hoşgeldiiinnn
hoşbulduk canım benn kavuştukk şükürr:)
slmmmmmmm
biz geldiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk
bebişler nası kızlaaarrrr
biz iyiyiz.......
hgg canımm ıyızz bızdee.. tekme yıyorummm
ay sakın bunlardan almayın bence hiç kullanışlı değil bende de vardı iki üç tane hiç kullanamdım.
maşallah maşallah annesiiiiii........
bizde bu gün kahvaltı yapmadan okula gittik zavallımın hiç sesi çıkmadı
şimdi bişeyler yiyince canlandı yavrucaaaakkkk
ay sakın bunlardan almayın bence hiç kullanışlı değil bende de vardı iki üç tane hiç kullanamdım.
83 gun kalmıss senın cnmm masalahh kuzucunaa
özellikle ilk 2-3 haftada çok lazım olur dedi kaynana. bana da garip geldi size sorayım dedim.
biraz da bebeğin büyüklüğüne bağlı sanırım
bebek hemen büyüdüğü için 10 15 gün kadar kullanılabiliyrmuş sadece die duymuştum...
2 tane hastane çıkışım var içindeki 2 zıbın yeter banada almayı düşünmüyrm açıkçası......
kızlar kuyruk sokumu denen yerim acayip ağrıyo sizdede varmı ya mahvoluyorum çok fenaa
bişey sorayım mııııaslında çabuk büyümelerinden ziyade bunların pek kullanışlı olmamasının sebebi bebeğin sağından solunda çıkışıyor olmaları sürekli düzeltmeniz gerekiyor çıtçıtlı bodylerde böyle bir sıkıntı olmuyor. Rahat yani bebekte rahatsız olmuyor.
bişey sorayım mııııben 3 tane çıtçıtlı badi 2 tane de çıtçıtlı atlet aldım ama normal don atlet almalı mıyım yoksa bir kaç tane daha çıtçıtlı atlet mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?