2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayyy noluyor ayol nazarmı değdi topiğimize mihrace suksuk aybşem iyisiniz demi. Valla yüreğim tüm sayfaları okumaya yetmedi. Umarım herkez iyidir. Dikkat edin kendinize hanımlarrr. Ben ders başına gidiyorum görüşürüzzz

kızlar ayrıntılıdan geldim şimdi. 35 dk sürdü prensesimi doya doya izledik babasıyla . 22+5 günlük 510 gr 27 cm çıktı bebisim

Tamam söylerim uygun bişey bulursam kolay gelsin sanada patiklerinde :)

bende eşlik edeyimmi sanaaaaa:)))

Olarr gel beraber diyet yapalım

Geçmiş olsun canım... Sabahtan bu tarafa geçmiştir inşaallah...

burda anlatamıcgm seyler cnm sadece dua ıstyrm sızden allh bana sbr versın de su evlılıgı yurtblym

Her ne sıkıntın varsa Allah kolaylık versin canım..

Canm ya .çok çok geçmişler olsun... Allah korusun bebişlerimizi.. İyi bir korku atlatmışsn ilk okuyunca çok tuhaf oldum ay.. Rabbim zamanlarında gönderiri inşaallah...

kızlar azonce wcye gıttımm sol tarafımmaa komple bı agrı gırdıı oldugum yerde kaldım esıme seslendımm geldııı bı 1o dk surduu bıdaha olurmu kıı cok korkuyorumm ..

Canım arada sırada öyle kasılmalar olabiliyor... Banada oluyor tuvaltte kasılıp kalıyorum...

Geçmiş olsun canım..

Topiğe nazar mı değdi yahu herksete bi aksilik var Rabbim dermansız dert vermesin...

Geçmiş olsun.. Canımdikkat et .. sıcaklar zorluycak bizi inşaallah dilediğin gibi olur...

kızlar ayrıntılıdan geldim şimdi. 35 dk sürdü prensesimi doya doya izledik babasıyla . 22+5 günlük 510 gr 27 cm çıktı bebisim

Maşallah kuzuna canım... Allah korusun saklasın bebişlerimizi...

Kızlar herşey Rabbim geliyor.. Ama Allah hiçkimseyi insafısların eline bırakmasın.. doktor seçimi çok öenmli Allah iyi insanlarla karşılaştrsın cümlemiizi...

merhaba kızlar, geçmiş olsun hepinize.

Ben dün kocama daha alınması gerekenlerin listesini okuyup, bir de bebek bezi masraflarından bahsedince bana direkt stok yapmaya başlayalım dedi, ben de bugün ilk bebek bezini aldım sıpamın. Bakalım doğana kadar ne kadar stoklayabileceğim. Şu canbebenin alt açma örtülerinden de aldım. Deterjanını da alacaktım ama bir türlü karar veremedim, dalin biraz pahalı geldi açıkçası, aranızda alan var mı, ne aldınız?

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı

benimde aynı yaaa ölüyorum kabızlıktan ne yesem fayda etmiyo elevit içiyodum bıraktım o yapıyo die ama hala kabızım cnm bende

canim benm cok uzuldum durumuna ama herseyde bi hayr vardir demekten baska biseyey yapamiyoruz. ayrica ne drlar var bi an kabl etsen yada bilincsiz olsan dönulemiyecek hatalar soz konusu. Allah sana ve bebegine saglik versin canim

Ay didem gülersin bana resmen sitede seni arıyorum adanasın ve aynı hastaneye gidiyoruz bende bskye gidiyorum ama herkes birşey söylüyor senden fikir almak istiyordum yardımcı olabilirmisin?

:):) aaaa çok sewindimmmm tabikide yardımcı olurum elimden bişe gelirse doktorun kim canım

canim benm cok uzuldum durumuna ama herseyde bi hayr vardir demekten baska biseyey yapamiyoruz. ayrica ne drlar var bi an kabl etsen yada bilincsiz olsan dönulemiyecek hatalar soz konusu. Allah sana ve bebegine saglik versin canim

ya bu doktorlara valla diyecek söz bulamıyorum ben yaa zaten artık şu sezeryan olayı tvlerede çıkmaya başladı sırf parası için hiç lüzum yokken sezeryana alıyolar insanları ... zorla insana erken doğum yaptırıyolar yaaa bende girdim renkli dopplere ordaki adamda sinirimi oynattı benim ... doktorum daha yeni inceledi bebeği hiç bi sorun yok dedi burda da neymiş efendim 2 hafta geriden geliyomuş bebek de bilmem neymiş sinirim zıpladı yemin ederim yaa... aynısını teyzemin kzıına sölediler bebek son aya gelemez dediler daha 6. ayında .. ne stresler yaşadı kızcağız şimdi doğum yaptı çocuk 3 kilo doğdu ve maş çok sağlılklı... artık nerdeyse doktora gitmicem yaaa her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyo... aybükecim geçmiş olsun tatlım inş sağ sağlim hayırlısı ile yaparsın doğumunu

merabaa ben dalin aldım canım dr tavsiyesi bebeğin alerjk bir bünyeye sahip olabilir o yüzden dalin öneririrm dedi ewet biraz fiyatı pahalı ama bebişin kıyafetlerini ayrı yıkacağımızı düşünürsek bir tanesi 4 ay belki daha fazla bile gider aya bölünce normal gelio yani

dr tavsiye ettiyse alayım o zaman. Üzerinde 20 yıkama kullanılabilir diyordu, ben çok sık çamaşır yıkadığım için kısa sürede biteceğini düşünmüştüm.

Canım beyaz akıntım....
bende de sadece akıntı vardı onun yüzünden başladım fitile,şimdi yanma&kaşıntı başladı...çıldırtıyoooooo
bende erken doğuma sebep olur die endişeleniyrm......
haklısın akıntı hiç kesilmiyo ilaç bitiyo tekrar ediyoooo

bebek bezinin stoklanması taraftarı değilim tatlım ben
her bebek bezi bebişe uymayabiliyor hatta pişik yapabiliyrmuş...
ben yeni doğan almayı düşünüyrm ilk etabta bebek olunca artık yavaş yavaş alırm hangisi cildine iii gelirse....
bende deterjan almayı düşünüyrdum,Dalin ve hacişakir arasında kaldımm......

haklısın ama primanın yeni doğanını aldım, en iyisi buymuş ya sorun olmaz diye düşündüm, bugün aldığım bir numara idi, 1 numara bir paket yeter yazmışlar, bundan sonra iki paket de 2 numara alırım. Sonrası üç numara olur diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum?:26::26::26::26:

en son ben de hadi bir tane hacışakir sabun tozu alayım dedim, baktım tüm paketlerde delik vardı. Deterjan kabının hava alması deterjanı bozuyormuş, o yüzden onu da almadım ama yarın gidip bir dalin alayım bari.

Kızlar primanın ilk hediyem formunu doldurdunuz mu? Bugun benim hediyem geldi.İçinde bebişin ilk günki bezleri, iki tane tupper mama saklama kabı (pek bi kücük ama işe yarıyodur heralde ) en güzeli de bir tane anne oluyorum dvdsi var.İçinde hamilelik yogası, beslenme bilgileri, cinsellikle ilgili bilgiler vs var. Bebişimiz ilk geldiginde yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirme brosürleri var..fena degil yani.Benim hosuma gitti..

canım ben mağazada doldurdum aldım içinde işe yarar bir tupper mama kabı var benmki büyük kapaklı 1 tane
kargoya 5 tl vermeye değmez bence
elden alınca daha iii oluyor
4 bez ve mama kabı işe yarar diğerleri reklam ha birde leke çıkarıcı ve şampuan eşantiyonları var içinde onlar da iii

Ekim anneleri aldıkları ciicleri ekliyorlar derya arkadaşımız açmış ama bzim o sayfamız pek rağbet görmedi :)

:):) aaaa çok sewindimmmm tabikide yardımcı olurum elimden bişe gelirse doktorun kim canım

slm kızlar herkese hayırlı akşamlar ben ekim annesiyim ama arada fikir almak için bakıyorum burayada bende adanadayım ve bskya gdiyorum bu konuda birbirimize yardımcı olabiliriz

dedigin gibi elden almak daha mantıklı..Dvd güzel ama içinde yararlı bilgiler var.Doguma kadar oradaki yogayı yapmaya calsııcam.Ciddi sekilde övgüler var yogayla ilgili.Dogumu kolaylastırdıgı ve gebeyi rahatlattıgı iddia ediliyor.Bakalım bizzat deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…