ay kızlarrr listeler yapılmış konmuş bende yazsam varya bana çok kızarsınızzz çok abartmışım((((( püfsssss hergün giydireiym bari cicilerini hehe
nezaman bukadar çok aldım anlamadım :dlisteye bakıncaa çok şaşırdım ya.
kızlar selam,
7. aya girdik artık, pek bişey kalmadı ya ama ben çok korkuyorum doğumdan(
neyse, sizin bebeklerde karnınızı gerdiriyomu? benimki bi gerdiriyo, canım acıyo birazcık 1 dakka falan öyle kalıyo sonra düzeliyo
kızlar ya dünden beri sinirlerim çok gergin.cumartesi gün bi akrabamızın oğlunun asker gecesi vardı.yakın akraba olduğumuz için erkenden gittim eşim çalışıyordu bende hamile kaldım kalalı araba kullanmaktan korkuyorum o yüzden üç dolmuş değiştirerek gittim.çok uzak evleri canım çıktı.neyse gece eşim geldi aldı.dünde yine gittik evlerinin önüden konvoy yapıp aştiye götürdük.herkes dağılacak annem demezmi ''ben askerin annesiyle gidicem bugün yanında kalıp destek oluyum'çünkü ikisi hala dayı kızı yani kızkardeş gibiler.iyi tamam dedik.anneannen size gitsin demezmi.normal zamanda tabiki sorun değil anneannemide çok severim hayatını bize adamış bir anneanne.ama dün benim evlenme yıldönümümdü eşimle dışarda başbaşa vakit geçirmek istiyordum.hayalim suya düştü.onun arkasından babamda demesinmi akşam dükkandan çıkınca kardeşinle beraber çaya geliriz size.al bişok daha.nasıl sinirlendim ya anneannemde anladı biraz kırıldı.neyse öptüm gönlünü aldım anneanne biraz yoruldum acıktımda onda gerginim dedim.akşamada babamı geri aradım çayla olmaz annemde yok evde ne yiceksiniz burda yemek yeyip gidin dedim.ama hem moral olarak hem beden olarak çok yoruldum.ben tedavi ile hamile kaldım.birde ayakta duramıyorum belim çok ağrıyor.ama anlayan kim.sinirimin en büyük sebebide bebeğime birşey olur korkusu.birşey olsa kim bebeğimi geri getirebilirki allahtan başka.siz olsanız sinirlenmezmiydiniz ya.yoksa benmi abartmışım.daha evliliğimizin 2.yıldönümü ,kutlamak istemekte haksızmıyım.
canım bizde de aynı durum mevcut, eşimin teyzesinin kızı , eşi ve 2 cocugu ıle yurtdısında yasıyor, bırde kendısıde hamıle. bır kac gun once kayınvaldem eşimi arıyor, 8 hazıranda kuzenın turkıyeye gelıyormus, 1-2 gece sızde kalmak ıstıyorlarmıs dıyor, 1. hıc soran yok musaıtmısınız dıye 2. ben hamıleyım o kadar ınsanı nasıl agarlıycam ve daha once kanama gecırmısım tehlıkelı durumum kımse bunu dusunmuyor 3. 8 hazıran bızım nıkah tarıhımız, dügünümüz eylulde ama bız nıkahı kutluyoruz ve bızımde 2. yıldönümümüz daha... hıc anlamıyorum ınsanları ya ne rahatlık bu ... hadı senın ananen, baban gelmıs bızımkı dıdısının dıdısı , birde arayıp kendılerı bıle gelebılırmıyız musaıtmısınız dıye sormuyorlar...
ınsanın canı sıkılıyor senı cok ıyı anlıyorum, bende sımdı bır suru temızlık ve hazırlık yapmak zorundayım, bebeğime ezıyet olacak bir ton...
benımde alt komsu gezmeye gıdıcekk grıpplı cocugunu baana bırakır bende hamıleyım sonuctaa grıp bana gecse ben neyapcamm hıc dusunen yok bırakabılırmıyım dıe soran yokk almıs bı poset oyuncak bu ben gelene kadar burda dursunnn oynasın dıoo
geldıgınden degılımmm cocuk hem grıppppp burnu akıoo hapsırıp duuruooo bıde heryerı kurcalıoo .. ayy gelde sınır olmaa yaaa.. terslemekte ıstemıyorumm aammaa terslıcemm artık benımde bı sabrım var cnmmm ınsaff yanıı offfffffffffffffffffff
merhaba anneciklerrr ve tatlı bebişleriii2 gün uğrayamadım almış yürümüş sayfalar biz oğlumla gayet iiyiz artık tekmeleri de iyiden iyiye kuvvetlendi bir de c.tesi günü kontrolde güzel haber alırsak süper olacak
:)) ay alemsin hangi arada girdin 7.ayaaa:))
24.haftada görünüyorsun kuzucum.Bizden birşeymi saklıyorusn bilmediğimizi birşeymi var yoksa
kızlarr yaa doğumdan önce süt fazla olsun diye yapılacak birşeyler yok mu acaba
:)) ay alemsin hangi arada girdin 7.ayaaa:))
24.haftada görünüyorsun kuzucum.Bizden birşeymi saklıyorusn bilmediğimizi birşeymi var yoksa
niyeki 24+2 yim 25. hafta olmuyomu? 25. haftada 7. ayın ilk haftası değilmi, benmi yanlış biliyorum
niyeki 24+2 25. hafta olmuyomu? 25. hafta 7. ayın ilk günü değilmi benmi yanlış biliyorum
niyeki 24+2 25. hafta olmuyomu? 25. hafta 7. ayın ilk günü değilmi benmi yanlış biliyorum
Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydıryarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size
kızlar bebişimin tek bir çorabı bile yoktu dahahafta sonu kızımın ilk alışverişini yaptım halası fransadan geldi neler almış kızıma çok cici şeyler ananesine gittik oda aldıklarını ördüklerini gösterdi bir valiz dolusu hiç bişeymiz yok derken doldu kaldı kızımın kısmeti açık galiba
KZLAR BEN DE ALDIKALRIMI YAZAYIM EKSİKLERİM NE SİZCE ÇOK ABARTIP EVİ DOLDURMAK İSTEMİYORUM 0-3 VE 0-6 ARASINDA ÇOK BOYUT FARKI OLMUYOR ZATEN BENMİMM ARAKADAŞIMIN BEEBĞİ 4 AYLIK 6-9 GİYİYORMUŞ BİZ 0-3 0-6 ÇOK BİLE ALDIK SANIRIM
ÇITÇITLI BADİ
6 tane 0-3 ( 1 TANESİ KISA KOL )
9 tane 3-6 ( 3 TANESİ KISA KOL )
TULUM
1 tane 0-3
1 TANE 3-6
ZIBIN TAKIM
2 TANE 0-3
1 TANE 3-6
PATİKLİ ALT
2 TANE 3-6
BATTNİYE
1 TANE PENYE
2 TANE ÖRME
1 TANE FERMUARLU PELUŞ
MENDİL
13 TANE
ELDİVEN 2 TANE
ŞAPKA 2 TANE
ÖNLÜK ŞİMDİLİK 1 TANE
ÇORAP 1 TANE
1 TANE 125 ML BİBEBRON
1 EMZİK
1 ALT DEĞİŞTİRME
ÇOK SAYIDA ÖRME ŞAPKA KAZAK
MEVLÜT TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞINI DA İÇİNE DAĞITTIM
kızlar birde 2 tane yeğenim var ve ablam bana ayaklı tulum çok fazla alma boyu çabuk uzuyor ikili ayaksız takımlardan al dedi. ayağı sonra kısık kalıyormuş gariplerimin kasıyoröuş tulumlar hemen uzadıkları için ama ayaksız takımlar daha uzun süre idare eder seni dedi bilginiz olsun:44:
mihracee nin dediği gebelik sisteminden hesaplamıyoruz biz, halk olarak:) Ayları 4 hafta olarak hesaplıyoruz artık 10 günü de sona ekliyoruz. Mihraceenin sizteminde ise 10 günü haftalara bölmüşler. Ama ben de mutedilin sisteminde hesaplıyorum. ve sonuna da 10 günü koyduğumda doğum zamanım 1 ay öne gelmiyor, doğru çıkıyor yani. Bende 6,5 aylık ve 7. ayın içindeyiz diyorum mesela.. türk usulü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?