2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bizim yerimizede zılgıt at eşineeee ne bu yawssss aaaa bu erkeklerdeee(özelliklemi yapıyorlarrr anlamıyorum hee

bizim yerimizede zılgıt at eşineeee ne bu yawssss aaaa bu erkeklerdeee(özelliklemi yapıyorlarrr anlamıyorum hee

yok kızlar bu ev idaresi erkeklere bırakılmaz, yoksa hepsi bizi icralık yapar bide derler erkek evin reisi diye, görmesek inancaz, mantıkları nasıl çalışıyo anlamıyorumki :44:

hadi yaa arabasını mı satıyor az değilmiş 30 tl
aslında gitse 5. 5 ay ama erkeğe anlatamzsın

evett satsın arabası karşılıyor bedelliyi
hazmettim sayılırrrrr sadece kayınvalidemlerin destekleri çıldırıyor senden kıymetli değil anasının kuzusu yap tabi çalışır ödersiniz demesi beni geriyorr bedelli açılıncaa odadan çıkıyorum wc ye falan gidiyorum elimde değil suratım düşüyorrrrr öyle kolaydı kazanmak diyorum içimden eşşek gibi çalışıyoruzzzz yine geirldim kramp girdi bak:)

bizde dün bu yüzden kavga ettik, maaşından eksiye düşmüş bide söylemiyo bende para var diye harcıyom ne bileyim, akşam bi güzel bağrıştık :44:

ay birde kadınlaraa derlekiiii rahat harcıyorr diyeee oy oy bizim haramalarımız küçük kendilikerinki büyük bizim minik olunca sık sık oluyor göze batıyor ya

yok kızlar bu ev idaresi erkeklere bırakılmaz, yoksa hepsi bizi icralık yapar bide derler erkek evin reisi diye, görmesek inancaz, mantıkları nasıl çalışıyo anlamıyorumki :44:

Ben aldım idareyi elinden valla.Cebine harçlık gibi para veriyorm.Ama yapacagını karttan yine yapıyor.Erkekler gercekten hiç büyümüyor.Anneme dert yanıyrum bazen..Babamın da aynı oldugunu düzelmesinin yıllar aldıgını söylüyor.İşimiz zor valla..Bebeleryle mi ugrasacaz babalarıyla mı

ayy inş. yaaa bilirktee verelim olurmu yineeeee:)))
hiç kimse biryerlereeee kaçmasınn:)

ben burdayım bebıs uyudugunda gelırım :))

uzatmamk lazım tabi ben uzatmayı sevmem ama uzatacağım biraz nasılsa barışır bu saf kız diye düşünmesin bir daha bana sorup ta yine bildiğini yapmasın
hep bildiğini okuyor

ewt cnm haklısın aslındaa ole alısmasınn bıraz burnu sürtsun

:))))inş. çabucak geçerr daha çook varrrr:))

ınss canım :))ama 121 gunun sonunu dusununcee cok garıp oluyorumm

bence de :) paraya önem vermiyorlar çokk paraları varmış gibi
ayağını yorganına göre uzatmayı öğrenmeleri gerek

bu konuda sanslıyımm esım cok dusuncelı para konusunda ılerısını dusunerek davranıyor buda benım cok hosuma gıdıyor benım babamda elı cok acıktır ama zor durumda kalabılıo ınsan ben ceyızımı bıle kendı basımaa yaptım babamın borcları yuzundenn... ama ben sımdıden bıle bebegımın gelecegı ııcın bıseyler yapıyorumm dogsunn hesap acıcamm bebegımee.. ınss esımle ole duusunuyoruz dogumda takılanları ve bayramdakı tumm harclıklarınıı onun uzerıne yatırıcaz.. bole duusunen varmı baskaa?

:) :) ikiisylede uğraşacağız galiba
para hatcıyorsunuz zevkü sefa yapalım bari gezelim tozalım işe yarar en azından
para harcadıkları yer saçma sapan şeyler

aman sinirlenme :) sizin de ayrıymış derdiniz gitse bir türlü gitmese başka türlü

kızlar ben cumartesi günü dr ye gittim 22 haftanın bitimiydi ayrıntılı olarak incelediböbreklerini ve diğer organlarını inceledi" çok şükür ben olumsuz hiç bir şey görmedim "dedi dr her yerini inceledi bebişimizi gördük elleri ve kollarıyla yüzünü kapatıyordu tatlı bıdığım.. cinsiyetine erkek dedi yine ayağını gösterdi 4 cm olmuş 450 gr kadar ağırlığı varmış( ben 12 kiloyu nereme aldıysam yanlızca 1 kilosu bebişin miş)kaç kilo aldın diye sordu 13 diyemedim 10 -11 kilo dedim oooooo çokmuş dedi biraz yürüyüş yap dedi.. çok mu yiyorum ne kötü moralim bozuldu gerçi kibar bir şekilde kilo aldığımı söyledi ama...tartıda58 gösterirken hamile kaldım şimdi 71 gösteriyor tartı ah ah ne yapsam fazla kilo alan arkadaşlarım bana bir fikir verin..

cok zor durumm cnmm .. allah yardımcın olsun nedıyımm ..

gıtsın askerlıgını yapsın cnmm 3o bın cok para .. sakinn oll amaaa kramp gırmesın :)

ben burdayım bebıs uyudugunda gelırım :))
ınss canım :))ama 121 gunun sonunu dusununcee cok garıp oluyorumm
:)) tamam bende sana eşlik ederimmmm hehee:)) seni önce mezun ederiz kilo veren listesinden :))
düşüncesi bile güzeellll :) çabuk geçsin yawss

hımsss güzel bir düşüncee canımm benzerbir düşüncede bizde var bakalım.
Ben yıllarr önce bekarken (6 yıl önce) birerysel emeklilik hesabı açtırmıştım şuan 110 tl her ay ödüyorum, eşiminde varr bireysel emekilik hesabı bebiş doğunca hesappları birleştirmeyi düşünüyoruz bebiş için ödemeye devame deceğizzz ona hiç dokunmama kararı aldık birkitiği kadar birikecek.Her ay 200 e yakın birikim olmuş olacak onun için.
Takılarınıdaaa ayrı bir hesabaaa atıp biriktirmeyi düşünüyorum bebişin inş. ters birşey çıkmazzz

:)

aman sinirlenme :) sizin de ayrıymış derdiniz gitse bir türlü gitmese başka türlü

:))) aynen öyle gitse birtürlü gitmese birtürlüü DD dedim ya hazmettim gitmesin yapsın bedelli sadece yorum yapılmasın hele kayınvalidem mümkünsee hiç konuşmasın bu konudaa:)

Son düzenleme:

oy oy kuzucum bneim yerm onu benn maşallahh ona annesii:)))
kuzucum bende çok alanlardanımm boşverelim takmayalım ekmeği keselim belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…