2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senin adına sevindim canım

32. haftanın dolmuş olması gerekli.31+7 olmuş olmalıyız canımdaha çok var ve ben daha da fazla kalıcam dayanabilirsem ; sonralar kızımla bana kalsınnn

çok saol cnm ya dershane olduğu için ben zaten izindeyim ama sigorta muhabbeti için raporumu nezaman alacağım önemli. Sonrasında da çalışmıycam zaten

selam annişler ben bugün sonuçlarımı aldım ama doktorum yoktu gösteremedim yarın gidecem nasipse ama baktığım kadarıyla şekerim çıkmadı şükür 90 çıktı değerim idrarda 2-3 lökosit çıktı ama oda araştırdığım kadarıyla önemli değilmiş bide bi kaç kan değerim düşük çıktı buda kansızlık demek oluyo sanırsam ... yarın doktorda tescillerse bnm durum böle.. perşembe günüde özele randevu alacam yine bi baktıracam kuzuma kilosu falan nasıl die... neyse kızlar bnm bugün misafirlerim vardı inanılmaz yoruldum belim çok ağrıyo o yüzden yatıyoruz biz kızımla.. hadi öpüyorum hepinizi kuzucuklarınızla byyy

Kızlaaarr size bir sorum var. Doğum iznine tam olarak nezaman ayrılıyoruz. 32. Haftayı dolduruncamı 32. Haftaya girincemi çook önemli yardımcı olurmusunuz

Benim hastanede ark. Var o bana 32 hafta da gel dedi 32-0 yani onuda netten son adet gunune gore bakarsin dedi bende oyle yapcAm

günaydın kızlar......................

babyyy bebek arabanı nerden ve kaça aldın, ben de bunu çok beğenmiştim.
E bebekten aldim canim fiyati web sitesinde yaziyor ama ben magzasindan aldim bizim aldigimiz anakucagi bugun 100 lira daha dusmus sans iste:)

günaydın herkese..ben kahvaltı yapamadım..işe geldim simitçi de gitmiş aç kaldım yani..evden çıkarken ekmek arası yapıyodum kendime geç kaldığımız için yapamadım..

günaydın herkese..ben kahvaltı yapamadım..işe geldim simitçi de gitmiş aç kaldım yani..evden çıkarken ekmek arası yapıyodum kendime geç kaldığımız için yapamadım..

günaydın canım,, yakınlarda yokmu al bişeyler, ac nasıl durcaksn,yazık bebişe

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee oğlişimlee bende geldimm bizde buradayızz:)

bendende hepinize günaydın bacılarrrr...:119:
bende hazırladım kahvaltımı hem yiyorum hem de geçmişe göz attım geldim..k
cemre daha uyanmadı gece mis gibi bi uyku çekmişiz ki kzımla sormayın valla

Gunaydin kizlar bizde geldik kutayimla.ben hala yataktayim:)esim gorumcem kahvalti hazirliyorlr sanirim mutfk gocuyor:)tatilde olmak guzelmis.

Gunaydin kizlar bizde geldik kutayimla.ben hala yataktayim:)esim gorumcem kahvalti hazirliyorlr sanirim mutfk gocuyor:)tatilde olmak guzelmis.

kızlar beni gören herkes senin karnın aşağıda diyorlar.. sen kilo almamışsın ama göbeğin çok büyük falan diyorlar..size de söylüyolR MI BÖYLE ŞEYLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…