- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Gunaydin kizlar bizde geldik kutayimla.ben hala yataktayim:)esim gorumcem kahvalti hazirliyorlr sanirim mutfk gocuyor:)tatilde olmak guzelmis.
kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar..sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...
bizim buurda bi abla da gecen sene hamıleydi, karnı asagıdaydı barız sekılde ve büyüktü, ama o yapıdan kaynaklanıyo, gayettte saglıklı dogum yaptı, merak etme.. doktorun bısey demediyse, sorun yok bence, herkesın gobegı aynı olmuyokı, benmkıde son 3 hftada cıktı, top yutmuş gibiyim:)
günaydın herkese
halim kötüdür kızlar diş etim şişmiş akşamdan beri yemek yiyemedim doğru dürüst.sızlıyo biber sürmüşsün gibi.doktorum tatile gitmiş yarın hastaneye gidicem mecburen.Allahım her gün yeni bişi çıkıyor uyku desen bölük pörçük, gerçekten çok zormuş bu işler.Az kaldı sabret deyip kendimi teselli ediyorum işte.
sağlık ocağındaki hemşireye sordum o da ben hamileliği boyunca karnı aşağıda olan birçok hamile gördüm çok da sağlıklı doğum yaptılar herkesin lafına kulak asma sen dedi...
genelde erkek çocuklarda karın dediğin gibi top gibi sivri duruyor..kızlarda daha geniş bi karın oluyor ondan senin o topyutmuş halin
,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi
,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
,
banada karnın buyumus dahada kocaman olucak dıolarr sınır edıolar.. sanırım son aylarda gogusee dogru cıkıomus bazılarında.. son 1o gun kaladaa gobekk cok asagıya dusuomus..kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar..sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...
gecmıs olsun cnmgünaydın herkese
halim kötüdür kızlar diş etim şişmiş akşamdan beri yemek yiyemedim doğru dürüst.sızlıyo biber sürmüşsün gibi.doktorum tatile gitmiş yarın hastaneye gidicem mecburen.Allahım her gün yeni bişi çıkıyor uyku desen bölük pörçük, gerçekten çok zormuş bu işler.Az kaldı sabret deyip kendimi teselli ediyorum işte.
,
,
kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaaçok üzülüyorum
kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaaçok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?