Kızlar merhaba ben demir hapını içmeye başladıktan sonra büyük tuvaletim hep simsiyah, ayrıca son 1 haftadır göbek deliği çevrem ve belim ağrıyor tabi birde aşırı derecede gaz problemi var sizde de bu tarz problemler var mı ?
canım demir hapı büyük tuvaletin siyah olmasına sebep oluyor onda korkulacak birşey yok.ağrılara gelince bendede var.bel ağrısı zaten hamile kaldım kalalı var.göbektekide yeni başladı hatta göbek deliğimin etrafında damarımda belirdi iyice.bebişler büyüyor büyüdükçede göbeklerimiz geriliyor.ama kafana takıyorsan doktoruna sor.
Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....
kızlar bakın benim aldıklarım bunlar belki yardımcı olrum..
hastane çıkışım bebitofun 40 liraya aldım
taşıma çantası ve normal çantada kampanya vardı 20 liraya aldım kanguruyuda 10 liraya aldım
ince battanite 20 lira yanlış hatırlmıyosam
havlusuda kitikate nin 30 liraya aldım oda yüzde yüz pamuk
Mrb kızlar doktora gıttım geldımm yıne enfeksıyon var gecmemıs 10 tane ıgne verdı bıde kan ılacı tabı ben nası olcam okdr ıgneyı bılmıyorum acabab bı zararı olurmu??
ben carzy baby den aldım nette indirimdeydi 65 e aldım daha uygunlarını bakmıştım ama bunların yeri çok güzel pamuklu badilerini zıbınlarını falanda hep aynı marka aldım çok güzel geldiler...Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....
begendık begendk aaa zorlaaa begendırıyodaa kıza bakk
oyy kuzu sen maşallah herşwyi almaya başlamışın kız sabırsız seni:) rabbim güle güle kullandırsın inş bebişim.... havluna bayıldım bende alacam... hastane çıkışı 2 takım aldım battaniye zıbınlar ana kucağı falan onlarıda hallettim çantayıda aldım ama benimkide küçük yaaa ne yapcam bilmiyorum
maşallah maşallah çok güzeller bebem güle güle giysin pembiş dötlüm tesesi dosun ondan doğsalarda onların resimlerini koysakkızlar bakın benim aldıklarım bunlar belki yardımcı olrum..
hastane çıkışım bebitofun 40 liraya aldım
taşıma çantası ve normal çantada kampanya vardı 20 liraya aldım kanguruyuda 10 liraya aldım
ince battanite 20 lira yanlış hatırlmıyosam
havlusuda kitikate nin 30 liraya aldım oda yüzde yüz pamuk
bende diyorum böle kara kara nie oluyo bu demir ilacındanmıymış kendimden korkmaya başlamıştım vallaKızlar merhaba ben demir hapını içmeye başladıktan sonra büyük tuvaletim hep simsiyah, ayrıca son 1 haftadır göbek deliği çevrem ve belim ağrıyor tabi birde aşırı derecede gaz problemi var sizde de bu tarz problemler var mı ?
sağol cnm artık bi hastane çıkışı alsam iyi olacak yaa.yazık yavrumun hastane çıkışı yok:18:mını damla dıe bır markaydı cnm ızmırden aldımm ..% 1oo pamuk 5lı aldım ben battanıye ayrı aldık ..daha oncede paylasmıstım sennın ıcın bıkez daha paylasıyım :)) 28 tl aldım.
Eki Görüntüle 420962
kızlar hastane için pijamayı düğmeli almasam noolur? düğmelileri hiç beğenmiyorum yaa
kızlar hastane için pijamayı düğmeli almasam noolur? düğmelileri hiç beğenmiyorum yaa
Ayy öğretmen çocuğu olmak zordur, omuzlarına yük biner. Otoritedir okulda annen ve hep kendini örnek öğrenci olmak zorunda hissedersin. Çünkü senden beklenen budur.Eee anneni de hep okulda bıdı bıdı yaparken gördüğün için biraz da tırsarsın....Arkadaşların yaramazlık yapınca bile annene söyleme diye tembihlerler.Sanki herşeyi annene ispiyonluyormuşsun gibi...5 almak seni mutlu etmez, normali bu olmalıdır. 4 almak ise kabul bile edilemez. Çünkü öğretmen çocuğusundur. Çok derinnnn yaşadım bunları küçükken. O zaman çoook hoşuma giderdi, 30 lu yaşlarda anladım aslında kişiliğimi nasıl da etkilediğini..Hem olumlu hem olumsuz anlamda.Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"
şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela
Kusura bakmasın kimse ben bu yazıları okumadan geçiyorum. Çünkü bütün pozitifliğim emiliyor. bu da hem beni, hem bebeğimi çok olumsuz etkiliyor. Gazetede de okumam, tv dede hemen kanal değiştiririm. Duyarsızlık değil de hassaslık diyorum ben buna. Bu kadar negatifliği beynimde taşıyamıyorum...acımasız oldugumuzu düşünümüyorum. bu topikte bu tarz paylaşımların yapılması bence uygun değil. bunu belirtmek de acıya karşı duyarsız oldugumuz anlamına gelmiyor. belki de sizin kadar dirayetli olamadıgımız anlamına geliyor. bir çoğumuz binbir güçlükle bebek sahibi olduk, yüreğimiz ağzımızda geziyoruz. hormonlar yüzünden duygusal durum stabil değil zaten. ben yazıyı sonuna kadar okuyamadım, biliyordum ki olumsuz etkilenicem. ha böyle yazılar ister paylaşılsın ister paylaşımasın, kendi adıma okumadan geçerim. ama biraz daha özenli olunmasını istemek da yadırganmamalı
link değişmiş diyor göremedim, ama sonra tekrar yüklemişsin galiba..Çok güzel güzel günlerde kullanınHastane cikisimiz.z.Eki Görüntüle 421227
hepsini bende yaşıyorum. gayet normal sıkıntılar, meraklanma..Kızlar merhaba ben demir hapını içmeye başladıktan sonra büyük tuvaletim hep simsiyah, ayrıca son 1 haftadır göbek deliği çevrem ve belim ağrıyor tabi birde aşırı derecede gaz problemi var sizde de bu tarz problemler var mı ?
iyi aksamlar annisler ve kuzucuklarii
bugun ayrintili usg. vardi. gittik. sukur herseyimiz iyi, duzgun, hicbir problemimiz yok. evde kipir kipir olan donup duran kizim usg.ye girince utaniyo mu ne bi donuyo popisini bana tekme salliyo
dr. hanim biraz tatli biseyler ye, su ic yarim saat sonra devam edelim donmeyecek gibi simdi dedi.. gittik babiskosuyla gozleme tatli cay falan atistirdik (kadin tatli ye dedi ben gozlemeleri goturdum valla) tekrar girdik donmus prenses hanim... herseyimiz iyi cikti sukur. 2 hafta sonrasi icin de kardiyak kontrolumuz var. obdan 2 hafta sonra da sanirim seker yuklemesi yapilicak..
kuzucumun yuzunu ayrintili gorduk yine.. ayni babasi aglayiverdim.. ben hep cok heyecanli mutlu gidiyorum kontrole, esime dedim bak yine ayni sen diye dr hanim da gozleri bakisi annesine benzesin cok civil civil cok guzel bakiyosun dedikalbimi fethetti
daha iki gun once 403 gr.di kuzucum bugun 468 gram cikti sok oldumgerci bunlar tahmini degerler ama ne biliim hosuma gitti tosuncugum buyusun kilo alsin kuzum..
bu arada acibadem bakirkoy.e gidiyorum ucreti de acibadem sogortali olmama ragmen (indirimlisi yani) 370tlCİK -!- tuttu...
bu arada bana asiyla iligi bir sey soylemediler, sanirim yaptirmiycam konusu dahi gecmedi. dogumu da acibadem b.koyde yapicaz sanirim ondan..?
cooook guzeldi kuzumu uzuuuuuuuun uzuuuuuuuuun izlemek.. heralde ailede kadin dogum uzm. olsa her gun gider gider gorurdum o kadar cok ozluyorumki iki gunde bile.. icimde ama gorunce bi baska oluyo aglayasi, geliyo.. sanki karnimda icimde de gorunce ruhuma isliyo gibi.. ne biliyim degisik bi duygu. bugun bi de ogrenmis gibi sanki elini yanagina koydu boyle :aklim gitti kiz cadi sen elini boyle koymayi nerden ogrendin dedim aglayiverdim.. of.. bu aralar cok duygusalim yine koyverdim
mutluluk, ask, sevgi.. insallah tum anneciklerimizin tek gozyasi sebebi bu olur..
Kızlar ya gece kendimi hep sırt üstü yatmış buluyorum bişi olurmu
canimya ben de cok korkuyorum.. artik sol tarafima yatmaktan kemiklerim agriyor aylardir.. azicik sirt ustu yatiyorum o zaman da gerinesim geliyor.. bazen bacaklarimla popomun birlestigi yere iki yastik koyup bacaklarimi kendime cekip sirt ustu yatiyorum bebisin oldugu yer gerilmesin diye..
dr genelde soluna yatmaya calis dedi diye baskq turlu yatmiyorum,korkuyorum.. sizin dr.lar bisidedi mi bunun icin?
Valla ben hep soluma yatamıyorum... Uyuşuyor her yanım. Arada sağıma da dönüyorum ya da sırt üstü yatıyorum..Genelde sola yatmaya çalışsam da büst değilim ki konulduğum gibi durayım... İki bacak arama mutlaka bir yastık koyuyorum bebeğe baskı olmasın diye..
Valla ben hep soluma yatamıyorum... Uyuşuyor her yanım. Arada sağıma da dönüyorum ya da sırt üstü yatıyorum..Genelde sola yatmaya çalışsam da büst değilim ki konulduğum gibi durayım... İki bacak arama mutlaka bir yastık koyuyorum bebeğe baskı olmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?