2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada kızlar bugün doktora gittim alt karnımda ve kasıklarımda ağrım oluyodu özellikle oturup kalkarken bide kızım çok aşada hareket ediyo o kadarki her hareketi aşalarda gıdıklanma gibi olmaya başlamıştı tedirgindim bu konularda ama hepiciği normalmış ayaklarınıda aşa yerleştirdiği için kuzucum tekmeledikçe bana çıkacakmış gibi geliyodu ama çok şükür çok rahatladım çok iimiş haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktorcuğumuz tek üzücü olan ilk defa alttan muayne oldum hiç hoş diildi :26: su geliyo benden az az o yüzden bakmam lazım dedi ama bi sıkıntı göremedi keşke bakmasaydı dedim ama oldu bi kere içim rahatladı en azından cuma günüde şeker yüklemem var burda çok değişik yorumlar okumuştum bakalım nasıl olcek :37:

bebeğimk bi sorun olmadığına çok sevindim kilosu ne kadar olmuş artı ikimizinkide 1 hafta geriden geliyoduya seninki hala aynımı yoksa kapamışmı farkı.... bende en son renkli dopplere girdim biraz moralimi bozdu ordaki adam dedi bazı bölgeleri iki hafta geri dedi ama doğru olduğunu sanmıyorum pek... yarın nasipse doktoruma göstericem sonuçları inş bi sorun yoktur ... doktorum detaylı olarak muayene etmişti hiç bi sorun yok dedi inş yarında öle der.. bebişimin hareketleride norm<l çok şükür ... bende bi iki haftaya şeker yükleme testini yaptıracam nasipse...off annelik çok zormuş bebem yaa doğsalarda kurtulsak şu streslerden

iyi akşamlar kızlar.bu akşam çok kötüyüm midem acayip yanıyor.ewde ilaç yok.süt içtim para etmedi ne yapmalı bilmiyorum:26:

iyi akşamlar kızlar.bu akşam çok kötüyüm midem acayip yanıyor.ewde ilaç yok.süt içtim para etmedi ne yapmalı bilmiyorum:26:

iyi akşamlar canım...
geçmiş olsun....
sakız çiğne,belki ii gelir....naneli varsa onu çiğne,
yada okoliptuslu olips varya o benim içimi ferahlatıp midemim yanmasını hafifltydu....

ıyım cnm sımdıı 3saatdır uzanıyordum yaklasıkk nete gıremedımm ıı geldı sankı sanıırım yorulunca olduu neysekı gectı sukurler olsun :nazar: son aylarda bu gıbı sıkayetlrımız olucak gıbı cnmm allahh beterınden saklasınn

kayısı cıktı aartık cnm hergun yemeye bakk taze olmasada peymanın gunkurusu dıe bı kayısısı var tavsıye ederımm cok ıı gelıoo .. hamılelıgım ılk donemınde bende cok cektımm sımdı ıse hep ıshal duurrumlarındayımm :17: bunu cok meyve yemeye borcluyum sanırım bıde katı seyelrdenn uzak kalmayaa..gecmıss olsunnn canımm

sağol tatlım benimde sorunum çözüldü gibi bende kayısı ve eriğe borçluyum şükür kurtuldum ama bende ishal oldum:1:

herkeze ii geceler kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum ne çok ilerlemiş sayfalar..bebişler nasıl...ya 4 boyutluya giren var mı aranızda ben haziran 18 de giricem kısmetse..çok merak ediyorum yüzü falan çok net görünüyormuş galiba..

ay kızlarrrrr mayıs annelerine daldım..Azcık dogum hikayesi okuyum dedim fena oldummmm.Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm:53:

Kızlar bikac gündür gögüslerimde kızarıklıklar var..Neden bilemedim.Kasıntı filan yok..sadece kırmızı kırmızılar..nedemek ki simdi bu?:26:

cnm selam..bende bugün farkettim göbeğim ve göğüslerim kırmızı kırmızı olmuş.endişe ettim bende.neden öle oluyor acaba..genişliyor die kırcal damarlar belirginleşiyor olabilir die düşündüm.aynı bendede kaşıntı yok.sadece kızarıklık var.

cnm selam..bende bugün farkettim göbeğim ve göğüslerim kırmızı kırmızı olmuş.endişe ettim bende.neden öle oluyor acaba..genişliyor die kırcal damarlar belirginleşiyor olabilir die düşündüm.aynı bendede kaşıntı yok.sadece kızarıklık var.

Ben de bilmiyorum canım.Netten baktım hiçbişey bulamadım.Sadece süt ateşi diye bişi duydum onun için de cok erken..Yarın doktora gideceğim.Ozaman sorar yazarım..Umaırm önemli bişi degildir

Ben de bilmiyorum canım.Netten baktım hiçbişey bulamadım.Sadece süt ateşi diye bişi duydum onun için de cok erken..Yarın doktora gideceğim.Ozaman sorar yazarım..Umaırm önemli bişi degildir

ayy cnmm ne olur yaz yarın. benim daha randevum 18 haziranda.bulunduğum yerde de doktor yok merkezde oturmuyoruz görev icabı.inş.önemli bişey değildir.kaçta randevun.cevabını beklicem.Allahım inş.kötü birşey değildir.

Erkek işte ne etcen onalrında bi erkekler kulubüü olsa onlarda boş durmazdı bence :) Gerçi benimki işten geliyo alıyo bilgisayarı eline yine iş yine iş pufff :)

Kızlar ya kpss sınavına az kaldı ve ben hiç çalışamaıyorum bu senede devlete param sadaka olacak heralde ya eşimde girecek kamu için o benden daha iyi çalışıyor herkes sınavın nası geçti felan dicek dşük puan alacağım için sınavda fenalaştım sınavın yarısında çıktım mı desem ahahah o geldi şimdi aklıma :):36::36:

ahhh şu sınavın gözü çıksın. Bakarsın meleklerimiz uğur getirir:)

Evet şekerim ben çok hoş bir hatunum :)) Bugün espirktüelliğim üstümde sorma bi de karnım yumuşasa karnım yemek yiyince geriliyoo...

Kızlar nasılsınz olumsuz bişeler yoktur inşaaALLAh.. Bu arada mihrace benim eşimde senin eşin gibi bir sürü isim sayıyorum hiç birini beğenmiyor kendiside bamıyor daha zaman var diyor hepsi aynı ha :):1:
..
Valla benimkide öyle...
Saçma isimler buluyor hiç beğenmiyorum ben güncel duyulmamış istiyorum o sıradan isimler buluyor.. benim bulduklarıma burun kızıryor.. araştırmıyor :(

herkeze ii geceler kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremiyordum ne çok ilerlemiş sayfalar..bebişler nasıl...ya 4 boyutluya giren var mı aranızda ben haziran 18 de giricem kısmetse..çok merak ediyorum yüzü falan çok net görünüyormuş galiba..

Sana da iyi geceler canım. ben geçen ayrıntılıya girdiğimde doktor jest yapıp 4 boyutluyu açmıştı süpriz olarak :)))) mutlaka en az 1 kere görmelisin o kadar güzel oluyor ki... o ana kadar canlandırmaya çalıştığın görüntü ekranda ete kemiğe bürünüyor :))) kesinlikle tüm annelere tavsiye ederim. benim kzızmın yanakları tombul tombuldu hatta babam aynı eşime benzediğini bile söyledi :)))) inşallah gözleri ona benzer yeşil yeşil :)))))))

ayy cnmm ne olur yaz yarın. benim daha randevum 18 haziranda.bulunduğum yerde de doktor yok merkezde oturmuyoruz görev icabı.inş.önemli bişey değildir.kaçta randevun.cevabını beklicem.Allahım inş.kötü birşey değildir.

Normalde randevum yok canım, kendi doktoruma degil de baska birine gideceğim mecbur.Sabahtan arayıp randevu alacagım.Genelde müsait oluyor diger doktor.sabah hastane ile görüstükten sonra saatini msj atarım sana.Peki ateş var mı sende de?? Benim göğüslerim cayır cayır yanıyor.:26:

Normalde randevum yok canım, kendi doktoruma degil de baska birine gideceğim mecbur.Sabahtan arayıp randevu alacagım.Genelde müsait oluyor diger doktor.sabah hastane ile görüstükten sonra saatini msj atarım sana.Peki ateş var mı sende de?? Benim göğüslerim cayır cayır yanıyor.:26:

kırmızı olan yerler evet sıcak diğer bölgelere göre.ama çok değil.benim sadce göğüs değil göbeğimdede var.gögüsümünde alt bölgesinde var.

ben haftaya salı gireceğim. geçen sefer kısa sürmüştü plansız diye ama bu kez 4 boyutlu randevum.. :) daha da ayrıntılı bakacağız inşallah.. şeker yükleme de yapılacak.. bakalım...hayırlısı..

ben haftaya salı gireceğim. geçen sefer kısa sürmüştü plansız diye ama bu kez 4 boyutlu randevum.. :) daha da ayrıntılı bakacağız inşallah.. şeker yükleme de yapılacak.. bakalım...hayırlısı..

evet cnm banada şeker yüklemesi yapılacak.ben daha tetenoz aşısı olmadım ya..ne zaman olsam bilemedim.sağlık ocağında iş yok.18 haziran randevuu beklesemde doktoruma sorsam geç kalmış oluyor muym acaba

Back
X