2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amannn ne yapim bazı şeyleri ne yapsam değiştiremiyorumm artık sallamıyorum bana laf sokar yaşlıdır susarız ama sürekli eşimle kavga eediyorum olan bizim aileye oluyor ben direnicem ama hersey olacağına varır hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. kızımızın hiçbirseyi eksik değil çok şükür ne yapalım kaderde ne warsa onu yaşar..

canım tabikide sen aileni koru kolla, evi çekip ceviren kadın herzamn. eşinde cok iyi niyetli anlaşılan, oyuzden sorun oluyo bence, kullanıyolar yanı onu bi bakıma..
takma tabi, bundan sonra sen kızını düşün, üzülmede boşuna...

oyle canım dogru diyosun, karsı tarafta düşüncelı olması lazım,
benimde oyle ufacık bebegı bırakıcam 2 hftalıkken calısmaya baslıcam, oda ayrı bı dert amaa, kendi evin, kendi hesabın daha onemlı olmalı bencede..

Onlarda başka bir alemlermiş Allah allah ne garip insanlar var gelmeyin o zaman demek gelir insanın içinden sinirlenip.

Benim çocuğa kayınvalide bakıyro iyi insandır severim kayınvalidemi allah razı olsun çocuğuma da gül gibi bakıyor ama bazen inatlaşıyor. bebekliğinden beri hiç pişik olmamıştı bir buçuk yaşından beri nedense ara sıra oluyor. dün yine olmuş. Bin defa çocuğun altına pudra dökme dedim biraz önce aradım gene dökmüş neden döküyorsun ben demedim mi dökme diye dedim rahatladı ama diyor tamam iyi güzel de ben dökme demişim sana zararları var bir sürü demişim sanki sen ne biliceksin der gibi inadıma inadıma yapıyor. Ben iki yaşından önce tuvalet eğitimine başlamıycam dedikçe ben alıştırcam onu şimdi deyip duruyordu ben ses çıkarmıyordum geçen gün hemşire bir komşusu var o demiş iki yaşından önce olma diye şimdi diyor 2 yaşından önce yapmayalım olmazmış diye eeee ben sana kaç aydır ne diyorum Allah Allah yüzüne söyleyince darılıyor bende kalbini kırdım diye üzülüyorum

kızlar sağlık ocağından geldim şimdi aşı oldum. Bide kan vermiştim. Kolestrolum yüksek çıktı doktor gebelerde normal bu dedi. Bide bebeğimin kalp atışlarını dinledik dk 155 atıyo hemşire zayıf olduğundan duyduk dedi şaşırdı duyunca

benim kayınvalidem de aynı anlattığın gibi işdeee kötü niyetle yapmıyor ama anlamıyor lafdan da aynısııı.. mesela yemek yapıor anne yiyemem diyorum zorla peşimden tabakla geziyor sonra sırf kurtulmak için yiyorum sonra ağır gelio ya tansiyon problemi yaşıyorum ya çıkarıyorum kendisi de bunu bilio boşver kzım almışdır o vitamini zaten diyor..

aynen öle canım bu günlerde geçicek Allah ım bana sabır ver diye dular ediyorumm

Onlarda başka bir alemlermiş Allah allah ne garip insanlar var gelmeyin o zaman demek gelir insanın içinden sinirlenip.

Benim çocuğa kayınvalide bakıyro iyi insandır severim kayınvalidemi allah razı olsun çocuğuma da gül gibi bakıyor ama bazen inatlaşıyor. bebekliğinden beri hiç pişik olmamıştı bir buçuk yaşından beri nedense ara sıra oluyor. dün yine olmuş. Bin defa çocuğun altına pudra dökme dedim biraz önce aradım gene dökmüş neden döküyorsun ben demedim mi dökme diye dedim rahatladı ama diyor tamam iyi güzel de ben dökme demişim sana zararları var bir sürü demişim sanki sen ne biliceksin der gibi inadıma inadıma yapıyor. Ben iki yaşından önce tuvalet eğitimine başlamıycam dedikçe ben alıştırcam onu şimdi deyip duruyordu ben ses çıkarmıyordum geçen gün hemşire bir komşusu var o demiş iki yaşından önce olma diye şimdi diyor 2 yaşından önce yapmayalım olmazmış diye eeee ben sana kaç aydır ne diyorum Allah Allah yüzüne söyleyince darılıyor bende kalbini kırdım diye üzülüyorum

wallaa helal olsun sana

evet insanın zoruna gider sen deyince inatlaşıyor başkası deyince hemen kabulleniyor.insanların çoğu böyle şimdi ben çözemiyorum milleti.benim kaynanamla şimdilik sorunum yok daha 2 yıllık evliyim,aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak özel günlerin dışında davet etmezsem pek gelmezler.çocuk olunca ne olacak bakalım mecburen gelecek gidecek samimiyet artacak.ben bana karışmadığı müddetçe saygımı bozmam ama evimin düzenine bana karışmaya kalkarsada dilimin kemiği olmaz.ama yinede inşallah sorun yaşamayız diye dua ediyorum.geçen gün beni aradı kaynanam tvde gülben ergenin programında çocuk gelişimi ile ilgili uzman varmış istersen sende seğret diye aramış.o önem verir öyle konuları takip eder.tabi bana tepkisi ne olur yapma etme dediğimde bilemiyorum daha.allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

meraba kızlar dedikodu koyulaşmış maşallah valla benimde şimdi bi kaç bişe anlatasım geldi ama yoktur bizim öle sorunlarımız ben zaten olan bazı şelerede cevap vermem cevap versem eşimde bende daha huzursuz olucaz bende boşveriyom haaa çok önemli bi şeyimizde olmadı zaten öle çocuğumun ismine falan karışan görüşen yok

canım yaaa çok çok geçmiş olsun inan yüreğim ağzımda okudum neseki kötü bişey olmamış allah korumuş balım yaaa sadaka verin muhakkak... ambulanstaken tekmelemeside çok hoş olmuş birazda olsa rahatlamışsındır ama baya bi korku çektin tabi kıyamam yaaa çok dikkatli ol bundan sonra bizde dikkat edelim aman nerden ne gelck hiç belli diil valla tekrar çok geçmiş olsun

ben aynı apartmandayım kayınvalidemle 2 yıllık evliyim eşimle aramdaki bütün kavgaların sebebi kendisidir.pazar sabah 11 de gelir ve ne yatıyosunuz bu saate kadar der. daha fazla bişey söylememe gerek yok sanırım karakteri hakkında.bebekten sonra ilk 3 ay hayatı zindan edecek bana eminim, arada eşim kalıyor ama, bu hayatta artık bebeğimden önemli birşey yok herkesi karşıma alabilirm onun
iyiliği için.

kız gelip ne yatıyosunuz diince kapatıverin kapıyı suratına

cok korktum bende bebişe birşey olmadı dımı sanada oturup ağlayacağım aman dıkkat tüm annişler pazarlarda kalabalık evde oturun sabır 3 ay 3.5 ay kaldı mihracee sende korkutma bizi bir daha gıcık oldum o salataya cacık yaparım ben onu şimdi geçmiş olsun kuzum iyi atlatmıssın allah kimsenin basına vermesin

dün bu pijama takımını alsammı die sormuştum 105 tl ye arkadaşlar pahalı demiş bende 100 liradan aşaya 3 lü takım bulamıyorum acaba benmi doru yerlere bakmıyorum alan varmı lohusa pijama takımı varsa kaça aldınız sorması ayıp :26:

kız gelip ne yatıyosunuz diince kapatıverin kapıyı suratına

ahh canım neler söyledim neler yaptım ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte.çok diktatör bir insan illa kendi dediği olacak eltiminde çocuğuna bakıyor kök söktürüyor kadıncağıza tam karar vermedim ama benimkine de o bakarsa eğer ay başında bakıcıymış gibi çıkarıp eline parasını vericem.hem kimsenin hakkı altında kalmam diyorum hemde onun eline koz vermem bakıyosan parasıyla bakıyosun der çıkarım

Canım et, balık fazla yiyoruz ya ondandır.. Neyse geçmiş olsun aşını da atlattın bu arada 155 de kalp atışı iyiymiş. Ne için zayıf dedi senin kilon mu bebişin sesi mi kilosu mu anlayamadım...? Allah sağlık sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah )))
Canım o ne öyle ya!...... hey allahım! kendimi koydum senin yerine deli olurdum o ne demek sanane ya!! kaçta kalktığım beni ilgilendirir... Ben de annemlerle aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorum kapıyı bile çalmazlar terasta gürültü yapmazlar biz duyar uyanırız diye...Düşünüyorum hadi o benim annem kayınvalidem de öyleydi ama.. Allah rahmet eylesin daha sözlü iken kaybettik, elimi sıcak sudan soğuk suya koydurmazdı. Eminim şimdi hayatta olsa yine öyle yapardı. Görümcelerim öyle şimdi yerimden kaldırmazlar ayağıma getirirler neyse. Ben duramam ama zaten... allah kolaylık versin sana

ya kızlar cumartesi gecesi büyük bi çığlıkla uyandım sol bacagıma kramp girmişti zannettimki dizimin arkasındaki bütün bağları kopardılar tek tek..uykumun arasında bağırttı beni ne kötüymüş bu kramp olayı ya,yataktan kalktım yürüyemedim ağrıdan sonra biraz uzanınca geçti..aklm çıktı hiç geçmicek sandım,ilk defa oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…