Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın..Biz yine erkenciyiz kızımla,heyecanlıyız cünkü bugun doktora gidiyoruz.Göğüslerimdeki ateş ve kızarıklık beni tedirgin etti..Saat 10 a randevu aldım.Keske daha erken olsaydı.Neyse buna sükür..Gelismelerden haberdar ederim sizi..
hayır olsun canımmmmmmmmm nekadar değişik bir rüya görmüşssün.
ama bilge ismi çok güzelll
lina nın anlamı nedirkii çok merak ettim.
ay kızlarrrrr mayıs annelerine daldım..Azcık dogum hikayesi okuyum dedim fena oldummmm.Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bende geçmiş yapıp gedim günaydın kızlaaarrr günaydın küçük ve tatlı bebişler herkes iidir umarımmm
mericdemir2007, sabrii11, suksuk, umutluay günaydın güzell anneler. Benimde bugün doktor randevum var. kızımı göreceğim inşallah özledim valla![]()
maşallahhh çok tatlı olmuşsun biraz suratımız şişmiş gibi sanki :)
günaydın arkadaşlar şeker yükleme testini yaptırdım birazdan ikinci kanı verecegim ay çok tatlı sevmem ama aç karnına hiç gitmiyor şekerli su ufffffff
gunaydınnn kızlarrrr bende kızımmıı ozledımm nerdeyse bır ay olduuu.. haftaya cuma seker yuklemem varr.. ozaman ınss gorurumm..:)) tekmelerı guclendıgınee gore buyumus olmalıı kızcemm
![]()
benımde haftaya cumma bende korkuyorumm cnmm ac nasıl kalıcam dıe![]()
ewt cnm yaa hep bı merakk icındeyızzayy hadi bakalımm az kalmıs darısı banaa benim daha 15 günüm war bende heyecanla bekliorumm ne kadar oldu ne halde sağlığı iyimi anne olmak zor:):) şeker yüklemende şekerli su içiyorsun ya daha hareketli oluyor kıpır kıpır ultrasyonda![]()
tsklerr cnmmm o her bebekte ayrı oluoo cnmm cogu kısıde ole bır sorun olsa dr solerdı cnmm uzulme bosunaa bebegını dusunn annesııah canım sabah erken ver ilk kanını yoksa daha kötü olursun senin göbüş çok güzel bu arada benimki aşagıda bu beni korkutuyo ama kötü bişey olsa dr söylerdi heralde
kızlar ben ikinci kanı vercem eve gelincew vveeee karnımı doyurunca gelirim by
maşşallah allahım esirgesin çok tatlısınız bende ewlenince 10 kilo aldım hamileleliğimde de 8-9 arası ettimi 20 :):)