hımsss ödemdirrr belkidee fıstıkkkyok bende az kilo aldım diye dert ediyorum ama, nasıl 2-3 beden birden büyüdüm anlamıyorum, nereme aldım, ne aldım
sizinki de çokmuş 1200 az para mı bebk odası alınr
bebeklerin nafakası böyle saçma sapan şeylere gidiyor
sen de haklıymışsın
Haklısın canım, eşin düşüncesizlik etmiş.Erkekler böyle.Benimki de..Ben kendimi paraladıkca o bi yerlerden borc cıkarıyor.Eve sürekli kagıtlar geliyor..Daha dün ttnetden 3 yıl öncesine ait ödenmeyen bir borç için 1200 küsür liralık bir ödeme emri geldi..Çok kızdım.Unutmusum diyor.İnsan bu kadar sorumsuz olmaz yaaa
canım benim üzülme yalnız degilsin ne yapalım inşallah dogumdan sonra vermek için ugraşırız olupn biter
bizim yerimizede zılgıt at eşineeee ne bu yawssss aaaa bu erkeklerdeee (özelliklemi yapıyorlarrr anlamıyorum hee
hadi yaa arabasını mı satıyor az değilmiş 30 tl
aslında gitse 5. 5 ay ama erkeğe anlatamzsın
bizde dün bu yüzden kavga ettik, maaşından eksiye düşmüş bide söylemiyo bende para var diye harcıyom ne bileyim, akşam bi güzel bağrıştık :44:
ay birde kadınlaraa derlekiiii rahat harcıyorr diyeee oy oy bizim haramalarımız küçük kendilikerinki büyük bizim minik olunca sık sık oluyor göze batıyor ya
evet bizimki neki onlaron 1 elektroniğe verdiği parayla üstümüzü başımızı düzeriz
yok kızlar bu ev idaresi erkeklere bırakılmaz, yoksa hepsi bizi icralık yapar bide derler erkek evin reisi diye, görmesek inancaz, mantıkları nasıl çalışıyo anlamıyorumki :44:
ayy inş. yaaa bilirktee verelim olurmu yineeeee:)))
hiç kimse biryerlereeee kaçmasınn:)
uzatmamk lazım tabi ben uzatmayı sevmem ama uzatacağım biraz nasılsa barışır bu saf kız diye düşünmesin bir daha bana sorup ta yine bildiğini yapmasın
hep bildiğini okuyor
:))))inş. çabucak geçerr daha çook varrrr:))
yok kızlar bu ev idaresi erkeklere bırakılmaz, yoksa hepsi bizi icralık yapar bide derler erkek evin reisi diye, görmesek inancaz, mantıkları nasıl çalışıyo anlamıyorumki :44:
Ben aldım idareyi elinden valla.Cebine harçlık gibi para veriyorm.Ama yapacagını karttan yine yapıyor.Erkekler gercekten hiç büyümüyor.Anneme dert yanıyrum bazen..Babamın da aynı oldugunu düzelmesinin yıllar aldıgını söylüyor.İşimiz zor valla..Bebeleryle mi ugrasacaz babalarıyla mı
Ben aldım idareyi elinden valla.Cebine harçlık gibi para veriyorm.Ama yapacagını karttan yine yapıyor.Erkekler gercekten hiç büyümüyor.Anneme dert yanıyrum bazen..Babamın da aynı oldugunu düzelmesinin yıllar aldıgını söylüyor.İşimiz zor valla..Bebeleryle mi ugrasacaz babalarıyla mı
evett satsın arabası karşılıyor bedelliyi
hazmettim sayılırrrrr sadece kayınvalidemlerin destekleri çıldırıyor senden kıymetli değil anasının kuzusu yap tabi çalışır ödersiniz demesi beni geriyorr bedelli açılıncaa odadan çıkıyorum wc ye falan gidiyorum elimde değil suratım düşüyorrrrr öyle kolaydı kazanmak diyorum içimden eşşek gibi çalışıyoruzzzz yine geirldim kramp girdi bak:)
evett satsın arabası karşılıyor bedelliyi
hazmettim sayılırrrrr sadece kayınvalidemlerin destekleri çıldırıyor senden kıymetli değil anasının kuzusu yap tabi çalışır ödersiniz demesi beni geriyorr bedelli açılıncaa odadan çıkıyorum wc ye falan gidiyorum elimde değil suratım düşüyorrrrr öyle kolaydı kazanmak diyorum içimden eşşek gibi çalışıyoruzzzz yine geirldim kramp girdi bak:)
:)) tamam bende sana eşlik ederimmmm hehee:)) seni önce mezun ederiz kilo veren listesinden :))ben burdayım bebıs uyudugunda gelırım :))
ınss canım :))ama 121 gunun sonunu dusununcee cok garıp oluyorumm
bu konuda sanslıyımm esım cok dusuncelı para konusunda ılerısını dusunerek davranıyor buda benım cok hosuma gıdıyor benım babamda elı cok acıktır ama zor durumda kalabılıo ınsan ben ceyızımı bıle kendı basımaa yaptım babamın borcları yuzundenn... ama ben sımdıden bıle bebegımın gelecegı ııcın bıseyler yapıyorumm dogsunn hesap acıcamm bebegımee.. ınss esımle ole duusunuyoruz dogumda takılanları ve bayramdakı tumm harclıklarınıı onun uzerıne yatırıcaz.. bole duusunen varmı baskaa?
:)
aman sinirlenme :) sizin de ayrıymış derdiniz gitse bir türlü gitmese başka türlü
kızlar ben cumartesi günü dr ye gittim 22 haftanın bitimiydi ayrıntılı olarak incelediböbreklerini ve diğer organlarını inceledi" çok şükür ben olumsuz hiç bir şey görmedim "dedi dr her yerini inceledi bebişimizi gördük elleri ve kollarıyla yüzünü kapatıyordu tatlı bıdığım.. cinsiyetine erkek dedi yine ayağını gösterdi 4 cm olmuş 450 gr kadar ağırlığı varmış( ben 12 kiloyu nereme aldıysam yanlızca 1 kilosu bebişin miş)kaç kilo aldın diye sordu 13 diyemedim 10 -11 kilo dedim oooooo çokmuş dedi biraz yürüyüş yap dedi.. çok mu yiyorum ne kötü moralim bozuldu gerçi kibar bir şekilde kilo aldığımı söyledi ama...tartıda58 gösterirken hamile kaldım şimdi 71 gösteriyor tartı ah ah ne yapsam fazla kilo alan arkadaşlarım bana bir fikir verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?