2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay ben hemen bir konu yazayım
bana birazcık teselli olurusnuz belkim:((

dün hastanedeydim biliyorsunuzz tahlil sonuçlarımı beklerkendoğum ücretleri hakkında gidip görüşeyim dedim
neyse girdim içeri bayan bana sadece sezeryan ve normal doğum ücretini söyledi.
epidural normal doğum dedim hastenimizde yapılmıyor dedi nasıl olurdedim, dr um yapıldığını söyleid ve biz bu konuyu konuştuk.
İlknur hanım bir sorayım ama hiç uygulamaıdk dedi:((
aradı anestezi uzmanı girmiyormuş epidurale ay çok üzüldüm ağlayacaktım.
Dr um benimi kandırıyorrrr son dakikada bakacak çatın dar vs. diyip sezeryanamı alacak beni.
iki tane özel hastene var diğeirni aradım onlarda yapıyoruz falan dedi ama hiç yaptınızmı diye sorduğumda başka cevap verdiler.
Ay çok sinir oldum:(((((((((
devlette zaten yok.
Eskişehir yakın 1 saat ama yetişemeyizz dedi eşim.
Ama dr umla konuşmadım bana 1 ay kala tekrar görüşelim bu konuyır anestezi uzmanımızlada görüşeceğiz demişti:( bir sonraki muayenede konuşssammı

kuzenim kadın doğumcu epidural normal hem doktorların hemde sağlık açısından pek iyi değilmiş bence öle bişi düşünme

kızlar ben normal doğum düşünüyorum, yanımda da teyzem olucak inşallah.....siz kimi alacaksınız yanınıza ????

benim yanimda esim olacak:16:

ayrıntılı usg de kalp durumlarına bakılıyor. kalpde herhangi bi delik kan akışında anormallik var mı yok mu diye.
bu ill ki para için yapışan gereksiz bir test değildir.
eger bi sıkıntı varsa ona göre ilerleyen aşamalarda ve dogum sonrasında önlem alınıyor.

bizim de haziran1'de randevumuz var kalbi kontrol edilicek kuzumun

kızımlaa bennn dun elbıse gıydııkk 25+2 oldukk :21::21::21::21:masallahh bızee:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 431991
:nazar::nazar: maşaallah kuzum ya bende aynı senin gibiyim.. yüzümde çok şiş yok amaaykalarım davul gibi oluyor çok ayakta durunca :14::14:
azoncede yazmıstım cnm ..................odem pek yok cnm yaaa ben şiştım :)) kılo cok almadımm 6 kgdayımcnm daa 67 hamıle kaldımm boyumda 1.60 halıyle dırek kılomm yuzumee popomaa dagıılıoo .. annenın boyu uzun olunca 2o kg da alsa benım gıbı olmazz napalımm saglık olsunn kısa boydan kaybedıyorum ben .

sıze bıdaha foto yuklemıcemm moralım bozuldu:14::14::14::14::14::14::14:

Canım ya herkes hamile bünyey apısı çok önemli ben 12 kilo aldım tam hükümet oldum boyunm 176 kilo 88 ohh sıpamıyorum bi yere :)))

ay ben hemen bir konu yazayım
bana birazcık teselli olurusnuz belkim:((

dün hastanedeydim biliyorsunuzz tahlil sonuçlarımı beklerkendoğum ücretleri hakkında gidip görüşeyim dedim
neyse girdim içeri bayan bana sadece sezeryan ve normal doğum ücretini söyledi.
epidural normal doğum dedim hastenimizde yapılmıyor dedi nasıl olurdedim, dr um yapıldığını söyleid ve biz bu konuyu konuştuk.
İlknur hanım bir sorayım ama hiç uygulamaıdk dedi:((
aradı anestezi uzmanı girmiyormuş epidurale ay çok üzüldüm ağlayacaktım.
Dr um benimi kandırıyorrrr son dakikada bakacak çatın dar vs. diyip sezeryanamı alacak beni.
iki tane özel hastene var diğeirni aradım onlarda yapıyoruz falan dedi ama hiç yaptınızmı diye sorduğumda başka cevap verdiler.
Ay çok sinir oldum:(((((((((
devlette zaten yok.
Eskişehir yakın 1 saat ama yetişemeyizz dedi eşim.
Ama dr umla konuşmadım bana 1 ay kala tekrar görüşelim bu konuyır anestezi uzmanımızlada görüşeceğiz demişti:( bir sonraki muayenede konuşssammı

Canım Allah kolaylık versin ya doktorun dürüst değil gibi geldi bana bir dahaki seferekonuş bence bana böyle böyle dediler de bakalım ne dicek doktorun. Hastane değişme şansın yok mu?

haftaya konuşayım ozaman:((
eşim diyorki sadece iki alernatif varsa sezeryan ol ilkoş diyor sen normal doğum yapamazsın:(((((

ay benimde ödüm kopuyor normalden ama
epidurale çok sıcak bakıyorum nedense onda rahat atlatacakmışım gbi geliyordu:(
Allah hepimize yardımcı olsun inş.

Eşin niye öyle diyoooo :20: Moralini bozmasın ama... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin doktoralara güvenilmiyor ki ya.. normal diyolar son an aa sende şu bı var gel sezeryan yapalım diyolar...

kızlar duygusallığın doruklarındayım yine.sabah erkenden kalkıp babamızla kahvaltı yapıyoruz o işe giderken sonrada tv başına geçiyoruz oğluşumla.artık haberler mi olur,eski türk filmimi olur yoksam bir klip mi olur..muhakkak bişeye ağlıyoruz.sinüslerim açıldı wallaa.dün akşam oğluşum tekmeledi babasıda ne yaramazlık yapıyon oğluşum dedi bidene şakadan karnıma dokundu.sanki canı yanmış gibi ağlamaya başladım:43::43:.halbuki ben bile hissetmedim.sen çocuğa niye şiddet uyguluyorsuuuuuun vicdansızzzz dedim :1::1:

:1::1::1: bazen bende oluyoo böyle niye bana öyleb aktın diyorum ağlıyorum sen bebişi sevmiyosun diyorum ağlıyorum hamilelik psikolojisi :)))

bende senin gibi canım boydan kaybediyorum 1.60 boy ben senden daha kiloluyum 73.800 hamile kaldım şuan 74.900 kilom bakalım bu ay kaç kilo olmuşum inşallah çok kilo almamışımdır çevremdekiler sen hiç kilo almadın sadece karnın büyüdü diyorlar inş böyle devam eder:))) ayda 900 alıyorum 2 aydır :nazar::nazar:

:nazar::nazar: maşaallah canım ya ne güzel hiç almamışsın bebişin alıyodur inşaallah ben maşaallah 12 aldım :)):52::52:

umutlu ay bende geçen bi belgeselde ağladım yavru fil kaybolmuştu.:43: haberlerin çoğunda dram olduğu için hep ağlatır ama bu bnm her zamanki huyum.bide süt reklamında yavru ineğe ağladımm kaybolmuştu gece yarısı ayağı kaydı sokakta hani.:43::43:
bu arada ben mardinde oturuyorum ailem diyarbakırda doğumda orda olur sanırsam.ama ya beni dinelemzde zorla normal doğurturlarsa.:52:ben çok korkuyorum zaten sezeryandanda her türlüsünden korkuyorum ama bu oğluş sonuna kadar duramaz ya orda:1::1:

:1::1: ay o reklama benden başka ağlayanada varmış tek ben değilmişim yaşasınn :))

kızlarrr yaaa bebişimin hiç sesi çıkmıyor bugün dünde çok durgundu :14::14::14:

Canım kendini yorduysan hissetmeyebilirsin ben kendimi yournca alamıyorum hareketlerini...

Eki Görüntüle 432218 kızlar uzun zamandır giremiyorum, Aybükemi yeni okudum......vallah çok çok geçmiş olsun.....soluksuz okudum, allahım çok büyük korumuş meleğini.......

Herkez resimler koymuş ;).....bende koyayım bari :21:

Maşallah hiç belli değil karnın canım ya ben 9 aylık oldum nerdeyse :1::1: foto koymama eşim karşı ama bi göbişiminm fotosunu koyarım size :1::1:

kızlar ben normal doğum düşünüyorum, yanımda da teyzem olucak inşallah.....siz kimi alacaksınız yanınıza ????

Allah nasip ederse bende normal sitiyorum anacıım gelecek inşaallah... Kayınvalidem bebişimin doğumuna gelip torununu görüp gitcek :32::32:

Anca geçmişi bitirdim nasılsınız hatunlarr :))

ayrıntılı usg de kalp durumlarına bakılıyor. kalpde herhangi bi delik kan akışında anormallik var mı yok mu diye.
bu ill ki para için yapışan gereksiz bir test değildir.
eger bi sıkıntı varsa ona göre ilerleyen aşamalarda ve dogum sonrasında önlem alınıyor.

Zaten şimdi yapılmazsa doğumdan sonra ki 1ay ila 1yaşa kadar yapılması lazımmiş doktor söyledi . Benim bebeğin kalbinde birşey çıkmadı ayrıntılıda. Doktor önerdi sadece. Çok takıyorum bende eşim kızıyo bu saatten sonra birşey çıkarsa sonlandırmiçağımiza göre diyo. Tamamen psikolojimi bozuyo hastaneler.

Kalbin kan akışına bakıyorlarmiş temiz kan kirli kan kalbi delikmi yani sadece kalbe bakılıyo. Doktor istersen yaptır dedi ama gerek yok ddi madem öyle niye yaptırma demedi. Eşim diyo özel para için ;) istiyorsan devlette yaptır dedi anlamadım 24.haftada yapılır dedi .

ben yaptırdım canım içimiz rahat etsin die çok şükür temzi çıktı sen nasıl arzu ediosan öle yap yani içinde acaba kalacaksa yaptır..

kuzenim kadın doğumcu epidural normal hem doktorların hemde sağlık açısından pek iyi değilmiş bence öle bişi düşünme

Her doktor bi şey diyor kendi dediklerinde çelişiyorlar yahu biz ne yapalım... Benim doktorum kendi epidural normal doğum yaptı bana da tavsiye ettii. Riskli dğeil mi dedim her şey risklidir dedi doğum hamile kalman bile riskli değil mi dedi? Eğer anestizici iyi olursa gayet iyi bi yöntem çoğu doktor tavsiye ediyor... Kendi doktorunuzla konuşup ona göre karar verin bence başkalarının ne dediğini pek umursamayın... Nettten araştırdım epidural normal doğum yapanların %90 ı memnun kalmış...

merhaba cancelerrrr....
naparsınız:1: ben artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum dün bir mağazaya giridm hemen belim ağırmaya başladı döndüm sonra eve daha 7. ayda böleyse ben 2 buçuk ayda iiice ne olurum bilemiyorum...
bu c.tesi eminönüne gidicez babaylaa kızıma ciciler alıcaz artık tamamlayalım kıyafetlerini ben daha sonralarda hiç yürüyemem hele o sıcaklar da hiç...

Her doktor bi şey diyor kendi dediklerinde çelişiyorlar yahu biz ne yapalım... Benim doktorum kendi epidural normal doğum yaptı bana da tavsiye ettii. Riskli dğeil mi dedim her şey risklidir dedi doğum hamile kalman bile riskli değil mi dedi? Eğer anestizici iyi olursa gayet iyi bi yöntem çoğu doktor tavsiye ediyor... Kendi doktorunuzla konuşup ona göre karar verin bence başkalarının ne dediğini pek umursamayın... Nettten araştırdım epidural normal doğum yapanların %90 ı memnun kalmış...

Kızlar bence de kendi doktorunuzla konuşun.. Tüm soruları ve endişelerinizi ona söyleyin, sizi o daha iyi tanıyor, ona göre yönlendirme yapacaktır. Ayrıca genel anestezi sezeryan dahi olsa (ki son ana kadar hepimiz sezeryanla doğuma alınabiliriz) içinize sinyorsa doktorunuzla o şekilde anlaşabileceğinizi düşünüyorsanız, en doğru doğum o dur.

Ben normal yaparım diye düşündüm hep. Şimdi hiç düşünmüyorum, doktorum ne derse onu yapacağım. İlla normal demeyi de düşünmüyorum, kafası büyük, çok kilolu bir bebek olursa da her tarafım yırtıla yırtıla da çıkartmayı denemeyeceğim. Amacım kahraman olmakta değil. Ama hamileliğim çok sorunsuz geçiyor,:nazar: beklenen ve korkulan hiç birşeyi yaşamadım, sanki doğumumda öyle olurmuş gibi geliyor, o yüzden o anın akışına göre bıraktım ben...Doğum anında normale devam edersekte o an epidural isteyip istemediğime karar vereceğim.
Pek şimdi konuşmanın faydalı olduğunu düşünmüyorum. Ama siz normalde tereddütlüyseniz, pek yanaşmıyorsanız, hastanenizde özelse, ve biz doğurana kadar da yaptırımlar değişmezse ve de ilk doğumunuzsa süre çok uzunh olacağından sezaryene yönlendirilme ihtimaliniz çok yüksek..

sormayın ya, ülkenin gündemine bakın şansımıza, zaten doğumdan çok korkuyorum, eskiden normal doğum diyen ben şimdi sezaryenden bile korkar olmuştum bide üstüne bu tartışmalar çıktı. dün bi tartışma programı izledim sezaryenle ilgili çok etkilenmişim gece uyuyamadım, millet sanki kendi doğuracak gibi habire yorum yapıyo:47:

Back
X