canım teşekkürr ediyorum inş. tüm forum anneleri olarakkk güzel günler geçiririz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza.mutlu sağlıklı güzel bir yıl diliyorum sana, bebişinle eşinle güzel mi güzel gönlünce bir hayat olsun önünde.. Ben de bebişimi ilk doğum günümde öğrenmiştim. (7 Ocakta) test yaptım ve bana en güzel doğum günü hediyemi kızım vermişti. Babasına söylediğimde önce şaka mı yapıyorsun dedi :) gözlerimin içine baktı, gözlerimin içi gülüyordu. o da benim hediyemin lafı bile olmaz artık sen verdin bana en güzel hediyeyi demişti... Bu yıl herkesi solladık doğum günüsümüzde :))))) ben herkese hediye verdim :))) senin de öyle canım, seneye doğum günlerimizde birlikte kutlayacağız bebişlerimizle :)))
tekrar mutlu yıllar!
kızlar hepinize günaydın herkes iyidiri umarım bende perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum hem şeker hemde detaylı ultrasonda göremediği yerler vardı onlara bakılıcak allahın izniyle herşey yolundaır umarım..
Bebek arabasını aldım arkadaşlar romer aldım maxi cosi alıcam diye gitmiştim ama sürdüğümüz yer ayrık olunca satıcı kullanışının pek iyi olmadığını söyledi ve romerin ağırlığı 3.5 kg olduğundan hafif bişi almak istedik biraz pahalı oldu ama senelerce kullanacağımız için kıydık :)
http://imagenes.eurekakids.net/g/J0B19701/britax-b-mobile-black--stroller---group-0-rOmer-b-safe.jpg için Google Görsel Sonuçları
2 bebekte uzman olucazz ama bundda acemıyızz napalımm bole ogrenıcezz
günaydın sevgili annişler. bugün çok heyecanlıyım ben. akşam randevum var. bebişimin cinsiyetini öğrenirim heralde artık. bana şans dileyin de bebiş doğru pozisyonda olsun da artık kuzumun cinsiyetini bi öğreniyim.
günaydın sevgili annişler. bugün çok heyecanlıyım ben. akşam randevum var. bebişimin cinsiyetini öğrenirim heralde artık. bana şans dileyin de bebiş doğru pozisyonda olsun da artık kuzumun cinsiyetini bi öğreniyim.
kızlar bebişimin tek bir çorabı bile yoktu daha:d hafta sonu kızımın ilk alışverişini yaptımHalası fransadan geldi neler almış kızıma çok cici şeyler Ananesine gittik oda aldıklarını ördüklerini gösterdi bir valiz dolusu hiç bişeymiz yok derken doldu kaldı kızımın kısmeti açık galiba
günaydın sevgili annişler. Bugün çok heyecanlıyım ben. Akşam randevum var. Bebişimin cinsiyetini öğrenirim heralde artık. Bana şans dileyin de bebiş doğru pozisyonda olsun da artık kuzumun cinsiyetini bi öğreniyim.
KZLAR BEN DE ALDIKALRIMI YAZAYIM EKSİKLERİM NE SİZCE ÇOK ABARTIP EVİ DOLDURMAK İSTEMİYORUM 0-3 VE 0-6 ARASINDA ÇOK BOYUT FARKI OLMUYOR ZATEN BENMİMM ARAKADAŞIMIN BEEBĞİ 4 AYLIK 6-9 GİYİYORMUŞ BİZ 0-3 0-6 ÇOK BİLE ALDIK SANIRIM
ÇITÇITLI BADİ
6 tane 0-3 ( 1 TANESİ KISA KOL )
9 tane 3-6 ( 3 TANESİ KISA KOL )
TULUM
1 tane 0-3
1 TANE 3-6
ZIBIN TAKIM
2 TANE 0-3
1 TANE 3-6
PATİKLİ ALT
2 TANE 3-6
BATTNİYE
1 TANE PENYE
2 TANE ÖRME
1 TANE FERMUARLU PELUŞ
MENDİL
13 TANE
ELDİVEN 2 TANE
ŞAPKA 2 TANE
ÖNLÜK ŞİMDİLİK 1 TANE
ÇORAP 1 TANE
1 TANE 125 ML BİBEBRON
1 EMZİK
1 ALT DEĞİŞTİRME
ÇOK SAYIDA ÖRME ŞAPKA KAZAK
MEVLÜT TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞINI DA İÇİNE DAĞITTIM
cnm bi kaç tane daha çorap al istersen birde 6 aylık tulum malum sonbahar olacak üşümesin bebişler :)
tabi ben kendime göre yazdım alt üst ayrı giydirmek istemiyorum oyüzden hep tulum giydireceğim inş.
evet canım çorap eksiğim var ayağı açıkta kalacak bebğimin :) TULUMDA ALAYIM EVET ÇOK SEVRİM ZATEN
bende öyle diyordum bi çıktım alışverişe 9 tane çorabı oldu bebikinBiraz abarttım galibaa ama napiiim çok tatlılar minik minik görünce dayanamadımm
selam kızlarrrr,
bizim evde bu aralar bebek odası krizi var , park yatak mı , büyüyen yatak mı, ikeadan bebek karyolası mı kafamız iyice karıştı.büyüyen yataklar çok hantal geliyor bana minicik bebeklerin odasını o kadar mobilyaya boğmak mantıklı gelmiyor.zaten bizim bebek odamız çok küçük,bi yatak bi karyola ancak sığabilecek boyutta.ikea karyolalarını çok sade ve ferah buluyorum,ama onu da kaç yaşına kadar kullanacak ki filan diyorlar...çıkamadım henüz işin içinden..
Selam kızlarrrr,
Bizim evde bu aralar bebek odası krizi var , park yatak mı , büyüyen yatak mı, ikeadan bebek karyolası mı kafamız iyice karıştı.Büyüyen yataklar çok hantal geliyor bana minicik bebeklerin odasını o kadar mobilyaya boğmak mantıklı gelmiyor.Zaten bizim bebek odamız çok küçük,bi yatak bi karyola ancak sığabilecek boyutta.İkea karyolalarını çok sade ve ferah buluyorum,ama onu da kaç yaşına kadar kullanacak ki filan diyorlar...Çıkamadım henüz işin içinden..
kızlar birde 2 tane yeğenim var ve ablam bana ayaklı tulum çok fazla alma boyu çabuk uzuyor ikili ayaksız takımlardan al dedi. ayağı sonra kısık kalıyormuş gariplerimin kasıyoröuş tulumlar hemen uzadıkları için ama ayaksız takımlar daha uzun süre idare eder seni dedi bilginiz olsun:44:
kızlar birde 2 tane yeğenim var ve ablam bana ayaklı tulum çok fazla alma boyu çabuk uzuyor ikili ayaksız takımlardan al dedi. Ayağı sonra kısık kalıyormuş gariplerimin kasıyoröuş tulumlar hemen uzadıkları için ama ayaksız takımlar daha uzun süre idare eder seni dedi bilginiz olsun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?