[[/I][/FONT]
[/COLOR]
4. ayın içindesin canım.
,
21.hafta 6.ayın içinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mıyım acaba..4 ay çok geride kaldı..
ay nekadar uyaaaaaaaaannnnııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkEşim de çok memnun değil ama o da bişey diyemiyor
yemekte kardeşim de gideyim diyor nasıl olsa belkıs teyze burda dedi dedim
hemen atladı kaynananm yok gitmesin niye gidiyor ki
çocukla ilgileniyor dedi
kendine iş kalacak yaniii
yapacak iş yokki mericciiim
işte yemek yapıyor
yani o da bi zahmet kendi de yiyecek o işte
o da hani ağır babanne yemeği değil benim zaten yaptığım türden sarma,dolma falan değil yani
yuuuhhhhhhh bu ne yaaaaaa
geldimi 1 ay kalıyoooo demekkkkkkkkk
bide şimdi koca valizlemi gelmiş,aman Allah ımmmmmmm........
neyse Ankara ya taşınınca siz belki bu kadar sık gelemez........(umarım)
1 haftadan sonrası misafir olmaz artık ,en iyisi o yokmuş gibi davranmak..........
sen okuldan gelmeden oda evdeki işleri yapsın görev ver ona belki bıkarda gider
Hoş benim kaynana hiç bişeye elini sürmez de söylesem bileee,belki seninki daha insancıldırrrr
işine gelmemiş tabii... gitte denmez ki onun düşünmesi lazım yani!! sizden başka kimsesi yok sanırım size sarmış o ne diyim canım sabır versin Rabbim(((
21. haftada 6. ayın ilk haftasında oluyorsun canım, yani 5 bitti, 6. ayın içindesin. Benim de öyle.
Kaynım eltim varlar ama onlarda 3 gün bizde 1 ay
onlar postalarlar hemen bize eltim çok cingözdür
anneler gününde bile gelmediler görmeye bizdeydi yani
bi de sabah çıkıp akşam geç geliyolar orda eyleyecek kimse yokki onu,sıkılıyor evde
Ankaraya gidince daha çok kalır uzak yoldan geldim diyerek edirneden istanbul 2 saat 1 ay
kalıyorsa düşünmek istemiyorum
kızlar bebek odası için yaptırdığım perdeler geldi, şimdi taktı eşim çok güzel oldu, eşyaları da gelsin diye sabırsızlanıyorum.
güle güle kullanın canımmmmm
bebişin odası bitsin fotosunu istiyrz annnesiiiii
kızlar ya midem çok kötü bugün yine kustum benim gibi olan var mı aranızda:2:
selam kızlar,
geçmişi okudum herkes iyi sanırımbizde iyiyiz ama ufak tefek sıkıntılar var tabi. 1. artık çok çabuk yorulmaya başladım,azcık iş yapsam ter basıyor , nefes nefese kalıyorum. 2. de mide yanmalarım başladı, hatta bütün yemek borum ve genzim cayır cayır yanıyor. ilaç içmek istemiyorum ama sakız çiğnemek bir nebze iyi geliyor. Yarında ayrıntılı ultrasona gireceğiz, çooooook heyecanlıyım bu gece uyuyamam artık çok özledim oğlumu bizde haberler bu şekilde
artık şeker yüklememiz kaldı sonrada nts gircez az kaldı kızlar
kızlar 22 haftanın içindeyim 4 kilo almışım ilk hamile kaldığım günden itibaren. normalde bu aylarda kaç kilo alınması normal fazla mı almışım son aylar da daha çok alınıyor diyorlar ama alınması gereken ideal kilo kaç bide hamilelikte
ayda 1 kilo almak normal diye biliyorum ama ben 22.haftamda 7.5 kilo almıştım.anasağlık doktorum çok kilo almışsın yemene dikkat et ekmeği azalt filan demişti.üstelik ben çok zayıftım 49 ile hamile kalmıştım.o halde fazla buldu.ama ben takmıyorum.çünkü hamileliğimi takip eden doğum doktorum sen istediğini ye kilo problemin yok nasıl olsa alabildiğin kadar kilo almaya çalış demişti.sonuçta düşük kiloda bebek için riskli.bilmiyorum biri al diyor biri alma diyor:)ben habire yiyorum:)
ben hastane odasını süsletmeyi düşünmüyorum, sadece kapı süsü varya ondan alıcam, aslında onu da almazdım ama birkaç ay önce arkadaşım doğum yaptı ben de yanında refakatçi olarak kaldım, hastanenin her odasının kapısında süs vardı, bi bizimkinde yoktu, bir de başka hastaları vardı diye geleni gideni de olmadı pek, herkesin odası ziyaretçiyle doldu taştı, pasta kesen bile vardı, ben bile kendimi çok kötü hissettim o gün. En azından benim de kapımda bir süs olsun istiyorum, gerisi bana göre değil.
ay ay hoş geldinnnn güle güle kullanın cicileirnizi:)oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo halusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.
oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo halusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.
oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo havlusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?