kanal 7 de bir hoca çıkıyor ya ismini hatırlayamadım ona seyicilerden bir tel geldi bu soruyu sordular cemre ismini koymakta bi sakınca var mıdır falan di,ye....hoca yok böyle bir şey dedi rahatlıkla koyabilirsiniz dedi...ondan sonra bende karar verdim cemreye
kızlarrr günaydınnnnn
nasılsınızzzzz biz dün oğlişimlee kaza atlattık((
dün akşam kayınvalidemlere gittik yemğe tam evinin kaşrısında sosyete pazarı kurluyor orayı gezemeye çıktım
yürürkenn kendimi yerde buldum çok fena düştüm kolum falan ters döndüü göbeğimin üstüne çok fena düşmüşüm çok ses çıkmış salatalığa basmışım((
bütün pazar toplandı başımaaaa kafamı falan çarptım sanımışlar bir bayan çok yardımcı oldu hemşireyim korkma dedi koluma falan baktı ben konuşamıyorum elim kanrımda alıyorum karnınmı ağrıyor dedi hayır dedim hamilemisin dedi evet diyeibldim hemen ambulansı aradılarrr korkmaa birşeyi yokturr bebeğin iyidir merak etme annesi dedi( çok kötüydü eşimi hemen aradılar hemen geldi 2 dk yok mesafesi kaynım kayınvalidem kayınpederim hepsi geldi beni görünceşok oldular ambulansgeldi eşim dr umu aradı dr umun olduğu hastaneye götürdülerrr oranın acilene gittik dr umda ordaydı gittiğimde fırlamış gelmiş.
Acil hekimi drum bşaımdaydı hemen doğum haneye aldılarrrrrbebişte birşey varsa doğuma alacağız dedi dr kanamam yoktu suyum gelmemişti bebişimle yolda konuştum duurdum tekmeledi o tekmeleidkçe ben ağlarken güldm biryandna dr da baktıı ultrasonda herşey yolunda dedi korkmaaa tamam geçti dedi sonra acile çıkrdılarr acil hekimim çok tatlıydı elimi tuttu seni röntgene almak istmeiyorum dedi bebeği düşünmemiz lazım önce dedi başını çarptınmı falana trwma kontrolü yaptı birsürü hareket yapttırdıı incilme vardı kırık çıkı yoktu dr elimi ttuttu seni röntgene almadığıma çok sevindim iyisin korkma birşey yok düşmeden kaynaklanan acın var biraz dedi.
Kızlarrr çok zorduu çok korktuk ben doğum hanedeyken dışarıda kayınvalidem falan ağlamış çok korkmuşlarrrr kanyım pazar yerinde benigörünce çok korkmuş su falan yerler elimi yüzüümü yıkadılardı suyum gelmiş diyee çok paniklemiş.
Ay allah kimseciklere göstermesinnn ben çok ucuz atlattım
eee onun yaşlı olması ve bir ayağının çukurda olması sizin çocuğunuzun isminin ne olacağını konusunda neden belirleyici rol oynuyor ki... Herkes o zaman annesinin baabsının ismini koysun çocuklarına bu böyle sürüp gitsin... Etrafte hep anne babalarımızın isimlerini taşıyan çocuklar olsun. İsim koymayla hürmet olmaz... İlla jest yapmak istiyorsa annesine farklı birşey ile yapsın öyle çocuğunuza istemediğin halde annesinin ismini koydurmaya zorlamak başka bir anneye yani sana haksızlık, saygısızlık olmuyor mu? Ama bu konuyu bence hislerini samimiyetle eşinle paylaşarak çözmeye çalış sakın isim konusu yüzünden başkaları yüzünden aranı bozma ama geri adımda atma... Annesin sen o bebeğin annesi sensin sen üzüleceğine başkaları üzülsün ki bu başkalrını çok üzecek bir konu olmamalı...
canım otobüsler mahfediyor insanı niye kullannmıyasınki. dikkat ettiğin ve yavaşgittiğin sürece bence sorun yok :)
öyle canım bakalım inş Allah ım yüzüme bakar da koymayız çok üzülüyorum bebeğin daha ismi yok ne zaman isim konusu açılsa kavga ile sonuçlanıyor oğlum olsaydı kayınbabam eşim çok küçükken vefat etmiş ben diyordum koyacağım diye ama kızım olursa anasının adını koymak aklımdan geçmedi..
Kusura bakma çok hiddetli yazdıysam ama çok sinirleniyorum insanların böyle bencillikler yapmasına... Düşünsene zamanında birileri kendi gönüllerine göre çocuklarına isim koymuşlar o çocuklar büyümüş senin kaynana olmuş senden de onun ismini kendi bebeğine koymanı istiyorlar ne alaka neden???? İsim koymak öleni geri mi getiriyor. Ya da yaşayana saygıyı mı artırıyor. Karıcığım her cefayı sen çektin bu çocuk bizim aşkımızın meyvesi ismini koymak senin en tabi hakkın deseler kaynanan da gelinim ne istiyorsa onu koysun deseler ölürler sanki...
canım ben orta idrar vermediğim için lökosit çıktı 3 pozitif olarak, zaten tek kullanımlık bir ilaç var akşam son idrardan sonra yapıp içiyorsun, ilk wc çıkışına kadar temizliyormuş idrar yollarını. Ondan kullandım ertesi gün tekrar bir TİT verdim orada temiz çıktı şükürler olsun.. ŞEkerinin düşük olmasına sevindim bu arada çünkü bende şeker çıktı diyet yapıyorumkızlar şeker yükleme sonucum açlık 77 yükleme sonrası 92 fakat idrar tahlilinde 10-12 lökosit ve 7-8 epitel görüldü yazıyor enfeksiyon herhalde o kadar da su içtiğim haldearanızda enfeksiyon olan var mı ?
Yağmur yeğenimin adı.. Çok güzel bir kız, ismine çok yakışıyor 4 yaşında sadece yağmur yağdığı zaman "A yağmur başladı" falan diyoruz anne ben miyim o diyordu :))))) şimdi gülerek ben değilim diyor :)))))))) bence yağmur güzel..Kızlar bende iki isim arasında kaldım Yağmur ve İmge sizce hangisi daha güzel :44:
Güzelmiş.Ben begendim.Bide daginin var. O da hoş geldi bana.Hem de 59 lira cok uygun.Ama uzun kollu.Eylül bası dogum yapıcam ben kısmetse.uzun kollu için erken mi olur ki?
Uzun kollu bayılırız kız :))))) model güzelmiş kolları kesersin olmazsa
Eki Görüntüle 441750
işte bu ya benim gibi düşünen biri daha.helal olsun böyle düşünenlere:)kızımın ismini bende kendim koymak istiyorum.eşim hiç bir ismi beğenmiyor ama ben bir isim seçtim ve onda ayağımı direyeceğim.çocuk için okadar tedaviyi ben gördüm ben stres çektim okadar iğneleri ben vuruldum,yumurta takipleri ,aşılaması,sonra tuttumu tutmadımı heyecanlı ve stresli bekleyiş.hadi çok şükür hamile kaldım sonra bulantı mide ekşimesi halsizlik 3 ay bunlarıda ben çektim.9 ay karnında taşı sonra doğur hooooooopppp gelsin birileri bebeğime isim koymaya kalksın ollucak şeymi.allaha büyük konuşmayım ama kimse ağzını bile açamaz.allahın izni ile bebeğim dünyaya sağ salim gelsin isminide ben koyacağım inşallah.sevgi saygı isimle olmaz biz gelin olarak sevgimizi saygımızı başka şeylerle gösteririz ama bıraksınlar dünyada en kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimize isimlerini biz koyalım...
öyle canım bakalım inş Allah ım yüzüme bakar da koymayız çok üzülüyorum bebeğin daha ismi yok ne zaman isim konusu açılsa kavga ile sonuçlanıyor oğlum olsaydı kayınbabam eşim çok küçükken vefat etmiş ben diyordum koyacağım diye ama kızım olursa anasının adını koymak aklımdan geçmedi..
Güzelmiş.Ben begendim.Bide daginin var. O da hoş geldi bana.Hem de 59 lira cok uygun.Ama uzun kollu.Eylül bası dogum yapıcam ben kısmetse.uzun kollu için erken mi olur ki?
Eki Görüntüle 441750
canım bak bende ismi başkasınn koymasına çok karşıyım o bebeği allah sana verdiyse annesi sensen ismide sen koymalısın.ama şöyleki hayatta insanların her istedikleri olmuyor bazı hakları kısıtlanabiliyor gelenekmiş ,görenekmiş ,hatırmış ,büyükmüş gibi sebeplerle.öncelikle daha doğumuna var isim diye kendini strese sokup hamileliğini kötü geçirme.bırak şimdi isim konusunu bebeğinin hareketlerini büyümesini takip et.onu içinde büyütmenin keyfini çıkar.isim konusunu iyice kapat doğuma yakın eşinle sakin bir şekilde kavga etmeden konuş bebeğinize istediğin ismi koymanın senin için çok önemli olduğunu bunu yapamazsan çok kırılacağını iyi bir dille anlat.dahada ikna olmazsa iki isim koyun.ikinizinde istediği olsun.isim yüzünden eşinle aranızı bozma.önemli olan bebğinizin sağlığı değilmi.az önce bende isim konusunda çok net şeyler yazdım ama şöyle bi düşündüm geri.birçok insan bebek sahibi olamıyor bile.yıllarca tedavi peşinde hem maddi hem manevi yıkılıyorlar.bizde çok şükür hamileyiz düşündüğümüz şeye bak.üzme kendinide bebeğinide:)
yok canım benim kayınvalidem saolsun çok anlayışsızdır bu konularda eşim evin enküçüğü o yüzden hanımefendinin emir eli.. kaç kere bu yüzden ewi terk ettim de şimdi biraz duruldu aslında yine aranıyorlar ana oğul da bu sefer bana bulaşmasınlar bu halimle.. arabamız war die özel şöförüyüz gece 12 de olsa dünyanın bir ucuna götürmek zorunda herkesi.. eşime de kızamıyorum yapısı öyle kıramıyor kimseyi boswer Allah rızası için diyip duruyor ayy ayy şişdim yine ALLAH YARDIMCIM OLSUN
yok canım benim kayınvalidem saolsun çok anlayışsızdır bu konularda eşim evin enküçüğü o yüzden hanımefendinin emir eli.. kaç kere bu yüzden ewi terk ettim de şimdi biraz duruldu aslında yine aranıyorlar ana oğul da bu sefer bana bulaşmasınlar bu halimle.. arabamız war die özel şöförüyüz gece 12 de olsa dünyanın bir ucuna götürmek zorunda herkesi.. eşime de kızamıyorum yapısı öyle kıramıyor kimseyi boswer Allah rızası için diyip duruyor ayy ayy şişdim yine ALLAH YARDIMCIM OLSUN
allah allah yaaa ne mecburiyetin varmıs kızına onun ismini vermeye.sahsen ben k.validemin adını duymaya bile tahammül edemiyorum,adını koydugumu düşünemiyorum bile.yıkarım ortalıgı valla.benim eşim allahtan baya bi hanım köylü.ödü kopar bende..yazık bikere azra mı koysak acaba dedi de demediğimi bırakmadımHemen pes etti oda..sen de koy agırlıgını valla.neden senin annenin degil de onun annesinin ismi konuyomus bikere.
ya yapılır araban varsa getirilir, götürülür ama karşı tarafta düşünceli olacak öyle afedersin ota boka da çağırılmaz yani. Ben hep zaten eşime de diyorum bak önce kendimizi güvenceye alıcaz bir evimiz olsun bir arabamız birde geçinecek emekli maaşımız ki ilerde çocuklar kendi yuvaların kurduklarında bizimle uğraşmasınlar. çümkü onlarda aile kıracak hem kendi ailelerini hem bizi düşünmek zorunda bırakmayalım çocukları aynı nedenle sağlığımıza da dikkat edelim. Ben bu yüzden çalışıyorum el kadar bebeğimi bırakıyorum. Yoksa istemez miyim kendim büyüteyim.
didem harika fikir bakvalla acıtasyon yap ya da annem alınır de. bence bul bir çaresini. en son hastanede acıtasyon yaparsın. boşverkadınların elinden birşey kurtulmaz. yada ne bileyim rüyamda gördüm kızımı bana kızıyordu neden benim ismimi serpil koydun diye de
allah allah yaaa ne mecburiyetin varmıs kızına onun ismini vermeye.Sahsen ben k.validemin adını duymaya bile tahammül edemiyorum,adını koydugumu düşünemiyorum bile.Yıkarım ortalıgı valla.Benim eşim allahtan baya bi hanım köylü.Ödü kopar bende..Yazık bikere azra mı koysak acaba dedi de demediğimi bırakmadımhemen pes etti oda..Sen de koy agırlıgını valla.Neden senin annenin degil de onun annesinin ismi konuyomus bikere.
öle canım bazen benim de aklıma gelmiyor değil sağlıklı olsun da ismi önemli değil die ama işde içime laf anlatamıyorum allahıma bin şükür bir bebeğim olacak ona uzun ömürler wersin allah bende öyle düşünüyorum son çare iki isim koyacağım birini kendim seçicem ben lina istiyorum...
uzun kollu ile pişeriz kız :))))) modeli güzelmiş kollarını kesersin olmazsa)
Ya yapılır araban varsa getirilir, götürülür ama karşı tarafta düşünceli olacak öyle afedersin ota boka da çağırılmaz yani. Ben hep zaten eşime de diyorum bak önce kendimizi güvenceye alıcaz bir evimiz olsun bir arabamız birde geçinecek emekli maaşımız ki ilerde çocuklar kendi yuvaların kurduklarında bizimle uğraşmasınlar. Çümkü onlarda aile kıracak hem kendi ailelerini hem bizi düşünmek zorunda bırakmayalım çocukları aynı nedenle sağlığımıza da dikkat edelim. Ben bu yüzden çalışıyorum el kadar bebeğimi bırakıyorum. Yoksa istemez miyim kendim büyüteyim.
kesinlikle katılıyorum sana amannn çok dertlendim biraz daha anlatırsam ağlayacağım şimdi deli ediyorlar beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?