2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben uyku tulumu olayınıda ilk aylarda düşünmüyrm...
ev kaloriferli zaten...
biraz büyüsün daha sonra duruna göre davranırımm

benim ev çok sıcak değil ama açacağız kombiyi sonuna kadar bebek gelince...Yorgan da önerilmiyormuş ilk aylar boğulma riskine neden olduğu için..ne örtçez peki?

iyi yürüyüşleeeeeeerrrrrrrrrr
yine beklerizzzzzzzzz

iyi yürüyüşler fazlada yorma bebişi annesi:)

kızlarrr geldim bileeeee hafif hafif yağmur atıştırıyordu mis gibi toprak kokularının arasındaa yürüdükkk:))) bbiraz yoruldum ama güzelddd
benim minnoşşşşşun hareketleriii dışarıdanda farkediliyor artıkkkk:)
göbişi açıp seyretmek çok güzell yaa maşallah

benim ev çok sıcak değil ama açacağız kombiyi sonuna kadar bebek gelince...Yorgan da önerilmiyormuş ilk aylar boğulma riskine neden olduğu için..ne örtçez peki?

eeeeeee yorgan olmadan olur mu yaaaa
benim ev sıcak ama anasına benzerse hep üşür..kıyamam ben bebeğimeee ya üşürse bide hastalıklanı uğraşıcazz
ben anneme güve-niyrm o konuda artık ilk ay yanımda olucak ,azcık bişeyler öğreneyim ondann
ama ben yorgan almayı düşünüyrmm....
bide annem pamuk diktircekmiş yeter.....

hoşgeldinnnnnn
maşallah minnoşaaaa
benimkide akşam 7 de yemek yemiştim ağır geldi sanırım ayranda uyuttumu ne yapptı hiç sesi çıkmıyodu
,yeni yeni tepişmeye başladı....
Anchusa teyzesi güldürünce kendine geldi tombik........

:) yerim ben küçüğüüü harektli müzik dinleDDD bak nasıl kıpraşıyor benimki bülent ersoyu hiç sevmiyor geçen beyaz showaçıktı bülent ersoyyyyy çileeeee bülbülüm dedikçe çıldırdı denedim birkaç defaaa çok deli tekmeler atıyorr:))) yazık yavrum müzik bitince duruyor hehe çok hareketsiz olunca açıcam bülenti hehe yawrum benim.

anchusa teyze değil ... anchusa abla... ben teyze olmaya hazır değilim henüz sanırım...

hahaa:)) aynı benn :))
çocuğu olanlar teyze olmayanlar ablaa diyordum ama hayatım artık teyze adayıyıyz biz teyzelik yapalımki bebişlerimizede teyzeler çıksın

şu anda sesleri çok boğuk duyuyorlarmış...24.haftada daha iyi duyacaklarmış...Ben de hep müzik dinletiyorum ama anlıyor mu anlamıyor mu bilemiyorum...

ahahahha başka biri mi yok ya bülent ersoyla çocuğun psikolojisi bozulmasın bence anne şunu çabuk kapat diye tekme atmıştır yavrucak canım benim :)))

şu anda sesleri çok boğuk duyuyorlarmış...24.haftada daha iyi duyacaklarmış...Ben de hep müzik dinletiyorum ama anlıyor mu anlamıyor mu bilemiyorum...

hımsss işte biz o haftayızz:))
biz akşama kadar işte slow jazz dinliyoruzzz çok ritmik tepkilerr veriyorrr minik ben duyduğuna inanıyorum:)

ahahahha başka biri mi yok ya bülent ersoyla çocuğun psikolojisi bozulmasın bence anne şunu çabuk kapat diye tekme atmıştır yavrucak canım benim :)))

allahtan tipini görmüyor, yoksa dünyaya gelmek istemezdi çocuk..Çıkarmayın beni burdan diye ağlardı...Ben bile gözlerimi kapatıyorum tv de onu görünce rüyalarıma girmeisn diye..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…