2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cemre ateş demek
birde çıban anlamı var semseddin saminin sözlüğünde yazıyor

çokkkk geçmiş olsun nazara gelmişsin çokkk dua oku
canım

öyle canım bakalım inş Allah ım yüzüme bakar da koymayız çok üzülüyorum bebeğin daha ismi yok ne zaman isim konusu açılsa kavga ile sonuçlanıyor oğlum olsaydı kayınbabam eşim çok küçükken vefat etmiş ben diyordum koyacağım diye ama kızım olursa anasının adını koymak aklımdan geçmedi..

canım otobüsler mahfediyor insanı niye kullannmıyasınki. dikkat ettiğin ve yavaşgittiğin sürece bence sorun yok :)

canım ben hastanede test yaptırıp hamile ooduğumu öğrendiğim gün araba kullanmaya ara verdim.ben dikkatli kullanıyım yavaş sürüyüm ama trafik bu çevrende deli gibi araba kullanan çok biri gelir çarpar bebeğime bişey olur diye tedirgin oldum.birde ben aşılama ile hamile kaldığım için zaten ok tedirgindim.birde ben zaten iştende çıktım ilk aylarımı evde geçirdim yani otobüs dolmuş kullanma derdim yoktu.ama artık 4. ayımdan itibaren kullanıyorum araba.çünkü başımıza bişey gelecekse dolmuşta otobüstede olur ama allah bebeğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip edecekse arabada da başka birşeydede birşey olmaz yaradanımız onu korur.burada okumuştum bir kadın dolmuşa binmişti dolmuş kaza yaptı kadın ta oturduğu yerden dolmuşun merdivenlerine fırladı ama bebeğine birşey olmadı birtanesine daha hamileliğin başlarında buzda kayıp poposunun üstüne düşmüştü onun bebeğinede birşşey olmadı yani canım sen sıkma kendini allah koruduktan sonra sorun yok...ben araba kullanıyorum.

Kusura bakma çok hiddetli yazdıysam ama çok sinirleniyorum insanların böyle bencillikler yapmasına... Düşünsene zamanında birileri kendi gönüllerine göre çocuklarına isim koymuşlar o çocuklar büyümüş senin kaynana olmuş senden de onun ismini kendi bebeğine koymanı istiyorlar ne alaka neden???? İsim koymak öleni geri mi getiriyor. Ya da yaşayana saygıyı mı artırıyor. Karıcığım her cefayı sen çektin bu çocuk bizim aşkımızın meyvesi ismini koymak senin en tabi hakkın deseler kaynanan da gelinim ne istiyorsa onu koysun deseler ölürler sanki...

yok canım benim kayınvalidem saolsun çok anlayışsızdır bu konularda eşim evin enküçüğü o yüzden hanımefendinin emir eli.. kaç kere bu yüzden ewi terk ettim de şimdi biraz duruldu aslında yine aranıyorlar ana oğul da bu sefer bana bulaşmasınlar bu halimle.. arabamız war die özel şöförüyüz gece 12 de olsa dünyanın bir ucuna götürmek zorunda herkesi.. eşime de kızamıyorum yapısı öyle kıramıyor kimseyi boswer Allah rızası için diyip duruyor ayy ayy şişdim yine ALLAH YARDIMCIM OLSUN

canım ben orta idrar vermediğim için lökosit çıktı 3 pozitif olarak, zaten tek kullanımlık bir ilaç var akşam son idrardan sonra yapıp içiyorsun, ilk wc çıkışına kadar temizliyormuş idrar yollarını. Ondan kullandım ertesi gün tekrar bir TİT verdim orada temiz çıktı şükürler olsun.. ŞEkerinin düşük olmasına sevindim bu arada çünkü bende şeker çıktı diyet yapıyorum

Kızlar bende iki isim arasında kaldım Yağmur ve İmge sizce hangisi daha güzel :44:
Yağmur yeğenimin adı.. Çok güzel bir kız, ismine çok yakışıyor 4 yaşında sadece yağmur yağdığı zaman "A yağmur başladı" falan diyoruz anne ben miyim o diyordu :))))) şimdi gülerek ben değilim diyor :)))))))) bence yağmur güzel..

Bencede yaaaa didem1001 lütfen eşinle aranı bozmadan (stres de bebeği üzer) isim konusunu çözersin inşallah. Bak bizim kızımız kendi ismine kendi karar verdi :)))))) nasıl mı? oyunda geçen karakter ismini duyunca öyle bir tepik attı ki, (tomb raider- lara croft) isme tepki verdi galiba dedik, sonra Lara dedim bir daha tekme, babası söyledi tekme kol neyse durmadan vurdu vurdu durdu :))))))) sonra videoyu geri alıp yeniden oynattı lara dendikçe oynadı ismini bulduk sonunda dedik, ben hemen karakter analizine baktım, isminin anlamına baktım :))))) çok beğendik "su perisi" demekmiş LARA.. Kraliçe adı gibi benim için, çok asil... hem ben 2 hece ve sesli harfle bitsin diyordum dışa açık bir karakter olsun diye.. Kızım da öyle düşünüyormuş demek ki :))))) şimdi ismi ile hitap ediyoruz artık ona )))))sen de öyle birşey yap.. İsmi söyle tepki vermiyor de (inşallah vermez ! ) :)))

valla acıtasyon yap ya da annem alınır de. bence bul bir çaresini. en son hastanede acıtasyon yaparsın. boşver kadınların elinden birşey kurtulmaz. yada ne bileyim rüyamda gördüm kızımı bana kızıyordu neden benim ismimi serpil koydun diye de

canım bak bende ismi başkasınn koymasına çok karşıyım o bebeği allah sana verdiyse annesi sensen ismide sen koymalısın.ama şöyleki hayatta insanların her istedikleri olmuyor bazı hakları kısıtlanabiliyor gelenekmiş ,görenekmiş ,hatırmış ,büyükmüş gibi sebeplerle.öncelikle daha doğumuna var isim diye kendini strese sokup hamileliğini kötü geçirme.bırak şimdi isim konusunu bebeğinin hareketlerini büyümesini takip et.onu içinde büyütmenin keyfini çıkar.isim konusunu iyice kapat doğuma yakın eşinle sakin bir şekilde kavga etmeden konuş bebeğinize istediğin ismi koymanın senin için çok önemli olduğunu bunu yapamazsan çok kırılacağını iyi bir dille anlat.dahada ikna olmazsa iki isim koyun.ikinizinde istediği olsun.isim yüzünden eşinle aranızı bozma.önemli olan bebğinizin sağlığı değilmi.az önce bende isim konusunda çok net şeyler yazdım ama şöyle bi düşündüm geri.birçok insan bebek sahibi olamıyor bile.yıllarca tedavi peşinde hem maddi hem manevi yıkılıyorlar.bizde çok şükür hamileyiz düşündüğümüz şeye bak.üzme kendinide bebeğinide:)

öle canım bazen benim de aklıma gelmiyor değil sağlıklı olsun da ismi önemli değil die ama işde içime laf anlatamıyorum allahıma bin şükür bir bebeğim olacak ona uzun ömürler wersin allah bende öyle düşünüyorum son çare iki isim koyacağım birini kendim seçicem ben lina istiyorum...

allah allah yaaa ne mecburiyetin varmıs kızına onun ismini vermeye.Sahsen ben k.validemin adını duymaya bile tahammül edemiyorum,adını koydugumu düşünemiyorum bile.Yıkarım ortalıgı valla.Benim eşim allahtan baya bi hanım köylü.Ödü kopar bende..Yazık bikere azra mı koysak acaba dedi de demediğimi bırakmadım hemen pes etti oda..Sen de koy agırlıgını valla.Neden senin annenin degil de onun annesinin ismi konuyomus bikere.

Ya yapılır araban varsa getirilir, götürülür ama karşı tarafta düşünceli olacak öyle afedersin ota boka da çağırılmaz yani. Ben hep zaten eşime de diyorum bak önce kendimizi güvenceye alıcaz bir evimiz olsun bir arabamız birde geçinecek emekli maaşımız ki ilerde çocuklar kendi yuvaların kurduklarında bizimle uğraşmasınlar. Çümkü onlarda aile kıracak hem kendi ailelerini hem bizi düşünmek zorunda bırakmayalım çocukları aynı nedenle sağlığımıza da dikkat edelim. Ben bu yüzden çalışıyorum el kadar bebeğimi bırakıyorum. Yoksa istemez miyim kendim büyüteyim.

helal olsun walla canım sana darısı bana..

kesinlikle katılıyorum sana amannn çok dertlendim biraz daha anlatırsam ağlayacağım şimdi deli ediyorlar beniii

MİHRACEEEEE canım çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyunca çok duygulandım ağladım.ama çok şükür ki bebeğinde sende iyisiniz.allah korumuş sizi.
dün bizde pikniğe gitmiştik .akşam dönüşte nerdeyse çok feci bir trafik kazası atlattık.aniden yolda kocaman bir çukur çıktı.nasıl olduğunu anlamadım yolda bir sağa bir sola savrulduk direksiyonda babam vardı.şoförlüğü iyidir toplamayı başardı.allah korudu.ama korkusu bile o an yetti.

didem harika fikir bak )))

ohh valla tam benim kafamdasın ))) helal olsun lynne :)))))))))))) o kadar!

bencede canım, 2 isim koyarsınız olur biter, üzme sen kendini, bebişinde üzülüyodur..

uzun kollu ile pişeriz kız :))))) modeli güzelmiş kollarını kesersin olmazsa )

canım güzelmiş uzun kollu olmasıda iyi çünkü doğumdan sonra çok üşüyormuş insan.ayrıca lohusalıktada dikkat etmek gerekiyormuş üşütmemeye.arkadaşım temmuzda doğum yaptığı halde üşüttü ağzı burnu hep uçukladı.bizimki eylüle de geliyor dikkat etmemiz gerek.

hiçte mecbur değiliz araba var diye milleti getirip götürmeye.hadi ailelerimiz ayrı yaşlı olur hasta olur ayrı ama bazen akrabalar bile abartıyor.geçengün annetarafımdan bir akrabam bana diyorki size gelmeyi çok istiyoruz ama arabamız yok.bende gıcık oldum dolmuşa binse bizim sitenin önünde inecek.yol bile yürümeyecek.bikarı bi koca kalabalıkta değiller.ayrca yolda 10 dk dolmuşla.bazen insanı enayi yerine koyuyorlar.arabanız yoksa dolmuş var otobüs var taksi var.paran yoksa bizim arabalarda su yakmıyor dimi benzin olmuş kaç para.bizde bulup buluşturup benzin alıyoruz.sinirlendim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…