2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım teşekkürr ediyorum inş. tüm forum anneleri olarakkk güzel günler geçiririz bebişlerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza.
Senin bebişin tam doğum günü hediyen olmuş canım çok hoş bir anı olmuş ileride beibşine anlatırsın bu güzelliği:))

canım güzel görünüyorr şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

günaydın sevgili annişler. bugün çok heyecanlıyım ben. akşam randevum var. bebişimin cinsiyetini öğrenirim heralde artık. bana şans dileyin de bebiş doğru pozisyonda olsun da artık kuzumun cinsiyetini bi öğreniyim.

kızlar bebişimin tek bir çorabı bile yoktu daha hafta sonu kızımın ilk alışverişini yaptım halası fransadan geldi neler almış kızıma çok cici şeyler ananesine gittik oda aldıklarını ördüklerini gösterdi bir valiz dolusu hiç bişeymiz yok derken doldu kaldı kızımın kısmeti açık galiba

inş. canım gitmeden çikolata falan ye

dogucak nerdeyse cnm ogren artıkk

ne gzüel güle güle giysin inşalh :)

inşalh öğrenirsin zamanı gelmiş artık :)

cnm bi kaç tane daha çorap al istersen birde 6 aylık tulum malum sonbahar olacak üşümesin bebişler :)
tabi ben kendime göre yazdım alt üst ayrı giydirmek istemiyorum oyüzden hep tulum giydireceğim inş.

Son düzenleme:
cnm bi kaç tane daha çorap al istersen birde 6 aylık tulum malum sonbahar olacak üşümesin bebişler :)
tabi ben kendime göre yazdım alt üst ayrı giydirmek istemiyorum oyüzden hep tulum giydireceğim inş.

evet canım çorap eksiğim var ayağı açıkta kalacak bebğimin :) TULUMDA ALAYIM EVET ÇOK SEVRİM ZATEN

Son düzenleme:
evet canım çorap eksiğim var ayağı açıkta kalacak bebğimin :) TULUMDA ALAYIM EVET ÇOK SEVRİM ZATEN

bende öyle diyordum bi çıktım alışverişe 9 tane çorabı oldu bebikin biraz abarttım galibaa ama napiiim çok tatlılar minik minik görünce dayanamadımm
bebeklere tulumu çook yakıştırıyorum ben renk renk olsun çeşit çeşit giydiririz :))

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr,

Bizim evde bu aralar bebek odası krizi var , park yatak mı , büyüyen yatak mı, ikeadan bebek karyolası mı kafamız iyice karıştı.Büyüyen yataklar çok hantal geliyor bana minicik bebeklerin odasını o kadar mobilyaya boğmak mantıklı gelmiyor.Zaten bizim bebek odamız çok küçük,bi yatak bi karyola ancak sığabilecek boyutta.İkea karyolalarını çok sade ve ferah buluyorum,ama onu da kaç yaşına kadar kullanacak ki filan diyorlar...Çıkamadım henüz işin içinden..

kızlar birde 2 tane yeğenim var ve ablam bana ayaklı tulum çok fazla alma boyu çabuk uzuyor ikili ayaksız takımlardan al dedi. ayağı sonra kısık kalıyormuş gariplerimin kasıyoröuş tulumlar hemen uzadıkları için ama ayaksız takımlar daha uzun süre idare eder seni dedi bilginiz olsun:44:

evet o iş çok zorr
ben park yatak aldım tehlikesi az görüyorum
yumuşak kafasını çarpacak drdi yok
birde dolap alıp eşimin bekarlık bazasıyla genç odası yapacağım
büyünce orada yatsın
kafam çok karışık ama

bizde ikeadaki bebek yatakları ve park yatak arasında kararsız kalmıştık sonunda park yatakta karar kıldık çünkü katlanıp kendi çantasına sığabiliyor, bu bize epey pratik geldi çünkü evde sonradan sığdırabileceğim bir yer yok.

ıns ogrnrsn cnm bnde cok gec ogrendm ama sımdı benı kım gorse enın oglunmu olck dıola:))karnım sıvrıya yok kızmıs teyze dıyrm hele bıtanesı senn oglun olcak bak gor dıo ama doktr kız dedı dıyrm bzm bı akrbyada kız dedıler hep dıo karnı senn gbydı bı dogdukı bebıs erkek dedı:)))ayyy dedm kafamı kartsrdnz saglıklı olsun kız erkek farketmıo zaten ılk bebgmz olcak

evet öyle bişey varmış, ben zaten alışverişte bacak boyuna çok dikkat ediyorum uzunlarından bulunca kaçırmadan alıyorum ama piyasadakilerin çoğunun bacağı kısa oluyor dikkat etmekte fayda var

uzarlarsa patiklilleri kesip işlenebilir

Slm güzel annişleerrr
uzun bir aradan sonra herkese mrb......
3 gündür yatılı misafirim vardı, canım çıktı.......
biz kızımla iyiyiz,
geçmişe göz atamadık umarım herşey yolundadır.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…