2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[/QUOTE]kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız

Son düzenleme:
kızlar bende çantamızın resmini ekliycektim ama beceremedim markası elite termoslu bebek çantası yazınca çıkıyor resimleri ama ekleyemedim bide kızlar çantanın silinebilir ve su geçirmez olması çok işe yarıyor maması sütü falan dökülme ihtimaline karşı yani

kızlar ceyrek altın 15otl ye düşmüş almak ısteyen varsa duyrulurr

Son düzenleme:
kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah

ayy biz daha 1.5 yıllık evliyiz galiba bizim oğlan azucuk büyüyünce beni bırakıp gidecek ama ben çok korkarım yanımda eşim olmadan oda bunu biliyo 4 senedir galiba birde ondan bırakıp gidemiyo. ayy ayrıca maşalallah 6 sene ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAAAAH...[/QUOTE]
cnm bende çok korkardım uyuyamazdım ya elektrik kesilirse ya şu olursa ya bu olursa diye ama insan alışıyor be zamanla hem evine hem evliliğine alışıyosun
kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız[/QUOTE]

şükriye profilindeki resim senin resmin mi??

yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..

kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]

bizimkide eylülün 8 inde ama doğum 17si gösteriyor tabii süpriz yapıp erken gelmezse bebiş

hoşbulduk teşekkür ederiim :) sanırım o 3 saat beklediğimiz tahlil 100 grlık şeker yüklemesiydi ben hiç yaptırmadım ama nette öyle yazıyordu 50 grlık şeker yüklemesi değerlerine göre isteniyormuş ama emin değilim tabi aç karnına kötü olur gerçekten o kadar saat nasıl aç kalcaz :18:

kızlar niye konuşmuyosunuz hımm akşam sohbeti yok demekki bugün ben gidiyorum o halde kızıma muhallebi yapacağım ve uyutacağım inşallah uyur öptüm sizi hamişler

13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız[/QUOTE]

ay ben daha 8 aylık evliyim.Eylül 10 da evlendik...Allah korusun erken doğum filan olsa zan altında kalacağız valla Aslında planlarımızda bebiş yoktu..Hatta ben pkolu oldugum için doktorum ugrasabileceğimizi söylemişti.Çok sükür aratmadı Allahım..

Son düzenleme:
bilmiyorum beslenmemle ilgili bir sıkıntı yok herhalde onla ilgili:44:

ya ben bu vitamin olayına cok takılıyorum.Televizyonlarda bas bas bagırıyorlar dogal yollardan alın besinleri diye..Doktorlar inatla vitamin veiryor..Kimi dinleyeceğimiizi şaşırdık.Ben suan 4 tane ilaç kullanıyorum.Magnezyum, coraspirin, elevit ve enfeksiyonum oldugu için diosid. hatta bir de fitilim baslayacak yarın..Bunların tamamı bir araya gelince illaki bebişi etkiliyordur diye düşünüyorum.zaten oldum olası sevmem ilac kullanmayı...

bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum

Canım ben de 2,5 aylık evliyken hamile kaldım.Basta adapte olmakta cok zorlandım.Şimdi inanılmaz mutluyum.Heyecanla bebişimi bekliyorum. Baslarda böyle hissetmen cok normal..Sakın kıyma bebişine..

Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL

Kızlaaarrr hamilelern gönülden diledikleri kabul olur. Benim içinde edermisniiz bugün patronumla konuştk sözleşmeyi yenilemedik yani seneye işsizm. Benim artık mutttlakaaaa kpssyi kazanıp atanmam lazım hayırlısıyla. Nolur atanmam için dua edin. Canım sıkıldı diye bebiişimde hiç hareket etmedi hala bile varla yok arası

yok yeni değil benim önceden canım şimdide var ama nette araştırabilirsin
ay baktım ama bulamadım( omuz çantalısı varr sırt çantalısı yok
Eki Görüntüle 413356 Eki Görüntüle 413357 Eki Görüntüle 413358

kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
ay bende en baştakii insanın çok dikkatini dağıtmıyorr bebşin içinde geçerli bu uyurken zorlanmazz çok enerjisini almaz renklerr ben olsak sade olan en baştakini alırdım.

hım akşamı nasıl atlattın çok meak ettim yaws inş. herşey yolundaaaa geçmiştir.
bu arada sen sancılarının sıklığına bak mutlaka ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…