2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım yarın çekerim geceliğin fotosunu sizin için.
listeyide beğnemnize sevindim canım inş.sizlerede faydası olur.
Eki Görüntüle 413463

annemler bugun almıslar ızmırden gelırkenn doguma getırıcekler nasıpse ..
çok güzel hayatım bebişin şimdiden güle güle kullansın.
OOOOHHHH en azından gecelik olayını aradan çıkarmışşsınn canım güle güle kullannnnnn
yyyy maşalllaahhh bizim kuzularaaaaa
teşekkürlerr canım daha güzelleri size olsun inş.

maşallahh maşallahhhh Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin kucağımızada aldığımız günleri görürüz inş.
daha tam 20 bile olmadım ama olsun.. olgun takılıyorum ben sen kaçsın?

ben 21 canım yani 91liyim galiba 21 doldu demi yaa bende bu hesapları anlamıyorum bi türlü
ay kızlarr yaa kendimi pek bir kart hissettim:)) çok geç kalmışızz biz yawww hehe
Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)
ben pierrecardini alacağım inş. canım karar verdim modeline falan birara paylaşırım inş.

oy oy oyyy Allah yardımcın olsun canımmm:)))
çokkkkkk geçmiş olsun allah şifa versinnn canımmmmmmmmmmmmmmmm

canım bana hemşire ilacı alıp oraya gitmemi söyledi aç karnınaa, önce açlış şekeir ölçülecekmiş sonrada glikoz içilip tokluk şekeri ölçülecekmiş.
ay benim bıdıktaa fena kıpraşıyorrrr müziği seviyorr hareketli müziklerde kıpır kıpır.
annesi cicilerini güle güle kullansınn bebişin inş.

Allah gönlüne göre versin canımmm şimdiden başarılar

günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff

günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff

karar77 bol bol dinlen. Geçen hafta benim de oldu.Kasılmalar periodik mi? serum verildi mi?
Aman progestonu ihmal etme, direk yat....

Eki Görüntüle 413677

Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL

Çok beğendim bunu. Bir de zara ve mother care inn beşikleri çok tatlı ama ben beşik te almayacağım. Bir arkadaş biz veririz alma dedi. Nasıl birşey verecekler bilmiyorum hiç...

Çilek kuvvetli bir alerjen. Ben de bebeğimde çok seviyoruz ve ilk başlarda ben de çok yedim fakat sonra çok aşırı tüketilmemesi gerektiğini öğrendim. Tamam size alerji yapmıyor olabilir ama bebeğinize yaparsa?? Günde bir kaseden fazla yemiyorum artık.Bilginize...

Son düzenleme:
anchusaa nasılsın karşılaşamıyoruz...

bebeğin nasıl?karnın şiştimi kilo durumun ne alemde?

Son düzenleme:
Kizlar uyanmadinizmiiii uykucu bu kizcelerr anlasildii.benim bidik uyutmadi benii sabah sabah cok hareketliiii kipirdakkk seyyy

anchusaa nasılsın karşılaşamıyoruz...

bebeğin nasıl?karnın şiştimi kilo durumun ne alemde?

Selam...
bu aralar çok vakit geçiremiyorum forumda..
İyiyim ben de bebeğimde. Profilime göbek fotomu koymuştum 3 hafta önce bakabilirsin. Çok kilo almadım henüz 2-2.5 kilo kadar aldım. Dr. gayet iyi diyor.
Sen napıyorsun?

günaydın kızlar...

benim ki hala kıpırdamıyor. haftada 1 kere:)))
ya benim kız tembel ya da ben hissedemiyorum anlamadım ki

Maşallah cnm yavaş yavaş çıkmaya başlamış göbişinn...
bende 2-2,5 kilo aldım..
Ben geçen hafta 1 hafta istirahat ettim bi gece hastanede yattım bebeğimin eşi çok aşağıda kanamam oldu.Şuan durdu kanamam bakalım 1-2 haftaya gideceğim tekrar muayeneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…