim teselli etti beni baya hani biz onları üzmek istemedik ama bilmiyorum yaa çok üzüldüm ben keşke gitmeseydim dedim eşimde ben bugüne kadar gidelim demedi sana ama annem çok hasta dedi zaten tekrar götürmem seni dedi ne kadar üzdüler bizi bende biliyorum dedi ayrıca babamıda çok sever eşim hiç ona toz kondurmaz ama işte bunları babam bilmez ona olan saygı ve sevgimizi bilmiyo. inanın çok üzgünüm yaaa(((( yanlış mı yaptım sizce ve sizce torununu kucağına alınca sever mi.

al benden de o kadar sibel_saa.. ayrıntılıya dair ne hayallerle gittim...ama hiç bir görüntüyü anlayamadım.. daha doğrusu anlatan olmadı.. 10 dk bile sürmedi.. bi arkadaşım gittiğinde bi yarım saaat sürdü..doktor herşeyi anlattı.. cd falan verdi deyince bi heyecanla gitmiştim işte...napalım olsun artık.. doktorum raporu incelerken herşey cok güzel dedi ya o da yeter..ama hatıra kalacak bi cd miz olamadı malesef... eşim desen 'bu ayrıntılı para tuzagıymış.. bizim doktor daha iyi bakıyordu' deyip duruyor kendince..ama öle değildir tabi..

maşallahh maşallahhhh:)))) benimkideee böyle komacan

ole demekle olmazz cekde gorelımm benım gobusumm senın gobusunu gecer :))

hehe kilo sağlıklı birşey değil canımm önemli olan sağlı beslenmen bebişin içinde kendin içindeeeeee, ama tuzu azaltmaaa krampların nedenlerinden biride oooo normal yeeee tuzu

erıgı tuzla yıyodum meselaa onu tamamen kestım yemeklerımıde cokaz tuzla yapıyorum cnm ..allaha sukur bıkere bıle kramp gırmedı ıns gırmezz . dılımı ısırayımm

masallahh cnmm koca adam olmuss :)) ewt o yazıda malesef bende aglaıdm ( .. drr a cok kızdım suratsızz drlara tahammulumm hıc yok

kuzum paylaştığın için teşekkür ederim.
Yaws ben bunların hepsini bir günde yersem şuanki aldığı kiloların 2 katını alırımmm yawsss. ben bukadar yemem kiii pehhh.

dünkü menümü yazayım.

sabah
1 dilim ekmek
yarım yumurta
1 kk peynir
1/2 salatalık
1 bardak süt

öğlen
2 köfte -2 pirzola
salata
1,5 dilim ekmek

ara
1 tabak erik

akşam
1 bardak ayran

ara
1 elma

ara
2 dilim börek ,1 kurabiyee (gezmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…