canım yarın çekerim geceliğin fotosunu sizin için.bendaha bakmadım cnmm gecelık faslına gıremedım :)) bebege almaktannn . resımlerını paylasırsan sevınırım bolece fıkır edınmıs oluruzz..fıyatıda gayet ıyımıs gulegule kullan
daha uzun lıstelerde var bence burda yazılanlar yeterlıı gayet gusel tskler lıste ııcın n cnmm
foto makınesı unutulmamalıkesınlıkkle :)
:
çok güzel hayatım bebişin şimdiden güle güle kullansın.
teşekkürlerr canım daha güzelleri size olsun inş.OOOOHHHH en azından gecelik olayını aradan çıkarmışşsınn canım güle güle kullannnnnn
yyyy maşalllaahhh bizim kuzularaaaaa
maşallahh maşallahhhh Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin kucağımızada aldığımız günleri görürüz inş.su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :
Kız sayısı ;4o
Erkek sayısı;39
yanlıs saymadıysam :))
suksuk benimkiyle beraber erkek sayısı 40a eşitlenmiş oluyoisim ravza yaş 20 bek. doğm trh. 19 eylül kilo 61
daha tam 20 bile olmadım ama olsun.. olgun takılıyorum bensen kaçsın?
ay kızlarr yaa kendimi pek bir kart hissettim:)) çok geç kalmışızz biz yawww heheben 21 canım yani 91liyim galiba 21 doldu demi yaa bende bu hesapları anlamıyorum bi türlü
ben pierrecardini alacağım inş. canım karar verdim modeline falan birara paylaşırım inş.Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)
oy oy oyyy Allah yardımcın olsun canımmm:)))benim adım derya cnm maşşallah erkencisin demkki yaşın 24 yazıyo tabloda yanlış hatırlamıyosam :)) evet kızım var adı esila 1.5 yaşında kazayla hamiş kaldım kısmet böyleymiş şimdi oğlum olucak Allahın izniyle ben istanbul annelerini biraraya toplayıp buluşma planlamak istiyorum bakalım birkere konusunu açtım ama pek ilgilenen olmadı ben de tanışalım kaynaşalım istiyorum diğer topicler kanka olmuş biz ağırdan alıyoruz işte
çokkkkkk geçmiş olsun allah şifa versinnn canımmmmmmmmmmmmmmmmslm kızlar,
1 haftadır hastayım yatıyorum, halada iyileştim sayılmaz :2: pazar günü boğaz ağrısı ve kusma ile başladı, sonra kulak ağrısı, baş ağrısı ve boğucu bir öksürükle devam etti
kaç gecedir öksürmekten uyuyamıyorum, doktora gittim mecbur ilaç içiyorumsayfalarda çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım, önemli gelişmeler oldu mu ?
selam güzel anneler benimde şeker yüklemem 2 hafta sonra hemşire bana ilacın ismini werdi eczaneden al ewde iç 1 saat dolmadan gel dedi ama internetten baktım şeker yüklemesi aç ya da tok farketmiyor hemşreyede sordum farketmez demişti benmi yanlış anladım acaba tetanoz aşısınıda oldum geçen gün haftaya çarşambada doktor kontrolümüz war bnde kızımı çok özledim vakit geçmiyor :) bu arada tekmeler baya bi sertleşti dışardanda görünüyor artık karnım oynuyor :)
bu arada listede ben warım ama kızım olcak benim eklerseniz çok sewinirim teşekkür ederim kızıma bi sürü cici aldım en kısa zamanda eklicem bende :)
Eki Görüntüle 413677
Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL
Kızlaaarrr hamilelern gönülden diledikleri kabul olur. Benim içinde edermisniiz bugün patronumla konuştk sözleşmeyi yenilemedik yani seneye işsizm. Benim artık mutttlakaaaa kpssyi kazanıp atanmam lazım hayırlısıyla. Nolur atanmam için dua edin. Canım sıkıldı diye bebiişimde hiç hareket etmedi hala bile varla yok arası
günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff
Eki Görüntüle 413677
Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL
ben direk evdeki sırt çantalarıyla iş görmeyi düşünüyorum :)
hatta çekçekli bavul bile olabilir :) iki bebege anca
ben bos zannettım cnm ılk gorunce 7o tl yazıodu hepsı dahıl ozaman ıı gıbıı fıyatı dusunulebılır bende almadım henuzz arastırıyorumm
bende hep yıyorum cnmmm 2 kg alıyorum pzdan esımde kızıo banaa napıcaksın cok curuyecek dıoo 2 gun surmedı wallaa .. erık desen hıc sormaa..:))) sımdı bıraz ara verdımm 2 gundur degısıkk seyler yıyomm bebısımm sıkılmasınn yarın marketten anannas alıcamm bakalım begencekmı kuzucumm .. hamıle olmadan yemıstımm cok begendım ben gusel bısı..kokusu ozellıkle hoş ıckı gıbı :))
ay kızlarr yaa kendimi pek bir kart hissettim:)) çok geç kalmışızz biz yawww hehe.
Mihrace sen kaç yaşındasın? Sen kartsan ben ne yapayım yahu.. Yapmayın böyle.. Hayat uzun...
anchusaa nasılsın karşılaşamıyoruz...
bebeğin nasıl?karnın şiştimi kilo durumun ne alemde?
Kizlar uyanmadinizmiiii uykucu bu kizcelerr anlasildii.benim bidik uyutmadi benii sabah sabah cok hareketliiii kipirdakkk seyyy
Selam...
bu aralar çok vakit geçiremiyorum forumda..
İyiyim ben de bebeğimde. Profilime göbek fotomu koymuştum 3 hafta önce bakabilirsin. Çok kilo almadım henüz 2-2.5 kilo kadar aldım. Dr. gayet iyi diyor.
Sen napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?