karsı komsumunn 2 aylık bebegı varr .. afedersınızz boklu bezlerını kapısının onune koyuyoo cok pıs bı koku yayılıoo kac gundurr(( cok rahatsızıımm soledımm ama anlamamıs gıbı ddevam edıo ole yapmaaya napmam lazımmm kapımınn onunde durulmuoo ben okadar domestoslarla sılıyımm oraları bu halımlee klorak kokusundann bayılcak sekıldee temızlemekten mahvoldumm yaaaaaaaaa ..
kızlar günaydın ,
size sorum olacak idrara çok çıkıyormusunuz ?ayrıca kalçanızda ağrı var mı
beni çok rahatsız ediyor.napıcam bilmiyorum
kızlar günaydın ,
haklısın iğnenç bence de
yöneticiye söyle
malasef apartmanda yaşama kurralalrını bilmeyen cahil insanlar çok
bizim de altımızda bir kadın kapısıının önü hep plastik şişe su doldurmuş hep orada duruyor geçilmiyor söyledim alacaxğım deddi
almamış hala
ışık gitse ayağımız takılacak
görüntüde çok kötü
günaydınnn canımmmgunaydın hyrdr cnm
günaydın fstık,karsı komsumunn 2 aylık bebegı varr .. afedersınızz boklu bezlerını kapısının onune koyuyoo cok pıs bı koku yayılıoo kac gundurr(( cok rahatsızıımm soledımm ama anlamamıs gıbı ddevam edıo ole yapmaaya napmam lazımmm kapımınn onunde durulmuoo ben okadar domestoslarla sılıyımm oraları bu halımlee klorak kokusundann bayılcak sekıldee temızlemekten mahvoldumm yaaaaaaaaa ..
kızlar günaydın ,
bende 4 kg aldımm cnmmgünaydın kızlarrrr sabah sabah tartıyaa çıktımm((dolu dolu 7 kg almışım çok morelim bozuldu yaaa artık su içsem tutuyor bünyeee (
günaydınnn canımmm
günaydın fstık,
aman insanlarr bir tuhafffff yawssss düşüncesinlik almış başını gidiyorrrrr birdaha söyleee canım olmadı yöneticiye söyleeeeeee
Aaaaa çok geçmiş olsun. Hiç haberim olmadı..Şu anda iyi olmana sevindim. Ben de geçen hafta çok kötüydüm doğuruyorum sandım sancılardan. 5 gün sürdü ve geçti...Dr. progeston verdi ama kullanmak zorunda değilsin tehlikeli bir durum söz konusu değil dedi. Ben de kullanmıyorum ama artık yan gelip yatıyorum. Kesinlikle yorgunluğa gelemiyoruz. Doğum sancısıyla rahim genişlemesi sancısının farkını öğrenmiş oldum. Geçen haftadan sonra eşim de çok korktu bütün ev işini yüklendi. Bu dönemde destek olsunlar bize napalım.
kızlar netten okuyorumda magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş kalça ağrısı
şimdiden böyleysek son aylarda napıcaz iyice korkmaya başladım ben
benim bugün 2. doz tetenoz aşım var :)
kızlar ben eşime küstüm konuşmuyorum 1 gün gönlümü almaya çalışıtı sonra o da küstü barışmayacağım ama :)
kızlar netten okuyorumda magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş kalça ağrısı
şimdiden böyleysek son aylarda napıcaz iyice korkmaya başladım ben
yarın ayrıntılı ultrasonum varr kızlar duaa edınn kotu bıseyy cıkmasın( cok streslıyımm ..
yarın ayrıntılı ultrasonum varr kızlar duaa edınn kotu bıseyy cıkmasın( cok streslıyımm ..
bende 4 kg aldımm cnmm( 7o kg oldum tamı tamınaa kg hamıle kalınca bole oluo sanırımm esımde kızıo bana mıllet 3o kg alıoo sen 4 kg almısınn uzuluosun dıee ( ama napım ılkkez bukadar şiştımm ((((((((
soluycem bakalaım ne olcak
bişey çıkmaz merak etme, bizimki yüzünü elleriyle kapatıp babasıyla bana göstermemişti inşallah sen görürsün
allahın izniyle kötü birşey çıkmaz canım inşallah aklına kötü şeyler getirme. hemm bak bebeğinin yüzünü göreceksin bide öle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?