2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım öncelikle sağlıkla büyüsün bebişin, benim de kızım olacak ve biz de babasıyla 2-3 isimde ortak liste oluşturabildik :) ırmak güzel , nehir de güzel ama adının içinde H ve Ğ olanlar telaffuzda net olmuyor. O harfler yutuluyor. İsim net olmalı diye düşünüyorum :))))) bizim listemizde SELEN, MASAL, NİL ve AYDAN var.... Bakalım listeyi arttırmayı düşünüyorum. Güzel isimler ama prensesime hiçbirini yakıştıramıyorum sanki.... Şu internete gelince o kadar çok kafadan ses çıkıyor ki, anlamlarında bile oynama yapıyorlar, cennet bahçesi yok cennetin 7 kapısından biri falan filan.... doğa ismi güzeldir peygamberimiz güzel olan bir şeyi neden yasaklasın ki?..... sen içine sinen şekilde koy

canım benimm çok tatlısınızzzzzzzzzz teşekkür ediyorummmmmm çok güzel enerji verdiniz banaaaaa hepiniz saolun.
Gerçektendeee bu yılın hatta bir ömürün en güzel hediyesi içimde atan minik bir kalp.

mutlu sağlıklı güzel bir yıl diliyorum sana, bebişinle eşinle güzel mi güzel gönlünce bir hayat olsun önünde.. Ben de bebişimi ilk doğum günümde öğrenmiştim. (7 Ocakta) test yaptım ve bana en güzel doğum günü hediyemi kızım vermişti. Babasına söylediğimde önce şaka mı yapıyorsun dedi :) gözlerimin içine baktı, gözlerimin içi gülüyordu. o da benim hediyemin lafı bile olmaz artık sen verdin bana en güzel hediyeyi demişti... Bu yıl herkesi solladık doğum günüsümüzde :))))) ben herkese hediye verdim :))) senin de öyle canım, seneye doğum günlerimizde birlikte kutlayacağız bebişlerimizle :)))
tekrar mutlu yıllar!

gecmıs olsun canımmm en azından farkına varılmıss sımdı onlemı alınıcakk dıkkat et cnmm bole bıseyı ılkkez duydumm cevremde sahıt olmamıstımm demekkı tumm hamılelerde olablıomuss ..benımde bell agrım cok oluoo sırtlarımm falann .. uzansamda gecmıo (

Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydır yarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size

hayırlı haberlerını beklıyoruzz cnmm

kızlar hepinize günaydın herkes iyidiri umarım bende perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum hem şeker hemde detaylı ultrasonda göremediği yerler vardı onlara bakılıcak allahın izniyle herşey yolundaır umarım..
Bebek arabasını aldım arkadaşlar romer aldım maxi cosi alıcam diye gitmiştim ama sürdüğümüz yer ayrık olunca satıcı kullanışının pek iyi olmadığını söyledi ve romerin ağırlığı 3.5 kg olduğundan hafif bişi almak istedik biraz pahalı oldu ama senelerce kullanacağımız için kıydık :)

http://imagenes.eurekakids.net/g/J0B19701/britax-b-mobile-black--stroller---group-0-rOmer-b-safe.jpg için Google Görsel Sonuçları

Son düzenleme:

çok tatlılar annesi güle güle kullansın bebişin cicileirni senin ördüğün yelekte çok hoş olmuş ellerine sağlık
çok tsk edrım cnm ıns.
Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydır yarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size

ıns hayrlı haberlerle gelırsn cnm bnmde carsamba gunu ayrıntılım ıns bende guzel haberlerle gelırım

gunaydınnn kızlarrr

ıyımm sen nasılsınn kuzucuukk napıoo :))

cok sukur ıım bende kuzucuk uynamdı galıba daha hıc tekmesı yok:)))gecelerı artık rht uyuyamyrm belım cok agrıo sola yatncada agrıo bıde bacagm karınclnıo gbı oluo cok huzursuz oluyrm uyuyamdm bugece sennde oluomu ole suksuk ayy bıde bana doktor ıgne verdı 10 tane ben almadm dha onları olmakta ıstemyrm ya:18::18:

benımkı uyandı hatta yataktaa o uyandırdıı :)) cnm yavrumm acıkmıss kahvaltımızı yaptık babamızlaa. sımdı costu melegımm.. uyanır bırazdan senınkıde uykucumu olucak nedır kız :)) cnm ben sola yatıyorumm ayaklarımı arasında yastık koyuyorumm hıc kramp olmadı henuzz.. bel agrısı bendede varr.. rahat uyuyorumm yatmadan bırbardak süt ıcmenın faydası oluoo kesınlıklee... ne ıgnesı cnmm

ooohh masallh senın kuzucuga benmkı cok harektlı degıl dondurma yedgm zmn baya harekete gecıo uykucu galıab ayyy dgdugunda da ole olsa :))) bende hazıran annelerınde okumustum yogurt sut peynır yedgnde bebk baya gelısıomus bnde bu ara beyaz peynır yogurt sut cok yıyyp ıcıyrm normlade yogurt sevmzdm ama sımdı fırsat buldkca yıyorum kramp oluo bnde hatta gecen gece anıden oldu uyku sersemı neye ugradgmı sasrdım.ılacta kullanamyrum ben enfeksıyon vardı bende cnm ılac kullnmdgm ıcın gecmıo tam olarak oyuzden doktor ıgne verdı bende bıraz tırsıyorum ılaclar bende alerjı yapıo bebge kotu bı etkısı olur dıe :18::18::18:

kardeşimim eşi yaşadı. magnezyum kullanıyordu onu kestiler. dogumdan sonra geçti.
çk geçmiş olusun

dogdugu zamanda uyumazlar cnm sımdıden stok yapıolar :)) ınss uslu beebıslerımızz olurr.. gecmısolsunn canımm ya enfeksıyonn cogu hamılede oluo sanırımm .. ıgneyı dr verdıyse bı sakıncası yoktur herhalde ama yınede ınsan tedırgın oluo .benım favorıleerımm sut yumurtaa yogurtt ..peynırr.. dr dedı zaten yapılı bı bebek olucak dıee yaarasınn bebegımeee... esımee dıyorum sana 5 kg dogurucam dıe ozaman kıyafetlerını sıgmıycak masraf cıkarma gene dıo adamda bıktı alısverıs yapmamdan

günaydın arkadaşlar ben hala hiçbişey almadım bebişime 7.ayı bekliyecegim diyorum ama tıkanmaya başladım bu gidişle internetten alacagım herşeyi:)

aynen cnm tedrgın oluyoorum doktor ılac verıo bundna bısı olmaz dıo ama alerjı yapodu ıgnedende olmaz dedı ama sımdı ne ıctıysem dokundugu ıcın ben hıc bı ılac kullnmyrm uzuluyrm bı yandn ama yapıcak bısey yok doktorum hamılelıkte farklı bı boyuta gectın sen sana hıc mudhle edmyrm napcaz senle :))))dıo ohh maşşlh kuzuucgna benmkı mınyon bısı olcak anası gbı 2,200 gr dogmusum ben buda mınık olck galıba :) abım 6 kılo dogmus benımde annem dıokı aldgmz hıc kıyafet olamdı 1 yas ıcın aldgmz kıyafetler oluodu dıe sennkıde ole olmasın tosuncuk:))

günaydın arkadaşlar ben hala hiçbişey almadım bebişime 7.ayı bekliyecegim diyorum ama tıkanmaya başladım bu gidişle internetten alacagım herşeyi:)

cnm bence yavas yavas basla sıcaklarda zorlanrsn bnm bı battanıyelr ıle hastane cıkısım kaldı beşik falan almdk daha ama onun ıcın bıraz dha beklıylım dıyoruz

ben 375o dogmusumm yok yaa 6 kgda olmasınn :))

cnm bence yavas yavas basla sıcaklarda zorlanrsn bnm bı battanıyelr ıle hastane cıkısım kaldı beşik falan almdk daha ama onun ıcın bıraz dha beklıylım dıyoruz

ohhh maşallah iyi günlerde kullansın annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…