2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dün annemle yorgancıya gittik, aldığım ana kucağının içine küçük bir yün yatak yaptırmak için, yarın alıcam.

hala emzirme atletim ve çantam eksik, ayrıca deterjan ve ağız bezi almadım. Dün şu okiedog çantalarına baktım, 100tl ye bi tane beğendim, eşime gösterdim, hiç güzel değil dedi, gıcık hevesimi kaçırdı.

Temmuz'un yarısında bir kadın tutup cam, duvar ve kapıları sildiricem, içini de annem, ablam ben yavaş yavaş yaparız. Zaten halılar yıkamaya gidecek, dip köşe silip, koltukları ve dolapları silmek kalır o da kolay. Tabi o zamana kadar camlar bi daha silinir. Şu evler hep temiz kalsa olmaz mı??????????????????

normal istiyorum canım herşey yolunda giderse inş.

ben normal dogum istiyorum canım, bir terslık cıkmassa inşallah. sen?
valla nıyeyse sezeryan korkutuyo beni

benı yazmamısınn ama normall ınss..

Bende normal istiyorum ama doktor birşey çıkarmazsa doktorlara hiç güvenemiyorum nedense Allah yardımcımız olsun

ahh süpersinizzzz yaaaa bende normal istiyorummmm ama benim istememle olacakmı bilemiyorum sezeryan beni daha çok ürkütüyorrrrrrr.
zevzekcim:)) sen bakma onaaaaa bugün bir yazı okudaumm sağlık bakanlığı bütün hamilelerin hamileilik testi yaptıran gebelerin dökümlerini almışşşş hepsine normal doğum yapılması konusundaaaaa bastıracakmış nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum ama en azından dr un isteiğine kalmayacak.

dayanmaz tabi..bir kaçkez daha dışarda yicez yazını gördüm ondan sordum ama yine de dışardaki yemekler pek sağlıklı olmuyor sen evde ye yemeğini

aynen canım benimde öyle hem doğum korkusu hem kavuşma sevinci çok karışık. hepimize yardımcı olsun allah
amın cnmm
bende çok tedirginim..nasıl doğum yapıcam,canım çok yanıcakmı..kaçıncı hafta doğurucam..kafayı yicem düşünmekten
son aya gırıncee cok panık yapıcakmısım gıbımee gelıyo.

keske cnm ole kalsaa tozz alıyorummm bı ıkı saat sonra gene aynıı cok yoruluyorum oyuzdenn sınırlerımde bozuluoo.. halılarımı sımdı verdım ben yıkkamaya haftasonu gelıcek sermıycemm nede olsa hava sıcak.. doguma yakın atarızz. yerler parke zatenn ıdare ederız.. bole hem temızlık yapmak daha kolay

dayanmaz tabi..bir kaçkez daha dışarda yicez yazını gördüm ondan sordum ama yine de dışardaki yemekler pek sağlıklı olmuyor sen evde ye yemeğini

ewt cnm haklısın dısarda ne oldugu bellı deıll ama arada gıdınce bısey olmazbugun elıfımle karnıyarık yapıcazz ogleden sonra..

benim de oturduğum yerde kimsem yok ne benim akrabam ne eşimin akrabası var bu taraflarda dağıldık hep ..o yüzden kendi ailemin yanında ist te doğum yapcam kızım kırkı çıkana kadar annemde olcam ondan sonra allah kerim bakarım ben kıızımaa

allah yardımcmz olsun canm valla hepımızn

1.kilo 500 gram mı bebişin maşallah en kilolu beiş senin o zman kaçıncı haftadasın

oy oy yeirm snein kuzucuğunu
şekerim anne baba minyon sa bebeklerde küçükmolaibliyor öyle bir durum varmı

nekadar dogru bılmıyroumm amabence bole bısey var.. ırı yapılı anne yada babalarınnn cocukllarıda ole oluo benım arkadasımm 157 cıvarındaydı esıde 189 du.. bebegı cok uzun oldu meselaa kızıın karnınaa cok sıkısık durdugu ıcın baskı yapıodu sureklı hastanede yatmstıı..genetık oldugunu anlatıo bence buda.. ben ve esım cok ırı deılızz ama bızım kız ırı olcakmıs nedense.. dedeye cektı sanırımm ..bende cok ırı olmasın evde kalır dıyorumm

aynen canım benimde öyle hem doğum korkusu hem kavuşma sevinci çok karışık. hepimize yardımcı olsun allah

valla bende aynen oyleyım canım, bı yanda korku, bı yandada o gun gelsede kavussam nasıpse kuzuma dıye sabırsızlıkla beklıyorum :)))

valla bende aynen oyleyım canım, bı yanda korku, bı yandada o gun gelsede kavussam nasıpse kuzuma dıye sabırsızlıkla beklıyorum :)))

kızlar sezaryen kalkmadımi . Isteyen istediğini yapmıyo artık hastanelerde. Bir sorun olmadığı sürece yanlış habermı almışım seçme şansı yok herkez normal

banada annemler kayınvalıdeler ızmırde yap dogumu dedıler ama ben ıstemedem kayınpederım azcık herseye burnunu sokuo ozamanda sokar benı sınır eder..ıkı aıle arası arabayla 1o dk kendı annemdede kalamam halıyle .oyuzdenn gıtmek ıstemedımm..annemle kayınvalıde gelıcek doguma artık kendı evımde daha raahat eederım
allah yardımcmz olsun canm valla hepımızn

amınn cnmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar sezaryen kalkmadımi . Isteyen istediğini yapmıyo artık hastanelerde. Bir sorun olmadığı sürece yanlış habermı almışım seçme şansı yok herkez normal

bılmıyroumm ben yaa kesınlestımı oo .. tamda bızı bulduu :)) gercı ben normal yapmak taraftarıyım ınss ole olur

[
caNIMMM inş. gönlünc eolurr ama maşallah çoğumuz normal istiyoruzzz.
Eşimde aynı şeyi bana diyor ben senin acı çektiğini duyarsam kesinlikee sezeryana alın derim diyoR: bana sormaz umarım dr diyorr bende çok dayanıksızım yaa

çok şükür ki k.validemler ankarada ama bana uzaklar kendi evlerindede kalmıyorlar kızının çocuğu oldu ona bakıyor o yüzden istte annemlerlede araları baya var biri avrupada biri anadolu yakasında...annemin yanında çok rahat ederim...o yüzden çok mutluyum...karışanım olmayacak...

ben allahın izniyle çatır çatır doğurucam kızlar eşim de bana sen kuduz gibisin sana bişey olmaz falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…