ben 375o dogmusumm yok yaa 6 kgda olmasınn :))
kızlar hepinize günaydın herkes iyidiri umarım bende perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum hem şeker hemde detaylı ultrasonda göremediği yerler vardı onlara bakılıcak allahın izniyle herşey yolundaır umarım..
Bebek arabasını aldım arkadaşlar romer aldım maxi cosi alıcam diye gitmiştim ama sürdüğümüz yer ayrık olunca satıcı kullanışının pek iyi olmadığını söyledi ve romerin ağırlığı 3.5 kg olduğundan hafif bişi almak istedik biraz pahalı oldu ama senelerce kullanacağımız için kıydık :)
gunaydınn cnmm ıyıgunlerde kullanınn.. cok gusell
ÇOKK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLLAN
AMA ANLAMADIM 3.5 KİLO ARABA MI OLUR BASTONLAR BİLE 5 KİLO
anneme dıyorum nasıl bcrdn 6 kılo dgrmayı abmde rısklıymıs gebelıgı 9 ay hep yatmıs ondan dıo 6 kılo dgdu bıde normal dogummus ee dıyorum abımden sonra 2,200 bnı dgrmk zor olmamıstr
senı anlamamıstır bılee 6 kgdan sonraa kolayca olmusundurr :)) benımde ablam 4750 dogms ama zor bı dogum olmuss vakumla almıslarr alttan dıkısı cok olmus annemınnn ama benı kolay dogurmuss ..375o :))
günaydın kızlar nasılsınız? artık şu işe gelmek iyice ölüm geliyor bana kuzucumla sabahın erken saatlerinde kalkıp düşüyoruz yollara:2:
haziranda ayrılcam kısmetse ama geçmiyo zgunydn cnm ıız sukur sen nasılsın??hıc sorma cnm aynen okdr zor gelıokı erken kalkmak bu hafta cumartesıde ızınlıydm 2 gun evde kalınca hıc ıse gelmek ıstemdm cok zor gelıo artık temmuzu beklıyrm bnde ama dha cok var allh yardmcmz olsun
ÇOKK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLLAN
AMA ANLAMADIM 3.5 KİLO ARABA MI OLUR BASTONLAR BİLE 5 KİLO
yok sadece katlanınca 3.5 kg yani arabaya konan aparatı :)pusetle toplam 8 kg
günaydın kızlar nasılsınız? artık şu işe gelmek iyice ölüm geliyor bana kuzucumla sabahın erken saatlerinde kalkıp düşüyoruz yollara:2:
haziranda ayrılcam kısmetse ama geçmiyo zgunydn cnm ıız sukur sen nasılsın??hıc sorma cnm aynen okdr zor gelıokı erken kalkmak bu hafta cumartesıde ızınlıydm 2 gun evde kalınca hıc ıse gelmek ıstemdm cok zor gelıo artık temmuzu beklıyrm bnde ama dha cok var allh yardmcmz olsun
aynen canım hamileyken çalışmak zormuş allahın izniyle bir ayrılsak zaman geçse hemen... istediğin gibi beslenemiyorsun bile öğlen iş yerinde yemek çıkıyor et tavuk vs yemiyorum burda kim bilir nerden alıyorlar. salata çorba içiyorum sadece evde olsam güzelce beslerdim kuzumu
ayy ewtt yaa azkalıooo neguseellticker'a baktım da 99 gün kalmış bebeğime kavuşmayaa çift sayıya düşmüşüm içim bir tuhaf oldu
masallaahh keske bızde ole kolay doguruversekabartmadna soluyorum cnm annemın sancısı tutmus babam arac ayarllamaya gıtmıs annem dolanıomus arada bı sandalyye oturymus pat dıe dusuvermısım donuna :)))ayy ıns benımde ole kolay dogumum olur:)))
KZLAR BEN DE ALDIKALRIMI YAZAYIM EKSİKLERİM NE SİZCE ÇOK ABARTIP EVİ DOLDURMAK İSTEMİYORUM 0-3 VE 0-6 ARASINDA ÇOK BOYUT FARKI OLMUYOR ZATEN BENMİMM ARAKADAŞIMIN BEEBĞİ 4 AYLIK 6-9 GİYİYORMUŞ BİZ 0-3 0-6 ÇOK BİLE ALDIK SANIRIM
ÇITÇITLI BADİ
6 tane 0-3 ( 1 TANESİ KISA KOL )
9 tane 3-6 ( 3 TANESİ KISA KOL )
TULUM
1 tane 0-3
1 TANE 3-6
ZIBIN TAKIM
2 TANE 0-3
1 TANE 3-6
PATİKLİ ALT
2 TANE 3-6
BATTNİYE
1 TANE PENYE
2 TANE ÖRME
1 TANE FERMUARLU PELUŞ
MENDİL
13 TANE
ELDİVEN 2 TANE
ŞAPKA 2 TANE
ÖNLÜK ŞİMDİLİK 1 TANE
ÇORAP 1 TANE
1 TANE 125 ML BİBEBRON
1 EMZİK
1 ALT DEĞİŞTİRME
ÇOK SAYIDA ÖRME ŞAPKA KAZAK
MEVLÜT TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞINI DA İÇİNE DAĞITTIM
ayy ewtt yaa azkalıooo neguseell
Masallaahh keske bızde ole kolay doguruversek
Bende lıste yapmıstım aldıklarımı bende yazıyım sızlere ama bende 0 3 ay arası cıtcıtlıyı 6 tane aldım sanırımm bıraz abarrtımmama bılemıokı ınsann ılk bebegımızz sonuctaaa neyapcagımızı bılemıozz nelerde alsamm az gıbı gelııo uzuluyorum sonraaa esımde bana kızıoo
malesef acemilikten ne alcağımız bilmiyoruz
az mı çok mu ?*
bilmiyoruz
0-3 ay çok giyilmiyormuş ben de çok almışım badisini
Aslında listeleri 2011 eylül annelerine göstermek lazım :)
bende oleyım cnm yemıyorum nerden geldgı bllı deıl evde olsam faydalı seyler yıyorumama calısmk zor vallaaynen canım hamileyken çalışmak zormuş allahın izniyle bir ayrılsak zaman geçse hemen... istediğin gibi beslenemiyorsun bile öğlen iş yerinde yemek çıkıyor et tavuk vs yemiyorum burda kim bilir nerden alıyorlar. salata çorba içiyorum sadece evde olsam güzelce beslerdim kuzumu
ayy ewtt yaa azkalıooo neguseell
masallaahh keske bızde ole kolay doguruversek
ıns cnm bı avazda kurtulurz ıns.
bende lıste yapmıstım aldıklarımı bende yazıyım sızlere ama bende 0 3 ay arası cıtcıtlıyı 6 tane aldım sanırımm bıraz abarrtımmama bılemıokı ınsann ılk bebegımızz sonuctaaa neyapcagımızı bılemıozz nelerde alsamm az gıbı gelııo uzuluyorum sonraaa esımde bana kızıoo
cnm sen lıste yapsan maşşllh baya uzun olur herhalde he
merhaba güzel anneciklerrr:)))
gününüzzz çok güzel geçsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?