2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bebeğin kilosunun seninle çok ilgisi olduğunu zannetmiyorum bu haftalarda 800 gr normal değilmi..bazen ölçerken dr.larda yanılabilir..bozma moralini bide başka bi dr a git:26:

gittim canım 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi, karın ölçüsü çok küçük çıkıyor bu ay ve önümüzdeki ay doppler ultrason istedi doktor.

günaydın kızlar....
birşey sorucam sizlere sabah kalktım sölemesi ayıp yarım saat tuvaletten çıkamadım. çok kötü ishal olmuşum ama ilaçta içemiyoruz napıyım ben? benim gibi olan var mı hiç aranızda o kadar çok halsiz kaldım ki... 2 3 gündür böyle napsam acaba?

28 haftanın başıydı 27nin sonu gb, karın ölçüsü 24 haftalık çıkıyor doktor zayıf dedi başka doktorlarad yönlendirdi yanılma payım olabilir diye ama gittiğim doktorlarda aynısını dedi,,

iştahsızlık sorunumu var canım acaba sende 29.haftaya göre 800 az sanki günde bebeğin için neler yiyorsun temel ihtiyaçlar dışında mesela

hergün yoğurt süt yumurta ceviz pekmez vs dışında öğünlerimi ve arada atıştırmalıklarıda yiyorum, ama tansiyon çok sorun oluyor bende bu hafta bi kaç kez çıkarttım yediklerimi ondanda oluyor olabilir dediler

28 haftanın başıydı 27nin sonu gb, karın ölçüsü 24 haftalık çıkıyor doktor zayıf dedi başka doktorlarad yönlendirdi yanılma payım olabilir diye ama gittiğim doktorlarda aynısını dedi,,

anladım canım, aklıma gelenlerı yazdım ben, yıne yazarım unuttuklarım varsa, sıkma canını kuzum, bebegınde etkılenmesın,
sen düzenlıı beslen

benim bir arkadaşıma da öyle demişti dr.ama o hiç iyi beslenmiyodu..süt yoğurt balık yemedi hiç...
bak ben gebeliğimin ilk 4 ayı her hafta balık yedim..günde 2.kupa bardağı süt içiyorum bir tane maden suyu bir avuç fındık badem ..hergün olmasa da yoğurt yiyorum bir de 4.aydan beri vitamin ilcaı kullanıyorum 5.aydan sonrada kan ilacına başladım..meyveyi bol yedim şimdi şeker diyetinden dolayı kısıtlı yiyorum...iyi beslen kilo alcam diye sorun yapma alır inş.sıkma canını sen iyi beslenirsen toparlar o da kendini..

gittim canım 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi, karın ölçüsü çok küçük çıkıyor bu ay ve önümüzdeki ay doppler ultrason istedi doktor.

canım sen hiç panik yapma..bak görürsün bi anda büyüyecek o..ben 21 haftada gittiğimde 330 gr dı bizimde moralimiz bozulmuştu 15 gün sonra bidaha gittim 586 gr olmuş,boyuda çok uzamıştı oyüzden panik yapma..ceviz ve peynir ye..hazır yoğurt asla yeme..günlük süt iç

slm canım ben lierac kullanıyorum doktorum onu tavsiye etti ben daha çatlamadım :) ama kilo çok almadım 2 kilo almışım daha bide günde 3 lt su içiyorum
anammmmm 2 kilo mu???? sen hiç kiloalmamışsın ki. o 2 kilo zaten bebiş, plesanta,kan, amniyon sıvısı,meme falan:))))))süpersin.
Buluuut bi resmini koysana yaa
merak ettim,2 kilo alınca nasıl hamile olunuyor nooollluuuurrrr
ben koymaya utanıyorum artıkkkk
ben de merak ettim. 2 kilo hamile bu aylarda nasıl olur ki
Eki Görüntüle 446963

dün çekilen bir foto tabiki azıcık efect falan yapılmış ve göbek+kilolar saklanmış halde..
hiççç 12 kilo almış gibi durmuyorsun cnm kızını da allah bağışlasın. sana çok benziyor
kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar.. sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...
cnm yapı meselesi o.ben de mesela 7-8 kilo aldım ama o kadar durmuyorsun diyorlar.ve benimde aşağıda.
geçmiş olsun cnmaynene öyle az kaldı diyip sabret.Allah yardımcın olsun
,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi
ben Allah izin verirse normal istiyorum.sezeryandan çoookkk korkuyorum:18::18::18:

kızlar bu karın ölçüsü nasıl ölçülüyor bide benim karnımda aşagıda doktorum karnımı hiç ölçmedi

cnm hberını beklıyrm benım doktorum hep gelısımı cok guzel dıodu gecen baska doktora gttım bebk zayıf kucuk bısı olcak dedı bende duzgun beslenemyrm valla

canm bnde oleyım bı haftadr ne sabh kalkr kalkmaz lavabodym yemek yedıkten sonrada oleyım bı gıda zehırlenmesı yasadımya ondan sonra hep boleyım nıe acaba ya

kabız olmaktan iyidir, resmen hemoroid sorunu çıktı bende, o kadar zor ki anlatamam, ben bu basurla nasıl normal doğum yapıcam bilmiyorum, sanki engel olacak gibi geliyor bana, fikri olan var mı bi ilgisi var mıymış?

İshal konusunda bence patates haşla ye bir iki gün, ayrıca bol su iç, geçer diye düşünüyorum.

canm bnde oleyım bı haftadr ne sabh kalkr kalkmaz lavabodym yemek yedıkten sonrada oleyım bı gıda zehırlenmesı yasadımya ondan sonra hep boleyım nıe acaba ya[/QUOTE]

bende mi gıda zehirlenmesi oldum acaba? senin miden bulanıyor muydu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…