2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok güzel olmuuuuşşşşşşşşş
ellerine sağlık canımmmmmm.......
şey çayım çok açık olursa sevinirimm...bende biraz kansızlık vardaaaaa

benimde hep hamur işi istiyo canım yaaaaaa
üüüüüffffff valla yee yeeee sonra al kilolarıııııı

oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh
gir valla canım bizim yerimizede girr.......
boşveeeeeeeeeeerrrrrrrrrr millet ne derse desin sen rahatına bak annesi.......

sırf sitede girmek için kapalı mayo aldım ama yinede girmem gerçi aybükeyi sokarmış gibi azcık ucundan girerim bide ben normalde sigara içen biriyim hamilelikten dolayı içmiyorum en sevdiğim şeyde denizden havuzdan çıkıp havluma sarılıp hemencecik sigara yakmak kadınlar havuzun başında sigaralarını yakıyo ben üvey evlat gibi bakacam zaten eşimin içmesi yetiyo bana e şuan olmayacağı için paşam için herşey feda olsun napalım bende terasa aile boyu şişme havuzum var terasa atar girerim :)

canım önceki 3 4 sayfa önce bende sormuştum bu soruyu banada cevap oldu
çok teşekkür edermmmmmm...........

nedemek efenim rica ederim elinede bişi veriyorlar bak adın ı unuttum şimdi bebeiş hareket ettikce sende düğmeye basıyosun dan dan sesler çıkıyo zaten makişnede yanında heryerin kablo dolu grafikler falan çıkıyo sonrada ebe hepşire doktoruna götürüyo

oyy maşallah ikinizede seninki kı ya yayılmış göbüş benimki önüme top koymuşum gibi

üff ya benim kızım neden hareket etmiyor
eder canım çikolata yeyip uzan dinle bakalım

Eki Görüntüle 418553

bayıldım bu karyolaya kızlar çok şeker dimi..
evet çok güzelmiş
Allah en güzellerini nasip etsin.. kız başkadır yaa.. benim gözüm de hep süslü kız cicilerine takılıyo ama bizimki erkek.. mecbur ağır takılıcazz
bende hep kız cicişlerine bakıorum neyseki kızımdan biraz hevesimi aldım şimdi erkek cicişleri bakıcaz

çok hoş deryacım bende o tulumdan annişe sipariş verdim

eeeeeeeeeee tamam işte mayonda hazırmış,,, Dediğin gibi Aybüke ile uğraşır gibi yap sende sevaplannnnnn........

canım peki uzun sürüyomuuu
sanırım yarım saat falandır en fazlaaaaa

peki ya bebek uyuyo olursa hareketleri yoksaaaaaa...Ay amma saçmaladım haaa,,,,,,,

yolda beni görenler
Doğumun yakın mı ne kadar büyümüş karnınnnn falan diyolar...
yakında doğurcak gibisin diyende var..............
erken doğurmayasın diyenlerde tabi.......

canımı çok sıkmaya başladılar yaaaaaaaaaaaaaaa,erken doğum falan ......
Allah herkese,vakitli doğumlar nasip etsinnnnnnn

Ah ahh bendede aynı sıkıntı sende benim gibisin sanırım göbişin kocamandır seninde :) Ben çay sadece misafirliktei çiyorum ikinci bardak hep su içiyorum :)

Ay sorma ya aynı sıkıntı bende de var annemlere kamera açtım sessiz sesszi abime diyoki uu diyo bu 7. ayda doğurmasa dedim anne sağol ya duydum ben seni felan yengem gördü senden dedi 5 kilo çıkar dedim he he :))

Vakitlice Rabbim kucağımıza almayı nasip eyler inşaallah :))

Kızlar bu arada çorbamı da yaptım yaşasınnn :) Kocam gerçi tavuklu yemek yok mu dicek ama olsun çorba ve dolma ideaal ikili ahahha :)) Napiim ama di mi yoruldum anlayışla karşılaar inşaallah :)

12 kilo aldım şuana kadar yürüyüş yapmasaydım sanırım dahada fazla alırdım allhtan yürüyüş azda olsa engelliyo fazla kilo almamı benimde öyle cnm gıcık oluyom ama napalım ikiz diyenler bile var diyorum bende ikiz olsun diye yerini genişlettim ama tek geldi naparsın falan diyorum elbise giymek istiyorum 7.ci aymı bitirip giyicem dana gibi oldum valah

Tek ben değilmişim o zaman göbişi büyütenler eşime diyorum ki çirkinleştim di mi moralimi bozmamak iin diyo ki yoo olur mu çok güzelsin hammilesin sen hamile olmasan böyle olurmuydu :) Yani demek istiyo ki hamilelikten osnra gidecek hepsi ona göre bende böyle yapıyorum ona :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…