Allah yardımcın olsun canım diyet konusunda..bebişin zayıf olmaz inş merak etme canım böyle olumsuz düşünme annesi hissediyo meleğinsende benim gibi fazlaca pimpiriklisin sanırım benim de normal cıkmıs seker kac olduğunu bilmiyorum telle aldım sonucu sekerin ii dedi sadece haftaya randevum var bakalım kacmıs öğrenicem..
32. haftanın dolmuş olması gerekli.31+7 olmuş olmalıyız canımdaha çok var ve ben daha da fazla kalıcam dayanabilirsem ; sonralar kızımla bana kalsınnn
Eki Görüntüle 446728 teşekkür ederim canım ekleyebildim sonunda umarım kullanışlıdır
Kızlaaarr size bir sorum var. Doğum iznine tam olarak nezaman ayrılıyoruz. 32. Haftayı dolduruncamı 32. Haftaya girincemi çook önemli yardımcı olurmusunuz
E bebekten aldim canim fiyati web sitesinde yaziyor ama ben magzasindan aldim bizim aldigimiz anakucagi bugun 100 lira daha dusmusgünaydın kızlar......................
babyyy bebek arabanı nerden ve kaça aldın, ben de bunu çok beğenmiştim.
günaydın annişler ve bebişler biz erken kalktık bugün kahvaltı yapıyoruz
günaydın annişler ve bebişler biz erken kalktık bugün kahvaltı yapıyoruz
günaydın kızlar ve bebişler
Günaydınnnnnnnnnn
hepınıze gunaydın kahvaltımızı yaptık geldıkk elıfımlee..
günaydın herkese..ben kahvaltı yapamadım..işe geldim simitçi de gitmiş aç kaldım yani..evden çıkarken ekmek arası yapıyodum kendime geç kaldığımız için yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?