Çok büyük geçmiş olsunnnn Allah beterinden saklasın Allah'tan ciddi bir şey olmamış sen bundan sonra daha da dikkat et tatlım demek ki sende beni gibi hamilelikte sakarlaşanlardansın bende durmadan tehlike atlatıyorum bazen kendime sinirleniyorum, kızıyorum.
işte belli olmuyor grçekten bana ders olduu ama neyse Allah birdaha göstermesin inş.oyle valla canım,amin inşallah.
kul kurarmış, kader gülermiş, bende cok düşünüyorum ama boşuna sanırım, allahın dedigi olur,
benım baska bı topikte konustugum arkadas vardı, suyu azalmış 35.hftada sezaryan yaptılar, oysakı oda normal düşünüyodu,
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
saol canım,cnm bnm cok gecmıs olsun allah korumus gercekten ıns bıdaha olmaz cok dıkkat et kendıne bebısede annesı
kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
canım çok geçmiş olsun( bende elimi yakmıştım lisedeyken rakılı pamuk koymuşlardı ama yanar yanmaz. Sonra onu tutmuyorum diye silverdin diye bir krem var onu sürmüştüm o biraz dindirdi acısını ve uyuşturdu.. ama doktora gittik tabii ve 2. derece yanık olduğumu öğrendim. 1 hafta pansuman yapılmıştı.. inşallah senin büyük değildir.. O kremi ezaneden reçetesiz alabilirsin canım (Silverdin Krem). Elinin altında dursun hep küçük yanıklara bire bir diyebilirim.. tekrar geçmiş olsun
canım benim çok sağol ama öyle bi yanma olayı yok:) Sadece tabanımdan ateş fışkırıyor sanki. Öyle bir yanma :) kalktım şimdide ağrıyor.
kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
canımmm, bu ayaklar yakıyooo bizi, benmde işten cıkınca aksam şişmiş oluyo ve geceleri yanıyoo, pikenın dısına cıkarıyorum fayda etmıyo tabi, kolonya sürüyorum biraz serinletıyo, kısa süreli
Ayyyyyyyyyyy canım kıyamam sana da bebişine deee....(( çok üzüldüm okurken, ama neyse ki tehlike olmadan atlatmışsınız.. Allah korumuş seni ve bebişini canım... Büyük geçmiş olsun!!... Doktorlar çok önemli işte. Bilinçli hareket etmese çocuğu riske atabilirdi... Canımmmm Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın sana.. Hiçbir anne adayına yaşatmasın inşallah....!
mihrace ne yaptın ne yaptın o göbekle pazarami gittin hele bide tek başına kız delirdinmi sen anam Allah korumuş sizi ay. Gitme bidaha gideceksende tek gitme. Aman allahım ya biri vursa depse tezgah çarpsa dikkat et anne oluyorsun bebişe iyi bak kuzu .
ayy benimde ayaklarım berbat diz kapağımın arkasında ikisinde de yumurta gibi şişlik oluşdu normal mi acaba doktora sölesem mi bilemedim..
canım ağlattın beni çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bol bol dua et
Mihrace cnm cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?