2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşim ben sizi nereye isterseniz götürürüm arabayla diyo kış günü bırakmam sizi yalnız diyo bende araba işini yazın düşünüyorum işte fikir ayrılığı ama yinede tecrübelerden faydalanmak lazım dimi ama
 

avat biliyorum onları. bence de iş görür, sonradan da kullanabilrisin

kraft ı biz de begendik. x2 olacağı için fiyat olarak da makul geldi.
en fazla bir yıl kullanılacak bişi zaten, çok para vermeye gerek yok
 
slm ben geellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kocacım bizi bırakıp arkadaşlarıyla çıktı bende sizin yanınıza geldin ohhhh
 
Urunu sorarsan tavsiye ederim bende gecen almanyadan getirttim bu markayi orda cok uygun bir dunya getirttim ben.
burada haliyle pahalı ama hem çantası hem ürün hemde fiyat olarak nasıl sizce. pahalı mı yani ayrı ayrı almak mı mantıklı yoksa bu şekilde mi. işte yok ki bi tanıdığımız alamanyada getirtsek aaah ah(((
 

Ben mesela kizim 20 gunlukken avm lere gitmeye bassladim kanguruya koyamam minicikti.ana kucagiyla tum avm nasil gezilecek gezilmez kim tasiyacak geriye tek cozum araba yada babysling kaliyor bana gore.araba ama uzun vadede kullanildigi icin daha ekonokmik..diyorumya yasam sekliniz belirler ev ortamina gideceksen araaba tabi gereksiz.parka hava almaya cikarirsin arabayla vs vss:)
 
içi boş mu dolu mu? :)
dolu canım dolu bak bunlar varmış.Alt Açma Örtüsü Hediyeli!

Özellikleri:


Bebek Bakım Şampuanı 200ml:
Papatya ve ıhlamur özünden hazırlanmıştır.Besleyici ve koruyucu bir özelliğe sahiptir. İçerdiği papatya ve ıhlamur özleri sayesinde saçları ipeksi parlaklık verir. Saçın Kolay biçim almasını sağlar ve hassas saç derisindeki kuruma ve tahrişleri önler.Gözleri yakmaz.

Banyo Köpüğü 200 ml:
Papatya ve biberiyenin dogal özünden hazırlanmış ot banyosudur. Bitki ozleri sayesinde dogal bakim saglar. Bebeklerin hassas cildinin biyolojik koruma tabakasını güçlendirir, ciltteki kızarıklıkları giderir ve rahatlatır.

Pişik Kremi 100 ml:
Papatyanın doğal etkin maddelerinin özünden hazırlanmıştır.Bebeklerin pişik ve kızarıklık görülen bölgelerinin tedavi ve bakım içinetkili bir kremdir. İçerdiği pantenol sayesinde cilt tahrişlerini, iltihap ve kızarıklıkları giderir. Zarar görmüş cildin hızla yenilenmesini sağlar.

Bebek Yağı 200 ml:
Doğal altıncık çiçeği özünden hazırlanmıştır.Ayçiçek yağı içerir.Bebeklerin hassas cildinin temizliği içingeliştirilmis doğal yumuşaklıktaki bebek yağı, cildin ideal bakımını yapar, tahrişleri önler. Deride kızarıklık görülmesi halinde kesinlikle su değdirilmeyip o bölgeye BÜBCHEN bebek yağı ve pişik kremi uygulanması tam iyileşme sağlar.

Nemlendirici Süt 200 ml:
Doğal bitki özlerinden hazırlanmıştır. (Papatya,altıncıkçiçeği,ıhlamurçiçeği,biberiye,buğdaytohumu,balmumu,jojoba,ayçiçeği,badem ve kalendula yağları,A ve E vitaminleri gibi) Hayvansal madde içermez. Alkolsüz ve doğal parfümlüdür PH nötr, en hassas ciltlere bile uyumludur.
 
bak şimdi avm dedin içimi bişey kemirmeye başladı oldu mu yahu şimdi baktık öyle gezmelere gidiyoruz alırız artık ihtiyaç olunca ne yapalım nasılsa alınacak yani. ben baston tipi düşünüyorum 15kgye kadar diyo ama iş görür mü sizce.?
 

Icindekiler muhtemeln mini boydur.cunku sampuani 30 lira pisik kremi 15 yag 30 tek tek alsan gecen bakmistim.ve bunda kac parca urun var bilmiyorum.
 


ben bos zannettım cnm ılk gorunce 7o tl yazıodu hepsı dahıl ozaman ıı gıbıı fıyatı dusunulebılır bende almadım henuzz arastırıyorumm
ayy kızlar nerdeyse 1 kilo çilek yedim çatlıycam ya meyve yerken kendimi durduramıyorum
bende hep yıyorum cnmmm 2 kg alıyorum pzdan esımde kızıo banaa napıcaksın cok curuyecek dıoo 2 gun surmedı wallaa .. erık desen hıc sormaa..:))) sımdı bıraz ara verdımm 2 gundur degısıkk seyler yıyomm bebısımm sıkılmasınn yarın marketten anannas alıcamm bakalım begencekmı kuzucumm .. hamıle olmadan yemıstımm cok begendım ben gusel bısı..kokusu ozellıkle hoş ıckı gıbı :))
 

Bbende chicco multiway baston dogumdan itibaren olandan almisstim kizima zaten.baston herzaman daha iyidir.sonra nasilsa hep bsit bastona geciliyor.liteway modeli daha hafif ve hos ben buna onu alabilirim.
 
slm ben geellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kocacım bizi bırakıp arkadaşlarıyla çıktı bende sizin yanınıza geldin ohhhh
hoş geldiniiiiiz. ayy benimki beni bırakıp hayatta gitmez bi yere korkar bana bişey oluvercek diye hatta kapının arkasına kilit bile taktı kilitle kesin diyo ben gidince diyo hehe:) bende meyve yerken bi türlü durduramıyorum kendimi ama faydalı yaa meyve can boğazdan gelir hem hahayyyt..
QUOTE=ecrin1001;24562177]Icindekiler muhtemeln mini boydur.cunku sampuani 30 lira pisik kremi 15 yag 30 tek tek alsan gecen bakmistim.ve bunda kac parca urun var bilmiyorum.[/QUOTE]
yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..
 

çilekten sonra gelen tekmelere göre beğendi galiba benim şehzadem çileği ananas bende severim hıımmmm
 
 
yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..[/QUOTE]

kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah
 
yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..

kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]

ayy biz daha 1.5 yıllık evliyiz galiba bizim oğlan azucuk büyüyünce beni bırakıp gidecek ama ben çok korkarım yanımda eşim olmadan oda bunu biliyo 4 senedir galiba birde ondan bırakıp gidemiyo. ayy ayrıca maşalallah 6 sene ALLAH mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAAAAH...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…