sağlık ocağı yapmıyor mu? Ben de hiç sormadım hastaneye ne kadar, ek ücret var mı, falan diye... Ama sağlık ocağına benim doktorum-hastanem yapmıyor dersen yaparlar diye biliyorum. Ayrıca ek ücret çıksa bile sağlık ocağından en düşük şekilde çıkıyor.
Topiğinizi görünce sizlerle paylaşımda bulunmak istedim, gerçi benim oğum ekime denk geliyormuş ama olsun :)
bugün değişik bir dr a gideyim dedim, daha tecrübeli birine
ve dr gebeliğimmin çok riskli olduğunu , çocuğu çok aşağıda taşıdığımı ve her an kaybedebileceğimi söyledi
karnım daha şimdiden çatlaklarla dolu, göbek deliği altında 20 nin üstünde çatlama var
ben durmadan idrara çıkyorum
benzer durum yaşayanlar var mı arkdaşlar
ne yapmam gerek bilmiyorum
moralim çok bozuk
Kızlar merhaba ben demir hapını içmeye başladıktan sonra büyük tuvaletim hep simsiyah, ayrıca son 1 haftadır göbek deliği çevrem ve belim ağrıyor tabi birde aşırı derecede gaz problemi var sizde de bu tarz problemler var mı ?
iyi aksamlar annisler ve kuzucuklarii
bugun ayrintili usg. vardi. gittik. sukur herseyimiz iyi, duzgun, hicbir problemimiz yok. evde kipir kipir olan donup duran kizim usg.ye girince utaniyo mu ne bi donuyo popisini bana tekme salliyo
dr. hanim biraz tatli biseyler ye, su ic yarim saat sonra devam edelim donmeyecek gibi simdi dedi.. gittik babiskosuyla gozleme tatli cay falan atistirdik (kadin tatli ye dedi ben gozlemeleri goturdum valla) tekrar girdik donmus prenses hanim... herseyimiz iyi cikti sukur. 2 hafta sonrasi icin de kardiyak kontrolumuz var. obdan 2 hafta sonra da sanirim seker yuklemesi yapilicak..
kuzucumun yuzunu ayrintili gorduk yine.. ayni babasi aglayiverdim.. ben hep cok heyecanli mutlu gidiyorum kontrole, esime dedim bak yine ayni sen diye dr hanim da gozleri bakisi annesine benzesin cok civil civil cok guzel bakiyosun dedikalbimi fethetti
daha iki gun once 403 gr.di kuzucum bugun 468 gram cikti sok oldumgerci bunlar tahmini degerler ama ne biliim hosuma gitti tosuncugum buyusun kilo alsin kuzum..
bu arada acibadem bakirkoy.e gidiyorum ucreti de acibadem sogortali olmama ragmen (indirimlisi yani) 370tlCİK -!- tuttu...
bu arada bana asiyla iligi bir sey soylemediler, sanirim yaptirmiycam konusu dahi gecmedi. dogumu da acibadem b.koyde yapicaz sanirim ondan..?
cooook guzeldi kuzumu uzuuuuuuuun uzuuuuuuuuun izlemek.. heralde ailede kadin dogum uzm. olsa her gun gider gider gorurdum o kadar cok ozluyorumki iki gunde bile.. icimde ama gorunce bi baska oluyo aglayasi, geliyo.. sanki karnimda icimde de gorunce ruhuma isliyo gibi.. ne biliyim degisik bi duygu. bugun bi de ogrenmis gibi sanki elini yanagina koydu boyle :aklim gitti kiz cadi sen elini boyle koymayi nerden ogrendin dedim aglayiverdim.. of.. bu aralar cok duygusalim yine koyverdim
mutluluk, ask, sevgi.. insallah tum anneciklerimizin tek gozyasi sebebi bu olur..
Kızlar ya gece kendimi hep sırt üstü yatmış buluyorum bişi olurmu
kızlaaar,bu saatte burda ne işim var bilmiyorum ama duygusallığım tuttu yine,uyuyamadım,geldim bakiyim dedim ne var ne yok
ben kızımın adını bahar koymak istiyorum,ama sonbaharda doğan birine bahar ismini vermek zıt olmasın? yani isimler karakterlere etki ediyo ya? ne biliyim aklıma öyle geliyo,hadi bana aa hiç olur mu öyle şey falan diyin
kızlaaar,bu saatte burda ne işim var bilmiyorum ama duygusallığım tuttu yine,uyuyamadım,geldim bakiyim dedim ne var ne yok
ben kızımın adını bahar koymak istiyorum,ama sonbaharda doğan birine bahar ismini vermek zıt olmasın? yani isimler karakterlere etki ediyo ya? ne biliyim aklıma öyle geliyo,hadi bana aa hiç olur mu öyle şey falan diyin
annem dün benim veletlere aziz bebe'den penye ve örgü battaniye aldı:)
aldıklarımı ben de eklemek istiyorum ama hala makineye pil almadık. telefon da geri gitti batarya sorunları yüzünden:)
artık karnımın günden güne bile büyüdüğünü hissedebiliyorum, annem de aynısı söyledi; iki gün görmemiş gene büyümüşüm
Güle güle kullan, senin kişi başı kaç battaniye oldu şimdi??
Ben anneme dut ipten bebek battaniyesi ördüreceğim, ama bulunduğu şehirde ipini bulamamış.Kürkçü hana gidip almam lazım dut ip..
Aldıklarının fotoğrafını bekliyoruz...
bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. soğuk kolanyo iyi geliyormuş falan dediler ben denedim gerçekten iyi geldi.bugun ağrı falan olmadı. 1doz aşıda 2gün ağrımıştıpamuga kolanyoyu koy dene inş iyi gelir...
Kızlar bizim ismimiz kesinleşti gib: zülal olacak meleğimin ismi...
ismiyle yaşasın inş..
anlamı nedir zülalin değişik bir isim bir dizide denk gelmiştim bu ismeee sanki
Benim bi arkadaşımın ismiydi cnm tanıştım tanışalı bi kızım olursa adını zülal koymak istiyorum die düşünürdüm..Anlamı "hafif berrak tatlı su" demek...
selam kızlar napıyorsunuzzzzzzz
isimlerde düşünülmeye başlanmı bence en zorrrrr kısım bence isim kısmı
Biz hala bulamadık ne güzel bulmuştum ama onuda isim analizi kafamı karıştırdı :44:
Bu gidişle daha da bulamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?