2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kocaman bir maşallahhhh:nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan korusun sizi:nazar::nazar::nazar:
yüzün kilo aldığın için mi ödem mi cnm??...ben de 7 kilo aldımaslında ama benimki bu kadar belli olmuyor çok.bir de sanki benim ki aşağıda baya:))))

odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

Son düzenleme:
kızlar yaa ben tayt bulamıyorum. baktıklarımın belleri çok dar:50:
alan var mı?

cnm ben xl aldımm sımdılık ıı gelıyo son ayda olmayabılır ama nette hamıle taytı buldum pahalıydıı bırazz acaba normal tayt alıp terzıde hamıle taytına cevırsek daha mı ucuz gelır

kızımlaa bennn dun elbıse gıydııkk 25+2 oldukk :21::21::21::21:masallahh bızee:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 431991

canım maşallah size.birşey soracağım sen çokmu kilo aldım fotodamı öyle kilolu çıktın yoksa avatardaki fotonmu eski anlamadım ben canım.tombik tombik olmuşsun kaç kilo aldın.bu arada yakışmış.bende kilo aldıkça mutlu oluyorum.yıllarca 48-49 kilo olunca insan azıcık etlenince hoşona gidiyor.ben tam 12 kilo aldım.geçengün yeğenim yanımda eşim olmasaydı tanımıyordu beni.kilo okadar değiştirdi.dünde şeker yüklemem vardı.doktor dedi tatlıyı azalt sınıra dayanmışsın.ama elimde değil önceden ağzıma hiç tatlı koymazken şimdi tabak tabak yiyorum.kesmiyor valla.

kızlar yaa ben tayt bulamıyorum. baktıklarımın belleri çok dar:50:
alan var mı?

ewet canım ben aldım hamilelik kıyafeti satan mağazalarda hamilelik taytı göbek kısmı daha bol çok rahat tavsiye ederimm bide üzerine bir beden büyük al daha rahat oluyor tayt sonuçda

odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

benim de 1.62 :17::17:bana da diyor bazıları yüzün şişti diye ama bilmiyorumki...ödem olmaması iyi ama..
ben 51 ile kaldım. şimdi 57-58 oldum. seninki tam kız hamişliği gibi:) ilk görüşte kız annesi olacağın belli oluyor:34:

ewt cnm yaa hep bı merakk icındeyızz:16::16::16:

tsklerr cnmmm o her bebekte ayrı oluoo cnmm cogu kısıde ole bır sorun olsa dr solerdı cnmm uzulme bosunaa bebegını dusunn annesıı :nazar::nazar::nazar::nazar:

kan verıp gelıncee haber verr cnmm ...dıkkat ett kendınee

masallahh canımmm bakalımm top kac kg alıcazz son aydaa en az kılo alanla en cok kg alanı secerızzz:1::1::1:ben en cok kg alana talıbımm sımdıden:1::1::1:

bende talibim arkadasım artık bakalım kim alacak birinciliği günlük kilo alıyorum artık ilk başlarda çok ii gidiyodum bide herkes 7. aydan sonra çok kilo alırsın dio bakalım ne olucam::)

ewet canım ben aldım hamilelik kıyafeti satan mağazalarda hamilelik taytı göbek kısmı daha bol çok rahat tavsiye ederimm bide üzerine bir beden büyük al daha rahat oluyor tayt sonuçda
çevremde böyle birmağaza yok ama aklımda olsun sağol:34:
canımm ben sosyete pazarından buldum ama hamile taytı değül
rahat edemem die düşünmüştüm bayada rahat
alırken bel çevresine dikkat etmiştim yumuşak olsun die ymuşak çok da rahat hep onu giyiyorum

nerde ki sosyete pazarı bu:44:

bu arada kızlar sabahtan beri karnımın yanında iğne batması gibi bişi oluyor öne doğru doğrulunca artıyor
gaz mı bilemedim gaviscon ve soda içiyorum :(((

canım maşallah size.birşey soracağım sen çokmu kilo aldım fotodamı öyle kilolu çıktın yoksa avatardaki fotonmu eski anlamadım ben canım.tombik tombik olmuşsun kaç kilo aldın.bu arada yakışmış.bende kilo aldıkça mutlu oluyorum.yıllarca 48-49 kilo olunca insan azıcık etlenince hoşona gidiyor.ben tam 12 kilo aldım.geçengün yeğenim yanımda eşim olmasaydı tanımıyordu beni.kilo okadar değiştirdi.dünde şeker yüklemem vardı.doktor dedi tatlıyı azalt sınıra dayanmışsın.ama elimde değil önceden ağzıma hiç tatlı koymazken şimdi tabak tabak yiyorum.kesmiyor valla.

azoncede yazmıstım cnm ..................odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

sıze bıdaha foto yuklemıcemm moralım bozuldu:14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
bende talibim arkadasım artık bakalım kim alacak birinciliği günlük kilo alıyorum artık ilk başlarda çok ii gidiyodum bide herkes 7. aydan sonra çok kilo alırsın dio bakalım ne olucam::)

kızlar 12 kilo ile rekor bende gibi şimdilik:)varmı 12 nin üstünde alan yazsın hemen buraya bende rahatlayım.allahtanki 48-49 kiloydumda 12 kilo almama rağmen hala belli etmiyorum.eski kıyafetlerimde gözüme bir tuaf gliyor sanki ben hiç yokmuşum.minnacık belim varmış.

azoncede yazmıstım cnm odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

deme öyle cnm:50: kıyaslamalar avatarındaki resminle yapılıyor ya ondan:34: avatarında çok çıtı pıtı duruyorsun ama kilo almadan önceki halin sanırım o;) 67 ile hamile kaldıysan çok normal yani :49:

Güle güle canım bende çıkıyorum sandalyede oturamıyorum göğüslerim karnıma baskı yapıyo :)

Bende gidip biraz uzanayıım boyum uzar belki ahahahah :9: :32: ne iğrenç bir espiri yaptım... :32::32:

Kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun... :16::16::16:
alem kızzzz:))) çatlak hehe:)

ay kızlarrrrr mayıs annelerine daldım..Azcık dogum hikayesi okuyum dedim fena oldummmm.Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm:53:

ay bendede başladı yusuf yusufçuklarr:(

azoncede yazmıstım cnm ..................odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

niye bozulsun çok tatlı olmuşsun :16:hepimiz tombikleştik sen bizleri görsen:1::1::1:

çok tatlısın canım maşallah :nazar::nazar:bende 71 dim 75 oldum az önce tartıldım 76:53::53::53:
saol cnmm ..
bu ay bende 2 kg aldımm cok ıstahlıyımm :14::14::14::14:
deme öyle cnm:50: kıyaslamalar avatarındaki resminle yapılıyor ya ondan:34: avatarında çok çıtı pıtı duruyorsun ama kilo almadan önceki halin sanırım o;) 67 ile hamile kaldıysan çok normal yani :49:

ewt o resım evlenmeden onceydıı evlenınce malesef topan patlıcan gıbıoldumm :14::14::14::14:

Son düzenleme:

kıyamam ben sanaaaaaaa bozma moralini canım benim.çok yakışmış.sadece üstteki fotoyla bu foto çok farklı geldi gözüme ondan sordum.ayrıca ben yıllarca kilo alamayan biri olarak her aldığım kiloda sevinçten havalara uçuyorum.ayrıca bu kilolarımız kutsal kilo anneliğimizin simgesi.o yüzden hiç moralini bozma bu kilolarımızla yağlarımızla bebeklerimizi besleyeceğiz inşallah.:emir_bebek:sefam olsun kilolarım oohhhh oohhhhh:)

niye bozulsun çok tatlı olmuşsun :16:hepimiz tombikleştik sen bizleri görsen:1::1::1:
göreyımm atındaaaa bende dıyım tekk gobusslu ben deılmısım dıee :))
kıyamam ben sanaaaaaaa bozma moralini canım benim.çok yakışmış.sadece üstteki fotoyla bu foto çok farklı geldi gözüme ondan sordum.ayrıca ben yıllarca kilo alamayan biri olarak her aldığım kiloda sevinçten havalara uçuyorum.ayrıca bu kilolarımız kutsal kilo anneliğimizin simgesi.o yüzden hiç moralini bozma bu kilolarımızla yağlarımızla bebeklerimizi besleyeceğiz inşallah.:emir_bebek:sefam olsun kilolarım oohhhh oohhhhh:)

allahtan esım bu konuda cok anlayıslı bebekle ugrasırkenn verırsın sıkma canını dıoo baanna cnm kocam benım ... ben normalde 6o gecmeyenn bırıydım... sımdı gecınce halıyle ınsan bı tuhaf hıssedıo kendını napalım saglık olsunn

dogumdan sonrada zayıflama topıgı acarızz..:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X