2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[[/I][/FONT]
[/COLOR]
4. ayın içindesin canım.
,
21.hafta 6.ayın içinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mıyım acaba..4 ay çok geride kaldı..

21. haftada 6. ayın ilk haftasında oluyorsun canım, yani 5 bitti, 6. ayın içindesin. Benim de öyle.[/QUOTE]

alıntıdır
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

19-22 = 5. Ay

canım ilgin için sağol ama geçerli tablo buymuş uzmanından alıntı..... az öncede yayınladım.

ay nekadar uyaaaaaaaaannnnııııııııııııııııııııııkkkkkkkkk

yapacak iş yokki mericciiim
işte yemek yapıyor
yani o da bi zahmet kendi de yiyecek o işte
o da hani ağır babanne yemeği değil benim zaten yaptığım türden sarma,dolma falan değil yani

canım senin canım bigün sarma istesin,bigün dolma,bigün mantı.......
işte istemese bile istesin........
benimki yemeğe bile elini sürmezzzzzz

sen fazla strese sokma kendini boşveeerrrr....
bebişini üzme sakınnnnn.....

işine gelmemiş tabii... gitte denmez ki onun düşünmesi lazım yani!! sizden başka kimsesi yok sanırım size sarmış o ne diyim canım sabır versin Rabbim(((

Kaynım eltim varlar ama onlarda 3 gün bizde 1 ay
onlar postalarlar hemen bize eltim çok cingözdür
anneler gününde bile gelmediler görmeye bizdeydi yani
bi de sabah çıkıp akşam geç geliyolar orda eyleyecek kimse yokki onu,sıkılıyor evde
Ankaraya gidince daha çok kalır uzak yoldan geldim diyerek edirneden istanbul 2 saat 1 ay
kalıyorsa düşünmek istemiyorum

21. haftada 6. ayın ilk haftasında oluyorsun canım, yani 5 bitti, 6. ayın içindesin. Benim de öyle.

alıntıdır
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

19-22 = 5. Ay

canım ilgin için sağol ama geçerli tablo buymuş uzmanından alıntı..... az öncede yayınladım.[/QUOTE]

valla bu tabloya göre biz ilerlemiyor geriliyoruz. Ama benim hesabıma göre benim doğum tarihim tam tutuyor, benim dr.um da benim gibi hesaplıyor. Bilmiyorum ben 6 aylık hamileyim işte , geçsin artık şu günler ben bebeğime sarılmak istiyorum biran önce

Ayyyyyyyyyyyy inanamıyrmm,aklına öyle şeyler getirme mommy cimm
Ankaraya çok uzaaaaaaaaaaaakkkkkkk öyle herzaman gelnmezzzz
,gelinse bile en fazla 15 gün kalınır.......

ya aynen bana geldimi çöreklenir kalır en az 15 gün
eltime gittiğinde ev hanımı olmasına rağmen o 2 gün kalır evine gider......
bende hep düşünürüm bende mi salaklık dieeee,hepbaşıma ne geliyorsa güler yüzlülüğümden gelio zatennnn
postalamasını beceremiyrz bizdeeee.....

kızlar beni kaynana düşmanı ilan edicekler yaaaa,
ama insan olsun canımı yesinnnnnnn,inanın banaaaa

kızlar bebek odası için yaptırdığım perdeler geldi, şimdi taktı eşim çok güzel oldu, eşyaları da gelsin diye sabırsızlanıyorum.

kızlar ya midem çok kötü bugün yine kustum benim gibi olan var mı aranızda:2:

bı arkadasımında 7 ayı bıtmek uzere onunda kusma sıkayetı oldu bugn dr gıtmıs bebek asagıya ınecegı halde yukarı cıkmıss.. oyuzden kusuyomuss dr ıı gormemıss sende bı danıs cnm dr unaa..

bende cok heyecanlıydımm salı gunu oldu bıttı :)) hayırlı haberlerıını beklıyoruzz cnmm
artık şeker yüklememiz kaldı sonrada nts gircez az kaldı kızlar

nts konusmaya basladıgımıza ınanamıyorumm allahıımm az kaldıı kızımaa kavusmamaaa sankıı hala ınanamıyo ınsann allahın ıznıyellee kavusalım artk ılk kım doguracak onu merak edıyorummm ıkız annelerı gıbıme gelıoo yaa bakalım gorucezzz

kızlar 22 haftanın içindeyim 4 kilo almışım ilk hamile kaldığım günden itibaren. normalde bu aylarda kaç kilo alınması normal fazla mı almışım son aylar da daha çok alınıyor diyorlar ama alınması gereken ideal kilo kaç bide hamilelikte

kızlar benim canımda durmadan birşeyler istiyor.heralde hiç kimse benim kadar aşermemiştir.şimdide hamur işi istedi canım.temizlik yaptım çok yoruldum ama yinede hamuru yoğurdum.mayalanmasını bekliyorum.bu arada artık temizlik yaparken tedirgin oluyorum yanlış bi hareket yapıp bebişime zarar veririm diye.

ayda 1 kilo almak normal diye biliyorum ama ben 22.haftamda 7.5 kilo almıştım.anasağlık doktorum çok kilo almışsın yemene dikkat et ekmeği azalt filan demişti.üstelik ben çok zayıftım 49 ile hamile kalmıştım.o halde fazla buldu.ama ben takmıyorum.çünkü hamileliğimi takip eden doğum doktorum sen istediğini ye kilo problemin yok nasıl olsa alabildiğin kadar kilo almaya çalış demişti.sonuçta düşük kiloda bebek için riskli.bilmiyorum biri al diyor biri alma diyor:)ben habire yiyorum:)

afiyet olsun bebişe yarasın inşallah:) ya ben 58le hamile kaldım sonumu düşünemiyorum:) bebişim sağlıklı olsunda kiloları veririm diyorum amaaa yinede korkuyom bazenlerde çıkmaya başladı:) benim dr bişey demedi k,lo konusunda tekrar bi sormak lazım

hımmsss onun kahrı zor değil gibiDDd
ay ben onuda düşünmüyorummmm tabi bu konuda eşimin düşüncesini hiç sormadım hhehe:))

bu kilo konusu benim çok sinirimi bozuyorrr yaaa(
ama şöyle bir tuhaflık varrr sağlık ocağındaki rutin (kontrollerimde bugün gittim) 4 kg almışımD evdeki basküldee 7 kg bitti hehe:)
ben anlamdım bu işi.
salı günü dr umdaki ne durumda olacka bakalım.

oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo havlusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.

Son düzenleme:
ay ay hoş geldinnnn güle güle kullanın cicileirnizi:)
ikitane anne bebek çantasını neyapacaksın yaws

neyaptın mathelda maşallah biraz daha gezseymiştin alışveriş yaparken doğururdun heralde:)bukadar şey birdefada alınırmı?dikkat et kendine.bu arada aldıklarının hepsi hayırlı olsun canım.insan bebişi için alışveriş yaparken kendinden geçiyor.bebişinle birlikte hepsini güle güle kullan.

güle güle kullanın:)ah ah alışveriş mevzusu beni çook korkutuyor.oturduğum yerden değilde istanbuldan almak istiyorum daha güzel şeyler bulurum diye tabi istanbula gitmek için sıcaklar gelemden göbüşüm iyice ağırlamadan gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…