2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben bu yastık olayına alışamadım kuzu

ilk günler zor oldu..Şimdi alıştım valla. Hatta bir yastığı bacak arama, bir yastığı koluma, bir yastığı başımın altına koyuyorum, eşime yatakta yer kalmıyor...Eşim gece kalkınca kontrol ediyor yastıklarım duruyormu diye.... Göbeğinin üstüne yatmadığın sürece bence arada sırt üstü yatmanın bir sakıncası olmamalı...Sorarız Dr. larımıza....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?? ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. meleğim çok iiymiş. sonrada sağlık ocağına gittim ve aşı oldum. kolum ağrıyor biraz ama geçer heralde

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?? ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. meleğim çok iiymiş. sonrada sağlık ocağına gittim ve aşı oldum. kolum ağrıyor biraz ama geçer heralde

bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. soğuk kolanyo iyi geliyormuş falan dediler ben denedim gerçekten iyi geldi.bugun ağrı falan olmadı. 1doz aşıda 2gün ağrımıştı pamuga kolanyoyu koy dene inş iyi gelir...

kızlar bebişi için mobilya alan var mı tercihlerinizde neye dikkat ettiniz çok kararsızım bugün biraz baktım daa

ya küçücükkken kemik halindeyken birine nasıl benzetiyorsunuz ???
:) etrlenmeden belli olutyor mu bden doğan bebği bile kimseye benzetemiyom

o sorun bendede var yaa dr sola yatacaksın dedi bende hep yüz üstü yatardım şimdi o kadar zorlanıyorum ki

ya küçücükkken kemik halindeyken birine nasıl benzetiyorsunuz ???
:) etrlenmeden belli olutyor mu bden doğan bebği bile kimseye benzetemiyom

valla bizim cadi da ayni babasi.. kemik halindeyken diyorsun da.. insanin yuz iskeleti kafa yapisi zaten belirler yuz hatlarini, ayriyeten 4d ultrasoundlarda yuzu gozu cenesi dudagi burnu her yeri cok net gorunuyor.. benim ekledigim bi foto vardi hatta eski sayfalarda Eylul'un 4d usg fotosu.. bak bakalim birine benzetilecek durumda mi degil mi? :) bildigin kucuk insan yani.. her hatti belli yuzunun

selam suksukkk lilypilerle ugraşmaktannn sana yazamadım benim de birkızım olacakmışş sonunda gösterdi cinsiyetini..beni de eklersen listeye sevinirim

Son düzenleme:
kızlar bu arada size sormak istedigim sorular her zaman giremiyorum internete o yüzden hızlı hızlı okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı...çok sancım oluyo ve akıntım doktor fitil verdi kullandım bir süre ama geçmedi 25 haftalık hamileyim 25 haftadır her gün akıntım var bebege bir zararı olmaz degilmi doktorum yat dinlen diyor sürekli ama yatamıyorum sürekli

Son düzenleme:
kızlaaar,bu saatte burda ne işim var bilmiyorum ama duygusallığım tuttu yine,uyuyamadım,geldim bakiyim dedim ne var ne yok

ben kızımın adını bahar koymak istiyorum,ama sonbaharda doğan birine bahar ismini vermek zıt olmasın? yani isimler karakterlere etki ediyo ya? ne biliyim aklıma öyle geliyo,hadi bana aa hiç olur mu öyle şey falan diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…