ben daha öyle can yakacak kadar kuvvetli tekmeler hissetmiyorum canım yani rahatsız olmuyorum, ama sanırım 8-9 aylıkken asıl can yakıyormuş değil mi ? sen daha iyi bilirsin
canım bizde de aynı durum mevcut, eşimin teyzesinin kızı , eşi ve 2 cocugu ıle yurtdısında yasıyor, bırde kendısıde hamıle. bır kac gun once kayınvaldem eşimi arıyor, 8 hazıranda kuzenın turkıyeye gelıyormus, 1-2 gece sızde kalmak ıstıyorlarmıs dıyor, 1. hıc soran yok musaıtmısınız dıye 2. ben hamıleyım o kadar ınsanı nasıl agarlıycam ve daha once kanama gecırmısım tehlıkelı durumum kımse bunu dusunmuyor 3. 8 hazıran bızım nıkah tarıhımız, dügünümüz eylulde ama bız nıkahı kutluyoruz ve bızımde 2. yıldönümümüz daha... hıc anlamıyorum ınsanları ya ne rahatlık bu ... hadı senın ananen, baban gelmıs bızımkı dıdısının dıdısı , birde arayıp kendılerı bıle gelebılırmıyız musaıtmısınız dıye sormuyorlar...
ınsanın canı sıkılıyor senı cok ıyı anlıyorum, bende sımdı bır suru temızlık ve hazırlık yapmak zorundayım, bebeğime ezıyet olacak bir ton...
benımde alt komsu gezmeye gıdıcekk grıpplı cocugunu baana bırakır bende hamıleyım sonuctaa grıp bana gecse ben neyapcamm hıc dusunen yok bırakabılırmıyım dıe soran yokk almıs bı poset oyuncak bu ben gelene kadar burda dursunnn oynasın dıoo
geldıgınden degılımmm cocuk hem grıppppp burnu akıoo hapsırıp duuruooo bıde heryerı kurcalıoo .. ayy gelde sınır olmaa yaaa.. terslemekte ıstemıyorumm aammaa terslıcemm artık benımde bı sabrım var cnmmm ınsaff yanıı offfffffffffffffffffff
bende yataktan kalkarken zorlanıyorum döne döne anca kalkıyorum. hadi kolay gelsin sana iyi geçer inş.
benımde alt komsu gezmeye gıdıcekk grıpplı cocugunu baana bırakır bende hamıleyım sonuctaa grıp bana gecse ben neyapcamm hıc dusunen yok bırakabılırmıyım dıe soran yokk almıs bı poset oyuncak bu ben gelene kadar burda dursunnn oynasın dıoo
geldıgınden degılımmm cocuk hem grıppppp burnu akıoo hapsırıp duuruooo bıde heryerı kurcalıoo .. ayy gelde sınır olmaa yaaa.. terslemekte ıstemıyorumm aammaa terslıcemm artık benımde bı sabrım var cnmmm ınsaff yanıı offfffffffffffffffffff
hamile kadının evine yatılı misafirliğemi gelinir ya.yatağı yorganı yemeği çayı derken insanın canı çıkıyor.birde artık bebeklerimiz 6 aylık oldu büyüdüler.hareketlerimiz bile kısıtlandı.dikkat et kendine ağır kaldırma yormamaya bak kendini boşver.hatta kanama geçirdiysen kabul etme misafir.bebeğine birşey olsa kim geri getirebilirki.konuş kayınvalidenle durumumu biliyorsunuzkanama riski var doktor kendini yorma dedi filan de.zatende söylemiştir doktorun.
herkeze sabır versin kızlar geçtiğimiz perşembe günü kayınvalidemle kayınpederim geldi 1 gce kaldılar eşim aradıda söyledi dedim kaç gün kalcaklar dedi 1 ay kalırlar heralde şakasına tabi istemediğimi biliyorlar çok bişi yapmadım eşimde dedi gerekirse dışardan söyleriz kuru fasulye pilav çorba etli dolma yaptım ama inanın çok yoruldum aykta durmak zaten beni çok yoruyo eşim sağolsun yardım etti bana ve yüzkerede söylüyorum laf arasında yada ne zaman konuşsak artık yorulmaya başladım hiç misafir çekilmez diye ama kime diyon ertesi gün kayın peder cumaya gitti bende nefresimleri kirliye atıcam neyse kaynanaya yaptırdım yorgan kılıflarını kaynanama yaptırdım azda olsa çalıştırdım neden bilmiyorum ama kızımla evde tek olmaya alışyığımdan sanırım birinin varlığı bile bişi yapmasam bile beni yoruyo akşam kızı yatırdım ve sızmışım resmen ay bide eşime diyo bişi yapmasın ee tamam yapmim o aman sen yap getir yapmazsam ne yiyceksin töbe töbe
kıyamam ben sana ya.bugün herkesin içi doluymuş.sanki hamileyiz ya millet özellikle zarar vermeye çalışıyor gibi dimi.çok sinir bozucalar.rahatsızım yatıyorum de alma mecburmusun hamile halinle bakmaya birde kadın keyfi gezmeye gidiyormuş yani.mecburi birşeyde değil.birde sinirlenmek bizim için çok tehlikeli biliyorsun dimi allah korusun sakin olmaya çalışalım.bazen çok zor bu ama sinir hamileliği en tehlikeye sokan şey.
müsait olmadığını söyle canım uygun bir dille ben artık pat pat diyorum herşeyi uzanıyorum kalkmaya halim yok fln diye. bendede akrabalar dert biri gelse misafirliğe öbürleri küsüyo bizi çağırmadın diye ben napıyım ya bu halimle bide herkesi yemeğe mi alacağım yaa hiç soran yok iyimisin bişeye ihtiyacın varmı diye anca trip atıyorlar.
valla ben bebeğime birşey olmasın dıye neredeyse evimde hic bır ıs yapmıyorum, hep annem kardesım gelıp yapıyorlar yada eşim yapıyor. kayınvaldem neler yaşadığımı cok ıyı bılıyor, hatta cıkıp bıraz dolasıcam dedıgımde aman cıkma dolasma yürüme yıne kanaman olur dıye benı engellıyor, ama mısafır gelecekken nasıl yorulacagımı dusunmuyor sanırım, tüm yasadıklarımı bıle bıle , arayıp sıze gelecekler dıyebılıyorsa ben ona hıc bırsey demıyorum zaten ... artık kadın cagırırım temızlıge onlar gelmeden, geleceklerı günde annem gelır yemek falan yapar, ama tabı hızmet etme kısmı yıne bana aıt olacak, uyuz oluyorum, bırde daha hıc gormedıgım ınsanlar bunlar yanı .... neyse bebeğim için sakin olmak zorundayım ...
zaten milletin o bişey yapma etme demesi benide çok geriyor ben yapmazsam kim yapacak.ev işide öyle hamile kaldım kalalı aman kendini yorma aman temizlik yapma diyorlar.ama 6 aydır geliyimde bir evini süpürüyüm diyen yok.6 ay ev temizlenmezse ne hale gelir düşünsenize ya.anca konuşuyorlar akıl veren çok iş yapan yok.
bende eşimin ananesine sinir oldum tamam yaşlı kadın kıyamıyorum ama bazen ne dediğini bilmiyor.sölemesi ayıp normalde benim gögüsler biraz büyüktür şimdide biraz daha şişti neymiş iri gögüslerde süt olmazmış bilmem ne benim de moralim bozuluyor o öle söleyince bebeğimi besleyemezsem diye hiç düşünmüyo kırılır mı diye
bende eşimin ananesine sinir oldum tamam yaşlı kadın kıyamıyorum ama bazen ne dediğini bilmiyor.sölemesi ayıp normalde benim gögüsler biraz büyüktür şimdide biraz daha şişti neymiş iri gögüslerde süt olmazmış bilmem ne benim de moralim bozuluyor o öle söleyince bebeğimi besleyemezsem diye hiç düşünmüyo kırılır mı diye
durduk yerden sınırlendırıolar ınsanı bebegıme yazık(( stres oluyorum bosunaa.. ben gunduzlerı uzanmak ıstıyorumm genelde kadınn zıle basıoo ınadına acmıom bende yetmedı kapının tokmagına vuruooo.... ozamanda acmazsam telden arıoo....acmayınca karsı komsumaa soruoo benııı ( bıktım artık bu kadındann.. dayanıyorum ama artık sabrım tastı bebek oluncada hayatta kabul edemem.. bıde kapıyı kırıcakmıs gıbı yumrukluoo acmıyorumm ıste ne zorunn varr demıı ..
evet geriye sakin olmak kalıyor.aslnda kayınvalidenin sana hiç duyurmadan onlara demesi lazım gelinim rahatsız şuan misafir alamaz diye.neyse boşver kendini fazla yormamaya çalış yinede.hepimizin başında aynı dert var.kimse anlayışlı değil.ama sakın sinirlenme gerilme.
Ben çalışıyorum kayınvalidem akşama kadar evde ayaklarını uzatıp yatıyor,akşam işten geliyorum bir de benden hizmet bekliyor.hiç çaya çağırmıyosun diye laf soktu geçen bana.
cnm ne takıyosun kafana tınlama konuşsun boşver bizim gelinin göğüsünün maşallahı var ilk ondan gider sonra kendisi 5 aylık bebişi var halen ane sütü verir internette okudum göğüs küçük büyük farketmezmiş süt kanalı aynıymış küçük az verir büyük çok verir yada küçük çok büyük az verir diye bişi yokmuş rahat ol senkıskanmıştır göğüslerini belki :)
ne alaka ya bende bu hurafelere gıcık oluyorum.büyüğe büyük derler küçüğe küçük derler.yeterki bi kusur bulsunlar sinir bozsunlar.benimm göğüslerimde iri süt olmayacakmı şimdi ne saçma ya.takma sen kafana bozma moralini.bak gör nasıl sütün olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?