normal istiyorum canım herşey yolunda giderse inş.
kesinlikle özel hastanede ve normal doğum istiyorum..geçen devlet hastanesine gittim şeker testi için nerde dğm yapıcaksın dedi dr. özelde ist da dedim...o zaman sen %100 sezeryen olursun hem özelde hemde ist.da doğum yapcaksan dedi canımı sıktı uyuz
ben normal dogum istiyorum canım, bir terslık cıkmassa inşallah. sen?
valla nıyeyse sezeryan korkutuyo beni
benı yazmamısınn ama normall ınss..
Bende normal istiyorum ama doktor birşey çıkarmazsa doktorlara hiç güvenemiyorum nedense Allah yardımcımız olsun
solemıyım sımdı canınız ceker bıde..:))
yok cnmm yaa haftasonu kahvaltıya gıdıyoruzz .. haftaıcıde bırgun sadece dısarda yıyoruzzz azcık benım yuruyus yapmamm ıcınde bahane oluo yoksa hıc yuruyuss yapamıyorummyokuslu bıyerde oturuyoruzz esım olmadan cıksam ayagım takılsaa tekerlenıverırım allahh korusun.. oyuzden haftada 2 kere cıkıyoruzz hergunn dısarıda yemek yemeye paramıı dayanırr ayolll
amın cnmmaynen canım benimde öyle hem doğum korkusu hem kavuşma sevinci çok karışık.hepimize yardımcı olsun allah
son aya gırıncee cok panık yapıcakmısım gıbımee gelıyo.bende çok tedirginim..nasıl doğum yapıcam,canım çok yanıcakmı..kaçıncı hafta doğurucam..kafayı yicem düşünmekten
dün annemle yorgancıya gittik, aldığım ana kucağının içine küçük bir yün yatak yaptırmak için, yarın alıcam.
hala emzirme atletim ve çantam eksik, ayrıca deterjan ve ağız bezi almadım. Dün şu okiedog çantalarına baktım, 100tl ye bi tane beğendim, eşime gösterdim, hiç güzel değil dedi, gıcık hevesimi kaçırdı.
Temmuz'un yarısında bir kadın tutup cam, duvar ve kapıları sildiricem, içini de annem, ablam ben yavaş yavaş yaparız. Zaten halılar yıkamaya gidecek, dip köşe silip, koltukları ve dolapları silmek kalır o da kolay. Tabi o zamana kadar camlar bi daha silinir. Şu evler hep temiz kalsa olmaz mı??????????????????
dayanmaz tabi..bir kaçkez daha dışarda yicez yazını gördüm ondan sordum ama yine de dışardaki yemekler pek sağlıklı olmuyor sen evde ye yemeğini
oy oy yeirm snein kuzucuğunukızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaaçok üzülüyorum
calısan annelerın ısı daha zor cnmm .. ama benım ıcınde ole yanlızım cunkı tekbasımayım burda.. aılemm uzakta kımsemm yokkbıde ılk bebegımm ona ıı bakabılecekmıyım hasta olur dıe cok korkuyorumm sonra bı cocuga bakamadı derler:2::2::2::2::2:
calısan annelerın ısı daha zor cnmm .. Ama benım ıcınde ole yanlızım cunkı tekbasımayım burda.. Aılemm uzakta kımsemm yokkbıde ılk bebegımm ona ıı bakabılecekmıyım hasta olur dıe cok korkuyorumm sonra bı cocuga bakamadı derler:2::2::2::2::2:
tünaydın annişler ve melekleri.......benimde dün doktor randavum vardı, kuzucuğum 1,5 kg olmuş.....ben onu yerimmmm......
herşey yolunda görünüyor.....
Bugün evdeyim izinliyim, salona kilima takılacak diye gitmedim, şimdi arıyorlar çok yoğunuz diyorlar.....sinirlendim, birisi gelmezse iade ederim dedim.....böyle bişey olamaz, izin alıyorsun sen aramasan aricakları yok yani.....sabah sabah moralimi bozdular yaw......
bakalım tekrar aricaklar..............
oy oy yeirm snein kuzucuğunu
şekerim anne baba minyon sa bebeklerde küçükmolaibliyor öyle bir durum varmı
aynen canım benimde öyle hem doğum korkusu hem kavuşma sevinci çok karışık.hepimize yardımcı olsun allah
aynen canım benimde öyle hem doğum korkusu hem kavuşma sevinci çok karışık.hepimize yardımcı olsun allah
banada annemler kayınvalıdeler ızmırde yap dogumu dedıler ama ben ıstemedem kayınpederım azcık herseye burnunu sokuo ozamanda sokar benı sınır eder..ıkı aıle arası arabayla 1o dk kendı annemdede kalamam halıyle .oyuzdenn gıtmek ıstemedımm..annemle kayınvalıde gelıcek doguma artık kendı evımde daha raahat eederımbenim de oturduğum yerde kimsem yok ne benim akrabam ne eşimin akrabası var bu taraflarda dağıldık hep ..o yüzden kendi ailemin yanında ist te doğum yapcam kızım kırkı çıkana kadar annemde olcam ondan sonra allah kerim bakarım ben kıızımaa
allah yardımcmz olsun canm valla hepımızn
kızlar sezaryen kalkmadımi . Isteyen istediğini yapmıyo artık hastanelerde. Bir sorun olmadığı sürece yanlış habermı almışımseçme şansı yok herkez normal
didemmmm oynadı galıba minik kızın, sevindim canım:))
doktor bıdaha nezamn gel dedı???
1 ay sonra gidecem canim yani 32. haftada
mihracee.....
ben de normal doğum istiyorum, hepsinden korkuyorum ama sezaryan beni daha çok korkutuyor.
Ben acıya o kadar dayanıksızım ki, sanki sancı çekerken "tamam yeter beni sezaryana alın" diyecekmişim gibi bir his var içimde. İnşallah öyle yapmam.
banada annemler kayınvalıdeler ızmırde yap dogumu dedıler ama ben ıstemedem kayınpederım azcık herseye burnunu sokuo ozamanda sokar benı sınır eder..ıkı aıle arası arabayla 1o dk kendı annemdede kalamam halıyle .oyuzdenn gıtmek ıstemedımm..annemle kayınvalıde gelıcek doguma artık kendı evımde daha raahat eederım
amınn cnmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?