2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım demir hapı büyük tuvaletin siyah olmasına sebep oluyor onda korkulacak birşey yok.ağrılara gelince bendede var.bel ağrısı zaten hamile kaldım kalalı var.göbektekide yeni başladı hatta göbek deliğimin etrafında damarımda belirdi iyice.bebişler büyüyor büyüdükçede göbeklerimiz geriliyor.ama kafana takıyorsan doktoruna sor.

Doktorumu aradım bugün ama doğumdaydı soramadım öğrendiğim çok iyi oldu anormal bi durum olmaması sevindirdi beni...

Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....

cnm ben 2 tane almıştım 10 lu aziz bebe ve miniçodan, sonra velimdende hediye geldi oda aziz bebe. henüz yıkamadım ama aziz bebeye güveniyorum iyi olduğunu düşünüyorum ama pahalı geliyo bana. 10 lu set 75 tlye aldım. miniçodanda 36 tl ye aldım.

cnm hepsi çok uygun özellikle taşıma çantası ve kanguruya o fiyata şaşırdım nerden aldın????

Mrb kızlar doktora gıttım geldımm yıne enfeksıyon var gecmemıs 10 tane ıgne verdı bıde kan ılacı tabı ben nası olcam okdr ıgneyı bılmıyorum acabab bı zararı olurmu??

geçmiş olsun cnm, kan ilacı almayan yok zaten fiks hamileyken 3. aydan sonra hemen başlatıyorlar. zararı olsaydı doktorun vermezdi, içini ferah tut

kızlar bebeğim bugün çok hareketsiz acaba aşı etkiliyormudur??normalde bu bebek hiçmi uyumuyor diye şaşırıyordum bugünde nerdeyse hiç oynamadı ya okuldada iyice sabrımın kalmadığını hissediyorum gereksiz yere çok asabiyim 3 hafta kaldı sabırrrr

ecrin esila aldığınız ciciler çokk çokk gzüel güle güle kullanın :)
aldıklarınız 2012 eylül anneleir bebbekelrinize ne aldınız topoiğine de ekleyin hepsi aynı yerde dursun
almak isteyenlee fikir olur

Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....
ben carzy baby den aldım nette indirimdeydi 65 e aldım daha uygunlarını bakmıştım ama bunların yeri çok güzel pamuklu badilerini zıbınlarını falanda hep aynı marka aldım çok güzel geldiler...
begendık begendk aaa zorlaaa begendırıyodaa kıza bakk

napım ama kendiliğinizden beğenmediniz benimde zor kullanmam gerekti

[/QUOTE]

[/QUOTE]

[/QUOTE]
oyyy oyyy balım sen gene ben gittikten sonra geldin şimdi yoksun yine oluyomu ama bu oluyo hıı bana diyo herşeyi almışsın die sanki sen duruyosun bacım lazımlı şeyler hep alınmış çantada küçük gelirse bidaha alırsın ohh sefan olsun
maşallah maşallah çok güzeller bebem güle güle giysin pembiş dötlüm tesesi dosun ondan doğsalarda onların resimlerini koysak
bende diyorum böle kara kara nie oluyo bu demir ilacındanmıymış kendimden korkmaya başlamıştım valla

Son düzenleme:
sağol cnm artık bi hastane çıkışı alsam iyi olacak yaa.yazık yavrumun hastane çıkışı yok:18:

iyi olur cnm resim koyarsan sevinirim[/QUOTE]

fotoğraf makinası annemlerde kalmış.. telefondan güzel çıkmıyo.. yarın makinayı alıp yüklerim cnm

bende diyorum böle kara kara nie oluyo bu demir ilacındanmıymış kendimden korkmaya başlamıştım valla [/QUOTE]

Hehe bende aynı durumdaydım araştırmadan önce

kızlar hastane için pijamayı düğmeli almasam noolur? düğmelileri hiç beğenmiyorum yaa

aaa ben kızımın alışverişine akıl verdim kendimi tamamen unuttum pijama falan alıcam dimi şimdi biz annelere ne lazım kızlar bi deyiverin bana

Ayy öğretmen çocuğu olmak zordur, omuzlarına yük biner. Otoritedir okulda annen ve hep kendini örnek öğrenci olmak zorunda hissedersin. Çünkü senden beklenen budur.Eee anneni de hep okulda bıdı bıdı yaparken gördüğün için biraz da tırsarsın....Arkadaşların yaramazlık yapınca bile annene söyleme diye tembihlerler.Sanki herşeyi annene ispiyonluyormuşsun gibi...5 almak seni mutlu etmez, normali bu olmalıdır. 4 almak ise kabul bile edilemez. Çünkü öğretmen çocuğusundur. Çok derinnnn yaşadım bunları küçükken. O zaman çoook hoşuma giderdi, 30 lu yaşlarda anladım aslında kişiliğimi nasıl da etkilediğini..Hem olumlu hem olumsuz anlamda.

Kusura bakmasın kimse ben bu yazıları okumadan geçiyorum. Çünkü bütün pozitifliğim emiliyor. bu da hem beni, hem bebeğimi çok olumsuz etkiliyor. Gazetede de okumam, tv dede hemen kanal değiştiririm. Duyarsızlık değil de hassaslık diyorum ben buna. Bu kadar negatifliği beynimde taşıyamıyorum...
link değişmiş diyor göremedim, ama sonra tekrar yüklemişsin galiba..Çok güzel güzel günlerde kullanın
hepsini bende yaşıyorum. gayet normal sıkıntılar, meraklanma..

Son düzenleme:
iyi aksamlar annisler ve kuzucuklarii

bugun ayrintili usg. vardi. gittik. sukur herseyimiz iyi, duzgun, hicbir problemimiz yok. evde kipir kipir olan donup duran kizim usg.ye girince utaniyo mu ne bi donuyo popisini bana tekme salliyo

dr. hanim biraz tatli biseyler ye, su ic yarim saat sonra devam edelim donmeyecek gibi simdi dedi.. gittik babiskosuyla gozleme tatli cay falan atistirdik (kadin tatli ye dedi ben gozlemeleri goturdum valla) tekrar girdik donmus prenses hanim... herseyimiz iyi cikti sukur. 2 hafta sonrasi icin de kardiyak kontrolumuz var. obdan 2 hafta sonra da sanirim seker yuklemesi yapilicak..

kuzucumun yuzunu ayrintili gorduk yine.. ayni babasi aglayiverdim.. ben hep cok heyecanli mutlu gidiyorum kontrole, esime dedim bak yine ayni sen diye dr hanim da gozleri bakisi annesine benzesin cok civil civil cok guzel bakiyosun dedi kalbimi fethetti

daha iki gun once 403 gr.di kuzucum bugun 468 gram cikti sok oldum gerci bunlar tahmini degerler ama ne biliim hosuma gitti tosuncugum buyusun kilo alsin kuzum..

bu arada acibadem bakirkoy.e gidiyorum ucreti de acibadem sogortali olmama ragmen (indirimlisi yani) 370tlCİK -!- tuttu...

bu arada bana asiyla iligi bir sey soylemediler, sanirim yaptirmiycam konusu dahi gecmedi. dogumu da acibadem b.koyde yapicaz sanirim ondan..?

cooook guzeldi kuzumu uzuuuuuuuun uzuuuuuuuuun izlemek.. heralde ailede kadin dogum uzm. olsa her gun gider gider gorurdum o kadar cok ozluyorumki iki gunde bile.. icimde ama gorunce bi baska oluyo aglayasi, geliyo.. sanki karnimda icimde de gorunce ruhuma isliyo gibi.. ne biliyim degisik bi duygu. bugun bi de ogrenmis gibi sanki elini yanagina koydu boyle : aklim gitti kiz cadi sen elini boyle koymayi nerden ogrendin dedim aglayiverdim.. of.. bu aralar cok duygusalim yine koyverdim

mutluluk, ask, sevgi.. insallah tum anneciklerimizin tek gozyasi sebebi bu olur..

maşallah bebişine ne güzel herşey yolunda rabbim sağlık versin bütün bebişlere... ayyyy sen anlattıkça ben kızımı özledimi farkettim geçen ayda tahlillerimi yaptırmıyo die kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesine gittim ama hiç göremedim kuzumu :2: 2 hafta sonra kendi doktoruma gitcem ultrasyonu 4 boyutlu valla o kadar güzel gösteriyoki alıp kucağıma sevesim geliyo 3 aylıkken bana benziyodu şimdi ne alamde acaba çok heveslendirdin beni

Kızlar ya gece kendimi hep sırt üstü yatmış buluyorum bişi olurmu

canimya ben de cok korkuyorum.. artik sol tarafima yatmaktan kemiklerim agriyor aylardir.. azicik sirt ustu yatiyorum o zaman da gerinesim geliyor.. bazen bacaklarimla popomun birlestigi yere iki yastik koyup bacaklarimi kendime cekip sirt ustu yatiyorum bebisin oldugu yer gerilmesin diye..

dr genelde soluna yatmaya calis dedi diye baskq turlu yatmiyorum,korkuyorum.. sizin dr.lar bisidedi mi bunun icin?

ya bazı doktorlar da sağa yatın diormuş internette de sırtüstü yatmanın bebeğe hiçbir zararı olmadığını sadece bizim nefes almada güçlük çekeceğimizi filan yazıor bence bu yatış konusu şekli henüz tam ispatlanmamış şeylere dayanıyor..Dediğin gibi hep sola yatmak mümkün değil bi sağa bi sola dönüyorum kemiklerim ağrıor ben çok dönüorum...

Valla ben hep soluma yatamıyorum... Uyuşuyor her yanım. Arada sağıma da dönüyorum ya da sırt üstü yatıyorum..Genelde sola yatmaya çalışsam da büst değilim ki konulduğum gibi durayım... İki bacak arama mutlaka bir yastık koyuyorum bebeğe baskı olmasın diye..

Ben bu yastık olayına alışamadım kuzu

ahcanim varya ayyylarrrrdirrrrr soluma yatiyorum ben.. omurgamin sol tarafi hep agriyor bacaklarimin arasina ben de yastik koyuyorum. heralde aylardir toplasam 5 saat sirtustu ya da sagima donuk yatmamisimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…