canım ben orta idrar vermediğim için lökosit çıktı 3 pozitif olarak, zaten tek kullanımlık bir ilaç var akşam son idrardan sonra yapıp içiyorsun, ilk wc çıkışına kadar temizliyormuş idrar yollarını. Ondan kullandım ertesi gün tekrar bir TİT verdim orada temiz çıktı şükürler olsun.. ŞEkerinin düşük olmasına sevindim bu arada çünkü bende şeker çıktı diyet yapıyorum
bakalım faksladım doktora sonucu ne çıkacak ? inşallah benim enfeksiyon da geçer senin şeker de rahat bir hamilelik geçiririz
amannn ne yapim bazı şeyleri ne yapsam değiştiremiyorumm artık sallamıyorum bana laf sokar yaşlıdır susarız ama sürekli eşimle kavga eediyorum olan bizim aileye oluyor ben direnicem ama hersey olacağına varır hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. kızımızın hiçbirseyi eksik değil çok şükür ne yapalım kaderde ne warsa onu yaşar..
Ya yapılır araban varsa getirilir, götürülür ama karşı tarafta düşünceli olacak öyle afedersin ota boka da çağırılmaz yani. Ben hep zaten eşime de diyorum bak önce kendimizi güvenceye alıcaz bir evimiz olsun bir arabamız birde geçinecek emekli maaşımız ki ilerde çocuklar kendi yuvaların kurduklarında bizimle uğraşmasınlar. Çümkü onlarda aile kıracak hem kendi ailelerini hem bizi düşünmek zorunda bırakmayalım çocukları aynı nedenle sağlığımıza da dikkat edelim. Ben bu yüzden çalışıyorum el kadar bebeğimi bırakıyorum. Yoksa istemez miyim kendim büyüteyim.
hiçte mecbur değiliz araba var diye milleti getirip götürmeye.hadi ailelerimiz ayrı yaşlı olur hasta olur ayrı ama bazen akrabalar bile abartıyor.geçengün annetarafımdan bir akrabam bana diyorki size gelmeyi çok istiyoruz ama arabamız yok.bende gıcık oldum dolmuşa binse bizim sitenin önünde inecek.yol bile yürümeyecek.bikarı bi koca kalabalıkta değiller.ayrca yolda 10 dk dolmuşla.bazen insanı enayi yerine koyuyorlar.arabanız yoksa dolmuş var otobüs var taksi var.paran yoksa bizim arabalarda su yakmıyor dimi benzin olmuş kaç para.bizde bulup buluşturup benzin alıyoruz.sinirlendim işte
Onlarda başka bir alemlermiş Allah allah ne garip insanlar var gelmeyin o zaman demek gelir insanın içinden sinirlenip.
Benim çocuğa kayınvalide bakıyro iyi insandır severim kayınvalidemi allah razı olsun çocuğuma da gül gibi bakıyor ama bazen inatlaşıyor. bebekliğinden beri hiç pişik olmamıştı bir buçuk yaşından beri nedense ara sıra oluyor. dün yine olmuş. Bin defa çocuğun altına pudra dökme dedim biraz önce aradım gene dökmüş neden döküyorsun ben demedim mi dökme diye dedim rahatladı ama diyor tamam iyi güzel de ben dökme demişim sana zararları var bir sürü demişim sanki sen ne biliceksin der gibi inadıma inadıma yapıyor. Ben iki yaşından önce tuvalet eğitimine başlamıycam dedikçe ben alıştırcam onu şimdi deyip duruyordu ben ses çıkarmıyordum geçen gün hemşire bir komşusu var o demiş iki yaşından önce olma diye şimdi diyor 2 yaşından önce yapmayalım olmazmış diye eeee ben sana kaç aydır ne diyorum Allah Allah yüzüne söyleyince darılıyor bende kalbini kırdım diye üzülüyorum
canım tabikide sen aileni koru kolla, evi çekip ceviren kadın herzamn. eşinde cok iyi niyetli anlaşılan, oyuzden sorun oluyo bence, kullanıyolar yanı onu bi bakıma..
takma tabi, bundan sonra sen kızını düşün, üzülmede boşuna...
hiçte mecbur değiliz araba var diye milleti getirip götürmeye.hadi ailelerimiz ayrı yaşlı olur hasta olur ayrı ama bazen akrabalar bile abartıyor.geçengün annetarafımdan bir akrabam bana diyorki size gelmeyi çok istiyoruz ama arabamız yok.bende gıcık oldum dolmuşa binse bizim sitenin önünde inecek.yol bile yürümeyecek.bikarı bi koca kalabalıkta değiller.ayrca yolda 10 dk dolmuşla.bazen insanı enayi yerine koyuyorlar.arabanız yoksa dolmuş var otobüs var taksi var.paran yoksa bizim arabalarda su yakmıyor dimi benzin olmuş kaç para.bizde bulup buluşturup benzin alıyoruz.sinirlendim işte
işte bu ya benim gibi düşünen biri daha.helal olsun böyle düşünenlere:)kızımın ismini bende kendim koymak istiyorum.eşim hiç bir ismi beğenmiyor ama ben bir isim seçtim ve onda ayağımı direyeceğim.çocuk için okadar tedaviyi ben gördüm ben stres çektim okadar iğneleri ben vuruldum,yumurta takipleri ,aşılaması,sonra tuttumu tutmadımı heyecanlı ve stresli bekleyiş.hadi çok şükür hamile kaldım sonra bulantı mide ekşimesi halsizlik 3 ay bunlarıda ben çektim.9 ay karnında taşı sonra doğur hooooooopppp gelsin birileri bebeğime isim koymaya kalksın ollucak şeymi.allaha büyük konuşmayım ama kimse ağzını bile açamaz.allahın izni ile bebeğim dünyaya sağ salim gelsin isminide ben koyacağım inşallah.sevgi saygı isimle olmaz biz gelin olarak sevgimizi saygımızı başka şeylerle gösteririz ama bıraksınlar dünyada en kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimize isimlerini biz koyalım...
Onlarda başka bir alemlermiş Allah allah ne garip insanlar var gelmeyin o zaman demek gelir insanın içinden sinirlenip.
Benim çocuğa kayınvalide bakıyro iyi insandır severim kayınvalidemi allah razı olsun çocuğuma da gül gibi bakıyor ama bazen inatlaşıyor. bebekliğinden beri hiç pişik olmamıştı bir buçuk yaşından beri nedense ara sıra oluyor. dün yine olmuş. Bin defa çocuğun altına pudra dökme dedim biraz önce aradım gene dökmüş neden döküyorsun ben demedim mi dökme diye dedim rahatladı ama diyor tamam iyi güzel de ben dökme demişim sana zararları var bir sürü demişim sanki sen ne biliceksin der gibi inadıma inadıma yapıyor. Ben iki yaşından önce tuvalet eğitimine başlamıycam dedikçe ben alıştırcam onu şimdi deyip duruyordu ben ses çıkarmıyordum geçen gün hemşire bir komşusu var o demiş iki yaşından önce olma diye şimdi diyor 2 yaşından önce yapmayalım olmazmış diye eeee ben sana kaç aydır ne diyorum Allah Allah yüzüne söyleyince darılıyor bende kalbini kırdım diye üzülüyorum
canım yaaa çok çok geçmiş olsun inan yüreğim ağzımda okudum neseki kötü bişey olmamış allah korumuş balım yaaa sadaka verin muhakkak... ambulanstaken tekmelemeside çok hoş olmuş birazda olsa rahatlamışsındır ama baya bi korku çektin tabi kıyamam yaaa çok dikkatli ol bundan sonra bizde dikkat edelim aman nerden ne gelck hiç belli diil valla tekrar çok geçmiş olsunkızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
ben aynı apartmandayım kayınvalidemle 2 yıllık evliyim eşimle aramdaki bütün kavgaların sebebi kendisidir.pazar sabah 11 de gelir ve ne yatıyosunuz bu saate kadar der. daha fazla bişey söylememe gerek yok sanırım karakteri hakkında.bebekten sonra ilk 3 ay hayatı zindan edecek bana eminim, arada eşim kalıyor ama, bu hayatta artık bebeğimden önemli birşey yok herkesi karşıma alabilirm onun
iyiliği için.
kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
Dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay Allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
kız gelip ne yatıyosunuz diince kapatıverin kapıyı suratına
Canım et, balık fazla yiyoruz ya ondandır.. Neyse geçmiş olsun aşını da atlattınkızlar sağlık ocağından geldim şimdi aşı oldum. Bide kan vermiştim. Kolestrolum yüksek çıktı doktor gebelerde normal bu dedi. Bide bebeğimin kalp atışlarını dinledik dk 155 atıyo hemşire zayıf olduğundan duyduk dedi şaşırdı duyunca
Canım o ne öyle ya!...... hey allahım! kendimi koydum senin yerine deli olurdum o ne demek sanane ya!! kaçta kalktığım beni ilgilendirir... Ben de annemlerle aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorum kapıyı bile çalmazlar terasta gürültü yapmazlar biz duyar uyanırız diye...Düşünüyorum hadi o benim annem kayınvalidem de öyleydi ama.. Allah rahmet eylesin daha sözlü iken kaybettik, elimi sıcak sudan soğuk suya koydurmazdı. Eminim şimdi hayatta olsa yine öyle yapardı. Görümcelerim öyle şimdi yerimden kaldırmazlar ayağıma getirirler neyse. Ben duramam ama zaten... allah kolaylık versin sanaben aynı apartmandayım kayınvalidemle 2 yıllık evliyim eşimle aramdaki bütün kavgaların sebebi kendisidir.pazar sabah 11 de gelir ve ne yatıyosunuz bu saate kadar der. daha fazla bişey söylememe gerek yok sanırım karakteri hakkında.bebekten sonra ilk 3 ay hayatı zindan edecek bana eminim, arada eşim kalıyor ama, bu hayatta artık bebeğimden önemli birşey yok herkesi karşıma alabilirm onun
iyiliği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?