canım bebeğin kilosunun seninle çok ilgisi olduğunu zannetmiyorum bu haftalarda 800 gr normal değilmi..bazen ölçerken dr.larda yanılabilir..bozma moralini bide başka bi dr a git:26:
canm sen nezamn gttın doktora ??, benımde 26 hfta bıttıgınde 830 gr dı oglusum,,,bana da az gelmıstı,ama doktorum zayıf fılan demedı,, sana dedımı???
ceviz, pekmez, kuruüzüm,
süt ürünleri
et tavuk gibi şeyleri düzenlı yemeye calıs.
kola gibi asitli seyler içme
sola yat.. aklıma bunlar gelıyo canım,
iştahsızlık sorunumu var canım acaba sende 29.haftaya göre 800 az sanki günde bebeğin için neler yiyorsun temel ihtiyaçlar dışında mesela
kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaaçok üzülüyorum
28 haftanın başıydı 27nin sonu gb, karın ölçüsü 24 haftalık çıkıyor doktor zayıf dedi başka doktorlarad yönlendirdi yanılma payım olabilir diye ama gittiğim doktorlarda aynısını dedi,,
benim bir arkadaşıma da öyle demişti dr.ama o hiç iyi beslenmiyodu..süt yoğurt balık yemedi hiç...28 haftanın başıydı 27nin sonu gb, karın ölçüsü 24 haftalık çıkıyor doktor zayıf dedi başka doktorlarad yönlendirdi yanılma payım olabilir diye ama gittiğim doktorlarda aynısını dedi,,
gittim canım 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi, karın ölçüsü çok küçük çıkıyor bu ay ve önümüzdeki ay doppler ultrason istedi doktor.
,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi
anammmmm 2 kilo mu???? sen hiç kiloalmamışsın ki. o 2 kilo zaten bebiş, plesanta,kan, amniyon sıvısı,meme falan:))))))süpersin.slm canım ben lierac kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti ben daha çatlamadım :) ama kilo çok almadım 2 kilo almışım daha bide günde 3 lt su içiyorum
ben de merak ettim. 2 kilo hamile bu aylarda nasıl olur kiBuluuut bi resmini koysana yaa
merak ettim,2 kilo alınca nasıl hamile olunuyor nooollluuuurrrr
ben koymaya utanıyorum artıkkkk
hiççç 12 kilo almış gibi durmuyorsun cnmEki Görüntüle 446963
dün çekilen bir foto tabiki azıcık efect falan yapılmış ve göbek+kilolar saklanmış halde..
cnm yapı meselesi o.ben de mesela 7-8 kilo aldım ama o kadar durmuyorsun diyorlar.ve benimde aşağıda.kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar..sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...
geçmiş olsun cnmgünaydın herkese
halim kötüdür kızlar diş etim şişmiş akşamdan beri yemek yiyemedim doğru dürüst.sızlıyo biber sürmüşsün gibi.doktorum tatile gitmiş yarın hastaneye gidicem mecburen.Allahım her gün yeni bişi çıkıyor uyku desen bölük pörçük, gerçekten çok zormuş bu işler.Az kaldı sabret deyip kendimi teselli ediyorum işte.
ben Allah izin verirse normal istiyorum.sezeryandan çoookkk korkuyorum:18::18::18:,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi
E bebekten aldim canim fiyati web sitesinde yaziyor ama ben magzasindan aldim bizim aldigimiz anakucagi bugun 100 lira daha dusmussans iste:)
sağolun kızlar desteğiniz için dediklerinizede dikkat edeceğim kontrolden sonra yine size yazarım.
Kaygılanma annesi o da artık alıcak benimkide 24. haftada 774 gramdı. Doktor normal dedi sen güzel beslen o da alır inş
cnm hberını beklıyrm benım doktorum hep gelısımı cok guzel dıodu gecen baska doktora gttım bebk zayıf kucuk bısı olcak dedı bende duzgun beslenemyrm vallagittim canım 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi, karın ölçüsü çok küçük çıkıyor bu ay ve önümüzdeki ay doppler ultrason istedi doktor.
günaydın kızlar....
Birşey sorucam sizlere sabah kalktım sölemesi ayıp yarım saat tuvaletten çıkamadım. çok kötü ishal olmuşum ama ilaçta içemiyoruz napıyım ben? Benim gibi olan var mı hiç aranızda o kadar çok halsiz kaldım ki... 2 3 gündür böyle napsam acaba?
günaydın kızlar....
birşey sorucam sizlere sabah kalktım sölemesi ayıp yarım saat tuvaletten çıkamadım. çok kötü ishal olmuşum ama ilaçta içemiyoruz napıyım ben? benim gibi olan var mı hiç aranızda o kadar çok halsiz kaldım ki... 2 3 gündür böyle napsam acaba?
kızlar bu karın ölçüsü nasıl ölçülüyor bide benim karnımda aşagıda doktorum karnımı hiç ölçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?