2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tek ben değilmişim o zaman göbişi büyütenler eşime diyorum ki çirkinleştim di mi moralimi bozmamak iin diyo ki yoo olur mu çok güzelsin hammilesin sen hamile olmasan böyle olurmuydu :) Yani demek istiyo ki hamilelikten osnra gidecek hepsi ona göre bende böyle yapıyorum ona :))

Aminnn canımmmmm
Evet göbişim kocaman doğruuuu
Banada bebişin iri mi diyenler varrr,göbek kocaman olunca hemen doğru orantıyı kuruveriyolar sağ olsunlarrrr

OOOOhhhhhhh Ellerine sağlık canımmm
beğenir beğenir kocişinnnnn hamile hamile yaptığına şükretsinnn demiiiiiii

Aminnn canımmmmm
Evet göbişim kocaman doğruuuu
Banada bebişin iri mi diyenler varrr,göbek kocaman olunca hemen doğru orantıyı kuruveriyolar sağ olsunlarrrr

OOOOhhhhhhh Ellerine sağlık canımmm
beğenir beğenir kocişinnnnn hamile hamile yaptığına şükretsinnn demiiiiiii

mrb annısler bız geldık bugun nasılsınz bakalım hıc vaktımız olmadı gırmeye bırazdan cıkıcam opuyrz hepınızı i.akşmlr

hehehe benim kociş bana kanka diyo :)) bende diyom doğumdan sonra koşarsın peşimden bende sana bağırıcam kanka nbr diye

Canımm yarım saatlik bi yürüyüş yeter mi ki.....
bende başlasam hiç fena olmuycak yaniiiiiiiiiii
ama sanki benim belim ağrıyo çok ayakta duruncaaaaaaa....
ay kendimi yaşlı dombili teyzeler gibi hissettimmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 419940

sonrada böyle kedi yavrusunu veriyorlar koynuna :)

maşallahhhh canım yaaaa
ne güzel senin sayende NTS den ,doğuma giriş anından çıkışına herşeye şahit oldukk......
mrb annısler bız geldık bugun nasılsınz bakalım hıc vaktımız olmadı gırmeye bırazdan cıkıcam opuyrz hepınızı i.akşmlr

iyiyizz biz kaynatırz....
hoşgeldinnnnnnnn....
ama çıkıyormuşsunnn Güle güle teyzesiiiiiiii

hasteneye giderken pc de götürücem foto çektirip hemen topige koydurucam eşime biribirimizi merakta bırakmayalım fotoları sıcağı sıcağına koyalım hemen

Eki Görüntüle 419940

sonrada böyle kedi yavrusunu veriyorlar koynuna :)

Ayyyyy Allah bize de nasip etsin inşaallah ay ne tuhaf ayyyyyy bi tuhaf oldum ha ayyyy darısı başımıza

İyiyiz canım sen nasılsınnn...

hehehe benim kociş bana kanka diyo :)) bende diyom doğumdan sonra koşarsın peşimden bende sana bağırıcam kanka nbr diye

Sorma ya doğumdan 6 ay sonra ben düzenli beslenmeyle zayıflayacam tabi o zaman kadar da verebilirim benim bünyeye belli olmaz o zaman görür o :) Allah blir ama ikinci hamililiimde allah nasip ederse bu hamililiktek aldkğım kiloyla kalmycam daha zayıf bi şekilde istiyorum tabi benim istememlede olmuyo di mi :)

ben hava kararınca sitenin göbeğinde yürüyorum temmuzun başına kadar yürüsem yeter 30 dk dedi doktorum bana yeterli cnm oturmaktan iyidir yürüdükçe paşamda tepelere çıkıyo aybükeyede hergün yalan söylemekten bıktım ezberledi doktora ne zaman gidicen iğne olmaya diyor artık

Bende başlıycam yrüyşe bende snein gibi korkuyorum az ayakta kalınca hemen belim ağrıyo ama yavaş yava yürüsek düzenli bir şekilde işe yarar bence.. Ay bende ya zaten kapalı oldğum için kiloda aldım ya herkes teyze diyo sinir oluyorum sizssiniz teyze diyorum bende :))

kızlar uzmanından aldığımız bilgiyi iletiyorum. cevaplayanlarada çok teşekkür ederim...

...alıntıdır
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

19-22 = 5. Ay

ay canımm evet ya bende başlayayım şu yürüyüşe artık......
iştahlandırdın beni iyi olduuuuu....
Aybükede kardeşi için sabırsızlanıyordur tabi annesiiiiii.....

evet canım sende başla, korkmayalım ağrılardan canım,, ufaktan ufaktan başlasak bile yeter aslındaaa
kaslarımızda açılır....

bu arada çok tatlısınn yaaaa sizsiniz teyze diyomuşsun yaaaaa kopardın beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…