bu arada kızlar bugün doktora gittim alt karnımda ve kasıklarımda ağrım oluyodu özellikle oturup kalkarken bide kızım çok aşada hareket ediyo o kadarki her hareketi aşalarda gıdıklanma gibi olmaya başlamıştı tedirgindim bu konularda ama hepiciği normalmış ayaklarınıda aşa yerleştirdiği için kuzucum tekmeledikçe bana çıkacakmış gibi geliyodu ama çok şükür çok rahatladım çok iimiş haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktorcuğumuz tek üzücü olan ilk defa alttan muayne oldum hiç hoş diildi :26: su geliyo benden az az o yüzden bakmam lazım dedi ama bi sıkıntı göremedi keşke bakmasaydı dedim ama oldu bi kere içim rahatladı en azından cuma günüde şeker yüklemem var burda çok değişik yorumlar okumuştum bakalım nasıl olcek![]()
bebeğimk bi sorun olmadığına çok sevindim kilosu ne kadar olmuş artı ikimizinkide 1 hafta geriden geliyoduya seninki hala aynımı yoksa kapamışmı farkı.... bende en son renkli dopplere girdim biraz moralimi bozdu ordaki adam dedi bazı bölgeleri iki hafta geri dedi ama doğru olduğunu sanmıyorum pek... yarın nasipse doktoruma göstericem sonuçları inş bi sorun yoktur ... doktorum detaylı olarak muayene etmişti hiç bi sorun yok dedi inş yarında öle der.. bebişimin hareketleride norm<l çok şükür ... bende bi iki haftaya şeker yükleme testini yaptıracam nasipse...off annelik çok zormuş bebem yaa doğsalarda kurtulsak şu streslerden