ben hem çalışıyorum hem laf yetiştiriyorum![]()

ayy nekarısıklık oo olee.. hemen bı cozum ara cnm kendıne son andaa neolucam telasına kapılmaa..madem yapılmıoo neden dr ole dıooay ben hemen bir konu yazayım
bana birazcık teselli olurusnuz belkim(
dün hastanedeydim biliyorsunuzz tahlil sonuçlarımı beklerkendoğum ücretleri hakkında gidip görüşeyim dedim
neyse girdim içeri bayan bana sadece sezeryan ve normal doğum ücretini söyledi.
epidural normal doğum dedim hastenimizde yapılmıyor dedi nasıl olurdedim, dr um yapıldığını söyleid ve biz bu konuyu konuştuk.
İlknur hanım bir sorayım ama hiç uygulamaıdk dedi(
aradı anestezi uzmanı girmiyormuş epidurale ay çok üzüldüm ağlayacaktım.
Dr um benimi kandırıyorrrr son dakikada bakacak çatın dar vs. diyip sezeryanamı alacak beni.
iki tane özel hastene var diğeirni aradım onlarda yapıyoruz falan dedi ama hiç yaptınızmı diye sorduğumda başka cevap verdiler.
Ay çok sinir oldum((((((((
devlette zaten yok.
Eskişehir yakın 1 saat ama yetişemeyizz dedi eşim.
Ama dr umla konuşmadım bana 1 ay kala tekrar görüşelim bu konuyır anestezi uzmanımızlada görüşeceğiz demiştibir sonraki muayenede konuşssammı

o ne cnm yaa hıc duymadımmkızlar birşey sorucam wc benim doktor fetal eko yaptırırsan yaptır dedi. Ne alaka anlamadım .birşey yok bebekte ama bu haftalarda yapılıyo dedi kafaya şüphe yaptıran varmı fetal echo![]()

kızlar duygusallığın doruklarındayım yine.sabah erkenden kalkıp babamızla kahvaltı yapıyoruz o işe giderken sonrada tv başına geçiyoruz oğluşumla.artık haberler mi olur,eski türk filmimi olur yoksam bir klip mi olur..muhakkak bişeye ağlıyoruz.sinüslerim açıldı wallaa.dün akşam oğluşum tekmeledi babasıda ne yaramazlık yapıyon oğluşum dedi bidene şakadan karnıma dokundu.sanki canı yanmış gibi ağlamaya başladım.halbuki ben bile hissetmedim.sen çocuğa niye şiddet uyguluyorsuuuuuun vicdansızzzz dedim
![]()
o bazen bendede oluoo .. esımde napsın ses cıkartımıyoo . bı kere bana bıraz yuksek sesle konustu dıee hıckıra hıckıra agladımm sonra benı tesellııı etmek ıcın bırsuru maymunluk yaptı

Son düzenleme: