2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff

çok geçmiş olsun. progestanı ben hiç kesmedim, sürekli kullanıyorum. dikkat ol, ayaklarının altına yastık koyup yüselt. bi de otumak degil de yatabiliyorsan yat sürekli..

ben de küçük bir valiz hazırlayacağım 2 bebek olunca ancak yeter heralde :))

hehehe evet:))

hmm, ben çilege alışamadım zaten, ma öğrendiim de iyi oldu
Benimki de durmak bilmiyor. ayaklarının altında yay mı var diye soracağım doktora önümüzdeki ay.Sürekli bir zıplama durumunda...

benimkilerin soldaki çok hareketli, sağdaki sakin.:)
sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]

yuh artık, çok kızdım

eferim iyi yapmışsın :)) ben de herşeye ağlar oldum

benimkiler de tüp:) değil misafir agırlamak eve kendimi zor atıyorum:)

kuzun için gözün aydın olsun.

geçmiş olsun kızlar, umarım şimdi herşey yolundadır. yanlız kasılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

canım benim kasılmam kasıgımın hemen üst kısmında sanki bıcak saplar gibi ani ve keskin ara ara giren agrı şeklinde oldu

tentation inanmiyorum ya benimde soldaki surekli hareket halinde sagda pek faaliyet yok bu ikizlerde hep mi boyle oluyor acaba

hatta ben soldakini daha 6 hftlk falanken nabız atışı gibi hissetmeye başlamıştım ki o zamanlar ikiz oldugu belli değildi:)

eşim bazen endişe ediyor sağdaki neden o kadar değil diye ama bi sıkıntı olsa zaten belli olurdu şimdiye kadar.. neticede sağdaki de hareket ediyor usg de gördük:)

Canım ben annemlerin yanına geldim antalya'ya burada ne doktor ne hastane bilmiorum.Çıkıp gitsem yaparlarmı yoksa randevumu lazım açmı gidicem onları sorucaktım...
herhangi bi hastane yapıyo canım özel yada devlet farketmez sadece sağlık ocakları yapmıyo özellerde ücret istiyo bildiğim kadarıyla zaten 28.haftaya kadar yapılabiliyo ama devlet hastanesindede rahatça yaptırabilirsin birde evet aç gitmek gerekiyo..

Çok teşekkür ederim canım ya iyi oldu bu bilgiler

kızlar benimde bugün sınavım vardı açıktan liseyi okumaya çalışıyorum oğluşumla girdik inşallah uğurlu gelmiştir bebiş çünkü hiç çalışamadım yarında var hem sabah hem öğleden sonra dua edin iyi geçsin yaaa

hadi bakalım canım inşallah iyi sonuçlar alırsın oğluşun sana sanş getirir İNŞALLLLAAHH biran önce bitirirsin liseyi yarın içinde başarılar gönlünü ferah tut sen.

Canım ben annemlerin yanına geldim antalya'ya burada ne doktor ne hastane bilmiorum.Çıkıp gitsem yaparlarmı yoksa randevumu lazım açmı gidicem onları sorucaktım...

hıfzısıhhadada yaptırabılırsın canım.hem kalabalık olmuyor devlet gıbı.hem de ozel kadar fazla degıl ucretı.vergı daıresının arkasında.

istanbulda mı yasıyosun .nasıl geldın antalyaya ucakla mı...

bende 3 hafta sonra antalyadan ıasta gıtmeyı dusunuyprumda zorluk yasadın mı yolda onu merak ettım .amma benım ucak fobım var .o yuzden arabayla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…