2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkeslere günaydın..

benim gittiiğim sağlık ocagı şeker yüklemesi yapmıyoruz dediler. her yerin uygulaması farklı herhal

alanında uzman farklı bir doktorun görüşünü almanı tavsiy ederim.
önemsemezlik yapma bence, bazı durumlarda erken doğumu önlemek için dikiş atılıp istirahat verilebiliyor ki bu da panik yapılcak bi durum degil. çok tanıdıgım var bu şekilde gebeliğini geçiren.

çatlaklar için de bol su ve kremler önerririm

sağlıkla gelsin kuzun, analı babalı büyüsün:)

demir hapı bagırsaklarda emilidği için bahsettğin durum normal. kimilerinde kabızlık da yapabiliyormuş.
ağrılarsa bi parçamız oldular artık:)

gözün aydın olsun. ne güzle anlatmışsın:)

ben de salı günü gidicem. kalp durumlarına filan da bakılacak:)
Kızlar ya gece kendimi hep sırt üstü yatmış buluyorum bişi olurmu

tüm gece fıtır fıtır dönüyorum valla. sağım solum arkam sobe

hehe bence olur neden olmasın ki :)

annem dün benim veletlere aziz bebe'den penye ve örgü battaniye aldı:)

aldıklarımı ben de eklemek istiyorum ama hala makineye pil almadık. telefon da geri gitti batarya sorunları yüzünden:)

artık karnımın günden güne bile büyüdüğünü hissedebiliyorum, annem de aynısı söyledi; iki gün görmemiş gene büyümüşüm

bence gayet güzel olur, sonbaharın havası yerine bahar etkiler çocuğun karakterini.

Güle güle kullan, senin kişi başı kaç battaniye oldu şimdi??
Ben anneme dut ipten bebek battaniyesi ördüreceğim, ama bulunduğu şehirde ipini bulamamış.Kürkçü hana gidip almam lazım dut ip..
Aldıklarının fotoğrafını bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar herkeşler iyi demiiiii:)

kızlar yaa isimkonusunda fikrinizi alamk istiyorum. eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
ama nette şöyle yazıyordu. "Peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı başka isim de bulamıyorum

herkese meraba coook uzun zaman oldu neler olmus burada obur sayfa kapanmis bu yeni mi ne nasil gidiyo acaba hamilelikler artik buyudu bizim sipalar

Günaydıııınnn dün yumurtalıklarıma doğru ağrım vardı acile gidelim dedik. Bi sorun yokmş çok şükür. Zaten salı günü ayrıntılı usg var. Çok heyecanlıyım. Umarım hepiciğiniz iyidir.

teşekkürler.

kişi başı, 2 penye, 1 pazen, 1 örgü, 1 tüylü (bunu C&A dan almıştım bilemedim şeysini) oldu

dut ipek battaniye mi , ilk defa duydum. güle güle kullanın battaniyeyi :) fotosunu ben de isterim:)

arkadaş bezler için sepet aldıgını ve bezleri o sepet koyup kullandığını söyledi. yırtık poşet içinde düzensiz de olmuyormuş. mantıklı geldi bana da.
aldıgı sepet kapaklı ve ilk zamanlar bi paket bezi alıyormuş, veledin totosu büyüdükçe yarım pakete düşmüş tabi :)

pazardan 5 liraya kare sepet aldık, annem de içine mavi pitikareden örtü dikecek. şampuan vs koymaya

selam kızlar napıyorsunuzzzzzzz
isimlerde düşünülmeye başlanmı bence en zorrrrr kısım bence isim kısmı

Benim bi arkadaşımın ismiydi cnm tanıştım tanışalı bi kızım olursa adını zülal koymak istiyorum die düşünürdüm..Anlamı "hafif berrak tatlı su" demek...

anlamı çok güzel canımm arkadaşındaaa bu işe çok sevinecektir eminim:)) tekrar hayırlı olsn. Benimde kızım olsaydı elif azra koyacaktım nasip oğlişime isim arıyorum şimdi çok zorrrrD bir fası hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…