2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağlıkla güzel günlerde kullan canımm hepsi çook güzell

güle güle kullan hayatımmmm fotografını istiyoruzzzzzz:)) bizede model olsun
tabii
maşşallah canım ne güzelsiniz bebeğinlee

teşekkur ederım canım, olsun ben bunları lıste yapayım, aklına gelırse yıne yazarsın.

nasıl birbirimizin aklını çeldik:))))) ay çok hoşuzz biz yaaaD tamam ben birtan sade alayım sende birtane süslü al

mathelda

pıjama takımları senın sanırımm cnmm daa.. ben emzırıcegımızı dusunerek dugmelı aldım keske ole modell alsaydın bole emzırmek zor olmazmı cnmm

mathelda

pıjama takımları senın sanırımm cnmm daa.. ben emzırıcegımızı dusunerek dugmelı aldım keske ole modell alsaydın bole emzırmek zor olmazmı cnmm

eveet düğmelilerin hiçbirini beğenmedim üstünde 3 tane düğme var ne kadar açılaca sanki 3 düğmeyle, komple düğmeli gb olması lazım diye düşündüm bide sinir oldu hep babanne modelleri vardı tepem attı bunları aldım bende

merhaba kızlarrbiz bugünlerde çok tembeliz hep uyuyoruz yaw
evet orada görünen markanın ürünü. ben eminönü havuzlu handan 25 tl' ye krem renginden almıştım...1,5 ay oldu...

Bende de var canım bundan kayınvalidem almıştı ...

Ayrıca aynı desenden alt açması da var içinde...

Unnadoya felan geliyor aslında ben bir kaç defa gördüm

Elif Bebe - Butikbebe butikbebe de bugün var bak istersen,her hafta farklı markalarla oluyor bu arada
kızlar dün geçmişi okurken sizin yazmış olduğunuz sayfayı atlamışım yeni gördüm.. cevap verdiğiniz için çok teşekkürler butikbebede fiyatlar gayet uygun geriye bir tek modele karar vermek kalıyo:26:

kızlar kuyruk sokumu denen yerim acayip ağrıyo sizdede varmı ya mahvoluyorum çok fenaa
bızım karsı komsununda agrıyodu cnm gobekler buyudukce baskı oluooo bel ve kuyruk sokumu acıyo benımde.. dogumdan sonra gecıo demıstı umarım gecer.. gecmıs olsun cnmm tek yapabılcegın sey uzanmak dınlenmek ben ayakta duruncaa ayak tabanlarımm ezılıoo artık agırlıktann
teşekkur ederım canım, olsun ben bunları lıste yapayım, aklına gelırse yıne yazarsın.
tabıkıde yazarım cnmm
nasıl birbirimizin aklını çeldik:))))) ay çok hoşuzz biz yaaaD tamam ben birtan sade alayım sende birtane süslü al

ewt aklımı celdınn sekerımm anlastık bıdee tacc alemm barı solee süslüü püslüü

ozaman senın memısler cıkamıycakk kuzucunn aglar annesı :)) bende babaanne modelıne benzetmıstım alırkenn ama memeler aklımagelınce aldım mecburen

emirdede olmuşdu ama bu kadar değildi e ta bi doğumdan sonra geçtii yerini 6 ay boyunca çektiğim bel ağrısına bırakmıştı

ozaman senın memısler cıkamıycakk kuzucunn aglar annesı :)) bende babaanne modelıne benzetmıstım alırkenn ama memeler aklımagelınce aldım mecburen

seninki çok güzel canım ben öyle bişey bulamadımresmen basma gibiydi olanlar, ayy ağlamasın civcivim dayanamam benn :)) hatta bi tane düğmeli denedim çıkartabilecekmiyim rahatça diye ama yokkk çıkmıyor bide onunla cebelleşmeyeyim dedim düz daha rahat benim için kaldırıveririm hemen :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…