2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mericdemır2007
evet canım çalışıyrm öğretmenim

haftanın 2 ,5 günü dersim var sadece ,genelde evdeyimmmm
o yüzden baya bi kilo aldım ya ye otur ye otur derkennnnnnn[/QUOTE]

bende bu aralar kendimi pasta börek yapmaya verdim tabi yemeden de olmuyo eşim kilo alıyorum diyo ben alırken onun yanımda zayıf kalması olmaz zaten:)

Son düzenleme:
meriçdemir english home da çocuk serisi var mı?Çok beğenirim ürünlerini...

tabiki canım var
zıbınlar falanda var süperler çok şirinlerr yumuşacıklarrr
hatta uyku tulumlarıda var
nevresim takımlarıda var bebek için
ben geçen gün kızıma ordan tavşanlı bi sepet aldım içine bişeyler koyarımdie

Oh ne gzel 2,5 gün çalışıyosan bide beni düşün hep evdyeim bi de mutfağa meraklıyım yapıpı yedirmeyide çok seviyorum komşuuar şikayetçi sen yapıyosun bizede aldıryosun diyolar diyorum beraber yiyoruz ne var işte :) Hamilyken ara verdim ama hamur işi çok seviyorum

çok teşekkürler cnm.. daha önce burda paylaşmıştım ama görmedin sanırım..hatta anket bile yapmıştım
unnadodan indirimle aldım.. gerçek fiyatı 90tl.. 40a aldım

Eki Görüntüle 420617

slm kızlar bu gün netten bunları buldum :) hemen gönderdim canım anneme örsün diye sizede belki fikir olur die koydum ama tam becerdimmi emin değilim
özellikle kız bebişler için çoook tatlı bence bunlar rabbim sağlıklı sıhatli giymeyi nasib etsin inş. :) :)

hehe o tavşanlı sepet son gittiğimde elimde bayaaa bi dolanmıştı.
daha sonra alırım diye vazgeçtim

Bir sorum daha var.
Uyku tulumu alan var mı??Aylara göre mi satılıyor. 0-3 ay için ayrı 3-6 ay için ayrı mı alcaz, yoksa standartlar mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…