2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Saol ALlah razı olsun canım Allah sizleride korusun inş.
aynen öyle daha çok dikkat edeceğimm bundan sonraa sakarlğın en yüksek doruklaırndayım( ve sonuçlarında kötü olaiblecek sakarlıklar.

işte belli olmuyor grçekten bana ders olduu ama neyse Allah birdaha göstermesin inş.
sizlerde dikkat edin ne olur. Biraz kaderci ollmakta fayda var sanrım.

cnm bnm cok gecmıs olsun allah korumus gercekten ıns bıdaha olmaz cok dıkkat et kendıne bebısede annesı
saol canım,
evet gerçekten Allah acıdı bana ve bebişimee.
Allah sizleride korusun inş.

Ayyyyyyyyyyy canım kıyamam sana da bebişine deee.... (( çok üzüldüm okurken, ama neyse ki tehlike olmadan atlatmışsınız.. Allah korumuş seni ve bebişini canım... Büyük geçmiş olsun!!... Doktorlar çok önemli işte. Bilinçli hareket etmese çocuğu riske atabilirdi... Canımmmm Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın sana.. Hiçbir anne adayına yaşatmasın inşallah....!

mihrace ne yaptın ne yaptın o göbekle pazarami gittin hele bide tek başına kız delirdinmi sen anam Allah korumuş sizi ay. Gitme bidaha gideceksende tek gitme. Aman allahım ya biri vursa depse tezgah çarpsa dikkat et anne oluyorsun bebişe iyi bak kuzu .

canım benim çok sağol ama öyle bi yanma olayı yok:) Sadece tabanımdan ateş fışkırıyor sanki. Öyle bir yanma :) kalktım şimdide ağrıyor.

bugün 2.tetenoz aşım var kızlar .. birde ben şimdi şeker diyetindeyim ya acaba bebeğimin hareketleri ondan azalmış olabilir mi?

canım benim çok sağol ama öyle bi yanma olayı yok:) Sadece tabanımdan ateş fışkırıyor sanki. Öyle bir yanma :) kalktım şimdide ağrıyor.

canımmm, bu ayaklar yakıyooo bizi, benmde işten cıkınca aksam şişmiş oluyo ve geceleri yanıyoo, pikenın dısına cıkarıyorum fayda etmıyo tabi, kolonya sürüyorum biraz serinletıyo, kısa süreli

canım ağlattın beni çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bol bol dua et

canımmm, bu ayaklar yakıyooo bizi, benmde işten cıkınca aksam şişmiş oluyo ve geceleri yanıyoo, pikenın dısına cıkarıyorum fayda etmıyo tabi, kolonya sürüyorum biraz serinletıyo, kısa süreli

ayy benimde ayaklarım berbat diz kapağımın arkasında ikisinde de yumurta gibi şişlik oluşdu normal mi acaba doktora sölesem mi bilemedim..

Ay canım benim saolası çok şükür atlattıkk sorunsuz birşekilde. Dr larıma dua ediyorumm pazar yerinde yardımcı olan kişilerede dua ettim saolsunlar herkes çok yardımcı olduu ambulanstakiler bilee çok merhametli güzel davrandılarrr Allah razı olsun hepsnden acil dr um kendi dr um çok iiyiydilerr dua ediyorum saolsunlar.
Allah sizlere göstermesin inş.

hiç sormaa yaptım bir eşeklik kuağıma küpe birdahada kıpırdarsam yeirmden biryere,
bundan sonra maximum dikkatt canım:).
Sizlerde dikkat edin ne olurr benimki sizlerede ders olsunn olurmu başınınza böyle bir şeyin zerresi gelmesin inş.

ayy benimde ayaklarım berbat diz kapağımın arkasında ikisinde de yumurta gibi şişlik oluşdu normal mi acaba doktora sölesem mi bilemedim..

benmde ayagımın iç yan tarafları şişiyo, acayıp bı yer tarıfte edemıyorum, ayaklarda şişlik olması normalmış bu aylarda, ama aşırı bi şişlik varda doktorunuza bildiriniz dıyodu... aşırı deılse, zaten gitceksın 16 sna kadar bekle canım.
ama ben dün seyi farkettim evdeydım ya, şişlik olmadı, demekkı busekılde oturmaktan oluyo

canım ağlattın beni çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bol bol dua et

ah kıyamam sana özür dilerim kuzum üzdüm seni, evet kesinlikleee ay kalçam falan kırılsaydı kolum falan yada kafmaı çarpsaydım düşünmek istmeiyorum neyse geçti çok şükür dediğin gibi verilmiş sadakam varmış bol bol dua ediyorumm ah o dualar olmazsa ben demekki perişanmışım. Allah sizleri korusun.

Mihrace çok geçmiş olsun canım.Hemen bi sadaka ver..Çok şükür ikiniz de iyisiniz. Bir de karnının üstüne düşmüssün Allah esirgemiş.Dikkat et kendine canımm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…