2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

10 eylül 1986 doğumluyum 13 aylık bi oğlum var yeni üye oldğum için özel msaj atamıomuşum ismi osman efe 21 nisan 2011de doğdu 2 250 gr benide ekleeeee

gıttı gıdıyordan bahsettım cnm

bılmıyorum normalde olsa sezaryende olsa aynı bende bılmıyorumm ..cnm sıkılır benım ordaa :)) eve gelmek ısterımm ınsanın evınde rahatı oluoo walla

ben sezeryan oldum Pazartesi sabah 10 da girdim 11 de çıktım ertesi sabah 10 da çıktım evime 24 saat yani şaşırdım o yüzden çok geldi bana 3 gün. E tabi sıkılır insan bir de acayip etrliyorsun ilk hafta lohusalıktan evde insan daha rahat ediyor ya

tahmini doğum tarihi 20 haziran iş yerinden bi arkadaşın, alanyaya tatile gitti 3 gün haftasonu.
orda doğurmasa bari fln dediler
acaba biz mi fazla pimpirikliyiz millet mi rahat?

eşim memlekete gitmeye bile korkuyo ya ne olur ne olmaz diye

SUKSUK canım ya hayrına bir de benim bilgileri de güncelleyebilir misin? Listede ismim var da kızım olacak ismini de Yağmur koyacağım Allah izin verirse...

iç dış zıbınmı onuda ekleyım lısteye ben canım.. ne cok eksıgım var, boyle yazdıkca cıkıyo(

hastane çıkışlarında oluyo zaten ama bi takım alıcam hastane çıkışı 10 lu.
zıbın lazım olur kusar fln, bir de ilk 3-5 gün kafasından bişey geçirmek yerine önden kapamalı zıbınlar iyi oluyomuş.
ben de bilmiyorum ki kaynanamın yalancısıyım.
bişey aldığım yoktu, geldi ben alıcam bişiler diye çıktı bari beraber gidip beğenelim dedim ben de

bu arada isimlerin anlamları konusunda siteler farklı farklı söylüyo.
türk dil kurumunun isimler sözlüğü en güveniliridir heralde di mi:26:

SUKSUK canım ya hayrına bir de benim bilgileri de güncelleyebilir misin? Listede ismim var da kızım olacak ismini de Yağmur koyacağım Allah izin verirse...
tmm cnm eklıycem
10 eylül 1986 doğumluyum 13 aylık bi oğlum var yeni üye oldğum için özel msaj atamıomuşum ismi osman efe 21 nisan 2011de doğdu 2 250 gr benide ekleeeee

hg cnmm allah bagıslasınn oglusunu..pekı su anda hamılemısın ..

sağlıkla güzel günlerde kullan canımm hepsi çook güzell

tabii Eki Görüntüle 440027 Eki Görüntüle 440028

maşşallah canım ne güzelsiniz bebeğinlee

canım süpersin sende maşallah size:)))

tatilde yaprlarmışş ohhh mis miss

oy oy maşallahhhh çok tatlısınızzzzzzzzz ay hadi darısıda bebişleri kucaklarda gördüğümüz fotolara olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çook teşekkür ederim hepinize..o sizin güzelliğiniz..

onunkıde ıyı cesaretmiş, oooo benım dogum okadar yakın olsa ben gıdemem:)) bencede yanı :))
bız sımdı ıs yuzunden gıdemıyoruz, calıstıgım yer doogum ıznıne bıle 2 hfta dıyor, cteside calısıyoruz malesef 3 e kadar, bu yuzden sıkıntı oluyo, tek gunle pazarları ıdare etcez artık yazı, ama 3 gun gtsem kendıme gelırım :))
ama yınede uzak bıyere cesaret edemem

hmm şu iç dış zıbınlardan almadınız mı?
kayınvalidem çok lazım olur diye almış da
sanırım benımm cıtcıtlı body dedıgım sey ıc zıbınla aynı oluo

ınscanımm negusel olurr .

hastaneye gıderken yanımızda olması gerekenlerr lıstesı

kendınız ıcın gerekenler

• 40 haftalık doktor kontrol bilgileriniz ve test sonuçlarınız
  • Orkıd
  • Göğüs pedleri
  • Diş fırçası
  • Ufak bir ayna
  • Diş macunu
  • Göğüs uçlarınız için rahatlatıcı jel ve kremler
  • Önden açılan pijamalar ve gecelikler
  • Terlikleriniz
  • Islak mendil
  • Fotoğraf makinesi (Tüm pilleri dolu ve yedek pillerle birlikte)
  • Sabun
  • Mendil, kağıt havlu ve peçeteler
  • Misafir için çikolata sepeti

bebegınız ıcın gerekenler
  1. Alkolsüz, kokusuz ıslak mendil
  2. Bebe yağı, şampuan ve pudranız
  3. Biberon ve mama
  4. Ana kucağı
  5. Yenidoğan bebek bezi
  6. Üzerine yatırabileceğiniz bir iki farklı bebek çarşafı veya örtüsü
  7. hastane cıkıs seti

az ve öz olması ıcın ugrastım sızce eksık bıseyler varsa tamamlayın 3o haftadan sonra hazırlaamayı duusunuyorumm

Son düzenleme:

kayınvalıdem bulgarıstaana gıttıgı zaman bunlardann 4 tane almıs beyaz renk ozaman cınsıyet bellı deıldı % 1oo pamukk ama bunlarr cok kucukk ebattaa 2 ay anca gıyer ..bıde baglamak ıcın ıplerı varr kusakk tarzındaa cok guseller..ama hemen kucukkalıcaklar.. sız kac tane aldınızz

çok almamak lazım zaten 2 tane aldık, belki 1-2 daha alırım.
ilk 1 ay kullanışlı oluyomuş sonra çıtçıtlı badi daha iyi olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…