kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah
yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..
en yeni ben miyim acaba 7 buçuk aylık evliyim bende:))
merhabalar hoşgeldiiinnn.. bende şimdi baktım netten evet açlık gerekmiyo diyo ama ben bekarken yaptırmıştım aç kalınması gerekiyodu tam üç saat boyunca inşallah doktorum aç ol falan demez yaa korkuyorum çünkü. eklede bakalım kızının güzel cicilerine
bilmiyorum beslenmemle ilgili bir sıkıntı yok herhalde onla ilgili:44:vitamini neden bırak dedi bana bırakma dedi
bilmiyorum beslenmemle ilgili bir sıkıntı yok herhalde onla ilgili:44:
Rümeysa ilk doğumun normalmiydi sezeryanmı ?? bizde 10 eylül 2006
kızlar ceyrek altın 15otl ye düşmüş almak ısteyen varsa duyrulurr
bende bugün test yaptım hamileyim korunurken oldu hazır yakalanmadım yaş 33 zaten geç evlendim 6 aylık evliyim emin deiglim çoçuk istedigimden de napcam bilmiyorum
ay baktım ama bulamadımyok yeni değil benim önceden canım şimdide var ama nette araştırabilirsin
ay bende en baştakii insanın çok dikkatini dağıtmıyorr bebşin içinde geçerli bu uyurken zorlanmazz çok enerjisini almaz renklerr ben olsak sade olan en baştakini alırdım.Eki Görüntüle 413356 Eki Görüntüle 413357 Eki Görüntüle 413358
kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
AYNEN CNM HAMILELIK NORMAL AMA ISTE KORKYRZ DOKTORUMU ARADIM TERS BIS YOK GIBI KARNIN BUYUO ONDANDA OLABLR DEDI EGER COK SIKLASIRSA MUAYNE GELIRSN HEMN DEDI INS BISI YOKTUR AMA AKSM MISAFR GELICEK OBIRAZ KOTU OLDU AMA YAPCAK BISI YOK .ANNEMDE KZIO NE YEMEGI UGRASCAKSIN SEN HAMILESIN KUSRU OLURMU YORMA KENDINI UGRASMA BISILE DIO AMA YAPMASAMDA OLMAZKI AYIP OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?