benim ağrım tek taraflı ve en aşağıdaaaaaa
ıyım cnm sımdıı 3saatdır uzanıyordum yaklasıkk nete gıremedımm ıı geldı sankı sanıırım yorulunca olduu neysekı gectı sukurler olsunson aylarda bu gıbı sıkayetlrımız olucak gıbı cnmm allahh beterınden saklasınn
gozun aydın cnm masaallahh kocaman olmuss kızınn
hacısakır aldım ben cnm cokgusel kokuo ablamda bebegıne ole almıstı bıde sıvı deterjanlar varmıs bebek ıcın onlar hem kıyafetlerının ıcınde yapısıkk kalmyomuss bıde onlara bakıcamm..bır hamıle arkadasımda camasır fılesı onerdıı.. 4 tlye satılıo bebegın kıyafetlerını ıcıne doldurup yıkıosunn kucukk eldıvenlerı corapları makınenın bıyerıne sıkısmasın dıe mantıklı geldı bana ... alıcamm carsıya gıdınce..
kayısı cıktı aartık cnm hergun yemeye bakk taze olmasada peymanın gunkurusu dıe bı kayısısı var tavsıye ederımm cok ıı gelıoo .. hamılelıgım ılk donemınde bende cok cektımm sımdı ıse hep ıshal duurrumlarındayımmbunu cok meyve yemeye borcluyum sanırım bıde katı seyelrdenn uzak kalmayaa..gecmıss olsunnn canımm
bana dr ırı olucak dedıgı ıcın bende bı paket alıp kenara attımm prımanınnn yenıdogann 3-6 kg arası 66 lı paket cnm ..ablam 3 aylık olana kadar 2 paketın yettıgını soledıı bende ole yapıcammlazım olursa babamız alırr
kızlarrrrrr ben kaçıyorummmmmm cici bakın kendinizeee inş. yarın güzel haberler alırım dr dan
dua edin banada ne olur.
(( nazar değdi galibaaa ((
inş. sorun olmazzz kızlarrrr ayağa kalkmaya korkuyorum vallaaa(((
az önce çamaşır makinadan alırkenn eğilip kalktıktan sonraaaa çok fena oldum adım atamadım kendimi koltuğa zor attım inş. geçiyordur
çok geçmiş olsun cnm......çantana su tuzlu bisküvi ve poşet al mutlaka
günaydııııınnnnnnnnnn
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler.nasılsınız??: biz oğluşumla kahvaltımızı yaptık müzik dinliyoruz
Günaydın kızlar
Galiba zehirlendim ben dün ya yemekten bir iki saat sonra afedersin bir istifra halsizlik hep yattımBugünde kontrolüm var nasıl gideceğim bilmem midem çok fena otobüs fena yapıyor
ewt cnm ınce yataklardan alınıyor beebek magazalarında bulabılırsın kolayca..kızlar, bebegımızın oda takımı tamamlandı.
bır de park yatak almak ıstıyoruz, onu gunduz ve gece yanımızda tutabılmek ıcın alacagız.
park yatakların ıcerısıne nasıl bır yatak konuluyor acaba ? bılgısı olan var mı ?
ince visko yataklar var, onlardan mı almak gerekıyor acaba ?
Yeni dogdugunda 2 saatte bir emzirmek gibi 2 saatte bir bezide degistirilir.suksuk ablan 24 saatte 2 bez kullanmis olur ki mumkun degil...
kızlar bende şu bikaç gündür bebeğin bakımıyla ilgili korkular başladı.eşimle paylaşmak istemiyorumona desem dır dır edecek.çünkü ben yenidoğan hemşiresiyim 4 yıldır yenidoğanda çalışıyorum.aslında allah nasip ederse çok güzel bakarım beişime ama yinede bi tedirginlik var.aslında uykusuz kalırmıyım uyurmu uyamaz mı die tedirginim.sonuçta çalışacam.
bnm desteğe ihtiyacım var. ben eşimi tanıyorum her seferinde bana hemşire olan sensin diyecek sinirimi bozacak.diğer aile bireyleri işime burnunu sokacak.geleneksel yaklaşımlarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?