daha neler çıkıcak kimbiliiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr....
birsürü ayrıntı var ben daha başlamadım bileeee
anca sepet mepet onlarla uğraşmışımmm yaaaaa
Bir sorum daha var.
Uyku tulumu alan var mı??Aylara göre mi satılıyor. 0-3 ay için ayrı 3-6 ay için ayrı mı alcaz, yoksa standartlar mı???
ben uyku tulumu olayınıda ilk aylarda düşünmüyrm...
ev kaloriferli zaten...
biraz büyüsün daha sonra duruna göre davranırımm
ben de bebk şekerlerine bakıyom çok lazımmış gibi.Çocuk doğsa donu yok halbuki....
iyi yürüyüşleeeeeeerrrrrrrrrr
yine beklerizzzzzzzzz
iyi yürüyüşler fazlada yorma bebişi annesi:)
çok teşekkürler cnm.. daha önce burda paylaşmıştım ama görmedin sanırım..hatta anket bile yapmıştım
Eki Görüntüle 420579 unnadodan indirimle aldım.. gerçek fiyatı 90tl.. 40a aldım
benim ev çok sıcak değil ama açacağız kombiyi sonuna kadar bebek gelince...Yorgan da önerilmiyormuş ilk aylar boğulma riskine neden olduğu için..ne örtçez peki?
ha hahh... ilahi yaa. bi don al kuzucuğaben de bebk şekerlerine bakıyom çok lazımmış gibi.Çocuk doğsa donu yok halbuki....
kızlarrr geldim bileeeee hafif hafif yağmur atıştırıyordu mis gibi toprak kokularının arasındaa yürüdükkk:))) bbiraz yoruldum ama güzelddd
benim minnoşşşşşun hareketleriii dışarıdanda farkediliyor artıkkkk:)
göbişi açıp seyretmek çok güzell yaa maşallah
hoşgeldinnnnnn
maşallah minnoşaaaa
benimkide akşam 7 de yemek yemiştim ağır geldi sanırım ayranda uyuttumu ne yapptı hiç sesi çıkmıyodu
,yeni yeni tepişmeye başladı....
Anchusa teyzesi güldürünce kendine geldi tombik........
anchusa teyze değil ... anchusa abla... ben teyze olmaya hazır değilim henüz sanırım...
:) yerim ben küçüğüüü harektli müzik dinleDDD bak nasıl kıpraşıyor benimki bülent ersoyu hiç sevmiyor geçen beyaz showaçıktı bülent ersoyyyyy çileeeee bülbülüm dedikçe çıldırdı denedim birkaç defaaa çok deli tekmeler atıyorr:))) yazık yavrum müzik bitince duruyor hehe çok hareketsiz olunca açıcam bülenti hehe yawrum benim.
anchusa teyze değil ... anchusa abla... ben teyze olmaya hazır değilim henüz sanırım...
:) yerim ben küçüğüüü harektli müzik dinleDDD bak nasıl kıpraşıyor benimki bülent ersoyu hiç sevmiyor geçen beyaz showaçıktı bülent ersoyyyyy çileeeee bülbülüm dedikçe çıldırdı denedim birkaç defaaa çok deli tekmeler atıyorr:))) yazık yavrum müzik bitince duruyor hehe çok hareketsiz olunca açıcam bülenti hehe yawrum benim.
hahaa:)) aynı benn :))
çocuğu olanlar teyze olmayanlar ablaa diyordum ama hayatım artık teyze adayıyıyzbiz teyzelik yapalımki bebişlerimizede teyzeler çıksın
şu anda sesleri çok boğuk duyuyorlarmış...24.haftada daha iyi duyacaklarmış...Ben de hep müzik dinletiyorum ama anlıyor mu anlamıyor mu bilemiyorum...
ahahahha başka biri mi yok ya bülent ersoyla çocuğun psikolojisi bozulmasın bence anne şunu çabuk kapat diye tekme atmıştır yavrucak canım benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?