hımss ama birtane kırmızı taç yada güzel bir kurdela al lohusa kurdelası:))) o olsun:)
Eki Görüntüle 439973
park yatagımızzz :))
Eki Görüntüle 439974
kızımaa aldıgımm mını taytıı
Eki Görüntüle 439976
ılk fotosunun koyulacagıı cercevemızz
Eki Görüntüle 439977
buda annenınn logusaa elbısesıı
tabiigüle güle kullan hayatımmmm fotografını istiyoruzzzzzz:)) bizede model olsun
bı logusayken gıyıceksem fazla pahalıya gerek yok sanırım ben ole dusunuyorumm tutumlu oldum kendım ıcın .. kızımaa tum paralar fedaaa.. ona gelınce tutumlu olamıyorum maleseff...
tatilde yaprlarmışş ohhh mis miss
masalahh cnm
- 0-3 ay arası 1o tane kısa kollu uzun kolluu cıtcıtlı zıbın
- 0-3 ay arası 5 adet tulum (ayaklı )
- 0-3 ay arası 5 tane alt ust takım
- hastane cıkıs setı
- bornoz
- battanıyee yunlu polar orgu vs.
- patık,eldiven,önlük,sapka
- agız mendılı
şımdılık aklıma gelen bunlarr
kokoss senıı ... wala cnm ben sımdı bııtane daha alıcamm cunkı logusayken burda 3 gun kalıosun hastanede bılıosun kanamam olur gecer v.s degıstırmek ıcın lazımm .. baskada alıcam onu kokoss alemm barii
mathelda
pıjama takımları senın sanırımm cnmm daa.. ben emzırıcegımızı dusunerek dugmelı aldım keske ole modell alsaydın bole emzırmek zor olmazmı cnmm
bı logusayken gıyıceksem fazla pahalıya gerek yok sanırım ben ole dusunuyorumm tutumlu oldum kendım ıcın .. kızımaa tum paralar fedaaa.. ona gelınce tutumlu olamıyorum maleseff...
evet orada görünen markanın ürünü. ben eminönü havuzlu handan 25 tl' ye krem renginden almıştım...1,5 ay oldu...
Bende de var canım bundan kayınvalidem almıştı ...
Ayrıca aynı desenden alt açması da var içinde...
Unnadoya felan geliyor aslında ben bir kaç defa gördüm
kızlar dün geçmişi okurken sizin yazmış olduğunuz sayfayı atlamışım yeni gördüm.. cevap verdiğiniz için çok teşekkürlerElif Bebe - Butikbebe butikbebe de bugün var bak istersen,her hafta farklı markalarla oluyor bu arada
ay çok şiirnlerrr bunlarrr
bızım karsı komsununda agrıyodu cnm gobekler buyudukce baskı oluooo bel ve kuyruk sokumu acıyo benımde.. dogumdan sonra gecıo demıstı umarım gecer.. gecmıs olsun cnmm tek yapabılcegın sey uzanmak dınlenmek ben ayakta duruncaa ayak tabanlarımm ezılıoo artık agırlıktannkızlar kuyruk sokumu denen yerim acayip ağrıyo sizdede varmı ya mahvoluyorum çok fenaa
tabıkıde yazarım cnmmteşekkur ederım canım, olsun ben bunları lıste yapayım, aklına gelırse yıne yazarsın.
nasıl birbirimizin aklını çeldik:))))) ay çok hoşuzz biz yaaaD tamam ben birtan sade alayım sende birtane süslü al
ohhh ne güzel valla biz hala çalışıyoruz bırak tatili dinlenemiyoruz bile
eveet düğmelilerin hiçbirini beğenmedim üstünde 3 tane düğme var ne kadar açılaca sanki 3 düğmeyle, komple düğmeli gb olması lazım diye düşündüm bide sinir oldu hep babanne modelleri vardı tepem attı bunları aldım bende
bızım karsı komsununda agrıyodu cnm gobekler buyudukce baskı oluooo bel ve kuyruk sokumu acıyo benımde.. dogumdan sonra gecıo demıstı umarım gecer.. gecmıs olsun cnmm tek yapabılcegın sey uzanmak dınlenmek ben ayakta duruncaa ayak tabanlarımm ezılıoo artık agırlıktann
tabıkıde yazarım cnmm
ewt aklımı celdınn sekerımmanlastık bıdee tacc alemm barı solee süslüü püslüü
bende istiyorumm ama daha çokkk çalışmamız lazım çok tatile var yaaa
ozaman senın memısler cıkamıycakk kuzucunn aglar annesı :)) bende babaanne modelıne benzetmıstım alırkenn ama memeler aklımagelınce aldım mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?