2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hamilelik güzel bişey.dünyanın en masum meleğini büyütmek hele de sevdiğiniz kişidense çok güzel duygu.allah isteyen herkese yaşatsın.ağustos anne adayıyım.bize bizden kıdemli anne adayları destek oldu.sorularınız varsa bizim 2012 ağustos anneleri topiğine uğrayın.kan testi-idrar testi-TORCH testi-2li-test-3lü test-tetanoz aşısı-detaylı ve 4 boyutlu ultrason-şeker yüklemesi derken yavaş yavaş bebişlerimize kavuşacağımız ana yaklaşıyoruz.allah hepimizinkini hayırlısıyla bizimle buluşturur işallah.bu arada hamilelik çatlakları hakında bir topik açtım.konuyla ilgilenenler varsa deneyim vb bilgilerinizi o topikte beyin fırtınası şeklinde paylaşalım.denediğim bir formulü ekledim.memnunum şimdilik.işte topiğimiz:

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-catlaklarla-savasiyor.html#post24571653

Şekerler ben de chicco seti ve çant. almıştım kullanışlı baya
bebek arab. da takılıyor tavsiye ederim
onun haricinde de kocaman bi kol çantası almıştım ev gezmelerinde falan da işer yarıyordu
şimdi de öyle yaptım DEsa çok kullanışlı doldur içini doldurabildiğin kadar hem de çok şık
okula da kullanıyorum gezmeye de bebekle de kullanıcam

en yeni ben miyim acaba 7 buçuk aylık evliyim bende:))
Sensin taze gelin seeennn
ben 7 yıllık evliyim

sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]

Nasıl insanmış onlar yaaa
bu ne zulümdür,gelirken de bişey getirmemişler mi
he sonra gece yarısı biz açız ee eşşeşşşeeeğiiin ayağını yeee
ayıp ama,eşine de çok kızdım şimdi onun demesi lazım bazı şeyleri
ben olsam eşime çok ağrım var ,yapamiycam falan derdim neysee

benimde 8 haziranda şeker yüklemem eşimin doğum günü aynı zamanda :)
idrar yolu enf.normal zaten bol su iç
bebeğnede maşallah :)

SENİNKİNE DAHA VARMIŞ :)
eşinin doğum gününe gelmesi güzel tesadüf olmuş
bebğim bu sefer iii çıktı çok değişkenlik gösteriyor demekk i

seninkide iyiimiş zaten kiloya takmamk lazımmış baksana benimkine
1 haftada o kadr büyümez
ultrason aletleri her zaaman farklı ölçüyormuş
sen de gitsen yarın farklı bir değer çıkar ben de çok taktım beebğim zayıf diye ama bu aylarad kemik yapısı önemliymiş 6 aydan sonra kilo alırlarmış
çarşamba gitiğinde düşük te çıakbilr çok yüksekte takma

sabah aç giitim açlık şekeri ölçtü
şeker içtim 1 saat bişey yemedim tokluk ölçtü sonra serbest

selam anneler nasılsınız, bayadır yazamadım.
yorulmaya başladım ben okuldan gelir gelmez yayılma moduna geçiyorum bilgisayar bile yoruyo.
haziran gelseydi hayırlısıyla.

bende ccok merak edıyorumm salı gunu ogrenıcemm .. bencede takmamak gerekır bundan sonra cok kg alıcaklar zatenn .. ablamında bır yasında kızı var 25 hafta 5 gunlukk 885 gr ken bır hafta sonra 1.6oo gr olmuss onlara baktık gecen gun ınanamadım ne cabukk buyumuss :))

Eki Görüntüle 413918

selam kızlar, anne kucağı battaniyesi buldum nasıl sizce?
degısıkmıs cnmm ama kafasını oynattıgını dusunursekk sakıncalı :)) yuzunu goremeyızz

sağlık ocaklarıda yapıyor canım , benim buradaki haftaya çağırdı, gel şeker yüklemeni yapalım diye, her yerde farklı mı oluyor acaba ?

Benimki de durmak bilmiyor. ayaklarının altında yay mı var diye soracağım doktora önümüzdeki ay.Sürekli bir zıplama durumunda...
:)) bıcırık hehe yerim onu ben.
günaydın kızlar...

benim ki hala kıpırdamıyor. haftada 1 kere:)))
ya benim kız tembel ya da ben hissedemiyorum anlamadım ki
ay sneinki keyifçi demek annesi ben doğduktan sonra sen göreceksin asıl hareketi:))
Mrb kızlar nasılsınz ??ben bugun hıc ıyı degılım sınır kupuyum kuranımda var evde allhtan hayırlısıyla bıtırseydım bugunu ıns.
hayır olsunn kuzucum
çok sevimlii şimdiden hayırlı olsun

sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??
HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]

püfffffffffff ne sinir bozucularrrr nekadarrr ayıp yaptıklarıııı eşine nedemeli hayret bişi yaaaa( neyse seni germeyeyim fıstık sakin olss sabır çek.

hay allah herkess gerginn üzgün kırılgann .Allah yardımcımızzz olsunn boşunaa üzme kendini lütfen başka şeylerrrrrrrrr düşünmeye çalışın.

kıyamammmmm kıyammmmmmm al bir kadınn dert etme kendine lütfennnnnnnn bunun için üzülmeeee

bende 30 u doldurmak uzereyım

genc anne olmak ısterdım amaaaaaaa......ıı duzene sokalım,taksıtlerı bıtırelım derkennnnnnnn..neyse cok sukur kı hamıleyız

bunada şükür:)) aynen borçtu harçtı eşimi ikna etmeydi derken 30 olmuşum demekki vakti varmışşş

efrah_83 kullanıcısından alıntı
Canım ben annemlerin yanına geldim antalya'ya burada ne doktor ne hastane bilmiorum.Çıkıp gitsem yaparlarmı yoksa randevumu lazım açmı gidicem onları sorucaktım...
hıfzısıhhadada yaptırabılırsın canım.hem kalabalık olmuyor devlet gıbı.hem de ozel kadar fazla degıl ucretı.vergı daıresının arkasında.

istanbulda mı yasıyosun .nasıl geldın antalyaya ucakla mı...

bende 3 hafta sonra antalyadan ıasta gıtmeyı dusunuyprumda zorluk yasadın mı yolda onu merak ettım .amma benım ucak fobım var .o yuzden arabayla ...

Bende işten direk kipaya geldim bişiler alırım dedim eşimde geç gelcekmiş sinilr oldum bende burda yemek yicem. Oda baksın başıonın çaresine

evet cnm ist da yaşıorum Antalya'ya annemlern yanına geldm merkezde değiliz serin burası ben İst da hiç kutu süt içmedim burada biraz inek sütü filan bakayım kendime dedim uçakla geldim benim de korkum var ama doktorum 12 saat yolculuğa izin vermedi mecburen panik atakla filan geldim işte ama dönerken burdan bi dr izin verrse belki arabayla dönerim kalıcam bir ay kadar...

bana ızın vermezse doktorum asla ucaga bınemem.çok korkuyorum.2 yıl panık atak tedavısı gordum.her seye alıtım ama ucaga bınemıyorum.çok telas yaparım.dayanamam:18: benım gıtmek ısteme sebebım kardeımın dugunu offffff.....rand. cuma gunu .bakalım ne olacak.ana ne dedı doktorun.çok mu tehlıkelı dedı

kızlar yaa benim oğluş sanki bugün ayağa kalkmış gibi yani sürekli mesaneme vajinaya doğru tekme sallıyo anlamadım gitti:44:

Aaa ben de 2 yıl panik atak tedavisi gördüm canım...

Benim plesanta başından beri aşağıda biraz 12 saat sarsıntı daha da aşağı inip kanamaya sebep olabilir dedi...O yüzden bindim uçağa sen de yenmişsin hepsini bunu da yenmeye çalış

[/QUOTE]

Bugün accessorize de büyyyyyüüük ve renkli çantalara baktım.139 tl civarı ama en azından sonra da kullanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…