Ben bu yastık olayına alışamadım kuzu
vipdukkan da i&d pijamalarında bir hamile pijaması indirimde.. Son gecesi.. Bilginize...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?? ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. meleğim çok iiymiş. sonrada sağlık ocağına gittim ve aşı oldum. kolum ağrıyor biraz ama geçer heralde
maşallah bebişinene güzel herşey yolunda rabbim sağlık versin bütün bebişlere... ayyyy sen anlattıkça ben kızımı özledimi farkettim geçen ayda tahlillerimi yaptırmıyo die kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesine gittim ama hiç göremedim kuzumu :2: 2 hafta sonra kendi doktoruma gitcem ultrasyonu 4 boyutlu valla o kadar güzel gösteriyoki alıp kucağıma sevesim geliyo 3 aylıkken bana benziyodu şimdi ne alamde acaba çok heveslendirdin beni
ya bazı doktorlar da sağa yatın diormuş internette de sırtüstü yatmanın bebeğe hiçbir zararı olmadığını sadece bizim nefes almada güçlük çekeceğimizi filan yazıor bence bu yatış konusu şekli henüz tam ispatlanmamış şeylere dayanıyor..Dediğin gibi hep sola yatmak mümkün değil bi sağa bi sola dönüyorum kemiklerim ağrıor ben çok dönüorum...
kızlar bebişi için mobilya alan var mı tercihlerinizde neye dikkat ettiniz çok kararsızım bugün biraz baktım daa
ya küçücükkken kemik halindeyken birine nasıl benzetiyorsunuz ???
:) etrlenmeden belli olutyor mu bden doğan bebği bile kimseye benzetemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?