kızlar şeker yükleme sonucum açlık 77 yükleme sonrası 92 fakat idrar tahlilinde 10-12 lökosit ve 7-8 epitel görüldü yazıyor enfeksiyon herhalde o kadar da su içtiğim haldearanızda enfeksiyon olan var mı ?
yağmur kardeşimin adı ben çok sewiyorum ama kendi hiç sewmiyor ilkokula gidiyor ismiyle hep dalga geçiyorlarmıs:) ikiside çok güzel canım
Kızlar bende iki isim arasında kaldım Yağmur ve İmge sizce hangisi daha güzel :44:
kızlar hala bir hastane kıyafeti seçemedim kendime.... elbise alsam rahat yatıp kalkamam gelen giden arasında, pantolon alsam rahat duramam( bakarken şunu gördüm sizce nasıl? fiyatı da iyi ama kararsızım... kırmızı mı ekru mu güzel? Bir de başımızda kırmızı kurdelamız olacak ya kırmızı alırsam kıpkırmızı olurum ekru mu baksam? siz de fikir verin... ya da başka bir model varsa önerin )
Mark-ha.com. Bone Club 3112 Lohusa Kapri Takım
serpil ismi kötü bir isim değil zaten sadece kayınvalidemin adını koymak istemiyorum ayy koymayın diyor ama ağız ucuyla.. ne olacaksa koyunca sanki bana bağ bağışlayacak.. ayyy canım inş sorun çıkarmazlar eşini şimdiden işle bari yawaş yawaş:)
kızlar bende ECE koyucam kısmetse
AAAA yağmur adının nesiyle dalga geçiyorlarmış ?
haklısın ama bende istemem kaynanamın adını, babamın adını koymak. hahaha bag bagıslarsa olabılır, düşünülebilir:))) ayy gene kötü gelin olduk:))
işliyorum hatta emirim oglum dıyorum, emiri beynine kazıyım adamın:)) tamda son zaman gelcekler bakalım artık..
kızlar bunları sipariş edicem nasıl pahalımı?iyimi
Philips Avent Üçü Bir Arada Biberon Seti GittiGidiyor'da 58359320
Bebefox Toparlayıcı Korse Beyaz Small GittiGidiyor'da 58357045
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...nt-0-bpa-free-flow-yalanci-emzik-0-6-58359574
Dalin Bebek Şampuanı 200ml GittiGidiyor'da 58357035
Wee Desenli Emzik Askıları GittiGidiyor'da 58661676
Babyjem Küvet Filesi Ekonomik GittiGidiyor'da 58357182
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası SCF310/60 GittiGidiyor'da 58856647
maşallah maşallah yükleme sonucu ii yaaben de çok içerim su ama bende de lökosit yüksek moralini bozma bunun için bence şeker yüklemen için hep beraber sevinelim benim yüksek insülin kullanıyorum.
seker yuklemenin iyi olmasına sevındım canım, benimde degerler 74 e, 87 mıydı neydi,,, enfeksıyon yok ama bendede 3,4 epidel hcre goruldumu ne yazıyodu, ama doktorum temız dedı... su tek care canım, içmeyee devam
şeker testinden sonramı yapılıyor yukleme rakamlar güzel gözüküyor moralini bozma bence bol bol bol şişene kadar suuuuuuu : 43: aglama bende ağlarım
:):) walla bazen gerekiyor kötü gelin olmak deli ediyor beni serpil koyacam ama burunlarından getireceğim görürler.. inş canım yapmazlar heralde ya eşin izin vermez umarım laf söylemelerine.. ağlayacağım ya gerçekten çok büyük dert koymak istemiyorum ama elimden bişe gelmiyor
Kızlar havalar inanılmaz sıcak.Daha bide 10 derece artacak diyorlar biz napıcaz yaaaaBenim afedersiniz kilodum bile fazlalık geliyor anadan üryan geziyorum.Yine de sıcak basıyor. Sırf bu dönem için de klima alınmaz kiii..:26:
Bu arada cevremden büyük tepkiler alıorum. Hala araba kullandıgım için. Ancak kullanmak zorundayım bugun hava alanına gitmem lazım mesela.Ve bana cok uzak. oraya otobusle gitsem en az 2 saat yollarda sürüncem bu sıcakta.Siz kullanıyor musnuz araba? Bu konuda ne düşünüyosunuz merak ettim?
Nasıl yaaa inat için çocuğuna istemediğin ismi koymaaa neden koyacaksın ki asla böyle bir şey yapma bence kendine güven baskın çık o bebeği sen taşıyorsun sen doğuruyorsun ve sen büyüteceksin her alanda çocuğunla ilgili kararı o kendi karalarını alacak yaşa gelene kadar sen vereceksin o yüzden isminide sen koymalısın ve bunun için kimse hatta afedersin ama babası bile senden daha fala hak iddia edemezken nasıl kaynananlara izin verisin nasıl onların istediği ismi koyarsın. Ve sen bu konuda her ne yaparsan ayıp etmiş olmazsın onlar kendilerine gelsinler bence insanlar için bu kadar önemli bir konuya müdahale etmemeliler. ayıp yani ayıp Asla taviz verme
Nasıl yaaa inat için çocuğuna istemediğin ismi koymaaa neden koyacaksın ki asla böyle bir şey yapma bence kendine güven baskın çık o bebeği sen taşıyorsun sen doğuruyorsun ve sen büyüteceksin her alanda çocuğunla ilgili kararı o kendi karalarını alacak yaşa gelene kadar sen vereceksin o yüzden isminide sen koymalısın ve bunun için kimse hatta afedersin ama babası bile senden daha fala hak iddia edemezken nasıl kaynananlara izin verisin nasıl onların istediği ismi koyarsın. Ve sen bu konuda her ne yaparsan ayıp etmiş olmazsın onlar kendilerine gelsinler bence insanlar için bu kadar önemli bir konuya müdahale etmemeliler. ayıp yani ayıp Asla taviz verme
:):) walla bazen gerekiyor kötü gelin olmak deli ediyor beni serpil koyacam ama burunlarından getireceğim görürler.. inş canım yapmazlar heralde ya eşin izin vermez umarım laf söylemelerine.. ağlayacağım ya gerçekten çok büyük dert koymak istemiyorum ama elimden bişe gelmiyor
ne yapabilirm ki eşimle birbirimize girdik defalarca sinir krizleri geçirdimm ama yok vazgeçiremişyorum ne yaptıysam yaşlı kadınmış ne olucağı belli olmazmış yarın birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?