vallahi ısırırırm seniii yawsssss 4 kg içinmi üzülüyorsun((((
iki kaıtnım(((((
benim bugün 2. doz tetenoz aşım var :)
kızlar ben eşime küstüm konuşmuyorum 1 gün gönlümü almaya çalışıtı sonra o da küstü barışmayacağım ama :)
1 asım cok agrı yapmıstı ama 2 hıc aagrımadı cnm nedense..aa neden küstünuz.. barısııın barısın küs olmaz :))
ben 2 gundur sut ıcmeye basladım peynırle yogurt da hergun yıyorumm bıde yogurdu kendım mayalamaya basladım tavsıye ederım cnmm
yarın ayrıntılı ultrasonum varr kızlar duaa edınn kotu bıseyy cıkmasın( cok streslıyımm ..
günaydın herkese ve minik kuşlara
kızlar ya topu topu 2,5 kilo aldım ama xs, s giyinirken, haftasonu large lara zor sığdım, nolcak benim halim
kızlar netten okuyorumda magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş kalça ağrısı
şimdiden böyleysek son aylarda napıcaz iyice korkmaya başladım ben
eşim bana anneme kardeşimle ortak bulaşık makinası alayım mı diye sordu
ben de bundan önceki yıl ilçedeki eve aldık dondurucu da aldık mikserde bu yıl çok borcumuz var bu yıl amayalım deddim tamam aşkım dedi
sonra kardeşine sen al ben sana parasını sonra veririm dedmiş
yaa ben borç yüzünden bebğimin eşyalarından kesiyorum ana kucağını bile arkadaşımdan aldım çok ucuza 25 tl ye
ben keserken o borç yapıyor
zaten ev borcu var birde daha önce almasak neyse
çpk kızdım daha bebeğin dolabı yatağı nevresimelri yatak içi bazı kıyafetleri batatniyeleri mevlüt şekrleri borçları var ev de aldık bir maaş ona gidiyor zaten anlayacağım elimiz darr ve eşim gisip borç yaptı bana da sordu ve kendi bildiğini yaptı çok ıkırıldım
stess yapma canımmm Allahın izniylee bir sorun olmayacak
hımsss ben ihmal ediyourm yaaa hergün almam gerekeni 3 günde bir alıyorum
püfssss varyaa dövücem sizi yaaa kendimi kaldırp atayım biryerlerden ben yaa
ben de bundan önceki yıl ilçedeki eve aldık dondurucu da aldık mikserde bu yıl çok borcumuz var bu yıl amayalım deddim tamam aşkım dedi
yaa ben borç yüzünden bebğimin eşyalarından kesiyorum ana kucağını bile arkadaşımdan aldım çok ucuza 25 tl ye
çpk kızdım daha bebeğin dolabı yatağı nevresimelri yatak içi bazı kıyafetleri batatniyeleri mevlüt şekrleri alınacak arka balkon 1 milyara kapatılması gerek çünkü bbek odasındaki ıvır zıvır balkon aatılacak bebek odası yapılacak doğum desen o da 1 milyar özelde yaparsam oda parasıyla ev de aldık bir maaş ona gidiyor zaten anlayacağım elimiz darr ve eşim gidip borç yaptı bana da sordu ve kendi bildiğini yaptı çok ıkırıldım
kkızmakta haklısın cnm tabıkıde.. bız ılk basta kendımızı dusunmek zorundayızz su an zaten cok masrafımız olcagı bı donemdeyız ve herseyın en ıyısı ıstıyoruzz..ama bunu uzattıgınızz zaman dahada kırıcaksınız bırbırınızıı .
üzülme cnm bebegımıze kavusucagımız anı dusunelım ozaman bunların hıcbırı ıcın uzulmuycezz...safak 121 :) cabucak gecsınn
Haklısın canım, eşin düşüncesizlik etmiş.Erkekler böyle.Benimki de..Ben kendimi paraladıkca o bi yerlerden borc cıkarıyor.Eve sürekli kagıtlar geliyor..Daha dün ttnetden 3 yıl öncesine ait ödenmeyen bir borç için 1200 küsür liralık bir ödeme emri geldi..Çok kızdım.Unutmusum diyor.İnsan bu kadar sorumsuz olmaz yaaa
dün ilk anneler günü hediyemi kocamdan aldım, saksıda canlı gül almış, içinde 4 tane gül var biri tomurcuk, biri kendisiymiş, biri ben, küçük olan kızımız, tomurcukta 2. bebeğimiz inşallah; 2. hediyemide avm'de karanfil verdiler anne adayı diye, çok utandım bide sevindim
çpk kızdım daha bebeğin dolabı yatağı nevresimelri yatak içi bazı kıyafetleri batatniyeleri mevlüt şekrleri alınacak arka balkon 1 milyara kapatılması gerek çünkü bbek odasındaki ıvır zıvır balkon aatılacak bebek odası yapılacak doğum desen o da 1 milyar özelde yaparsam oda parasıyla ev de aldık bir maaş ona gidiyor zaten anlayacağım elimiz darr ve eşim gidip borç yaptı bana da sordu ve kendi bildiğini yaptı çok ıkırıldım
püfssss varyaa dövücem sizi yaaa kendimi kaldırp atayım biryerlerden ben yaa
kıyamam canım yaa haklısıınnnn çok haklısın(
bir çiçek alsaydı bu defada yawss
üzülmeee boşverrrrrr benim eşimde bedelli askerlikten faydalanmak için arabasını satıyorrr 2-3 yaşında sıfır almıştık ben günlerceesurat yaptım çok bozuldum onun borcunu ödeyeceğim diyee 1,5sene kıstım maaşımı verdim olduğu gibi o 5,5 ay askerlik yapmamak için 30000 tl verecek diye çok kızdım. Resti çektim ama arabamı vermem kesinliklee otobüsle gider gelirisn en fazla durağa bırkaırım dedim birdahda borca harca giremem birktirir alırsın dedim. Bu ay itibariylee hiçbirşeyden kısmıyorumm ben kıstıkçaa keyifçilik oluyor bende gönlümce alıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?