2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bende çok severim misafiri geleni gideni ama işte normal bir hamilelik geçirmiyorum ki, o kanamalı günlerde yaşadıklarımı bir ben bilirim yani, ayrıca tedaviyle tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımızda var , herkes bir nedenle hassas işte, hiç bir problem olmasa bile ilk bebeği olanlar yaşayacaklarını bilmedikleri için daha temkinli davranıyorlar. sen deneyimli annesin tabi, helal olsun valla sana

insan kendi evinden bakşa yerde rahat edemiyor.hamileliğimin ikinci ayında çok bulantım vardı annem kötürdü.2günden fazla kalamadım evime geldim geri.herkesin bidüzeni var.hemen hemen annemler haftada bir gelirler birde 5 yaşında yiğenim var onuda getirirler.yeğenimde hem çok hareketlihem bana çok düşkün hep onunla ilgileniyim istiyor arkasında dolandırıyor.biyandan onla ilgileniyorum biyandan bizimkileri ağırlamaya çalışıyorum.gittiklerinde pelte çıkmış oluyorum inan 2 gün yatıyorum.bunuda anneme dedim.ama hala değişen birşey yok.hamile kaldım kalalı daha bi süpürge bile tutmadı annem evime.bana iş yapma kendini yorma diyor ama kim yapıcak.aman bazen insanın annesi bile anlamıyor.kayınvalidem 2 aylık hamileyken geldi bir hafta baktı bana evimi komple temizledi.aradada canımın istediklerini yapıp gönderdi.oda okadar işte.başka yok.ama bebek ismi düşündünüzmü biz biraz internetten filan isimlere baktık demeyi biliyorlar.

herkez dertlııı bugunn en basta kendımızı dusunmelıyızzz sonraa dıger kısılerr bebeklerımız herseyddenn onemlı nede olsaa

C
Canim tabiki riskli veya kanamali durumlar farkli ama biz gebeligi bazen hastalik gibi algiliyoruz herseyden kendimizi mahrum birakiyoruz aslinda normal zamanimiz gibi ama cok yormadan bircok seyi yaparsak kendimizi daha mutlu hissederiz.ilkinde bende dedigim gibi hep yatiyordim bazi seylerden kendimi kisitliyordum aslinda normal yasantima biraz daha dusuk tempoyla devam edebiliyormusum bunda bunu gordum:)ikincide sizde rahat edersiniz:)birde ben genelde de rahat bir insanim bunun kizimi buyuturken cok fydasini gordum bazi annelerin verdigi tepkileri bne vermedim vermemde dustuyse kosup asla kaldirmm sen kalkabilirsin basarirsin seklindeyim rahatim yani:)kafa goz gitmedikce:)

canım allah sana bebişlerini bağışlasın.ama burda çok zor hamile kalanlar var.kimi aşılama kimi tüp bebekle hamile kaldı.kimileri kanama geçirdi.riskli hamileler var.yıllar sonra hamile kalanlar var.onların psikolojisi çok farklı.bende aşılama ile hamile kaldım ve doktorlar hamile kalman çok zor diyorlardı.bizim elimiz hep yüreğimizde.birçoğumuz hala hamile olduğumuza inanamıyoruz hala birşey olacak korkusuyla sevincimizi tam yaşayamıyoruz.çevremizdende sadece biraz anlayış bekliyoruz.yardım etmeselerde anlayışlı olsunlar değil mi?

CANIM SIKMA CANINI BİLMİYORLARDIR EVLİLİ YILDÖNÜMÜNÜZ OLDUĞUNU
EŞİN ÖYLE BİR PLAN YAPTIYSA ERTESİ GÜNDE KUTLANIR SONUÇTA
BİZİM HER YIL GÜME GİDİYOR AĞUSTOS OLDUĞU İÇİN HEP AİLELELRİ ZİYARETE GİTİİĞİMİZ ZAMANA DENK GELİYOR
AAM EŞİM HEDİYE ALIYOR ,
DOĞUMGÜNÜMLE AYNI GÜN SAYILIOR EVLİLK YILDÖNÜMÜZÜ PASTA ALIYOR BİRDE
ÖYLE GEÇİYOR

Aynen, kayınvalidem erkek torun istiyordu , dr. her gittiğimizde kız diyor,kayınvalidem bak görürsün erkek olcak diyor hala sinir oluyorummm

BEN KIZ İSTİYORDUM Allah GÖNLÜME GÖRE VERDİ DE BENCE

herkez dertlııı bugunn en basta kendımızı dusunmelıyızzz sonraa dıger kısılerr bebeklerımız herseyddenn onemlı nede olsaa

kesinlikle bebeklerimiz çok önemli ve değerli.allah korusun bebeklerimize bişey olsa biz bidaha hamile kalamasak kim yanımızda olacak.şimdi misafirliğe gelenler ozaman kapımızı bile çalmaz.onun çocuğu olmuyor diyede en başta o insanlar laf ederler.

kizlar selam... biraz dertliyiz bugun okudum gecmisi..

aman kimseyi takmayin kafaya valla alttan da almayin cok fazla. bu bizim en onemli donemimiz insanlar anlayisli olmuyorsa bizden de anlayis cok fazla beklemesinler. keyfinize bakin, hamisliginizin tadini cikarin..

biz birazdan b.koye gidicez bebis kiyafeti fln bakicaz onereceginiz yer var mi gittigimizde bakalim?

neyse kızlar sohbet çok güzel ama biraz temizlik yapıyım ve akşam yemeği yapmam gerek size iyi sohbetleri.neşenizi koruyun sinirden uzak olun.hepinizi öpüyorum güzel anneler...

bende hiç rahat bir insan değilim, çok paniğim bırak düşünce kaldırmayı, ben düşecek diye her an tetikte yaşarım sanırım, yeğenim var 5 yaşında , ona karşı hep böyle yaklaşıyorum, çocuğun her hareketinde ya düşerse ya kafasın bir yere vurursa falan diye ödüm patlıyor, bebeğim doğunca ne yapıcam bilmiyorum doğru bir yaklaşım olmadığını biliyorum ama elimde olmuyor, hep korkuyorum ,sanırım bir tedavi görsem iyi olacak

Yaa akşam saati yaklaştıkça benim heyecanım da artmaya başladı. Kuzucum inşallah gösterir cinsiyetini. Meraktan ölceeem.

selam kızlar nasılsınız..bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınızmı yavaştan..benimki son iki gündür baya bi arttırdı hareketlerini

Kızlar hafta sonu hastane çıkışı araştırması yaptım ama tam bir hüsranla sonuçlandı.Bebek kıyafetleri çok nakışlı ve çok karışık renkliler,ben sade nakışsız ya da az nakışlı bebek kıyafetleri arıyorum ama bulamıyorum.Bi mağazadaki bayan tomuycuk bebenin ürünlerinde bulabilirsin istediğin gibi dedi ama onlara da henüz bakamadım.

Kızlar biz oğluşumla iş teklifi aldık bugün :) Bir araştırma şirketi 6 ayda bir evimize gelicek bana sorular sorucak 1 saat durucak 60 tl verip gidicek proje 3,5 yıl sürücekmiş yani toplamda 6-7 kez gelicekler bizi ziyarete Sanırım ya bi bez firması yada mama firması yaptırıyor araştırmayı.Ayrıca oğluşumada hediyeler verebilirlermiş :)

sana katılıyorum gerçekten hala bebeğe bişey olacakmış gibi geliyor. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah :)

Yaa akşam saati yaklaştıkça benim heyecanım da artmaya başladı. Kuzucum inşallah gösterir cinsiyetini. Meraktan ölceeem.

Nasıl yani sen daha öğrenemedin mi.... Söyleyemeyenler utansın:):) Öğrenirsin bence artk, haftan baya ilerlemiş....İnşallah hayırlı haberlerini de alırsın cinsiyetinin yanında:)

Ayyy sen de benim gibisin, üzüldüm senin için... Beğenemiyorum diyerek varlşık içinde yokluk çekiyorum bende. AMa benim gibi yapabilirsin. Hastane çıkışı almadım. Zıbın takımlardan aldım bir kaç tane.. Çünkü şapkasını, eldivenlerini, ve önlüğünü kullanmayacağım... Üzülüyorum bebekleri öyle gördükçe ben asla takmam, annemde taktırmam alma boşuna diyor:):):) O takımlardan aldım bende ve c&a nın giysilerine bak 52-56 ölçülerinde olanlardan. Hastaneden de çıkarırsın, evde 1 ayını geçirirsin o giysilerle...

Ay kızlarrr listeler yapılmış konmuş bende yazsam varya bana çok kızarsınızzz çok abartmışım((((( püfsssss hergün giydireiym bari cicilerini hehe
Nezaman bukadar çok aldım anlamadım listeye bakıncaa çok şaşırdım ya.

canım eldiven ve şapkalrı mecbur giydiryorlar çocuklr bizden daha çok üşüyor
kardeşim hemşire .......... Olamsın diye giydiriyoruz dedi
ama o noktalı kısmı hatırlamıyırum çünkü latince tıp dilinde bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…