2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr ben çıkıyorum herkese ii geceler.bebişleriniz ve siz Allah.a emanet olun.Canım yarın msjını bekliyorum..ii geceler...

Kızlar günaydın..Biz yine erkenciyiz kızımla,heyecanlıyız cünkü bugun doktora gidiyoruz.Göğüslerimdeki ateş ve kızarıklık beni tedirgin etti..Saat 10 a randevu aldım.Keske daha erken olsaydı.Neyse buna sükür..Gelismelerden haberdar ederim sizi..

Kızlar günaydın..Biz yine erkenciyiz kızımla,heyecanlıyız cünkü bugun doktora gidiyoruz.Göğüslerimdeki ateş ve kızarıklık beni tedirgin etti..Saat 10 a randevu aldım.Keske daha erken olsaydı.Neyse buna sükür..Gelismelerden haberdar ederim sizi..

gunaydınn cnm hayırlı haberleerler gel ınsss :nazar::nazar::nazar:

ay kızlarrrrr mayıs annelerine daldım..Azcık dogum hikayesi okuyum dedim fena oldummmm.Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm:53:

bende okuyorumm bazenn cok hosumaa gıdıoo ozellıkle bebegıne kavustuktan sonrakılerr cok mutlu edıo benı... korkmaa cnmmm korkunun faydası yokkk ole yada bolee dogucaklar allahın ıznıylee..:nazar::nazar::nazar::nazar:benım kızımınn yuuzunu gordugummm ann en mutlu anne olucammmm.. nekadar acı cekersem cekeyımmm sonucunaa degıcek bılıyorumm onun o gozlerını gorunnceee :14::14::14::14::14::14:ayyy cok duygulandımm sımdıkkk gozlerım dolu dolu yazdımm :5::5:

kızımlaa bennn dun elbıse gıydııkk 25+2 oldukk :21::21::21::21:masallahh bızee:nazar::nazar::nazar:

$Görüntü0542.webp

bende geçmiş yapıp gedim günaydın kızlaaarrr günaydın küçük ve tatlı bebişler herkes iidir umarımmm

mericdemir2007, sabrii11, suksuk, umutluay günaydın güzell anneler. Benimde bugün doktor randevum var. kızımı göreceğim inşallah özledim valla :1:

bende geçmiş yapıp gedim günaydın kızlaaarrr günaydın küçük ve tatlı bebişler herkes iidir umarımmm

mericdemir2007, sabrii11, suksuk, umutluay günaydın güzell anneler. Benimde bugün doktor randevum var. kızımı göreceğim inşallah özledim valla :1:

gunaydınnn kızlarrrr bende kızımmıı ozledımm nerdeyse bır ay olduuu :43::43::43:.. haftaya cuma seker yuklemem varr.. ozaman ınss gorurumm..:)) tekmelerı guclendıgınee gore buyumus olmalıı kızcemm :16::16::16::16::16::16::16::16:

maşallahhh çok tatlı olmuşsun biraz suratımız şişmiş gibi sanki :)

ayy sormaa canmm bu aralar kılomm hızlı bı artısa gectıı :))) 6 kg tamamladıkk .. 6 da evlenınce almıstımm .. ettı 12 bı 1o kg daha alırımm olurumm davull gıbımm :1::1::1::1::1::1::1:buarada sadece suratım şişmedııı heryerımm şişti:17::17::17::17::17:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar şeker yükleme testini yaptırdım birazdan ikinci kanı verecegim ay çok tatlı sevmem ama aç karnına hiç gitmiyor şekerli su ufffffff

gunaydınnn kızlarrrr bende kızımmıı ozledımm nerdeyse bır ay olduuu :43::43::43:.. haftaya cuma seker yuklemem varr.. ozaman ınss gorurumm..:)) tekmelerı guclendıgınee gore buyumus olmalıı kızcemm :16::16::16::16::16::16::16::16:

ayy hadi bakalımm az kalmıs darısı banaa benim daha 15 günüm war bende heyecanla bekliorumm ne kadar oldu ne halde sağlığı iyimi anne olmak zor:):) şeker yüklemende şekerli su içiyorsun ya daha hareketli oluyor kıpır kıpır ultrasyonda:46:

benımde haftaya cumma bende korkuyorumm cnmm ac nasıl kalıcam dıe:19::19:

ah canım sabah erken ver ilk kanını yoksa daha kötü olursun senin göbüş çok güzel bu arada benimki aşagıda bu beni korkutuyo ama kötü bişey olsa dr söylerdi heralde:(

kızlar ben ikinci kanı vercem eve gelincew vveeee karnımı doyurunca gelirim by

Son düzenleme:
kızımlaa bennn dun elbıse gıydııkk 25+2 oldukk :21::21::21::21:masallahh bızee:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 431991

kocaman bir maşallahhhh:nazar::nazar::nazar: Rabbim nazarlardan korusun sizi:nazar::nazar::nazar:
yüzün kilo aldığın için mi ödem mi cnm??...ben de 7 kilo aldımaslında ama benimki bu kadar belli olmuyor çok.bir de sanki benim ki aşağıda baya:))))

Son düzenleme:
Kızlaarrrrrrr
günaydın hepinize bebişler nasıl?
biz iyiyiz okuldayız öğrenci bekliyrz.........

SUKSUK maşallah bebişede sanadaaaaaaaaa

ayy hadi bakalımm az kalmıs darısı banaa benim daha 15 günüm war bende heyecanla bekliorumm ne kadar oldu ne halde sağlığı iyimi anne olmak zor:):) şeker yüklemende şekerli su içiyorsun ya daha hareketli oluyor kıpır kıpır ultrasyonda:46:
ewt cnm yaa hep bı merakk icındeyızz:16::16::16:
ah canım sabah erken ver ilk kanını yoksa daha kötü olursun senin göbüş çok güzel bu arada benimki aşagıda bu beni korkutuyo ama kötü bişey olsa dr söylerdi heralde:(
kızlar ben ikinci kanı vercem eve gelincew vveeee karnımı doyurunca gelirim by
tsklerr cnmmm o her bebekte ayrı oluoo cnmm cogu kısıde ole bır sorun olsa dr solerdı cnmm uzulme bosunaa bebegını dusunn annesıı :nazar::nazar::nazar::nazar:

kan verıp gelıncee haber verr cnmm ...dıkkat ett kendınee
maşşallah allahım esirgesin çok tatlısınız bende ewlenince 10 kilo aldım hamileleliğimde de 8-9 arası ettimi 20 :):)

masallahh canımmm bakalımm top kac kg alıcazz son aydaa en az kılo alanla en cok kg alanı secerızzz:1::1::1:ben en cok kg alana talıbımm sımdıden:1::1::1:

Back
X