2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben ilk üç ayda 12 son bir ayda 2 olmak üzere 14 kilo aldım:) 56 kiloydum 70 kilo oldum:) Korkarım en çok ben aldım

Canım ben de toplamda 12 kilo aldım..Doktorum çok kızıyor ama ne yapsam durduramıyorum.Yürüyüş de yapıyorum, yediklerimi söylüyorum kimse inanmıyor.Resmen su içsem yarıyor.Bebişlerimiz saglıklı olsun da insallah biz artık bi şekilde vericez bu kiloları mecbur..

kızlar ya midem çok kötü bugün yine kustum benim gibi olan var mı aranızda:2:

Benim de midem yanıyor.az önce nevar ne yok cıkardım.nefret ediyorum kusmaktan

Yemeklerimi yaptim.kahvemide yaptim ictim:)terlik torbasi dikiyorum kendime makinada telden de bakiyorum:)gomlek dikmistim ilik acmaya vermem gerek.cok isim var cok:)

Ooh hamaratız masallah.Benim de kayınvalidemler gelecek 2 hafata kadar. Ufaktan ufaktan diplerden köşelerden başlayım dedim.Bi gardrobu bile düzeltemedim. Yıgınla ütü var daha ortada yemek yok ve ben hala oturuyorum

kızlarrrr 21. hafta kaç aya denk geliyo yaaa???

4. ayın içindesin canım.

kızlar ayaklarınızda şişmeler başladımı yavaştan yavaştan

Bende de basladı.Aksamları kütük gibi oluyor bacaklarım.Yüksek tutup uzanıyorum iyi geliyor.Artık dikkat etmek lazım tuza..

Evetttt...yukarı kaldırıp yatıyorum eve gıttıgım gıbı :)

ama ellerımde sısıyor benım.sanırım artık alyansımı takamıycam

dolma parmaklı mı olucazzz benim ablam hamileliğinin son dönemlerinde eniştemin terliklerini giyiyordu , ayakları çok şişmişti ama 24 kilo almıştı birazda kilodan oldu sanırım

canım benimde tansiyonum bebekten önce 9 7 falandı....
şimdi nası olduysa sanırım bilinç altımda var bişeyler ben her ne kadar stres yapmıyrm desemde tabi 11 falan oluyoooo

benimde bebekten önce 9-6 ydı hep tansiyonum ama artık 8-4 , 7-4 çıkıyor genelde. senin biraz daha sakin olman lazım demek ki canım. hiç bir şeyi dert etme , en güzel zamanların tadını çıkar

panikduygu kullanıcısından alıntı

kızlarrrr 21. hafta kaç aya denk geliyo yaaa???

4. ayın içindesin canım.
,
21.hafta 6.ayın içinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mıyım acaba..4 ay çok geride kaldı..

Ben sadece yemekelre tuz atıyorum ekstradan salataya yumrutaya felan tuz serpmiyorum korkuyorum bi de vücudum ödem yaparsa ben 100 kilo olurum :))

Bendede oluyor çorparlımı çıkardım bi baktm teker gibi orası dar kalmış geri kalan yerler kütük gibi oldu bugün hep uzattım yattım ayaklarımı hep de uyudum :) İki gündür evin emizlii pasta çörek börek öldümmm resmen bugün hiç bi iş yapmıycam bi eşim gelene yarım saatt kala domates çorbası yaparım olur biter :)

bende bugün evdeyi,m hiç bi iş yapmıycam evimin tadını çıkarıcam edimm iyiki yaniii
sabahtan beri evin içinde sineklenirken perişan olmuşummm
yorgunluktan gözlerim kapanıyo şimdi.......
Cumartesiyi iple çekiyrmm.....bende ayaklarımı uzatıp dinlenicemmmmmmmm

Serin serin ne güzel di mi :) Yazın ne yapacaz bilmiyorum artık sürekli suyla gezeriz Allah yardımıcımz olsun

nazar deymesin havamıza ramazana kadar idare etse bizi ne olurdu sanki :) aybükeye hamileyken 2008 yılıydı ve yine en zor aylarım yazdı ama ben hatırlıyorum mayıs başından beri terlik giyer çıkardım dışarı inşallah fazla sıcak olmaz klimada hamilelere zararlı bende napım salonu açıcam sonra klimayı kapatıcam oturucam göbeş göbeşte havuza da giremem komşular bidaha yüzüme bakmaz korkarlar balina havuza düşmüşi diye

haklısın canım benim felegim sastı.Uykudan uyandım.

Oh en güzel dinlen dinlen ben yatıyoum yatarken kitap okuyorum hoop uyuyup kalıyorum kalkıp yemek yiyorum tekrar kitap okuyorum yin uyuyuyorum valla bu gün süperdi :))

Hamilesin canım ne olacak herkes kendisine baksın di mi ama yüzmek hamilikete faydalı sanırsam ah memlkette olsam bende denize giderdim sakin ıssız bi yerde kimsecikleirn olmadığı ankara da serin bi yer biile bulmak zor Allahtan evin yanında hemen park varda orası serin :)) Ben bu sıcaklarda bile dayanmıyorum bünyem çok hassas benim ramazanlarda hiç dışarı çıkmazdım yazları bu sene hazirandan sonra evdeyim ben hep karpuz alır yerim serin serin oh ne güzel bebişimede bişeyler örerim zaman geçer :)

sanırım geçmişten kopamıyorlar.........
hani nerdeeeeeeeee tarçınlı kurabiyeeeeee
o kadar obur olduk ki biz teyzesiiiiiiiii

Bi de bana sor canım hep hamur işi çekiyor doktorda yeme dedi dün günüm vardı yedim yiyebildiğim kadar pazartesiye kadar tatllı yememem lazım şeker yüklemesi için :) Buyur şekerim burda kurabiyen aha da çayın :) (Küçük çocuklaırn evciliği gii oldu ha ) :125:

oooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh
gir valla canım bizim yerimizede girr.......
boşveeeeeeeeeeerrrrrrrrrr millet ne derse desin sen rahatına bak annesi.......

benimde evim 10. katta , camları açınca yazın bile evin içinde fırtına kopuyor olmadı duvarlara yapışarak yatarız artık serin serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…