2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay sakın bunlardan almayın bence hiç kullanışlı değil bende de vardı iki üç tane hiç kullanamdım.

özellikle ilk 2-3 haftada çok lazım olur dedi kaynana. bana da garip geldi size sorayım dedim.
biraz da bebeğin büyüklüğüne bağlı sanırım

83 gun kalmıss senın cnmm masalahh kuzucunaa

ayyyy kıızzzzzzzz heyecanlandırdın bak şimdi benii.............................

özellikle ilk 2-3 haftada çok lazım olur dedi kaynana. bana da garip geldi size sorayım dedim.
biraz da bebeğin büyüklüğüne bağlı sanırım

evet canım kesinlikle hele bide bebiş biraz iri doğarsa en fazla 10 gün.....

aslında çabuk büyümelerinden ziyade bunların pek kullanışlı olmamasının sebebi bebeğin sağından solunda çıkışıyor olmaları sürekli düzeltmeniz gerekiyor çıtçıtlı bodylerde böyle bir sıkıntı olmuyor. Rahat yani bebekte rahatsız olmuyor.

ben kaşla göz arasında sağlk ocağına gittm aşı oldum geldm.. aslında gidip gitmemek arasında kararsız kaldım biraz tırstım da:18: ama sonra bunun naz cız yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşündüm ve uçarak gittim bu arada baştan beri toplam 5 kilo almışım..

bişey sorayım mıııı ben 3 tane çıtçıtlı badi 2 tane de çıtçıtlı atlet aldım ama normal don atlet almalı mıyım yoksa bir kaç tane daha çıtçıtlı atlet mi alsam

kızlar morhipo ya çok güzel pijama takımları gelmiş..fiyatları da 28 tL civarında..lohusalık adı altındasatılan herşey çok pahalı bence bunlardan alınabilir..biraz büyük beden alırız olur biter

Kızlar biz geldik.Tahmin ettiğim gibi diğer şeker yükleme testimin sonucu hatalıymış. Şimdiki 115 çıktı çok şükür.Bebişim de 1 kilo olmuş teyzeleri doktor kızdı yine çok kilo almısın diye..Neyse ki bebişim normal sınırlar iiçinde.Bizde hersey yolunda cok sükür.3 hafta sonra tekrar gideceğim.Artık kontroller sıklaştı.Bu arada bebişe hiç hazırlık yapmadım.Artk yavas yavas baslasam iyi olacak

bişey sorayım mıııı ben 3 tane çıtçıtlı badi 2 tane de çıtçıtlı atlet aldım ama normal don atlet almalı mıyım yoksa bir kaç tane daha çıtçıtlı atlet mi alsam

hiç don atlet almana gerek yok hep çıtçıtlı badi kuullanılıyor çünkü çok pratik ve bebeği en iyi onlar koruyor benim oğlum 20 aylık oldu daha yeni yeni atlet giydiriyorum halen külot kullanmıyorum. Olabildiğince çıtçıtlı body al bence kısa kollu uzun kollu atlet kollu hepsi olur. bol bol al en çok kullanılan şey bir de ilk üç ay çok çabuk kirletiyorlar çünkü. bezlerinden taşıyor kakaları çünkü bayağı bir sıvı oluyor.

Bezlerini açınca yapmayı çok seviyorlar mesela o yüzden tek kullanımlık alt değiştirme bezleri bebek bakım örtüsüde deniyor bunları acayip tavsiye ederim. Canbebe de var ama biraz pahalı gelmişti bana ben Kipa nın kileri kullanmıştım. bir de dalin in vardı. Kirletmezlerse bir tanesi 5-6 kullanımlık oluyor. Ben bez ya da kumaş alt değiştirme beziyle baş edememiştim. Çünkü hep bezini açınca yapıyordu. Kime tavsiye ettiysem etrafımda acayip memnun kaldılar. O üzden kumaş alt değiştirme bezi almayın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…