2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım nasıl bez stoğu yapıyorsun ki ben sadece yeni doğan aldım vücuduna alerji yapabilir bedenleri uymayabilir biraz riskl diye bende her ay almayı düşünüyordum ama beni durdurdular

ben prima kullanmayı düşünüyorum( umarım alerji falan yapmaz) 3 tane yenidoğan aldım sonra primanın 4 9 kilo war onu aldım kilolusunu bilmesem de 9 kiloya ulaşması aylar alır bezlerde biter die düşünerek den 5 tane aldım bu ayda 9 12 miydi hatırlayamadım da 3 numarası yani onu aldım walla yoksa başedemezsin mutlaka stok yap diyorlar

mihrace kıyafetler çok küçük ekran hele ben bide telden giriyorum hiç anlamadım. Ama eminim çok şekerdir. Güzel annesi oğluşun güle güle giysin

Ankarada oturan varsa. Gimatta rize ve news groos var ben bezi oradan aldım primayeni doğan paketi 20 tl. Her gittiğimde aynı. Almak isteyen olursa küçük bi bilgi.

kızlarrr herkese günaydınnnnn bende çok güzel bir hafta sonu geçirdim. anneannemin köyüne gittim oğlum koştu oynadı. annemlerde sağolsunlar elimi sıcaktan soğuğa sokturmadılar acayip dinlendim. Babamız şehir dışındaydı. Köyden dönerken de oğlumla alışveriş yaptık parkta oynadık. Acayip mutlu oldu.

Bir de kendime mayo aldım bakın bakalım beğenecek misiniz benim çok hoşuma gitti elbise gibi her yerimide örttü rahat rahat giyebilirim.

Mark-ha.com. Kom Pina Elbise Mayo

evet valla benmde oyle canım, yazarım bende sana bı ara listemi, benim kesın unuttuklarım vardır

Selam canlarım bugün içim biraz buruk bebişim tekmelemiyor beni...burda arkadaşlar yazıyordu bişey yoktur diyodum ama harbi insanın canını sıkıyor eğer tam hissetmzsem öğleden sonra dr. Gitcem
sizler nasılsınız ?

kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrr bebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım

Son düzenleme:

Valla bezde stok yapman mümkün değil... Tecrübeme dayanarak bunu söyleyebilirim. Mesela eğer bebeğin 3,5 kilo ve üstü doğarsa 5 tane yeni doğan fazla gelir. Ama bir yerde değiştirebilirsin elinde kalanları verir kilosuna uygun olanları alırsın. Bezlerin üzerinde yazan kg lar bebeğin kilosuyla tam uyumlu olmuyor mesela ben ilk aşamayı 2. ayda değiştirmek zorunda kaldım. Ki bunu eminim sizde yaşayacaksınız ilk zamanlarda bebeğin bezinin boyunu değiştirmeniz gerektiğini şöyle nalayacksınız bebeğin çişi bezden hep taşacak o zaman bez numarasının bri numara büyüteceksiniz. İlk 2 ay çpok yapıyorlarda sonra düzene giriyor o zaman az tüketiliyor bez. O yüzden stoğa gerek yok ayda 2 paket ancak gider. Bir de hani prima en iyisi bundan alıp stok yapalım yanlış olur zira her bebeğin cildi farklı olur Primanın da alerji yaptığı çok bebek gördüm...

canım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsın allah korumuş seni de bebeğini de dikkat et canım aman yani

çok çok geçmiş olsun canım yaa okurken kalbim yerinden çıktı çok şükür ii olmanıza çok sewindim daha dikkatli ol canım artık tek başına çıkma dışarı sıcaklardan bişe falan olur çok geçmiş olsunnn

gecmiş olsun canım, dıkkat et kendıne, cok şükür ki bişey olmamış, allah korusun hepimizi....
annemlerde bana yürürken dikkat et, basamktan ınerken ayrı bı dıkkat et, pazarda yürüken karnını tut, biri carpmasın dıyolar demekkı haklılar valla, ne ilaç verılıyo, ne rontgen cekılıyo, bebişlerimiz için cok dikkatlı olmalıyız artık, allahım hepimizi korusun, saglıkla kavusalım bebeklerimize.

geçmiş olsun. Allah korumuş hemen gidip bir iki fakir doyur bence...

canım çok geçmiş olsun büyük bir kaza atlatmışsın allah korumuş seni de bebeğini de dikkat et canım aman yani

Allah razı olsun kızlarrrrr Allah sizleride korusun inş. sizlerde dikkat edin ne olurrrr neyin enrden geleceği belli olmuyorrr.Birdahada tek başıma biryere çıkmamm(( pehh

canım merak etme, oynar bebişin birazzdan uyuyodur annesi:))

walla canım bilmiorum artık almış bulundum bakalım kısmet bu kullanmazsa 2. ye saklarım:):)

Ay evetttt ben birkaz dahaa çok dikkatli olmamız gerektiği konusund ailahi bir uyarı aldım
Amin gerçekten tüm bebişlerimizi ve bizlerimi korusun Allahım, şu 2,5 ayıdaa sorunsuz bir şekilde atlatsaydk hayırlısıylaaa.
Ben çok ince düünüyordum her ayrıntıya takılmış vaziyetteydim artık bırakıyorummmmm hiçbirşey düşünmeyecğeim Allahın dediği oluyorrr doğum konusunu falan düşünmeyeceğim yok epidurel yok normal vs. ama hiç gerek yokmuş hayırlısını diliyorum artıkkkk dün bebeğimi erkenden alaiblirlerdiii çok şükürrr gerek kalmadıı annesine el salladı kalbini güm güm attırdı: benim minik oğlum.

Çok büyük geçmiş olsunnnn Allah beterinden saklasın Allah'tan ciddi bir şey olmamış sen bundan sonra daha da dikkat et tatlım demek ki sende beni gibi hamilelikte sakarlaşanlardansın bende durmadan tehlike atlatıyorum bazen kendime sinirleniyorum, kızıyorum.

oyle valla canım,amin inşallah.
kul kurarmış, kader gülermiş, bende cok düşünüyorum ama boşuna sanırım, allahın dedigi olur,
benım baska bı topikte konustugum arkadas vardı, suyu azalmış 35.hftada sezaryan yaptılar, oysakı oda normal düşünüyodu,
allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

cnm bnm cok gecmıs olsun allah korumus gercekten ıns bıdaha olmaz cok dıkkat et kendıne bebısede annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…