2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba bizde kraft 504 aldık açık mavi turuncu ve yeşil benekleri varr benim çok hoşuma gitti, inşallah seninde gönlüne göre olur

meraba umarım iyi çıkar sonucun çok takma stres yapma bebişe de.. sende ii bak kendine..

:)) bizimkide renkli benekli:)) onunda normal fıyatı 225 miş indirimdeydi, 184 e inmiş internette ,birde magazada begendıgım vardı 289 du oda,ikisinden birini alıcaz, artık almamız lazım, oyle ya, lıstede eksıkler oldugu halde 750tl , bendede bı sorun var ıntten alamıyorum,illaa gormem lazım:) eşimde alalım dıyo bakalım,
memnunsa pompadan bende ondan alayım canım

meraba umarım iyi çıkar sonucun çok takma stres yapma bebişe de.. sende ii bak kendine..

ay inşallah iyi çıkarr hamuişi ve bazı tatlılara dayanamıyorum biraz azaltmam lazım :)) buarada sıcaklarda su kaybı daha fazla oluyor sizlerde su alımınıza dikkat edin güzel anneler

merhaba bizde kraft 504 aldık açık mavi turuncu ve yeşil benekleri varr benim çok hoşuma gitti, inşallah seninde gönlüne göre olur

gunaydın canım, benm dedıgımde muhtemelen o sanırım, benekli:))) bir sitede 184 e ınmiş fiyatı,birde 289tl lik olan vardı onuda magazada begenmıştım, ikisinden birini nasıpse alırız, eşimde ıntten alalım dıyoda ,,ben ınternettn alamıyorum pek, ılla gormem lazım,
havalarda ıyıyce ısındı, dun falan tansıyonum herhlde 8,5 fılandı, cıkılmıyo biryere...
şeker testın varmıs sanırım, inşallah ıyı hberlerle gelırsın canım.

bende öyle görmem lazım dedim bide yorganı fln topluca alacaktık ondan mağazayı tercih ettim tabii daha pahalıya geldi park yatak, nette daha uyguna var dediğin gibi, istersen önce mağazada bi bak sonra netten alabilirsin. bende renginden emin olamadım başta nasıl durur fln diye sonra görünce çok sevdim normalde mavi-gri yada kırmızı-gri alacaktım onu görünce vazgeçtim :) inşallah oğlumda beğenir benimde tansiyonum hep yerlerde sürekli düşüyor sersem gibi dolaşıyorum etrafta bide sıcaklar geldi üstüne napcam bilmiyorum artık..

ewet nette daha ucuz du ama siteye pek güvenemedim oyüzden mağazayı tercih ettim.. ewet eksikler bitmiyor biryerden başlamak lazım yoksa başedemiyoruz.. bizm yatağı anneannesi aldı saolsun o masraftan kurtulduk en azından:):) walla canım memnunum diyor bilmiorum artık yaşayıp göreceğiz.. içine de baby max sıkıştırılmış pamuk yatak aldık anti alerjik falan bir incele istersen benim kafama pek yattı viscon yataklardan daha iyi

günaydın kızlar bu hafta çok yoruldum eminönü havuzlu hana gittim 2 battaniye omuz bezleri küvetini hallettik baya uyguna geldi hepsi .bebek odası takımınıda hallettik
ufak tefek eksiklikler kaldı arkadaşlar pijama bulamıyorum ya çok klasik ya da çok basit off off

evet magaza fıyatı 225 ti sanırım, bizimde oyle yatagı, yorganı, yastıgı, gormedende nasıl alcam, içim rahat etmıyo, bakalım alcaz bı sejkılde:))) ben o beneklıyı alırsam içinede ugur boceklı yatak seti alıcam, o cok şirin yaa, cok tatlı duruyo.. inşallah begenır kuzularımız:)))
bende aynen oyleyım, izmir yanıyoo sanki, bakalım neyapıxcaz

hayırlı olsun güle güle kullansın canım

ohh anneanneleri çook seviyoruzz :))))
tamam canm bakıyım bı yataga, insan bılemıyokı, rahat olsun ıstıyorum, ufacık kuzucugum bıryerı agrısa rahat edemese soylıyemıcek ya, eşime dıyorum su marka olsun, bu marka olsun, valla kendıme alırken okdar dıkkat etmedım, ahh yavruma feda olsun:))) şimdiden şımarcaklar ya, hadı hayırlısı:)) yastık aldınmı? yastıkta chıcco nun nefes alabılen, bogulmayı onleyen delikli, yastıgı var ondan alıyım dıyorum,
ctesı calısıyorumya, ofiste boştum tabı herzmnkı gıbı, baktım bunların hepsine liste yaptım:))

aynen yaa ne alsam sanki daha iyis warmısda onu almam gerekiyormus gibi geliyor annelik böle bişe demekki:) yastık aldı anneannesi o da nefes alabilen yastıkmıs:)english home dan almıştık.. bende hala yan yatırma yastığı alsam mı onun kararını weremedim.. benim de listem war eksiklikler listesi ama hala unuttuyğum bişe warmı die düşünüp duruyorum

öle öle bir doğsunlar ozaman görürrüz şimdi biz bez stokluyoruz dün onu hesapladık 280 tl lik bez yatıyor şu an içerde:) ayy diorum daha şimdiden böle yaa

canım nasıl bez stoğu yapıyorsun ki ben sadece yeni doğan aldım vücuduna alerji yapabilir bedenleri uymayabilir biraz riskl diye bende her ay almayı düşünüyordum ama beni durdurdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…