Kizlar bursi derdim var bolumune donmus allah sabir versin yardim etsin herkese:)ilk gebelikte insan daha farkli oluyor ikincide farkli ilkinde is guc yapmaz yatardim bunda da vala herseye yetisiyorum sabahta beri ev silip supurdum banyo yikadim koltuklrin kilifini cikarip makinaya attim. Asicam birzdn.sabah kuzenimin bebegi oldu birazdan hastaneye ziyarete gidicem bu arada yemegi ocaga koydum tum bunlari kiziml yapiyorum cedric gibi hayat 28 yasindayken cok zorrrrrrrr:))) tum sulalem burda surekli misafirim oluyor haberli habersiz caya kahveye yemege gelednde cok ama ben seviyorum esimde cok yardim eder sagolsun.arada kdinda geliyor idare ediyoruz iste.
ben pendikte annem kadıköy modada oturuyor çok şükür herhafta bi gün bendeler kalmazlar ama öğlen gelirler akşam giderler annem tansiyon hastası ee annem temizlese endi evini temizler heray kadın geliyor bana da kadın geliyor ama kadın dan kadına da evim temiz kalmıyo çokcuk var evde çikolatasıydı poğoçasıydı süreli elinde bişi yerler kırıntı oluyo mecbur haftada 2 kere ev süpürürdüm haftada 1 süpürüğyorum pazar günüde eşim paspaslıyo napıcaz allahtan eşim şikayetci deil anneme gitmemi söylüyo doğuma kadar kalalım ama bende kendi evimden başka yerde rahat edemiyorum son ayımda sanırım annemde olucam annemde kızıyo bana kaynananlaroı hem eve gelsin istemiyorsun hemde sana yardım etmeye gelmedikleri için laf söylüyosun ben evet istemiyorum ama geliyorsan giderken bi süpür de git mutfak ekmek kırıntılarıyla dolmuş off off
canım bende çok severim misafiri geleni gideni ama işte normal bir hamilelik geçirmiyorum ki, o kanamalı günlerde yaşadıklarımı bir ben bilirim yani, ayrıca tedaviyle tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımızda var , herkes bir nedenle hassas işte, hiç bir problem olmasa bile ilk bebeği olanlar yaşayacaklarını bilmedikleri için daha temkinli davranıyorlar. sen deneyimli annesin tabi, helal olsun valla sana
Kizlar burasi derdim var bolumune donmus allah sabir versin yardim etsin herkese:)ilk gebelikte insan daha farkli oluyor ikincide farkli ilkinde is guc yapmaz yatardim bunda da vala herseye yetisiyorum sabahta beri ev silip supurdum banyo yikadim koltuklrin kilifini cikarip makinaya attim. Asicam birzdn.sabah kuzenimin bebegi oldu birazdan hastaneye ziyarete gidicem bu arada yemegi ocaga koydum tum bunlari kiziml yapiyorum cedric gibi hayat 28 yasindayken cok zorrrrrrrr:))) tum sulalem burda surekli misafirim oluyor haberli habersiz caya kahveye yemege gelednde cok ama ben seviyorum esimde cok yardim eder sagolsun.arada kadinda geliyor idare ediyoruz iste.
kızlar ya dünden beri sinirlerim çok gergin.cumartesi gün bi akrabamızın oğlunun asker gecesi vardı.yakın akraba olduğumuz için erkenden gittim eşim çalışıyordu bende hamile kaldım kalalı araba kullanmaktan korkuyorum o yüzden üç dolmuş değiştirerek gittim.çok uzak evleri canım çıktı.neyse gece eşim geldi aldı.dünde yine gittik evlerinin önüden konvoy yapıp aştiye götürdük.herkes dağılacak annem demezmi ''ben askerin annesiyle gidicem bugün yanında kalıp destek oluyum'çünkü ikisi hala dayı kızı yani kızkardeş gibiler.iyi tamam dedik.anneannen size gitsin demezmi.normal zamanda tabiki sorun değil anneannemide çok severim hayatını bize adamış bir anneanne.ama dün benim evlenme yıldönümümdü eşimle dışarda başbaşa vakit geçirmek istiyordum.hayalim suya düştü.onun arkasından babamda demesinmi akşam dükkandan çıkınca kardeşinle beraber çaya geliriz size.al bişok daha.nasıl sinirlendim ya anneannemde anladı biraz kırıldı.neyse öptüm gönlünü aldım anneanne biraz yoruldum acıktımda onda gerginim dedim.akşamada babamı geri aradım çayla olmaz annemde yok evde ne yiceksiniz burda yemek yeyip gidin dedim.ama hem moral olarak hem beden olarak çok yoruldum.ben tedavi ile hamile kaldım.birde ayakta duramıyorum belim çok ağrıyor.ama anlayan kim.sinirimin en büyük sebebide bebeğime birşey olur korkusu.birşey olsa kim bebeğimi geri getirebilirki allahtan başka.siz olsanız sinirlenmezmiydiniz ya.yoksa benmi abartmışım.daha evliliğimizin 2.yıldönümü ,kutlamak istemekte haksızmıyım.
Aynen, kayınvalidem erkek torun istiyordu , dr. her gittiğimizde kız diyor,kayınvalidem bak görürsün erkek olcak diyor hala sinir oluyorummm
herkez dertlııı bugunnen basta kendımızı dusunmelıyızzz sonraa dıger kısılerr bebeklerımız herseyddenn onemlı nede olsaa
C
Canim tabiki riskli veya kanamali durumlar farkli ama biz gebeligi bazen hastalik gibi algiliyoruz herseyden kendimizi mahrum birakiyoruz aslinda normal zamanimiz gibi ama cok yormadan bircok seyi yaparsak kendimizi daha mutlu hissederiz.ilkinde bende dedigim gibi hep yatiyordim bazi seylerden kendimi kisitliyordum aslinda normal yasantima biraz daha dusuk tempoyla devam edebiliyormusum bunda bunu gordum:)ikincide sizde rahat edersiniz:)birde ben genelde de rahat bir insanim bunun kizimi buyuturken cok fydasini gordum bazi annelerin verdigi tepkileri bne vermedim vermemde dustuyse kosup asla kaldirmm sen kalkabilirsin basarirsin seklindeyim rahatim yani:)kafa goz gitmedikce:)
selam kızlar nasılsınız..bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınızmı yavaştan..benimki son iki gündür baya bi arttırdı hareketlerini
canım allah sana bebişlerini bağışlasın.ama burda çok zor hamile kalanlar var.kimi aşılama kimi tüp bebekle hamile kaldı.kimileri kanama geçirdi.riskli hamileler var.yıllar sonra hamile kalanlar var.onların psikolojisi çok farklı.bende aşılama ile hamile kaldım ve doktorlar hamile kalman çok zor diyorlardı.bizim elimiz hep yüreğimizde.birçoğumuz hala hamile olduğumuza inanamıyoruz hala birşey olacak korkusuyla sevincimizi tam yaşayamıyoruz.çevremizdende sadece biraz anlayış bekliyoruz.yardım etmeselerde anlayışlı olsunlar değil mi?
Yaa akşam saati yaklaştıkça benim heyecanım da artmaya başladı. Kuzucum inşallah gösterir cinsiyetini. Meraktan ölceeem.
Kızlar hafta sonu hastane çıkışı araştırması yaptım ama tam bir hüsranla sonuçlandı.Bebek kıyafetleri çok nakışlı ve çok karışık renkliler,ben sade nakışsız ya da az nakışlı bebek kıyafetleri arıyorum ama bulamıyorum.Bi mağazadaki bayan tomuycuk bebenin ürünlerinde bulabilirsin istediğin gibi dedi ama onlara da henüz bakamadım.
nasıl yani sen daha öğrenemedin mi.... Söyleyemeyenler utansın:):) öğrenirsin bence artk, haftan baya ilerlemiş....inşallah hayırlı haberlerini de alırsın cinsiyetinin yanında:)
ayyy sen de benim gibisin, üzüldüm senin için... Beğenemiyorum diyerek varlşık içinde yokluk çekiyorum bende. Ama benim gibi yapabilirsin. Hastane çıkışı almadım. Zıbın takımlardan aldım bir kaç tane.. çünkü şapkasını, eldivenlerini, ve önlüğünü kullanmayacağım... üzülüyorum bebekleri öyle gördükçe ben asla takmam, annemde taktırmam alma boşuna diyor:):):) o takımlardan aldım bende ve c&a nın giysilerine bak 52-56 ölçülerinde olanlardan. Hastaneden de çıkarırsın, evde 1 ayını geçirirsin o giysilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?