2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar.. sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...

bizim buurda bi abla da gecen sene hamıleydi, karnı asagıdaydı barız sekılde ve büyüktü, ama o yapıdan kaynaklanıyo, gayettte saglıklı dogum yaptı, merak etme.. doktorun bısey demediyse, sorun yok bence, herkesın gobegı aynı olmuyokı, benmkıde son 3 hftada cıktı, top yutmuş gibiyim:)

günaydın herkese
halim kötüdür kızlar diş etim şişmiş akşamdan beri yemek yiyemedim doğru dürüst.sızlıyo biber sürmüşsün gibi.doktorum tatile gitmiş yarın hastaneye gidicem mecburen.Allahım her gün yeni bişi çıkıyor uyku desen bölük pörçük, gerçekten çok zormuş bu işler.Az kaldı sabret deyip kendimi teselli ediyorum işte.

sağlık ocağındaki hemşireye sordum o da ben hamileliği boyunca karnı aşağıda olan birçok hamile gördüm çok da sağlıklı doğum yaptılar herkesin lafına kulak asma sen dedi...
genelde erkek çocuklarda karın dediğin gibi top gibi sivri duruyor..kızlarda daha geniş bi karın oluyor ondan senin o top yutmuş halin

geçmiş olsun canım.. diş eti şişmesi vitaminsiklikten kaynaklanıyor..benimde birazcık şiş acı yok sadece dişimi fırçalarken kanıyor hemen

evet bende bırebır gordum canım, merk etme yani,
banada gorenler, ayy tam sıcaklara gelmış agır halın dıyolar, bi tane patlatasım gelıyoo oyle olumsuz ınsanlara:))))) bakma sende kımsenın lafına..

,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi

kızlar ben hergün azar azar kilo veriyorum sanki dün sabah aç karna tartıldım 69.9 geldim bu sabah tardıldım 69.8 geldim bakalım yarın ne olcak
diyetten önce yani 10 gün falan önce aç karna 70.6 falan geliyordum..bu gün dr. gitcem bakalım bebeğim kaç kilo olmuş onada yansıyormudur benim kilo vermem acaba?

,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica

kesinlikle özel hastanede ve normal doğum istiyorum..geçen devlet hastanesine gittim şeker testi için nerde dğm yapıcaksın dedi dr. özelde ist da dedim...o zaman sen %100 sezeryen olursun hem özelde hemde ist.da doğum yapcaksan dedi canımı sıktı uyuz

,

ben normal dogum istiyorum canım, bir terslık cıkmassa inşallah. sen?
valla nıyeyse sezeryan korkutuyo beni

kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar.. sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...
banada karnın buyumus dahada kocaman olucak dıolarr sınır edıolar.. sanırım son aylarda gogusee dogru cıkıomus bazılarında.. son 1o gun kaladaa gobekk cok asagıya dusuomus..
gecmıs olsun cnm
,

benı yazmamısınn ama normall ınss..

,

Bende normal istiyorum ama doktor birşey çıkarmazsa doktorlara hiç güvenemiyorum nedense Allah yardımcımız olsun

kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaa çok üzülüyorum

canım bebeğin kilosunun seninle çok ilgisi olduğunu zannetmiyorum bu haftalarda 800 gr normal değilmi..bazen ölçerken dr.larda yanılabilir..bozma moralini bide başka bi dr a git:26:

ev hanımı olan hamişler trt 1 de çocuğumu büyütürken programında hamilelikte diyabet (şeker) konusu var bilginize..

kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaa çok üzülüyorum

canm sen nezamn gttın doktora ??, benımde 26 hfta bıttıgınde 830 gr dı oglusum,,,bana da az gelmıstı,ama doktorum zayıf fılan demedı,, sana dedımı???
ceviz, pekmez, kuruüzüm,
süt ürünleri
et tavuk gibi şeyleri düzenlı yemeye calıs.
kola gibi asitli seyler içme
sola yat.. aklıma bunlar gelıyo canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…