ay bunu bende gördümde bana bi garip geldi nedense çocuğu boğacakmış gibi heheh
günaydın arkadaşlar benim içimi yine korku aldı düşünmemeye çalışıyorum ama rahimde kasılmalar oluyormus yine progestan içmeye başladım öffff
ben de küçük bir valiz hazırlayacağım 2 bebek olunca ancak yeter heralde :))
Çilek kuvvetli bir alerjen. Ben de bebeğimde çok seviyoruz ve ilk başlarda ben de çok yedim fakat sonra çok aşırı tüketilmemesi gerektiğini öğrendim. Tamam size alerji yapmıyor olabilir ama bebeğinize yaparsa?? Günde bir kaseden fazla yemiyorum artık.Bilginize...
Benimki de durmak bilmiyor. ayaklarının altında yay mı var diye soracağım doktora önümüzdeki ay.Sürekli bir zıplama durumunda...
sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??
dün gece ben de çoookk ağladım. hem de durup dururken.banyoya girmiştim baktım heryer leş gibi. sonra yatak odasına girdim her yer toz içinde.başladım ağlamaya. ama nasıl ağlama.... sonra annemler aklıma geldi. onları özledim diye devam ettim ağlamaya.
canım benımde tup bebek.bırde 12. hafta ıle 14. haftada kanamam oldu.o yuzden daha dıkkatlıyım.mısafırlerı ıptal ettı bu arada esım :)
cok alıngan ve sınırlıyım bugunlerde.esımde ben pek gıdemeyınce ofıstete yalnız kaldı..ben yorulmayayım dıye evdede sorumlulugu arttı.o patlıyo.ben de hemen uzuluyorum.başkaları yuzunden uzuyoruz ıste bırbırımızı..
aslında hıc bı seyı takmamamız lazım.çok şukur hamıleyız artık dı mı..ben hıc olmayacak sanmıstım..ama ılk denemede oldu cok sukur.sorun azoydu
kızlar ben bugün doktora giitim şeker yüklemesi için normal çıktı şükür idrar yolu enf. çıktı her hamilede olduğu gibi 1 ay önce yoktu 1 ayda çıkmış arada bir yaptırmak lazım demekki idrar testi
ilaç verdi 2 tane
bebeğim 1 hafta önce 410 gr 22 cm di
bu hafta 590 gr 28 cm çıktı
aradaki farka bak :) bu aylarda kiloya çok takmamak lazımmış
sabakki ölçünle akşamki afrklı çıkabiliyor
+ - 90 gr da aletin yanılma payı var
ben kafama takmıştım bebeğim zayıf diye :) ama gerek yokmuş anladım
geçmiş olsun kızlar, umarım şimdi herşey yolundadır. yanlız kasılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
canım benim kasılmam kasıgımın hemen üst kısmında sanki bıcak saplar gibi ani ve keskin ara ara giren agrı şeklinde oldu
canım benim kasılmam kasıgımın hemen üst kısmında sanki bıcak saplar gibi ani ve keskin ara ara giren agrı şeklinde oldu
tentation inanmiyorum ya benimde soldaki surekli hareket halinde sagda pek faaliyet yok bu ikizlerde hep mi boyle oluyor acaba
Eki Görüntüle 413677
Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL
ben salı günü yaptıracağım canım ama yaptıran bi kaç kişi var bi sorunmu vardı?Selam anneler..
Şeker yüklemesini yaptıran var mı?
ben salı günü yaptıracağım canım ama yaptıran bi kaç kişi var bi sorunmu vardı?
herhangi bi hastane yapıyo canım özel yada devlet farketmez sadece sağlık ocakları yapmıyo özellerde ücret istiyo bildiğim kadarıyla zaten 28.haftaya kadar yapılabiliyo ama devlet hastanesindede rahatça yaptırabilirsin birde evet aç gitmek gerekiyo..Canım ben annemlerin yanına geldim antalya'ya burada ne doktor ne hastane bilmiorum.Çıkıp gitsem yaparlarmı yoksa randevumu lazım açmı gidicem onları sorucaktım...
herhangi bi hastane yapıyo canım özel yada devlet farketmez sadece sağlık ocakları yapmıyo özellerde ücret istiyo bildiğim kadarıyla zaten 28.haftaya kadar yapılabiliyo ama devlet hastanesindede rahatça yaptırabilirsin birde evet aç gitmek gerekiyo..
ricaa ederim işte bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimizeÇok teşekkür ederim canım ya iyi oldu bu bilgiler
kızlar benimde bugün sınavım vardı açıktan liseyi okumaya çalışıyorum oğluşumla girdik inşallah uğurlu gelmiştir bebiş çünkü hiç çalışamadım yarında var hem sabah hem öğleden sonra dua edin iyi geçsin yaaa
hadi bakalım canım inşallah iyi sonuçlar alırsın oğluşun sana sanş getirir İNŞALLLLAAHH biran önce bitirirsin liseyi yarın içinde başarılar gönlünü ferah tut sen.
çook güzelmiş canım , hemde üşümez kışın bebiş , kullanışlı birşeye benziyor. nerede satılıyormuş ?
Canım ben annemlerin yanına geldim antalya'ya burada ne doktor ne hastane bilmiorum.Çıkıp gitsem yaparlarmı yoksa randevumu lazım açmı gidicem onları sorucaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?