2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annesiii miniğine öyle işkenceler çektirme bari bidahaaa
ben katlanamıyrm bülente bebiş nasıl katlansınnnnnnnnn

allahtan tipini görmüyor, yoksa dünyaya gelmek istemezdi çocuk..Çıkarmayın beni burdan diye ağlardı...Ben bile gözlerimi kapatıyorum tv de görünce..

Aynen öyle.. Uzun zamandır tv ye bakmadığım için uzun zamandır onuda görmedim görmemek en iyisi :))

Canım şamp. ve sabun tiksintisi ilk defa duydum halbuki miss gibi
freş kokması lazım sana allah allah:26:

Bizimkiler de beyin 5 yaş ama beden yaşları 17-18
allahım askerlik yoklaması gelmiş 20 yaşında 11. sınıf ama sanırsın 5 yaşında çocuk
dana gibi tepiniyolar sınıfta yaa

yenidoğan için bornoz alan var mı?yoksa ilk etapta havluyla idare edip sonra mı bornoza geçeceksiniz kızlar?
Kız bornozu nerde giydiricen
kafası cepli havlular en kullanışlısı CA da vardı 25 TL

bende 1.800 almışım
de get yaaa +10 kilo:125::128::131:
ben de bebk şekerlerine bakıyom çok lazımmış gibi.Çocuk doğsa donu yok halbuki....

ben kaçayım. çok boynum ağrıyor bugün..çin yağı sürünüp uzanayım azcık. iyi geceler, renkli rüyalar herkese...

ahahahha başka biri mi yok ya bülent ersoyla çocuğun psikolojisi bozulmasın bence anne şunu çabuk kapat diye tekme atmıştır yavrucak canım benim :)))
:))))
orası kesin yaaaaa benimde gönlüm el vermiyor ama tekmeleri çok şrin akıllı kuzumun:))

allahtan tipini görmüyor, yoksa dünyaya gelmek istemezdi çocuk..Çıkarmayın beni burdan diye ağlardı...Ben bile gözlerimi kapatıyorum tv de onu görünce rüyalarıma girmeisn diye..

:))) aynen ama sesi fena değill yorum katmazsaa daha güzel olucak

senin sesini de ayırt etmeye başlamıştır o zaman.. ben 21. haftada olunca sizi de kendim gibi düşündüm..

evett benimle babasınınki ayırt ediyor bana tepki veriyorr babaya hiç vermiyorDD yada ben kendimi avutuyorummmm ama öyle yaaaaaa.
:))) az kaldı şekercik seninde 24 e gelmene

Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"

şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela

Canım sen bana bişey mi diyecektin bağlantım düştü, ama peşin peşin söyliyim avatarı değiştirmem

ay süper.....
benimkininde okulda hiç sesi sedası çıkmıyooooo,ben cadı gibi bağırıyrm sanırım ondannn bak şimdi aklıma geldiii
yazık kızz kuzucuklaraaaa

:)) alışssın alışssın:))) minik kuş hehe bizimki babasının sesine duruyor kociş diyorki şimdiden benden tırsıyorrr bende oğlum sen bakma babana ben hakkından gelirim diyorum

kızlaaarrr
herkese tatlı rüyalar...
kendinize iii bakın
yarın görüşmek üzereeeee

uykumuz yok ama yarın okul var yoksa salak gibi oluyrm bennnn
byeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…