gel bıze oturalımm qıı :))Bizim babamızda gitti maç izlemeyeeeeeeeeeeee
bizde yalnızızzzz..........................
olabılır cnmm yaramaz bunlar neyapıcakları bellıı olmuo :=))kızlar yaa benim oğluş sanki bugün ayağa kalkmış gibi yani sürekli mesaneme vajinaya doğru tekme sallıyo anlamadım gitti:44:
Aaa ben de 2 yıl panik atak tedavisi gördüm canım...
Benim plesanta başından beri aşağıda biraz 12 saat sarsıntı daha da aşağı inip kanamaya sebep olabilir dedi...O yüzden bindim uçağa sen de yenmişsin hepsini bunu da yenmeye çalış
[/QUOTE]çok geçmiş olsun. progestanı ben hiç kesmedim, sürekli kullanıyorum. dikkat ol, ayaklarının altına yastık koyup yüselt. bi de otumak degil de yatabiliyorsan yat sürekli..
benimkilerin soldaki çok hareketli, sağdaki sakin.:)
tentation inanmiyorum ya benimde soldaki surekli hareket halinde sagda pek faaliyet yok bu ikizlerde hep mi boyle oluyor acaba
Kızlar bir arkadaşın ikizleri var. Biri çok sessiz ve sakin görünümlü ve sürekli gülümseyen şirinler şirini bir tip. Diğeri paso konuşuyor, hiç ama hiiiç susmuyor ama...Ama sessiz durandan çoook şikayetçi okul ve bakıcı. Bütün okulu birbirine katıyor. Her hafta istisnasız okul yönetimi sessiz duran yüzünden arkadaşımı çağırıyor. Okuldan bile atmak istediler düşünün. Arkadaşım avukat falan tutup gitti en son müdürle konuşmaya. Hangisinin uslu hangisinin yaramaz olacağı hiiiç belli olmaz.hatta ben soldakini daha 6 hftlk falanken nabız atışı gibi hissetmeye başlamıştım ki o zamanlar ikiz oldugu belli değildi:)
eşim bazen endişe ediyor sağdaki neden o kadar değil diye ama bi sıkıntı olsa zaten belli olurdu şimdiye kadar.. neticede sağdaki de hareket ediyor usg de gördük:)
Ne kadar hızlı büyümüş. Ben 20. haftamdayım 338 gr, 24 cm çıktı..Demek benimkinin boyu uzunca azıcık.kızlar ben bugün doktora giitim şeker yüklemesi için normal çıktı şükür idrar yolu enf. çıktı her hamilede olduğu gibi 1 ay önce yoktu 1 ayda çıkmış arada bir yaptırmak lazım demekki idrar testi
ilaç verdi 2 tane
bebeğim 1 hafta önce 410 gr 22 cm di
bu hafta 590 gr 28 cm çıktı
aradaki farka bak :) bu aylarda kiloya çok takmamak lazımmış
sabakki ölçünle akşamki afrklı çıkabiliyor
+ - 90 gr da aletin yanılma payı var
ben kafama takmıştım bebeğim zayıf diye :) ama gerek yokmuş anladım
cıdden mı...sen tamamen atlatmıssın ben arada sıkıntısını hıssedıyorum.ama bebegım geldıkten sonra mecburen yenıcem.kuzucugumu ananesıne gotururken 12 saat yoramam.ama su an o ıcımdeyken yapamam..... benım de 12. ıle 14. haftada kanamam oldu baska bır sorunum yok gıbı.bakalım.on muayenede durum ne olacak.umarım hıc teredutsuz ızın verır.gıdebılırsın ama rısklı derse gıtmem...bakalım kısmet...ıkı karde durduk durduk costuk ...goremezsem cok uzulucem.ama en onemlısı bebısımmmmm....
sende ne guzel annenlerın tadını cıkar.antalya merkezde daha cok sıcak degıl .
yok atlatamadım kan alınırken neler yaşıorum 2 kere metrobüste bayıldım düşün....Ve tamamen bnm panik atağımdan tansiyonum bile düşmüyor..Böyle yaşamak çok zor allah hepimize yardım etsin sanada kuvvet versin de yen inş..
Progestanı vajinal mı kullanıyorsun ağızdan mı? ve gece yatarken mi alıyorsun?
Kızlar bir arkadaşın ikizleri var. Biri çok sessiz ve sakin görünümlü ve sürekli gülümseyen şirinler şirini bir tip. Diğeri paso konuşuyor, hiç ama hiiiç susmuyor ama...Ama sessiz durandan çoook şikayetçi okul ve bakıcı. Bütün okulu birbirine katıyor. Her hafta istisnasız okul yönetimi sessiz duran yüzünden arkadaşımı çağırıyor. Okuldan bile atmak istediler düşünün. Arkadaşım avukat falan tutup gitti en son müdürle konuşmaya. Hangisinin uslu hangisinin yaramaz olacağı hiiiç belli olmaz.
Ne kadar hızlı büyümüş. Ben 20. haftamdayım 338 gr, 24 cm çıktı..Demek benimkinin boyu uzunca azıcık.
iyi akşamlar kızlar, son bir haftadır sol tarafımda batma gibi bir ağrı var bazen çok şiddetli oluyor ve çok uzun sürüyor, özellikle hareket ederken mesela, yatakta dönerken, oturduğum yerden kalkarken, yürürken falan. 20 + 1 haftalığım, normal mi sizde de oluyor mu?
aynısı bende de var, özellikle evde bi iş yaparsam. bugün banyoyu temizledim mesela. kendimi yormadım aslında, bütün gün okulda ayaktayım ozaman böyle bi batma olmuyo yoruluyorum sadece. rahim genişlemesinden de olurmuş bu aralar ama bilemedim ben de. hemen dinleniyorum geçiyo
pztsı 32oo ddenen komsumun bebegı carsamba 37oo dogdu mesela o bıle sasırdı :)bu haftalarda bebeğin kilosu pek önemli bi veri değil.
bacak kemiği, başı, karnı vs. birbirine ölçümleri önemli.
bu kilo işi son haftalarda bile yanıltıcı olabiliyo, ultrasondaki ölçümlere göre programla ağırlık tahmini yapılıyo çünkü.
söylenenden en az 400-500 gram farklı doğuyo bebekler
iyi akşamlar kızlar, son bir haftadır sol tarafımda batma gibi bir ağrı var bazen çok şiddetli oluyor ve çok uzun sürüyor, özellikle hareket ederken mesela, yatakta dönerken, oturduğum yerden kalkarken, yürürken falan. 20 + 1 haftalığım, normal mi sizde de oluyor mu?
bebeğe bişey olmasın da ben çekerim, ama annem diyor ki kızım sen daha yarısında bu kadar ağarlaştın, sonunda ne yapacaksın diye. Ama aslında ben ağrılaşmadım, karnım ağrıdığı için yürüyemiyorum, oturduğum yerden çok zor kalkıyorum, onlarda ağırlaştım sanıyor, bi batmasa ben neler yapıcam da...
Pazartesi dr.da randevum var, ilk sorum bu olacak. Bir aydır görmedim sıpamı nasıl özledim nasıl
yazdıklarım gıtmıo gıtmıoo 1o tane cıkmıs bıdeee pardon
bende zayıfım cnm ama hissedemiyorum sanırım.Ben çok erken hissedenlerdenim. 12. haftada seyirmeleri duydum. 14 te tekmeleri duymaya başladım. Zayıf olduğun için normal erken duyman dedi Dr.
:)) aynen tek derdim dağınıklık olsun...işte o ağlamalar anlık oluyor sanırım şu an gülüyorum:)))En azından mantıklı selyere aglıyosun.Evlendirme programlarına bile aglıyorum benhassas dönemdeyiz canım.olur öyle seyler.Tek derdin dagıınıklık olsun.Allah baska seylere aglatmasın.
evet cnm yavaş yavaş bakalım. bugün mutfağı hallettim işten gelince. yarında tuvalet banyo yatak odasını yaparım. eşim de yardım eder hem.bende yapabılıdıgım kadar yapıyorum cnmm cok yoruluyorum hemencık ayaklarım agrıyo.. zatenn duygusalızz oyuzden takma cnmm saglık olsunn da hersey olur yavasyavas
eferim iyi yapmışsın :)) ben de herşeye ağlar oldum
galiba cnm. zaten ultrasonda da bacak bacak üstüne atmış yatıyordu en sonay sneinki keyifçi demek annesi ben doğduktan sonra sen göreceksin asıl hareketi:))
valla başkası ağlasaa deli misin allah aşkına başka derdin mi yok derimhay allah herkess gerginn üzgün kırılgann .Allah yardımcımızzz olsunn boşunaa üzme kendini lütfen başka şeylerrrrrrrrr düşünmeye çalışın.
Kiz sayfayi doldyrdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?