2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen de ekle :)

:)) ay alemsin hangi arada girdin 7.ayaaa:))
24.haftada görünüyorsun kuzucum.Bizden birşeymi saklıyorusn bilmediğimizi birşeymi var yoksa

Hipotermi...?

ya ben anneme güveniyorum ve gerçekten almayacağım, çünkü bende sevmiyorum, çocuk tekstillerin içinde, eli sürekli bedenine değsin istiyorum. bebek değil, kumaş yumağının içinde nefes almaya çalışan bir surat görmek istemiyorum. Hiç kimse de beni örnek almayabilir tabiki. Açıklaman için TEŞEKKÜR ederim ama benim de haklı sebeplerim var... O şapkalar saç bantları, bıngıldağını zorlarmışcasına... ne biliyim, 9 ay suyun içinde duran çocuğu al her uzvuna birşey bağla:):) Annem yeni torun büyüttü onun dediklerini çok dikkate alıyorum ve çok bilinçli olduğunu da biliyorum, inadım da biraz bu yüzden sanırım... Birileri beni örnek alsın diye demiyorum...

ay haklısın ama boşverrrrr bugün kutlarsınızzzzzzzz sinirini bozmaya değmezzz

püfssss ne sinirlerrr pfsss denecek birşey yokkkkkkkkkkkkkkkkk( sonna kadar haklısın.

amanın yaramazzz çocuğaaa hiç katlanamıyorum Allaha dua ediyorum beni bununla imtihan etmesin diye yaa çok eleştiriyorum çünküm

merhaba anneciklerrr ve tatlı bebişleriii 2 gün uğrayamadım almış yürümüş sayfalar biz oğlumla gayet iiyiz artık tekmeleri de iyiden iyiye kuvvetlendi bir de c.tesi günü kontrolde güzel haber alırsak süper olacak

hoş geldin inş. çok çok güzel haberler alırsınnnnnnnnnnda bizlerede güzel haberler verirsin

niyeki 24+2 25. hafta olmuyomu? 25. hafta 7. ayın ilk günü değilmi benmi yanlış biliyorum

tatlım öyle olsa doğumumuz 10 aylıkken olur. şu an 6. ayın içindesiniz. normal gebelik süresi 9 ay 1 hafta şeklinde doğum tarihinden haftanı çıkarırsan sende bulursun. 40-26=14 yani 3,5 ay var dolayısıyla 6 aylık gebesin :) geriye de 3,5 ayın kalmış belki de 3. öle işte

mihracee nin dediği gebelik sisteminden hesaplamıyoruz biz, halk olarak:) Ayları 4 hafta olarak hesaplıyoruz artık 10 günü de sona ekliyoruz. Mihraceenin sizteminde ise 10 günü haftalara bölmüşler. Ama ben de mutedilin sisteminde hesaplıyorum. ve sonuna da 10 günü koyduğumda doğum zamanım 1 ay öne gelmiyor, doğru çıkıyor yani. Bende 6,5 aylık ve 7. ayın içindeyiz diyorum mesela.. türk usulü:)

Bu arada benimde plasentamda kanama var 2 aydır yarın doppler ultrasyonda bebeğe giden kan akımının sağlıklı olup olmadığına bakacaklar dua edin kızlar inş güzel haberler veririm size

çok geçmiş olsun. inşlh güzel haberlerle dönersin

kısmetiyle gelmiş:) güle güle giysin

tamam patikililer sonrası için uygun değil ama ilk zamanalrda da ayaklarında çorap durmuyormuş. patikli almayın patikli almayın diyenler hiç mi giydirmemişler canım
patiklileri ilk 3 ay için tavsiye ediyorlar. sıcak tutuyormuş. ayakları açılmıyormuş.
ona göre alınır bi kaç patikli matikli şey
20 liraya değil de 5 liraya al, için acımasın:)

:)) biz aceleci sabırsız annelerizzz biran önce bebişlerimizee kavuşalım istiyoruzz:)) sizin usul banada uyar ama amaiştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…